Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 20 minutes ago, panther_512 said: Από όσο γνωρίζω, σε docked mode, αν κάνεις force TV output 720p, η εικόνα γίνεται πάρα πολύ καθαρή. Το πρόβλημα είναι στα 1080p. Σε handheld mode εκεί το hardware δεν σηκώνει τα γραφικά και το dynamic resolution είναι πολύ επιθετικό, με αποτέλεσμα σε απαιτητικές φάσεις η ανάλυση να πέφτει πάρα πολύ. Δεν με ενόχλησε τόσο σε docked, εκεί βλέπεται. Σε φορητό mode είναι που θες να ξεριζώσεις τα μάτια σου. Και μαλλον φταίει η sub-720p ανάλυση παρέα με το φίλτρο εμετού. Οπότε αν η αναβαθμισμένη έκδοση μπορεί να κρατάει 720p τότε ίσως να βλέπεται και σε φορητό.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 34 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εμένα προσωπικά όλα αυτά μου μοιάζουν για ανόητες δικαιολογίες και το παιχνίδι απλώς βρίσκεται σε κλασικότατο development hell όπου δεν μπορούν να συμφωνήσουν για την κατεύθυνση του. Πιο πολύ μου μυρίζει ότι τεχνητά κρατάνε τις πληροφορίες για το παιχνίδι πίσω λόγο Astral Chain που μάλλον η ομάδα μοιράζεται μεταξύ των δυο παιχνιδιών και που από άποψη διαφήμισης θέλουν να κρατήσουν το AC ψηλά γιατί βγαίνει φέτος. Επίσης από τότε μέχρι σήμερα είχαμε και κυκλοφορία DMC5 που σημαίνει ότι στάνταρ τα παλικάρια κάτι θα ζήλεψαν για να θέλουν να εισάγουν στο Bayo 3 ότι και αν είναι αυτό.
D.Luffy Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Πιο πολύ μου μυρίζει ότι τεχνητά κρατάνε τις πληροφορίες για το παιχνίδι πίσω λόγο Astral Chain που μάλλον η ομάδα μοιράζεται μεταξύ των δυο παιχνιδιών και που από άποψη διαφήμισης θέλουν να κρατήσουν το AC ψηλά γιατί βγαίνει φέτος. Η ιδέα ότι ένα studio δουλεύει επάνω σε δύο high profile τίτλους ταυτόχρονα, με κοντινές σχετικά κυκλοφορίες, δεν μου φένεται πολύ καλή. Ελπίζω να μην γίνονται overstretched. Εκτός και αν δούμε το Bayo 3 να κυκλοφορεί το 2021... Δεν είδα κάτι καινούργιο στο DMC πάντως που να ήθελε απαραίτητα η Platinum να εφαρμόσει στο Bayo. Η γνωστή συνταγή ήταν με τους γνωστούς χαρακτήρες και το γνωστό gameplay. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από D.Luffy
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 31 minutes ago, D.Luffy said: Η ιδέα ότι ένα studio δουλεύει επάνω σε δύο high profile τίτλους ταυτόχρονα, με κοντινές σχετικά κυκλοφορίες, δεν μου φένεται πολύ καλή. Ελπίζω να μην γίνονται overstretched. Εκτός και αν δούμε το Bayo 3 να κυκλοφορεί το 2021... Η Platinum είναι τεράστιο studio. Μπορεί να έχει και πέντε high profile (ότι κι αν σημαίνει αυτό) τίτλους σε development.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το Pokemon Let's Go έχει σοβαρά θέματα με framerate drops πάντως, δεν το περίμενα... Ειδικά μέσα στο Viridian Forest γίνεται του στατεριού απέναντι... Και σε εντελώς άκυρες στιγμές. Επίσης έπιασα Moltres και Dragonite επειδή απλά τα είδα να πετάνε πάνω μου, wtf? Το έχουν απλοποιήσει αρκετά, ακόμα και 1-2 "δύσκολα" dungeons (από τα παλιά), πλέον είναι παιχνιδάκια... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από GeorgeMan
