iceman33221 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σας εχω πριξει και συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω καποια πραγματα στα Αγγλικα. Θελω να ρωτησω η SD σε τι χρησιμευει? Εαν αγορασω ενα παιχνιδι μεσω ιντερνετ οταν θα το κατεβασω θα περαστει εκει? τα updates που κανουν τα παιχνιδια? θα πρεπει αν τα σβησω για να ξαναπεραστουν εκει? Η απλα ειναι για να αποθηκευω φωτο? και αυτη η sd ειναι καλη για να παρω? https://www.skroutz.gr/s/12672281/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-U1-A1-with-Adapter-Mobile.html Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από iceman33221
MetalPrime Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, iceman33221 είπε Σας εχω πριξει και συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω καποια πραγματα στα Αγγλικα. Θελω να ρωτησω η SD σε τι χρησιμευει? Εαν αγορασω ενα παιχνιδι μεσω ιντερνετ οταν θα το κατεβασω θα περαστει εκει? τα updates που κανουν τα παιχνιδια? θα πρεπει αν τα σβησω για να ξαναπεραστουν εκει? Η απλα ειναι για να αποθηκευω φωτο? και αυτη η sd ειναι καλη για να παρω? https://www.skroutz.gr/s/12672281/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-U1-A1-with-Adapter-Mobile.html την SD την χρειάζεσαι για να αποθηκεύεις τα πάντα, είτε πριν είτε αφού γεμίσει ο αποθηκευτικός χώρος του Switch. στην SD δηλαδή θα αποθηκεύονται τα digital παιχνίδια με τα updates τους, τα updates των physical παιχνιδιών σου, κλπ κλπ. η SD που δείχνεις, είναι αξιοπρεπέστατη. Νομίζω έχω και εγώ Sandisk και μάλλον την ίδια. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από MetalPrime
paularas Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 τα saves εαν δεν εχεις online που αποθηκεύονται? sd ή συσκευή? καθώς λέω να αλλάξω απο μια 32αρα παλια που έχω σε 128. οκ τα παιχνιδια θα γίνουν redownload, αλλά όλα τα άλλα τι γίνονται?
iceman33221 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, paularas είπε τα saves εαν δεν εχεις online που αποθηκεύονται? sd ή συσκευή? καθώς λέω να αλλάξω απο μια 32αρα παλια που έχω σε 128. οκ τα παιχνιδια θα γίνουν redownload, αλλά όλα τα άλλα τι γίνονται? απ'οτι καταλαβα απο αυτα που διαβασα στο ιντερνετ τα saves μενουν στην κονσολα, δεν μπορεις να τα μεταφερεις στην sd. Μην χασεις λενε την κονσολα γιατι θα χασεις τα saves σου. Εαν λεω κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος. 1 ώρα πριν, MetalPrime είπε την SD την χρειάζεσαι για να αποθηκεύεις τα πάντα, είτε πριν είτε αφού γεμίσει ο αποθηκευτικός χώρος του Switch. στην SD δηλαδή θα αποθηκεύονται τα digital παιχνίδια με τα updates τους, τα updates των physical παιχνιδιών σου, κλπ κλπ. η SD που δείχνεις, είναι αξιοπρεπέστατη. Νομίζω έχω και εγώ Sandisk και μάλλον την ίδια. οποτε οτι εχω κατεβασει εαν το σβησω και το ξανακατεβασω λογικα θα περαστει μονο του στην sd. ειναι αρκετα φθηνη για αυτο ρωτησα.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 22 hours ago, Atreidis said: Να ρωτήσω.. Amiibo απο που αγοράζετε; γιατί γενικά δεν βρίσκω. Τι ακριβώς σε ενδιαφέρει; Το amiibo αυτό καθεαυτό (για συλλογή πχ) ή τα δωράκια που παίρνεις in-game; Αν σε ενδιαφέρουν οι φιγούρες, τότε κοιτάς amazon και ebay. Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα in-game πραγματάκια, μόνο ebay για κάρτες.
