non-serviam Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, chek2fire είπε έγινε ήδη preorder Κάπως έτσι και εγώ. Από Amazon.co.uk όμως, ώστε να πληρώσω όταν είναι να το πάρω. Ίδια τιμή μου βγήκε και αν κάνει και κάνα μπαμ η λίρα ακόμα καλύτερα. 😂
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Tetris 99 Big Block DLC Adds Two New Offline Game Modes The Big Block DLC is a one-time purchase of $9.99. It includes CPU Battle, allowing you to play Tetris 99 offline against 98 bots and a Marathon Mode, where you challenge yourself to clear as many lines as you can and score big. Information about additional upcoming game modes will be revealed at a later date. 3
jon_pallis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Tetris 99 Big Block DLC Adds Two New Offline Game Modes The Big Block DLC is a one-time purchase of $9.99. It includes CPU Battle, allowing you to play Tetris 99 offline against 98 bots and a Marathon Mode, where you challenge yourself to clear as many lines as you can and score big. Information about additional upcoming game modes will be revealed at a later date. Εχει βγει ήδη? Not so off topic: κάποιο αξιόπιστο site για να βλέπουμε διαθεσιμα games με τι μες στο εκάστοτε eshop?
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 16 minutes ago, jon_pallis said: Not so off topic: κάποιο αξιόπιστο site για να βλέπουμε διαθεσιμα games με τι μες στο εκάστοτε eshop? https://eshop-prices.com/
jon_pallis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε https://eshop-prices.com/ Κι εγω εκει κοιταω αλλα ειναι 100% αξιόπιστο?
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Just now, jon_pallis said: Κι εγω εκει κοιταω αλλα ειναι 100% αξιόπιστο? Τι εννοείς; Είναι πολύ εύκολο να τσεκάρεις την αξιοπιστία του, απλά αλλάζεις region και μπαίνεις στο αντίστοιχο e-shop. Εν τω μεταξύ δεν σου πουλάει κάτι για να θες να είναι 100% αξιόπιστο, δεν κατανοώ τον προβληματισμό σου. Το πολύ πολύ να μην είναι αξιόπιστο, ε και;
jon_pallis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, Malthador είπε Τι εννοείς; Είναι πολύ εύκολο να τσεκάρεις την αξιοπιστία του, απλά αλλάζεις region και μπαίνεις στο αντίστοιχο e-shop. Εν τω μεταξύ δεν σου πουλάει κάτι για να θες να είναι 100% αξιόπιστο, δεν κατανοώ τον προβληματισμό σου. Το πολύ πολύ να μην είναι αξιόπιστο, ε και; Ναι βρε. Προφανως και δεν μου πουλαει. Δεν το έθεσα σωστα. Έχεις προσέξει να ανανεώνεται όταν υπάρχει καποια προσφορά/έκπτωση? Αν ναι, γινετε εγκαίρως?
SoFGR Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/5/2019 στις 6:03 ΜΜ, SoFGR είπε αρχισα Mario Rabbids προσφατα ( απο αγγελια εδω μεσα οπου πρακτικα καναμε ανταλλαγη για να μην μου δωσει ο αγοραστης χρηματα, το φορτωθηκα μαζι με το FIFA18, σιγα που θα εδινα λεφτα σε Ubisoft και EA 😛 ) αξιζει μια θεση στην 10αδα ανετα ! μου αρεσει αρκετα και εχει απειρο γελιο Πεμπτη ερχεται το elite bundle της Σatisfye επιτελους ( εγινε βλακεια στο τελωνειο παλι, επρεπε να το εχω στα χερια μου εδω και μια βδομαδα :@ ) Παρασκευη διαφορα καλουδια απο amazon, αναμεσα σε αυτα ειναι το M30 της 8bitdo ... αποτι διαβαζω εχει πολυ καλο ισως κορυφαιο σταυρο για οποιον δεν θελει να συνδεσει με ανταπτορα το dual shock 4 στο switch #HYPE edit : τι ηθελα και μιλησα .... :@ :@ ηρθανε μια μερα νωριτερα και τα 2 τελικα, το powerbank περασε απο το τελωνειο χωρις κανενα προβλημα !! βεβαια οταν με πηρανε τηλεφωνο απο DHL τελος απριλιου και με ρωτησανε τι εχει μεσα το δεμα απαντησα " θηκη για ταμπλετα " χωρις να μου ερθει στο μυαλο κατι αλλο, αντε τωρα να εξηγεις στην υπαλληλο τι ειναι το switch ή να θυμηθεις οτι πιο πολυ περιμενες το grip bundle απο το power bank που εκανε ο αλλος "δωρο" https://imgur.com/a/hbL4kJF impulse buy και το Shakedown Hawai, λιγο οτι παιζω στο PC ελαχιστα αυτη την περιοδο λιγο το οτι οι πουλημενοι δεν το εχουν (ακομα) στο steam, ειχα 5 ευρω σε νομισματα οποτε γιατι οχι ? εδω να πω οτι το default layout βολευει αρκετα, πατας το B για γκαζι το Α για φρενο και εισαι αρχοντας ! μπορεις να κανεις swap κιολας αμα ειναι το χειριστηριο σε switch mode, γενικα οι πρωτες μου εντυπωσεις απο το M30 ειναι ΑΡΙΣΤΕΣ ! ειμαι απο 6 χρονων με ενα gamepad στο χερι αλλα αυτα της SEGA στα 90σ δεν τα ειχα δοκιμασει ποτε ... πραγματικα