Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Δεν ξέρω αν τολμάω να αγγίξω Monster Hunter ακόμη...

αν δεν εχεις παιξει μεινε μακρια απο το XX, ειναι απιστευτα δυσκολο για καποιον που δεν εχει ασχοληθει με τη σειρα. 0 introductory quests, ψαξιμο μονος σου, και art styles που ειναι μαζοχισμος. Αν θελεις να ασχοληθεις  MHW που ειναι τερμα beginner friendly, η MH4U στο 3ds

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, najinblue3 said:

αν δεν εχεις παιξει μεινε μακρια απο το XX, ειναι απιστευτα δυσκολο για καποιον που δεν εχει ασχοληθει με τη σειρα. 0 introductory quests, ψαξιμο μονος σου, και art styles που ειναι μαζοχισμος. Αν θελεις να ασχοληθεις  MHW που ειναι τερμα beginner friendly, η MH4U στο 3ds

Είχα παίξει αυτό του 3ds, δεν παλευόταν η ανάλυση και ο υπερβολικός αριθμός στοιχείων που διαδραματίζονταν, καθώς και το UI. Μου έβγαιναν τα μάτια... Και να σκεφτείς ότι γενικά δε με απασχολεί ιδιαίτερα η ανάλυση γενικά στα games, δηλαδή μια χαρά έπαιζα ξανά FFVII σε 640x480 που υποστήριζε...

Δημοσ.

Εγώ θα την κάνω μια μικρή παραλλαγή την λίστα μου, αντί να βάλω τα αγαπημένα μου θα βάλω με την σειρά όπως φαίνονται στο μηχάνημα βάση χρόνου ασχολίας έτσι για να δείτε και εσείς και εγώ ότι λόγο δουλειάς πολλές φορές τα αγαπημένα μας παιχνίδια δεν είναι καν στην λίστα μας. 

Ξεκινάω λοιπόν: 1) Diablo 3

2) Into the breach

3) Darkest Dungeon

4) Xenoblade Chronicles 2

5) Zelda: BotW

6) Enter the gungeon

7) Hollow Knight

8 ) Axiom Verge

9) Blazblue: Central Fiction special

10) Fire Emblem Warriors

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Είχα παίξει αυτό του 3ds, δεν παλευόταν η ανάλυση και ο υπερβολικός αριθμός στοιχείων που διαδραματίζονταν, καθώς και το UI. Μου έβγαιναν τα μάτια... Και να σκεφτείς ότι γενικά δε με απασχολεί ιδιαίτερα η ανάλυση γενικά στα games, δηλαδή μια χαρά έπαιζα ξανά FFVII σε 640x480 που υποστήριζε...

Ποιο επαιξες, γιατι το 4 στο new 3ds δειχνει εξαιρετικο, οπως και το generations. To 4 τρεχει και 40-55 fps. To 3 απ οτι θυμαμαι ηταν ψιλοχαλια, αλλα οχι να μην παιζεται

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Εγώ θα την κάνω μια μικρή παραλλαγή την λίστα μου, αντί να βάλω τα αγαπημένα μου θα βάλω με την σειρά όπως φαίνονται στο μηχάνημα βάση χρόνου ασχολίας έτσι για να δείτε και εσείς και εγώ ότι λόγο δουλειάς πολλές φορές τα αγαπημένα μας παιχνίδια δεν είναι καν στην λίστα μας. 

Ξεκινάω λοιπόν: 1) Diablo 3

2) Into the breach

3) Darkest Dungeon

4) Xenoblade Chronicles 2

5) Zelda: BotW

6) Enter the gungeon

7) Hollow Knight

8 ) Axiom Verge

9) Blazblue: Central Fiction special

10) Fire Emblem Warriors

Ποσο δικιο εχεις ομως.. και εγω στο γραφειο αν το παμε βαση gameplay εχω ταραξει το binding of isaac + το trials rising! το ζελντα εχω να το ποιασω κανα μηνα!

Δημοσ.

1 Breath of the Wild

2 Mario Odyssey 

3 Octopath Traveler

4 Donkey Kong Country TF

5 Mario Kart 8

6 Super Mario Party

7 Yoshi's crafted story 

8  Mario Tennis Aces

9 Rocket League

10 Fast RMX

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Βέβαια ευτυχώς δεν έχει τα χάλια του Xenoblade σε αυτό τον τομέα

Αυτό ισχύει και σήμερα? 2 πλας χρόνια από την κυκλοφορία και έπειτα από όλα τα patches /fixes?? 

Αγόρασα πρόσφατα τη κονσόλα μου και είναι το επόμενο που θα τιμήσω μιας και είμαι μεγάλος φαν της σειράς. 

Και κατά 90%παιζω handled. Να φοβάμαι? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, costacurta είπε

Αυτό ισχύει και σήμερα? 2 πλας χρόνια από την κυκλοφορία και έπειτα από όλα τα patches /fixes?? 

Αγόρασα πρόσφατα τη κονσόλα μου και είναι το επόμενο που θα τιμήσω μιας και είμαι μεγάλος φαν της σειράς. 

