chek2fire Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Νομίζω ένα από τα καλύτερα περιφεριακά που είδα σε Bic Camera στην Osaka 4 1
Κώστας1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σιγά το νέο, και επίσης και στις άλλες κονσόλες συμβαίνει λίγο πολύ το ίδιο, αλλά το ποσο σχετικά κοινά είναι τα τοπ παιχνίδια για όλους μας είναι λίγο απογοητευτικό...:p όπως και να χει: 1. Super Smash Bros Ultimate 2. Mario Kart 8 Deluxe 3. Zelda BOTW 4. Phoenix Wright : Ace Attorney 5. Super Mario Odyssey 6. Tetris 99 7. Hollow Knight 8. Stardew Valley 9. Katana Zero 10. Cuphead Είμαι ανάμεσα σε Wargroove / Celeste / Golf Story για μετά, έχει ασχοληθεί κανεις να δώσει τα φώτα του; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Κώστας1
sils Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 22 ώρες πριν, Malthador είπε Έχω φτάσει στο τελευταίο boss στο Cuphead και έχω να παρατηρήσω ότι είναι το τρίτο game μετά το Hollow Knight και το Salt and Sanctuary, το οποίο παρουσιάζει αισθητό lag σε docked mode με το Pro Controller στο σημείο του unplayable (από τη στιγμή που απαιτεί χειρουργικές και ταχύτατες κινήσεις για να βγουν τα boss). Πρέπει να έχασα γύρω στις 150 φορές στο Dr Kahl's Robot σε docked και μόλις το έβγαλα από το dock το πέρασα με την 5η προσπάθεια. Πρέπει να το φιξάρουν αυτό το πράγμα με κάποιο update. Είχα το ίδιο θέμα σε άλλο παιχνίδι και πραγματικά είχα πάθει την πλάκα μου δεν μπορούσα να περάσω με τίποτα Ένα κομμάτι της πίστας και τελικά η λύση ήταν να κλείσω το μηχάνημα και να το ξανανοίξω και έπειτα όλα έτρεχαν ρολόι
Κώστας1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Επίσης, έχει τσιμπήσει κανεις τα FF X/X-2 στην retail έκδοση που κατεβάζεις το X-2; Αν ναι, ποσο χώρο πιάνει; Δεν έχω πάρει ακόμα SD και ψάχνομαι μπας και τη γλιτώσω για λίγο ακόμα 😂
greed Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μα δεν κολλάει το να έχει delay μόνο στο pro controller. Και πάλι δεν κολλάει να έχει καθυστέρηση μόνο σε dock αφού δεν είναι απαιτητικό παιχνίδι και αν είχε θέμα το game θα είχε και σε handheld.. εκτός αν μπορείς να καταλάβεις τα Ms διαφοράς που και πάλι δεν έχει τόση απόκλιση. Θα δοκιμάσω το βράδυ ή αύριο και θα σου πω αν έχω lag. Ποια tv έχεις; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από greed
sils Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, greed είπε Μα δεν κολλάει το να έχει delay μόνο στο pro controller. Και πάλι δεν κολλάει να έχει καθυστέρηση μόνο σε dock αφού δεν είναι απαιτητικό παιχνίδι και αν είχε θέμα το game θα είχε και σε handheld.. εκτός αν μπορείς να καταλάβεις τα Ms διαφοράς που και πάλι δεν έχει τόση απόκλιση. Θα δοκιμάσω το βράδυ ή αύριο και θα σου πω αν έχω lag. Ποια tv έχεις; Εμενα κολλούσε στο the messenger........ήθελα απλα ενα reboot .