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Το Pokemon Let's Go έχει σοβαρά θέματα με framerate drops πάντως, δεν το περίμενα... Ειδικά μέσα στο Viridian Forest γίνεται του στατεριού απέναντι... Και σε εντελώς άκυρες στιγμές. Επίσης έπιασα Moltres και Dragonite επειδή απλά τα είδα να πετάνε πάνω μου, wtf? Το έχουν απλοποιήσει αρκετά, ακόμα και 1-2 "δύσκολα" dungeons (από τα παλιά), πλέον είναι παιχνιδάκια... Ο τροπος που πιανεις τα Pokemon ειναι η μεγαλυτερη ξενερα αυτου του παιχνιδιου μαζι ισως με την αρχικη του τιμη. Το εχω βεβαια στις σιγουρες αγορες(την εκδοση της eevee κλασσικα)τωρα που θα βγει και το καινουργιο αλλα ελπιζω να μην το κανουν και αυτο ετσι στον τροπο παιχνιδιου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Fulgore said: Ο τροπος που πιανεις τα Pokemon ειναι η μεγαλυτερη ξενερα αυτου του παιχνιδιου μαζι ισως με την αρχικη του τιμη. Το εχω βεβαια στις σιγουρες αγορες(την εκδοση της eevee κλασσικα)τωρα που θα βγει και το καινουργιο αλλα ελπιζω να μην το κανουν και αυτο ετσι στον τροπο παιχνιδιου. Κι εγώ το ίδιο έλεγα αλλά δεν είναι και τοοοοσο χάλια πια. Είναι αρκετά διασκεδαστικό θα έλεγα και πλέον δε βαριέμαι να πιάνω όπως στα παλιά. Βέβαια τώρα με τα online trades όσα ήθελαν trade για να εξελιχθούν μπορείς να τα έχεις πανεύκολα, κάτι που παλιά ούτε κατά διάνοια... Μόνο αν είχε κάνας φίλος gameboy (και gamelink και το αντίστοιχο game)... (Γιατί κλασικά Eevee? ) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από GeorgeMan
grifind Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 ηρθε η κουριερ και δε περναει η ωρα να φυγω απο το γραφειο.... 5 1
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Έχω φτάσει στο τελευταίο boss στο Cuphead και έχω να παρατηρήσω ότι είναι το τρίτο game μετά το Hollow Knight και το Salt and Sanctuary, το οποίο παρουσιάζει αισθητό lag σε docked mode με το Pro Controller στο σημείο του unplayable (από τη στιγμή που απαιτεί χειρουργικές και ταχύτατες κινήσεις για να βγουν τα boss). Πρέπει να έχασα γύρω στις 150 φορές στο Dr Kahl's Robot σε docked και μόλις το έβγαλα από το dock το πέρασα με την 5η προσπάθεια. Πρέπει να το φιξάρουν αυτό το πράγμα με κάποιο update. 1
Bourdoulas Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Άσε μας ρε @Malthador. Εδώ γκρεμιζονται σπίτια μετά την διακοστη φορά που χάνεις και εσύ μας λες ότι τι; Ότι τον τελείωσες με την πέμπτη φορά; Στο πυρ το εξώτερον λέω εγώ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😜😜
greed Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μάλλον η tv σου θα έχει input lag ή θα την έχεις βάλει σε μουφα mode. Δοκίμασε και σε tabletop mode για επιβεβαίωση.
kolivas Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Κ εγώ στο τελευταίο μπος στο cuphead είμαι αλλά δεν παρατήρησα κανένα λαγκ πουθενα ούτε σε portable ούτε σε dock . Παιχνιδαρα πάντως είχα χρόνια να κολλήσω έτσι με 2d linair μη metroindvania παιχνίδι . Τα δικά μου αγαπημένα παιδιά 1)το γνωστό έπος 2)dark souls remaster (εδώ το έπαιξα πρώτη φορά ) 3)smash ultimate 4)Mario odyssey 5)cuphead 6)donkey Kong tropical freeze 7)bayoneta 2 8)rayman legends 9)guacamelee 10)splatoon 2 Στην γωνία περιμένουν hollow knight και salt and sanctuary που θα μ αρέσουν σιγουρα . Μου κάνει εντύπωση πάντως Π λείπει από πολλές λίστες σας το smash ultimate . Σε κατηγορία φαιτιγκ η πάρτυ γκευμ μετά από αυτό το χάος . Απλά θέλει χρόνο να του αφιερώσεις μέχρι να το μάθεις . Μετά ζεις μεγαλειώδεις στιγμές .