ο σταυρος ειναι απο αλλο πλανητη ! καμια σχεση με αυτον στο DS lite ή τον αλλο στο wiimote που μου κανανε τον αντιχειρα σαν πατζαρι καθε φορα που επαιζα λιγο mario kart DS / Donkey Kong Country Returns αντιστοιχα, ουτε ο σταυρος στα dual shock με βολεψε ποτε εδω που τα λεμε - shoot me περιμενουμε τωρα καμια εκπτωσουλα για MonsterBoy ... οσο νυχτωνει η collection μεγαλωνει btw https://imgur.com/a/QNUDGmt ΥΓ : το 2019 edition elite bundle της satifye δεν ειναι τοσο "φρεσκο" , πρεπει να το καπαρωσε ο πωλητης πριν το αναβαθμισουνε γιατι εχει τα ιδια fail thumb caps με τα περσινα ... οσοι εχετε τα ιδια ή κατι παρομοιο ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κανετε αυτην εδω την ρυθμισουλα για να μην σας σπασουν τα νευρα. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από SoFGR 1 1
grifind Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Στις 10/5/2019 στις 2:53 ΜΜ, SoFGR είπε ηρθανε μια μερα νωριτερα και τα 2 τελικα, το powerbank περασε απο το τελωνειο χωρις κανενα προβλημα !! βεβαια οταν με πηρανε τηλεφωνο απο DHL τελος απριλιου και με ρωτησανε τι εχει μεσα το δεμα απαντησα " θηκη για ταμπλετα " χωρις να μου ερθει στο μυαλο κατι αλλο, αντε τωρα να εξηγεις στην υπαλληλο τι ειναι το switch ή να θυμηθεις οτι πιο πολυ περιμενες το grip bundle απο το power bank που εκανε ο αλλος "δωρο" https://imgur.com/a/hbL4kJF impulse buy και το Shakedown Hawai, λιγο οτι παιζω στο PC ελαχιστα αυτη την περιοδο λιγο το οτι οι πουλημενοι δεν το εχουν (ακομα) στο steam, ειχα 5 ευρω σε νομισματα οποτε γιατι οχι ? εδω να πω οτι το default layout βολευει αρκετα, πατας το B για γκαζι το Α για φρενο και εισαι αρχοντας ! μπορεις να κανεις swap κιολας αμα ειναι το χειριστηριο σε switch mode, γενικα οι πρωτες μου εντυπωσεις απο το M30 ειναι ΑΡΙΣΤΕΣ ! ειμαι απο 6 χρονων με ενα gamepad στο χερι αλλα αυτα της SEGA στα 90σ δεν τα ειχα δοκιμασει ποτε ... πραγματικα ο σταυρος ειναι απο αλλο πλανητη ! καμια σχεση με αυτον στο DS lite ή τον αλλο στο wiimote που μου κανανε τον αντιχειρα σαν πατζαρι καθε φορα που επαιζα λιγο mario kart DS / Donkey Kong Country Returns αντιστοιχα, ουτε ο σταυρος στα dual shock με βολεψε ποτε εδω που τα λεμε - shoot me περιμενουμε τωρα καμια εκπτωσουλα για MonsterBoy ... οσο νυχτωνει η collection μεγαλωνει btw https://imgur.com/a/QNUDGmt ΥΓ : το 2019 edition elite bundle της satifye δεν ειναι τοσο "φρεσκο" , πρεπει να το καπαρωσε ο πωλητης πριν το αναβαθμισουνε γιατι εχει τα ιδια fail thumb caps με τα περσινα ... οσοι εχετε τα ιδια ή κατι παρομοιο ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κανετε αυτην εδω την ρυθμισουλα για να μην σας σπασουν τα νευρα. τελειο και το μαυρο! Για τα thumbgrips απλα δε τα βαζεις γιατι α και το φιξ που ειδες μειωνει τι διαδρομη τους οποτε εχεις πολυ πιο αποτομες κινησεις. παρε ενα σετ μια εξαδα απο τα παμπλικ και εισαι κομπλε! η ακομη καλυτερα απο αμαζον που ειναι και τζαμπα!
james9tito Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Το steamworld heist αξίζει; Έχει σχέση με τα dig?
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, james9tito είπε Το steamworld heist αξίζει; Έχει σχέση με τα dig? Εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Το heist είναι strategy/tactics αλλά ναι αξίζει.
Getta Robo Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Ανακοινωθηκε εδω και λιγες μερες το υπεροχο Gunlord σε ειδικη εκδοση για το Switch. Μετα τις εκδοσεις για το Neo Geo και το Dreamcast, τωρα θα το δουμε ανανεωμενο ως Gunlord X για το μηχανημα. Οσοι μεγαλωσατε με τα Probotector και Turrican, δειτε το οπωσδηποτε. 4
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Getta Robo είπε Ανακοινωθηκε εδω και λιγες μερες το υπεροχο Gunlord σε ειδικη εκδοση για το Switch. Μετα τις εκδοσεις για το Neo Geo και το Dreamcast, τωρα θα το δουμε ανανεωμενο ως Gunlord X για το μηχανημα. Οσοι μεγαλωσατε με τα Probotector και Turrican, δειτε το οπωσδηποτε. ΩΩΩΩΩΩΩ απίστευτα ευχάριστη έκπληξη! 1
non-serviam Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Έχει παίξει κανείς τα Siberia 1 & 2 στο Switch? Αξίζουν λέτε από ένα 10αρικο το καθένα; Έχει να προτείνει κανείς κανένα σταντ για το προ χειριστήριο που να το φορτίζει κιόλας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις