Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Έχει βρει κάποιος το FF XII εκτός από αλυσίδες τύπου public; Το ψάχνω μερικές μέρες τώρα αλλά τίποτα στην Αθήνα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Xentimus είπε

Καλησπέρα σε όλους! Έχει βρει κάποιος το FF XII εκτός από αλυσίδες τύπου public; Το ψάχνω μερικές μέρες τώρα αλλά τίποτα στην Αθήνα!

Γενικά το έχει για άμεση παραλαβή και από άλλα καταστήματα όπως φαίνεται από το σκρούτζ, αλλά να σου πω την άληθεια δεν το έχω εξακριβώσει.

https://www.skroutz.gr/s/17505147/Final-Fantasy-XII-The-Zodiac-Age-Switch.html?from=catspan&keyphrase=final+fantasy+xii

Εμένα άλλο είναι το θέμα μου, για το labo vr έχει κανείς καμιά επιτυχία; Επειδή δε το βλέπω πουθενά διαθέσιμο.

Επεξ/σία από stafftw
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, stafftw said:

Εμένα άλλο είναι το θέμα μου, για το labo vr έχει κανείς καμιά επιτυχία; Επειδή δε τον βλέπω πουθενά διαθέσιμο.

Έχει γίνει παντού sold-out γι΄αυτό!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Έχει γίνει παντού sold-out γι΄αυτό!

Kαι γενικά όμως δεν έχει ελληνικά reviews και σε μεγάλες αλυσίδες δεν ήταν ποτέ άμεσα διαθέσιμο, μάλλον θα έχουν φέρει πολύ λίγα κομμάτια.Και εδω μέσα τώρα που το σκέφτομαι δεν το έχει συζητήσει κανείς (όχι πως κατοικούν και όλοι στην Ψωροκώσταινα...)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stafftw είπε

Γενικά το έχει για άμεση παραλαβή και από άλλα καταστήματα όπως φαίνεται από το σκρούτζ, αλλά να σου πω την άληθεια δεν το έχω εξακριβώσει.

https://www.skroutz.gr/s/17505147/Final-Fantasy-XII-The-Zodiac-Age-Switch.html?from=catspan&keyphrase=final+fantasy+xii

Εμένα άλλο είναι το θέμα μου, για το labo vr έχει κανείς καμιά επιτυχία; Επειδή δε το βλέπω πουθενά διαθέσιμο.

Κοιτούσα στο Skroutz απο χθες και είχε μόνο media markt και seven. Το θέμα είναι ότι ξαναανέβασαν τις τιμές από 37-38 ευρώ που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, και δεν είχα αποφασίσει να πάω να το πάρω τότε... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/5/2019 στις 6:58 ΜΜ, SoFGR είπε

1 Breath of the Wild

2 Mario Odyssey 

3 Octopath Traveler

4 Donkey Kong Country TF

5 Mario Kart 8

6 Super Mario Party

7 Yoshi's crafted story 

8  Mario Tennis Aces

9 Rocket League

10 Fast RMX

αρχισα  Mario Rabbids προσφατα ( απο αγγελια εδω μεσα οπου πρακτικα καναμε ανταλλαγη  για να μην μου δωσει ο αγοραστης χρηματα,  το φορτωθηκα μαζι με το FIFA18, σιγα που θα εδινα λεφτα σε Ubisoft και EA 😛  ) αξιζει μια  θεση στην 10αδα ανετα ! μου αρεσει  αρκετα και εχει απειρο γελιο :D 

Πεμπτη ερχεται το elite bundle της Σatisfye επιτελους (  εγινε βλακεια στο τελωνειο παλι, επρεπε να το εχω  στα χερια μου  εδω και μια βδομαδα :@  ) 

Παρασκευη  διαφορα καλουδια απο amazon, αναμεσα σε αυτα ειναι το M30 της 8bitdo ... αποτι διαβαζω εχει πολυ καλο ισως κορυφαιο σταυρο για οποιον δεν θελει να συνδεσει με  ανταπτορα το dual shock 4 στο switch #HYPE

edit : τι ηθελα και μιλησα ....

:@ :@ 

Επεξ/σία από SoFGR
Δημοσ.

Από το resetera:

"Staff number update time!

Monolith Soft now has 209 employees as of April 2019. This growth can most likely be attributed to the Zelda project announcement.

Some numbers for comparison:
Previous update: 193 employees as of January 2019 (+16 employees).
Employee count from nearly a year ago: 168 employees as of May 2018 (+41 employees)."

H RetroStudios έχει αγγελίες για 13 θέσεις, αν και νομίζω έχει αναφερθεί παλιότερα αφού δεν είναι πρόσφατη είδηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταξύ Wolverine και Hulk! 

Και εγώ θα ένιωθα άβολα. :D

Αφού δεν φτερνίστηκε  - όλα καλά....

Ωραία συλλογή

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ.

αντε να του πεις τωρα πως παιζεις xbox one sir_teraflop... την εβαψες :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...