Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Κώστας1 είπε

Κάτι ακρότητες για 20FPS που διαβάζω δεν ισχύουν δηλαδή, ε; Δεν έχω (τόσο) θέμα με τα γραφικά, αρκεί το framerate να μη κάνει εξυπνάδες...

Να σου πω δεν έχω προχωρήσει πολύ για να ξέρω αν η απόδοση πέφτει παρακάτω. Ένα 2ωρο έπαιξα και δεν παρατήρησα κάτι. Πολύ δυσάρεστο αν ισχύει αυτό...

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
2 hours ago, duende said:

Εγω παντως πηρα αυτο το σετ και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

https://www.amazon.de/dp/B07CBGT4BP/ref=pe_3044161_189395811_TE_SCE_dp_2

το grip ειναι σχεδον ιδιο με το satisfeye, εχω παιξει αρκετες ωρες handheld και ξεχναω οτι το κραταω, καμια ενοχληση η κουραση στα χερια. οποτε τη δουλεια του τη κανει.

η θηκη παιρνει το switch μαζι με το grip και εχει χωρο για παιχνιδια, καλωδιο και ενα μικρο φορτιστη

το προτεινω ανεπιφυλακτα

1749.jpg

Το συγκεκριμένο το έχω και είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του, αλλά γιατί από Amazon? Εγώ το είχα πάρει από κάποιο skroutzομαγαζο γύρω στα 25 ευρώ 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε

Το συγκεκριμένο το έχω και είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του, αλλά γιατί από Amazon? Εγώ το είχα πάρει από κάποιο skroutzομαγαζο γύρω στα 25 ευρώ 

Υπηρχε οντως ενα ιδιο της Ardistel μεχρι πριν καποιους μηνες σε στοκ σε σκρουτζομαγαζο, αλλα δε το φερνει κανεις πια οποτε το πηρα απο amazon..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειναι ακριβως το ιδιο παιδια, αμα ητανε ετσι θα το επαιρνα κι εγω  οταν μου κλεψανε το switch με 8 κασετακια το grip και οτι αλλο ειχε μεσα η θηκη μεταφορας του satisfye elite bundle ( #PAIN )

υπαρχει λογος που ξαναπηρα το ιδιο πραγμα ενω εχω δοκιμασει ταυτοχρονα  ενα σωρο αλλες  θηκες ( orzly  comfort case + skull&co gripcase + lammcou charging  grip )  το μεγεθος στις λαβες της satisfye δεν το βρισκεις πουθενα αλλου, γεμιζει το χερι σου κανονικα ενω ο ασυμμετρος  σχεδιασμος ειναι pure genius, στο breath of the wild που στριβεις την καμερα συνεχεια πχ ειναι μονοδρομος  για handheld mode. 

Επεξ/σία από SoFGR
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, SoFGR said:

δεν ειναι ακριβως το ιδιο παιδια, αμα ητανε ετσι θα το επαιρνα κι εγω  οταν μου κλεψανε το switch με 8 κασετακια το grip και οτι αλλο ειχε μεσα η θηκη μεταφορας του satisfye elite bundle ( #PAIN )

υπαρχει λογος που ξαναπηρα το ιδιο πραγμα ενω εχω δοκιμασει ταυτοχρονα  ενα σωρο αλλες  θηκες ( orzly  comfort case + skull&co gripcase + lammcou charging  grip )  το μεγεθος στις λαβες της satisfye δεν το βρισκεις πουθενα αλλου, γεμιζει το χερι σου κανονικα ενω ο ασυμμετρος  σχεδιασμος ειναι pure genius, στο breath of the wild που στριβεις την καμερα συνεχεια πχ ειναι μονοδρομος  για handheld mode. 

Εμένα πάντως δεν με βόλεψε καθόλου το Satisfye Pro Gaming Grip, γι' αυτό το έδωσα. Βρήκα τις λαβές μικρές για τα δεδομένα μου, το Gripcase με τα XL grips κάθεται καλύτερα στα χέρια μου.

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, duende είπε

Υπηρχε οντως ενα ιδιο της Ardistel μεχρι πριν καποιους μηνες σε στοκ σε σκρουτζομαγαζο, αλλα δε το φερνει κανεις πια οποτε το πηρα απο amazon..

σχετικά με τα grips... Σας διαβάζω και νιώθω πως μόνο εγώ δεν έχω θέμα με το switch σε handheld :P 

εντάξει, έχω θέμα, μουδιάζουν τα χέρια μου όταν παίζω ξαπλωμένος (first world problems μπου χου χου 😭 )

Ωστόσο σκέφτομαι αγορά κάποιου case, για λόγους προστασίας της κονσόλας από τον 5χρονο ταλιμπάν, τον "έλα-μπαμπά-πιάσε-το-switch-και-σκότωσε-τα-τέρατα-στο-ζέλντα", τον Devastator των απανταχού ηλεκτρονικών συσκευών. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SoFGR είπε

το τι σε βολευει εσενα και τι τον καθενα ειναι διαφορετικο, καλα εκανες και πηρες το satisfeye, δε σημαινει οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για ολους. εγω πχ δε θα το επαιρνα

49 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εμένα πάντως δεν με βόλεψε καθόλου το Satisfye Pro Gaming Grip, γι' αυτό το έδωσα. Βρήκα τις λαβές μικρές για τα δεδομένα μου, το Gripcase με τα XL grips κάθεται καλύτερα στα χέρια μου.