MetalPrime Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Κώστας1 είπε Σιγά το νέο, και επίσης και στις άλλες κονσόλες συμβαίνει λίγο πολύ το ίδιο, αλλά το ποσο σχετικά κοινά είναι τα τοπ παιχνίδια για όλους μας είναι λίγο απογοητευτικό...:p όπως και να χει: 1. Super Smash Bros Ultimate 2. Mario Kart 8 Deluxe 3. Zelda BOTW 4. Phoenix Wright : Ace Attorney 5. Super Mario Odyssey 6. Tetris 99 7. Hollow Knight 8. Stardew Valley 9. Katana Zero 10. Cuphead Είμαι ανάμεσα σε Wargroove / Celeste / Golf Story για μετά, έχει ασχοληθεί κανεις να δώσει τα φώτα του; Wargroove πολύ ωραίο! Αν θυμάσαι το advance wars, είναι πρακτικά το ίδιο gameplay αλλά σε fantasy setting. Αξίζει. Όσο αφορά στο Celeste, από φίλη μου που εμπιστεύομαι τυφλά την άποψη της, στο προτείνω, εάν την βρίσκεις με σαδιστικά δύσκολα platform παιχνίδια. 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, greed said: Μα δεν κολλάει το να έχει delay μόνο στο pro controller. Και πάλι δεν κολλάει να έχει καθυστέρηση μόνο σε dock αφού δεν είναι απαιτητικό παιχνίδι και αν είχε θέμα το game θα είχε και σε handheld.. εκτός αν μπορείς να καταλάβεις τα Ms διαφοράς που και πάλι δεν έχει τόση απόκλιση. Θα δοκιμάσω το βράδυ ή αύριο και θα σου πω αν έχω lag. Ποια tv έχεις; Εγώ έχω μια Samsung UE32D6510 αρχαία του 2013 και μία Sony 50W805C. Και οι δύο έχουν lag από τη μαμά τους γύρω στα 40 ms, τίποτα τραγικό δηλαδή. Δεν το βγάζω από το κεφάλι μου, το έχουν παρατηρήσει κι άλλοι. Και εδώ: On 25/06/2018 at 19:27, ADHD said: Επισης κατι αλλο, παιζω hollow knight και σε switch και σε pc, δοκιμασα το πρωτο mini boss η w/e εχθρος ειναι αυτο (πεφτεις κατω στην πρωτη περιοχη και τερμα δεξια) στο switch με pro controller και δεν μπορουσα να του περασω σχεδον ουτε ενα hit, το strict timing δεν με αφηνε. Νομιζα οτι απλα πρεπει να παρω καποιο skill η w/e για να βγει και το άφησα για αργοτερα, πηγα απο περιέργεια στο pc με ds4 (σε bluetooth οχι wired) και το περασα first try χωρις να φαω hit. Ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα σε input lag στο switch/tv σε σχεση με pc? Πραγματικα ημουν wtf ειναι τέρμα responsive και fast το παιχνίδι. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Malthador
Κώστας1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, MetalPrime είπε Wargroove πολύ ωραίο! Αν θυμάσαι το advance wars, είναι πρακτικά το ίδιο gameplay αλλά σε fantasy setting. Αξίζει. Όσο αφορά στο Celeste, από φίλη μου που εμπιστεύομαι τυφλά την άποψη της, στο προτείνω, εάν την βρίσκεις με σαδιστικά δύσκολα platform παιχνίδια. Σε ευχαριστώ πολύ! Μπήκαν στη λίστα και στην επόμενη έκπτωση τα χτύπησα!
NickTG Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 4 hours ago, Malthador said: Εγώ έχω μια Samsung UE32D6510 αρχαία του 2013 και μία Sony 50W805C. Και οι δύο έχουν lag από τη μαμά τους γύρω στα 40 ms, τίποτα τραγικό δηλαδή. Δεν το βγάζω από το κεφάλι μου, το έχουν παρατηρήσει κι άλλοι. Και εδώ: Την ίδια Sony έχουμε οπότε σίγουρα δεν φταίει αυτή.
greed Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Malthador είπε Εγώ έχω μια Samsung UE32D6510 αρχαία του 2013 και μία Sony 50W805C. Και οι δύο έχουν lag από τη μαμά τους γύρω στα 40 ms, τίποτα τραγικό δηλαδή. Δεν το βγάζω από το κεφάλι μου, το έχουν παρατηρήσει κι άλλοι. Και εδώ: Τι να πω. Στη δικιά μου δεν βλέπω lag. Ίσως φταίει που έχεις υψηλό input lag στη tv. 40ms δεν είναι και λίγα αν σκεφτείς πως ισως να έχει θέμα το παιχνίδι και στη tv σου σε συνδυασμό με το bt να σου είναι παραπάνω από το ιδανικό. Τα κακά του va επίσης. Δεν μετράει μόνο το input lag. Παίξε σε σωστό mode δοκίμασε PC mode. Sony TV & κονσόλα Nintendo δεν πάνε μαζί btw Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από greed
Vagosman Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Πολύς ντόρος για το input lag, σκεφτήκατε τη διαδρομή των κουμπιών στο pro control; Είναι τεράστια. Αυτό άπο μόνο του κάνει ντελικάτα παιχνίδια δυσκολότερα. Δοκιμάσατε με τα joycon; Βέβαια ίσως ασύρματα να δίνει και επιπρόσθετο lag. 1
Atreidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Να ρωτήσω.. Amiibo απο που αγοράζετε; γιατί γενικά δεν βρίσκω.
kolivas Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Χθες βράδυ τερμάτισα το cuphead κ εγώ παιδιά . Το φαιναλ μπος ναι μεν δύσκολο αλλά γύρω στην εικοστή φορά τον έβγαλα . Στην τελευταία φάση αν χρησιμοποιείς το power up που γίνεσαι για 2-3 δευτερόλεπτα αόρατος σε βοηθάει αρκετά . Το πιο δύσκολο μπος από τα πολλά δύσκολα για μένα ήταν Ο grim matchstick ο δράκος . Ανελέητος πραγματικά
SoFGR Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) +1 για την διαδρομη, το ειχα παρατησει και στην μπατονεττα αυτο οποτε χρειαζοτανε να σπαμαρω τα facebuttons ... το input lag ειναι ολοκληρη αλυσιδα, τηλεοραση με 40ms δεν το λες βελτιστο αλλα ειναι σιγουρα αρκετα καλυτερο απο τον μεσο οσο, εχουμε δει ενα σωρο "τερατα" την τελευταια 10ετια ! στην αρχη τα τρωγαμε στην μαπα λογω ψευτο100hz και 200hz με interpolation και αργοτερα οταν προσπαθουσανε να πουλησουνε στον average joe 3D HDTV με το ζορι, η δικια μου ειναι κατω απο 20ms και οταν παιζω ας πουμε street fighter ή guitar hero σε ενα ps3 που εχω καβατζωσει, η αποκριση ειναι ΑΡΙΣΤΗ https://web.archive.org/web/20180104063741/http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W4000/Picture-Quality/ τον αυγουστο κλεινει 10 χρονια υπηρεσιας η "γρια", οπως γραφει και στο review, δεν εχει game mode στις ρυθμισεις γιατι πολυ απλα δεν το χρειαζεται ! τα ψεγαδια της, που εχω μαθει να τα ανεχομαι τοσο καιρο ειναι : 1) το αργο response time / χαμηλη αναλυση σε κινουμενη εικονα ( ειδικα αμα κανεις αμεση συγκριση με 120hz monitor που εχει backlight strobing η διαφορα ειναι χαωδης ) 2) το ελαφρο clouding + bleed στις ακρες που δεν επιτρεπει "σινεμαδιστικη" εμπειρια, δηλαδη αμα ειναι ολα τα φωτα κλειστα στο σαλονι κανει μπαμ οτι υπαρχει θεμα στις σκοτεινες σκηνες, αν ειμαι με χαμηλο φωτισμο και στην σωστη θεση/αποσταση απολαμβανω μια χαρα μαυρο στα blu ray δισκακια μου ( καρκινο στο movie streaming και σε ολα του τα σογια ) επειδη ομως ειναι αλυσιδα το lag, η τηλεοραση ειναι απλα ενας "κρικος", οταν επαιζα wii πχ υπηρχε ενα μικρο lag λογω scaling ( δεν επαιρνε η tv 1080p σημα ουτε καν 720 ... ) ισως να ειχε και περισσοτερο lag το component input απο τα HDMI, εκει που καταλαβαινα οτι υπηρχε οντως θεμα ητανε στην virtual console , για παραδειγμα στο mario kart 64 δεν ητανε τα controls τοσο "σφιχτα" γιατι ειχαμε το lag απο το emulation του N64 hardware + το scaling + τους καταραμμενους μοχλους του gamecube που ειναι sensitive AF δηλαδη αμα ειχε online και ηθελα να μπω σε tryhard mode επρεπε να το βγαλω απο την HDTV και να το βαλω σε καμια CRT με rgb scart παμε στο switch τωρα, η ιδια η ταμπλετα δυστyχως εχει αρκετο input lag απο μονη της, αυτο φαινεται και στις μετρησεις του lon tv καθε φορα που τεσταρει καποιο controller 8:49 ^ (ακομα δεν το εχω παραλαβει και βγαινει Shakedown Hawai οπου ναναι - feelsbadman ) δεν ειμαι κανας tech guru για να ξερω αν αυτο συμβαινει επειδη το switch ειναι στην ουσια ενα tablet με αργη mobile CPU + αρκετα περιορισμενο bandwidth ή/και επειδη υπαρχει θεμα με το rendering pipeline στο ταδε game, αν προκεται για συνδυασμο των 2 ή κατι αλλο τελειως ασχετο αυτο που ξερω ομως ειναι οτι και οι 3 κονσολες της τωρινης γεννιας, σε συγκριση με ενα gaming PC (που δεν εχουν γινει καραγκιοζιλικια στο OS και τους drivers) , ειναι αρκετα MS πιο πισω, αν συνδεσεις μαλιστα το ιδιο PC με ενα high rerfesh rate monitor ή/και τρεξεις το ιδιο παιχνιδι ( πχ Rocket League PS4 - εναν καρκινο και στο epic store παρακαλω ) στα 240frames αντι για 60 η διαφορα γινεται ακομα πιο κραχτη ! θελω να πιστευω οτι μπορει να βελτιωθουν τα πραγματα στο κοντινο μελλον με update στα controllers ή/και στο firmware της ταμπλετας, σιγουρα υπαρχουν περιθωρια για να κοψουνε 1 και 2 frames απο το input lag απλα το παιζουνε safe (οπως εγινε προσφατα με το boost mode για να εχουμε πιο γρηγορο loading ) το οτι δεν υπαρχει διαφορα οταν εχεις τα joycon με bluetooth ή χωρις λεει πολλα ! οπως και το γεγονος οτι δεν εχει γρηγοτερη αποκριση το pro controller οταν το συνδεεις πανω στο dock, γινεται πιο αργο μαλιστα ... ασχετο, ενας απο τους λογους που δεν εχω παρει ακομα smash ειναι επειδη το lag του παραμενει υψηλοτερο απο του brawl το οποιο με την σειρα του ειναι αρκετα χειροτερο απο αυτο του melee ! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από SoFGR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις