Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MetalPrime είπε
  1. Zelda BotW
  2. Octopath Traveler
  3. Diablo 3
  4. Bayonetta 1 (+2)
  5. Katana Zero
  6. Dead Cells
  7. Splatoon 2
  8. Mario Kart Deluxe
  9. Super Mario Odyssey
  10. Full Metal Furies

Με μικρή επιφύλαξη, γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποιο παιχνίδι ξεχνάω που θα έπρεπε να είναι στην λίστα μου. Γκρμφ! 

Επίσης αντίστοιχα, μπορούμε να αναφέρουμε λίστα με παιχνίδια που μας απογοήτευσαν ;) 

1. Zelda

2. octopath traveler 

3. Mario Odyssey

4. Yoshi (είναι τέλειο) 

5. Kirby (όχι τόσο τέλειο όσο άλλα Kirby αλλά πολύ fun) 

6. Hollow knight

7. Celeste

8. Splatoon 2

9. Little nightmares 

10. Doom 

(ok...αν δεν είχες wii u και δεν έχεις παίξει Mario kart 8, Donkey Kong, Bayonetta κλπ...εννοείται είναι must. Εγώ πχ τα πήρα παρόλο που τα έχω ξαναπαίξει για το portable της φάσης απλώς δεν τα έβαλα στη λίστα. Παρολαυτά έβαλα το Little nightmares που το παίζεις και αλλού καθώς και το doom...πωωωω είναι μικρή η δεκάδα χαχαχαχαχα!) 

ίσως θα πρεπε να κάνουμε και λίστα με nindies.. εννοώ ξεχωριστή. Σε φάση "τι να κατεβάσω στο switch" top10. Είναι μερικά που έχω κατευχαριστηθεί αλλά δεν θα τα έβαζα σε top10 να συναγωνίζονται Ζελντα και Μάριο...

• Like 2
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, D.Luffy said:

Δεν μιλάμε απλώς για μια ελαφρώς "soft" εικόνα όπως πχ στο Mario Odyssey που λίγο πολύ περνάει απαρατήρητη. Μιλάμε για τόση θολούρα που καταντάει να φένεται λες και κάποιος το ζωγράφισε με κιμωλία επάνω στην οθόνη του Switch... Και αυτό χωρίς να λαμβάνουμε υπόψην το επίσης προβληματικό framerate.

Εμένα μου θύμησε τα πιο παλιά RPG τύπου FFVII ή Septerra Core που ξεχώριζες τα σημεία του περιβάλλοντος που μπορούσες να κάνεις interact επειδή ήταν πιο έντονα φωτισμένα, πιο ζωντανά. Ε, τα γραφικά του XC2 σε φορητό mode είναι παντού σαν το υπόλοιπο περιβάλλον αυτών των games, είναι πιο «πεθαμενατζίδικα», πιο ξεθωριασμένα.

Γενικά ένα χάλι μαύρο.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Silverage είπε

Γίνεται με κάποιο τρόπο να έχεις επιδόσεις docked σε handheld με καμιά πατέντα;

με overclock αν εχεις custom firmware

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MetalPrime είπε
  1. Zelda BotW
  2. Octopath Traveler
  3. Diablo 3
  4. Bayonetta 1 (+2)
  5. Katana Zero
  6. Dead Cells
  7. Splatoon 2
  8. Mario Kart Deluxe
  9. Super Mario Odyssey
  10. Full Metal Furies

Με μικρή επιφύλαξη, γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποιο παιχνίδι ξεχνάω που θα έπρεπε να είναι στην λίστα μου. Γκρμφ! 

Επίσης αντίστοιχα, μπορούμε να αναφέρουμε λίστα με παιχνίδια που μας απογοήτευσαν ;) 

ξερεις αν το katana zero θα βγει σε physical? επειδη εχω καμια 30αρια physical κατι με εποιασε και εχω ταχθει κατα των digital games ειδικα γιατι μιλαμε για handheld nintendo console και μου λειπει το gameboy μου με τις κασετες

26 λεπτά πριν, nimrodel22 είπε

1. Zelda

2. octopath traveler 

3. Mario Odyssey

4. Yoshi (είναι τέλειο) 

5. Kirby (όχι τόσο τέλειο όσο άλλα Kirby αλλά πολύ fun) 

6. Hollow knight

7. Celeste

8. Splatoon 2

9. Little nightmares 

10. Doom 

(ok...αν δεν είχες wii u και δεν έχεις παίξει Mario kart 8, Donkey Kong, Bayonetta κλπ...εννοείται είναι must. Εγώ πχ τα πήρα παρόλο που τα έχω ξαναπαίξει για το portable της φάσης απλώς δεν τα έβαλα στη λίστα. Παρολαυτά έβαλα το Little nightmares που το παίζεις και αλλού καθώς και το doom...πωωωω είναι μικρή η δεκάδα χαχαχαχαχα!) 