ειναι τι βολευει τον καθενα, εγω πχ που εχω μικρα σχετικα χερια, το goplay που εχει πιο μικρες λαβες απο το satisfeye μου εκατσε γαντι. εχει και αυτη την επενδυση και τις εγκοπες στο πισω μερος που ακουμπουν τα δαχτυλα που το κανουν πολυ ανετο -για εμενα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, SoFGR said:

1) Πηγα πρόσφατα ταξίδι στο εξωτερικό και έχωσα το switch στην παραδοτέα βαλίτσα καταλαθος.... Μέχρι να φτάσουμε σκεφτόμουν συνέχεια ότι κάποιος θα μου το βουτήξει ανοίγοντας την βαλίτσα κατά την μεταφορά ! Χαχα

2) Δεν είπα ποτέ ότι είναι το ίδιο. Είναι όμως μια τίμια και πολύ πιο οικονομική λύση! 

Επεξ/σία από Jimys2008
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

και καπου εδω να σε ξανα ευχαριστισω που μου εδωσες το καλυτερο γκριπ :P:P:P  χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

σημερα μου ηρθε το grip skull&co, παραγγελια 04/01/2019 και παραδοση 02/05/2019, 1 μηνα ακριβως, στελνουν απο Κινα το πακετο...δε προλαβα να το δοκιμασω...

μιας και δοκιμασα και τον 8bitdo USB adaptora με Xbox controller να πω οτι δουλευει μια χαρα..

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, λεω να ξεκινησουμε ολοι να γραψουμε το Top10 των αγαπημενων μας games +τα games που θα θελαμε να προσθεσουμε στη συλλογη μας! Προσοχη-Μονο οτι κυκλοφορει ηδη.
Ετσι ωστε οσοι εχουν λιγοτερα απο 10 η γενικα ψαχνονται για κατι καινουργιο να παιρνουν ιδεες! Τι λέτε? 
Και ξεκιναω!

1. Zelda BOTW
2. Dead Cells
3. Octopath Traveler
4. Donkey Kong TF
5. Mario Kart 8
6. Super Smash Bros
7. Darkest Dungeon
8. Binding of Isaac Afterbirth+
9. Super Mario odyssey
10.  Stardew Valley

Το μοναδικο που περιμενω πως και πως να ερθει σε physical ειναι το Hollow knight που θα μπει στην κορυφη + το Enter the gungeon!

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, grifind είπε

Λοιπον, λεω να ξεκινησουμε ολοι να γραψουμε το Top10 των αγαπημενων μας games +τα games που θα θελαμε να προσθεσουμε στη συλλογη μας! Προσοχη-Μονο οτι κυκλοφορει ηδη.
Ετσι ωστε οσοι εχουν λιγοτερα απο 10 η γενικα ψαχνονται για κατι καινουργιο να παιρνουν ιδεες! Τι λέτε? 
Και ξεκιναω!

1. Zelda BOTW
2. Dead Cells
3. Octopath Traveler
4. Donkey Kong TF
5. Mario Kart 8
6. Super Smash Bros
7. Darkest Dungeon
9. Super Mario odyssey
10.  Stardew Valley

Το μοναδικο που περιμενω πως και πως να ερθει σε physical ειναι το Hollow knight που θα μπει στην κορυφη + το Enter the gungeon!

Ωραία ιδέα! Θα επανέλθω, μάλλον αύριο, με την δικιά μου λίστα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα καλυτερα που εχω παιξει μεχρι στιγμης

1. Zelda BOTW
2. Super Mario Odyssey
3. Mario Kart 8
4. Super Mario Bros U Deluxe
5. Megaman 11
6. Binding of Isaac Afterbirth+
7. Dust Elysian Tail
8. Pokemon Let's go Eeve
9. Wonderboy Dragon's trap
10. Hollow Knight

τα παρακατω θα ειναι σιγουρη αγορα οταν βγουν

Blasphemous
Bloodstained: Ritual of the night
Metroid Prime 4
Zelda: Link's awakening
Το Repentance expansion pack για το Isaac
Ισως και καποιο απο τα Pokemon, αναλογως τα κεφια της γυναικας

Επεξ/σία από duende
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, grifind είπε

Και ξεκιναω!

1. Zelda BOTW
2. Dead Cells
3. Octopath Traveler
4. Donkey Kong TF
5. Mario Kart 8
6. Super Smash Bros
7. Darkest Dungeon
9. Super Mario odyssey
10.  Stardew Valley

1)Monster Hunter XX

2)Zelda ΒΟtW

3)Pokemon Evee

Θα βαλω τα 3 πραγματικα αγαπημενα, και exclusives

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για εμένα πάει 

1) Pokemon Let's Go Pikachu (τέρμα νοσταλγία, ήταν το πρώτο δικό μου videogame ever το 1998 με τη Pokemon Red, στην πρώτη δική μου κονσόλα ever, το GameBoy Color)
2) Zelda BoTW
3) Octopath Traveler
4) Super Mario Odyssey
5) Crash N Sane Trilogy (νοσταλγία στο φουλ πάλι, ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο PS1 το 1999 και του πάει γάντι το handheld mode)
6) Mario Kart 8
7) Donkey Kong Tropical Freeze
😎 Yoshi's Crafted World

Δεν ξέρω αν τολμάω να αγγίξω Monster Hunter ακόμη...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...