jon_pallis Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα in-game πραγματάκια, μόνο ebay για κάρτες. Εγώ φτιαχνω καρτουλες μονος μου - χωρίς εξώφυλλα βέβαια 1
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 23 hours ago, kolivas said: Χθες βράδυ τερμάτισα το cuphead κ εγώ παιδιά . Το φαιναλ μπος ναι μεν δύσκολο αλλά γύρω στην εικοστή φορά τον έβγαλα . Στην τελευταία φάση αν χρησιμοποιείς το power up που γίνεσαι για 2-3 δευτερόλεπτα αόρατος σε βοηθάει αρκετά . Το πιο δύσκολο μπος από τα πολλά δύσκολα για μένα ήταν Ο grim matchstick ο δράκος . Ανελέητος πραγματικά Φίλε ο δράκος παλευότανε, το ρομπότ μου έφαγε τα σωθικα. Ειλικρινά ήθελα να πετάξω το gamepad από το παράθυρο. 1
Atreidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, Malthador είπε Τι ακριβώς σε ενδιαφέρει; Το amiibo αυτό καθεαυτό (για συλλογή πχ) ή τα δωράκια που παίρνεις in-game; Αν σε ενδιαφέρουν οι φιγούρες, τότε κοιτάς amazon και ebay. Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα in-game πραγματάκια, μόνο ebay για κάρτες. Το amiibo αυτό καθεαυτό με ενδιαφέρει... οκ ναι εκεί κοιτάζω αλλά λίγα πράγματα έχει...
dekulinkgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 https://mobile.twitter.com/DevilMayCry/status/1125415244392804353 Τιμη φανταζομαι μονο 40 ευρω....😋😋
RedAlert539 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η λέξη 'Original' δεν μου αρέσει. Κουβέντα για το HD Remaster. Βλέπω τον @Malthador να αφηνιάζει πάλι......(και με το δίκιο του) Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από RedAlert539 1
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Just now, RedAlert539 said: Η λέξη 'Original' δεν μου αρέσει. Κουβέντα για το HD Remaster. Βλέπω τον @Malthador να αφηνιάζει πάλι......(και με το δίκιο του) Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν. Μόνο το 1ο θα βγάλουν; Φαντάζομαι το HD remaster εννοούν, αλλά σε τι τιμή θα το βγάλουν; Στο Steam έχει €30 το collection με τα τρία πρώτα, οπότε αν βγάλουν στα €10 μόνο το πρώτο fine by me! Φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει αυτό, για την πιο σιχαμένη εταιρεία μιλάμε... 1
RedAlert539 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν. Μόνο το 1ο θα βγάλουν; Φαντάζομαι το HD remaster εννοούν, αλλά σε τι τιμή θα το βγάλουν; Στο Steam έχει €30 το collection με τα τρία πρώτα, οπότε αν βγάλουν στα €10 μόνο το πρώτο fine by me! Φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει αυτό, για την πιο σιχαμένη εταιρεία μιλάμε... 10 euro?
Mistwalker Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Biomutant isn’t the only THQ Nordic title EB Games Canada is listing for Switch. The retailer also has reason to believe that Darksiders II is also in the works. 3
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 To τελευταίο διάστημα έχω φάει τρομερό κόλλημα με το super smash. Απίστευτο game και το εντυπωσιακό είναι η δουλειά που έχουν κάνει με την λεπτομέρεια που έχουν δώσει σε κάθε πίστα ξεχωριστά συν τους χαρακτήρες που ο καθένας έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Νομίζω είναι λίγο δύσκολο στην αρχή για όποιον αμοληθεί για πρώτη φορά και θέλει λίγο τον χρόνο του. 1
RedAlert539 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Και τα ευχάριστα νέα από το μέτωπο του DMC συνεχίζουν να έρχονται: *This product is only available as a download. There are no plans to release a physical edition. Από το επίσημο site του παιχνιδιού. http://www.devilmaycry.com/1/us/
Προτεινόμενες αναρτήσεις