ίσως θα πρεπε να κάνουμε και λίστα με nindies.. εννοώ ξεχωριστή. Σε φάση "τι να κατεβάσω στο switch" top10. Είναι μερικά που έχω κατευχαριστηθεί αλλά δεν θα τα έβαζα σε top10 να συναγωνίζονται Ζελντα και Μάριο...

αν δεις τη δικια μου λιστα τα μισα ειναι indies και εχω αλλα τοσα αγαπημενα... dead cells, axion verge, moonlighter, darkest dungeon, octopath, steamworld dig2, και πολλα ακομαααα ... νομιζω το switch ειναι το no1 console γι αυτα!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, grifind είπε

ξερεις αν το katana zero θα βγει σε physical? επειδη εχω καμια 30αρια physical κατι με εποιασε και εχω ταχθει κατα των digital games ειδικα γιατι μιλαμε για handheld nintendo console και μου λειπει το gameboy μου με τις κασετες

Άσε, σε νιώθω... the struggle is real.

Δυστυχώς δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν θα βγει σε physical το Katana Zero, και θα άξιζε! 

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Πως δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα? Αφού το πρόβλημα είναι εκεί μπροστά στα μάτια μας εμφανέστατο. Το "παίζεις άνετα" είναι πολύ υποκειμενικό. Το παιχνίδι μπορεί να θεωρείται αριστούργημα από κάποιους αλλά τα τεχνικά θέματα που έχει είναι τέτοια που κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να τα αγνοήσουν και θα τους χαλάσουν την εμπειρία. Τουλάχιστον σε handheld mode.

Δεν μιλάμε απλώς για μια ελαφρώς "soft" εικόνα όπως πχ στο Mario Odyssey που λίγο πολύ περνάει απαρατήρητη. Μιλάμε για τόση θολούρα που καταντάει να φένεται λες και κάποιος το ζωγράφισε με κιμωλία επάνω στην οθόνη του Switch... Και αυτό χωρίς να λαμβάνουμε υπόψην το επίσης προβληματικό framerate.

Εγώ πάντως με τίποτα δεν θα πρότεινα το Xeno 2 σε κάποιον τόσο ανεπιφύλακτα. Μπορεί να είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά θα έλεγα να το δει πρώτα κάπου αν είναι δυνατόν και να κρίνει αν τον ενοχλεί ή όχι. Δυστυχώς τα βίντεο στο YT δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτικά της live εμπειρίας...

Εντάξει άμα κάποιος είναι τόσο ευαίσθητος τότε ναι θα τον ενοχλήσει η θολούρα στο φορητό mode. Αμφιβάλλω όμως κατά πόσο ευαίσθητοι είναι οι περισσότεροι σε σημείο που να τους ενοχλεί και να μην ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Εδώ πέρα παίξαμε το πρώτο στο 3DS χωρίς κανένα πρόβλημα τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα; 

Και επίσης ναι, όποιος θέλει να συγκρίνει ας το κάνει στο Youtube γιατί αν το αντέξει εκεί τότε το αντέχει γενικότερα μιας και η πραγματικότητα δεν είναι τόσο άσχημη όσο το κάνει το youtube να φαίνεται. Για εμένα ανεπιφύλακτα είναι πρόταση για αγορά είτε έτσι είτε αλλιώς. Στην τελική αν τόσο τον χαλάσει ας το πουλήσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Εντάξει άμα κάποιος είναι τόσο ευαίσθητος τότε ναι θα τον ενοχλήσει η θολούρα στο φορητό mode. Αμφιβάλλω όμως κατά πόσο ευαίσθητοι είναι οι περισσότεροι σε σημείο που να τους ενοχλεί και να μην ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Εδώ πέρα παίξαμε το πρώτο στο 3DS χωρίς κανένα πρόβλημα τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα; 

Και επίσης ναι, όποιος θέλει να συγκρίνει ας το κάνει στο Youtube γιατί αν το αντέξει εκεί τότε το αντέχει γενικότερα μιας και η πραγματικότητα δεν είναι τόσο άσχημη όσο το κάνει το youtube να φαίνεται. Για εμένα ανεπιφύλακτα είναι πρόταση για αγορά είτε έτσι είτε αλλιώς. Στην τελική αν τόσο τον χαλάσει ας το πουλήσει. 

Δεν νομίζω ότι στην περίπτωση του Xeno έχει να κάνει με θέμα "ευαισθησίας". Είναι ένα μαύρο χάλι που φένεται αμέσως, το παρατηρούν όλοι και χτυπάει άσχημα. Το πόσο είναι κάποιος διατεθειμένος να το αγνοήσει, είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Εσένα δεν σε πειράζει τόσο, εμένα όμως μου γυρνάνε τα άντερα όταν το βλέπω. Και φυσικά έχω κι εγώ το παιχνίδι όπως εσύ, έχω ασχοληθεί περίπου 30 ώρες και μιλώ από τη δική μου εμπειρία...

Υπάρχουν κι άλλοι τίτλοι στο σύστημα που δεν τρέχουν σε native ανάλυση αλλά δεν καταφέρνουν να φαίνονται τόσο χάλια όσο το Chronicles. Όσο αναφορά το YT, αυτό που εννοούσα ήταν το αντίθετο. Στην πραγματικότητα εμένα μου φένεται πολύ χειρότερο από τα βίντεο.

Προσωπικά δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις σε θέμα γραφικών από το σύστημα αλλά στη περίπτωση του Xeno έχει γίνει ιδιαίτερα κακή δουλειά και καλό θα ήταν να μη προσπαθούμε να χρυσώνουμε το χάπι λέγοντας ότι το παίξαμε και σε παλιότερα συστήματα με χειρότερα γραφικά... Εδώ μιλάμε για την έκδοση στο Switch. Κι εγώ απορώ τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, ikaruga24 said:

Το πρώτο στο 3DS έχει 10 φορές καλύτερα γραφικά από το XC2 (και η έκδοση του Wii είναι 10 φορές καλύτερη από αυτή του 3DS με τη σειρά της). Είναι crystal clear. Στο XC2 έχουν περάσει ένα περίεργο φίλτρο που είναι αηδία σκέτη.  Μακάρι να έμοιαζε στο XC1.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι εξαιρετικό game από την άποψη του gameplay, των χαρακτήρων και του σεναρίου. Αλλά ότι δεν βλέπεται, δεν βλέπεται, πως να το κάνουμε.

Και σίγουρα στο youtube δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι πολύ πιο χάλια όταν το βλέπεις με τα μάτια σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Στο XC2 έχουν περάσει ένα περίεργο φίλτρο που είναι αηδία σκέτη.  Μακάρι να έμοιαζε στο XC1.

Ένα απλό sharpen φίλτρο είναι που σε συνδυασμό με την εξαιρετικά χαμηλή ανάλυση έχει αυτό το εμετικό αποτέλεσμα.

Κι εγώ δεν αμφιβάλλω στο ότι είναι εξαιρετικό game αλλά έχει ένα εμφανέστατο τεχνικό πρόβλημα που δεν μπορεί να αγνοηθεί από όλους.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, D.Luffy said:

Ένα απλό sharpen φίλτρο είναι που σε συνδυασμό με την εξαιρετικά χαμηλή ανάλυση έχει αυτό το εμετικό αποτέλεσμα.

Προτιμώ να φαίνονται pixels όπως στο 3DS προσωπικά, από αυτό το χάλι πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ ρε παλικάρια, εμένα δεν με χτύπησε τόσο ούτε το θεώρησα ότι είναι τόσο χάλια. Σίγουρα όχι σε σημείο που να με ενοχλεί για να μην παίξω. Το φίλτρο πάντως για το sharpening και εγώ θα το προτιμούσα να το αφαιρέσουν. 

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω, ίσως όταν βγει NSw Pro να μπορεί να κρατάει σταθερά 720p στο XC2 και να φαίνεται πιο ανθρώπινο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.nintendolife.com/news/2019/05/platinumgames_shares_more_detail_on_bayonetta_3s_unorthodox_development

Σε άλλα νέα, το Bayonetta 3 σύμφωνα με την Platinum ακολουθεί "ανορθόδοξο" τρόπο δημιουργίας (και μάλλον γι αυτό καθυστερεί).

Εμένα προσωπικά όλα αυτά μου μοιάζουν για ανόητες δικαιολογίες και το παιχνίδι απλώς βρίσκεται σε κλασικότατο development hell όπου δεν μπορούν να συμφωνήσουν για την κατεύθυνση του.

Μακάρι να διαψευθώ και να βγει ένα έπος αλλά μέχρι τώρα θα είχαμε δει τουλάχιστον ένα δείγμα gameplay αν όλα πήγαιναν smooth και όχι μόνο παπάτζα. Έχουμε καταλήξει να ξέρουμε περισσότερα πράγματα για το Death Stranding παρά γι αυτό...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν ξέρω, ίσως όταν βγει NSw Pro να μπορεί να κρατάει σταθερά 720p στο XC2 και να φαίνεται πιο ανθρώπινο. 

Από όσο γνωρίζω, σε docked mode, αν κάνεις force TV output 720p, η εικόνα γίνεται πάρα πολύ καθαρή. Το πρόβλημα είναι στα 1080p.

Σε handheld mode εκεί το hardware δεν σηκώνει τα γραφικά και το dynamic resolution είναι πολύ επιθετικό, με αποτέλεσμα σε απαιτητικές φάσεις η ανάλυση να πέφτει πάρα πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...