Οχι να μην φοβάσαι. Σίγουρα η διαφορά μεταξύ handheld και docked δεν είναι μικρή αλλά να φοβάσαι όμως όχι. Εγώ παίζω επίσης αποκλειστικά handheld και δεν έχω κανένα θέμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το παιχνίδι παίζει καλύτερα και σταθερά σε docked όμως. Η μείωση της ποιότητας έρχεται όταν ρίχνει την ανάλυση σε sub 720p σε "βαριά" σημεία και κάποιες φορές κάποια μικροπεσίματα σε framerate μέχρι να φορτώσει το setting.

Ξαναλέω όμως ότι πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσεις. Παίζεις άνετα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε
4 ώρες πριν, costacurta είπε

Οχι να μην φοβάσαι. Σίγουρα η διαφορά μεταξύ handheld και docked δεν είναι μικρή αλλά να φοβάσαι όμως όχι. Εγώ παίζω επίσης αποκλειστικά handheld και δεν έχω κανένα θέμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το παιχνίδι παίζει καλύτερα και σταθερά σε docked όμως. Η μείωση της ποιότητας έρχεται όταν ρίχνει την ανάλυση σε sub 720p σε "βαριά" σημεία και κάποιες φορές κάποια μικροπεσίματα σε framerate μέχρι να φορτώσει το setting.

Καλο ειναι να δεις ενα handheld gameplay στο youtube γιατι και εγω οταν το πρωτοεπαιξα ξενερωσα διοτι δεν εχει καμια σχεση με το docked mode σε αναλυση. αλλα το game ειναι τοσο καλο που απλα αυτο το drop στο handheld mode το αγνοεις... 

Επεξ/σία από grifind
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, grifind είπε

Καλο ειναι να δεις ενα handheld gameplay στο youtube γιατι και εγω οταν το πρωτοεπαιξα ξενερωσα διοτι δεν εχει καμια σχεση με το docked mode σε αναλυση. αλλα το game ειναι τοσο καλο που απλα αυτο το drop στο handheld mode το αγνοεις... 

Είδα gameplay review και πολλες αρνητικές αναφορές εδώ και εκεί. Η ερώτηση μου είναι καθαρά στο πως βαστάει σήμερα μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει πατσαριστει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costacurta είπε

Είδα gameplay review και πολλες αρνητικές αναφορές εδώ και εκεί. Η ερώτηση μου είναι καθαρά στο πως βαστάει σήμερα μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει πατσαριστει 

Μία χαρά βαστάει, δεν θα έχεις θέμα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, costacurta είπε

Μία από τα ίδια - θολούρα united.

Avoid αν είσαι εύθικτος σε τέτοια θέματα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, grifind είπε

Λοιπον, λεω να ξεκινησουμε ολοι να γραψουμε το Top10 των αγαπημενων μας games +τα games που θα θελαμε να προσθεσουμε στη συλλογη μας! Προσοχη-Μονο οτι κυκλοφορει ηδη.
Ετσι ωστε οσοι εχουν λιγοτερα απο 10 η γενικα ψαχνονται για κατι καινουργιο να παιρνουν ιδεες! Τι λέτε? 
Και ξεκιναω!

1. Zelda BOTW
2. Dead Cells
3. Octopath Traveler
4. Donkey Kong TF
5. Mario Kart 8
6. Super Smash Bros
7. Darkest Dungeon
8. Binding of Isaac Afterbirth+
9. Super Mario odyssey
10.  Stardew Valley

Το μοναδικο που περιμενω πως και πως να ερθει σε physical ειναι το Hollow knight που θα μπει στην κορυφη + το Enter the gungeon!

1. Zelda BotW
  2. Octopath Traveler
  3. Diablo 3
  4. Bayonetta 1 (+2)
  5. Katana Zero
  6. Dead Cells
  7. Splatoon 2
  8. Mario Kart Deluxe
  9. Super Mario Odyssey
  10. Full Metal Furies

Με μικρή επιφύλαξη, γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποιο παιχνίδι ξεχνάω που θα έπρεπε να είναι στην λίστα μου. Γκρμφ! 

Επίσης αντίστοιχα, μπορούμε να αναφέρουμε λίστα με παιχνίδια που μας απογοήτευσαν ;) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Πως δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα? Αφού το πρόβλημα είναι εκεί μπροστά στα μάτια μας εμφανέστατο. Το "παίζεις άνετα" είναι πολύ υποκειμενικό. Το παιχνίδι μπορεί να θεωρείται αριστούργημα από κάποιους αλλά τα τεχνικά θέματα που έχει είναι τέτοια που κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να τα αγνοήσουν και θα τους χαλάσουν την εμπειρία. Τουλάχιστον σε handheld mode.

Δεν μιλάμε απλώς για μια ελαφρώς "soft" εικόνα όπως πχ στο Mario Odyssey που λίγο πολύ περνάει απαρατήρητη. Μιλάμε για τόση θολούρα που καταντάει να φένεται λες και κάποιος το ζωγράφισε με κιμωλία επάνω στην οθόνη του Switch... Και αυτό χωρίς να λαμβάνουμε υπόψην το επίσης προβληματικό framerate.

Εγώ πάντως με τίποτα δεν θα πρότεινα το Xeno 2 σε κάποιον τόσο ανεπιφύλακτα. Μπορεί να είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά θα έλεγα να το δει πρώτα κάπου αν είναι δυνατόν και να κρίνει αν τον ενοχλεί ή όχι. Δυστυχώς τα βίντεο στο YT δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτικά της live εμπειρίας...

Επεξ/σία από D.Luffy
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...