NickTG Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 7 hours ago, Malthador said: Έχω φτάσει στο τελευταίο boss στο Cuphead και έχω να παρατηρήσω ότι είναι το τρίτο game μετά το Hollow Knight και το Salt and Sanctuary, το οποίο παρουσιάζει αισθητό lag σε docked mode με το Pro Controller στο σημείο του unplayable (από τη στιγμή που απαιτεί χειρουργικές και ταχύτατες κινήσεις για να βγουν τα boss). Πρέπει να έχασα γύρω στις 150 φορές στο Dr Kahl's Robot σε docked και μόλις το έβγαλα από το dock το πέρασα με την 5η προσπάθεια. Πρέπει να το φιξάρουν αυτό το πράγμα με κάποιο update. Στο Hollow Knight πάντως δεν είχα κανένα θέμα. Βέβαια παίζω με τα joycons + grip.
costacurta Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Έγινε γκαις τώρα όπως και να ναι το παιχνίδι είναι αργά. Απλά θα ξέρω και θα μπω με μικρές απαιτήσεις στο οπτικό κομμάτι . Το παράγγειλα λογικά Τρίτη έρχεται θα το τελειώσω είναι δεδομένο αυτό λατρεύω την σειρά ακόμη και τα xenogears /xenosaga. Πάνω κάτω καλή εξερεύνηση και αρκετά sidequests πόση ώρα να υπολογίζω κάνα 80ρι?? Πόσες βαρεσατε??
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, Bourdoulas said: Άσε μας ρε @Malthador. Εδώ γκρεμιζονται σπίτια μετά την διακοστη φορά που χάνεις και εσύ μας λες ότι τι; Ότι τον τελείωσες με την πέμπτη φορά; Στο πυρ το εξώτερον λέω εγώ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😜😜 Το τελείωσα χτες, μου πήρε γύρω στις 16 ώρες για regular, δεν τόλμησα καν να αγγίξω expert mode. Πολύ ψυχαναγκαστικό game, θα το αφήσω για αρκετό καιρό πριν το ξαναπιάσω. Είχα χάσει ήδη 150 φορές πριν τον βγάλω, οπότε είχα μάθει απέξω όλα τα attacks του. Εντελώς εκνευριστικό boss μιλάμε, στο τρίτο phase έσπαγε μπάλες κυριολεκτικά και εκεί είναι που χρειαζόταν απίστευτα γρήγορες και ακριβείς κινήσεις. 8 hours ago, greed said: Μάλλον η tv σου θα έχει input lag ή θα την έχεις βάλει σε μουφα mode. Δοκίμασε και σε tabletop mode για επιβεβαίωση. 8 hours ago, NickTG said: Στο Hollow Knight πάντως δεν είχα κανένα θέμα. Βέβαια παίζω με τα joycons + grip. Παιδιά, παίζει στάνταρ θέμα στο Hollow Knight με το Pro Controller και δεν είμαι ο μόνος που το λέει. Σίγουρα έχει αναφερθεί και εδώ, αλλά και σε forums του εξωτερικού. Στο reddit έλεγαν ότι φταίει η Unity που παρουσιάζει από μόνη της lag, κάτι εξωφρενικό αν θυμάμαι καλά του τύπου 5-6 καρέ lag (πράγμα που κολλάει και με το Cuphead, μιας και αυτό είναι γραμμένο σε Unity), οπότε αν χάνει και 1-2 καρέ από το bluetooth του Pro Controller μιλάμε για 100-120 ms lag, τεράστιο νούμερο για τόσο απαιτητικά games. Η τηλεοράσεις μου είναι ρυθμισμένες σωστά και το πρώτο πράγμα που κοίταξα όταν τις αγόρασα ήταν το latency. 6 hours ago, costacurta said: Έγινε γκαις τώρα όπως και να ναι το παιχνίδι είναι αργά. Απλά θα ξέρω και θα μπω με μικρές απαιτήσεις στο οπτικό κομμάτι . Το παράγγειλα λογικά Τρίτη έρχεται θα το τελειώσω είναι δεδομένο αυτό λατρεύω την σειρά ακόμη και τα xenogears /xenosaga. Πάνω κάτω καλή εξερεύνηση και αρκετά sidequests πόση ώρα να υπολογίζω κάνα 80ρι?? Πόσες βαρεσατε?? Γύρω στις 55-60 ώρες μόνο για το main quest, γύρω στις 100 θα έλεγα με τα περισσότερα sidequests. Για τα-πάντα-όλα θες στάντας γύρω στις 200 ώρες. Μην αποθαρρύνεσαι πάντως, θα ξενερώσεις τη ζωή σου τις πρώτες 2-3 ώρες που θα δεις πόσο άσχημο είναι, αλλά μετά το συνηθίζεις, σε απορροφά το gameplay. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Malthador 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις