RedAlert539 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, ADHD είπε Ε ισως διαφερει απο amazon σε amazon τι να πω, τελος παντων δεν θα γινει και κατι για λιγες μερες εξαλλου εχω ακομα καμια ωρα free στο demo. Με τους χαρακτηρες δεν εχω καταλαβει και εγω τι παιζει, διαλεγεις εναν και στην πορεια μπορεις να αλλαξεις party η θελει ng? https://kotaku.com/how-octopath-travelers-structure-actually-works-1827478495 1 2
sils Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Hollow knight Τελειωσε κ αυτη η παιχνιδαρα μου εχουν μεινει να βρω 4 charm ενα boss και 2 dream boss k ειμαι στο 86%. Εαν βγει κ για ps4 θα το παρω και θα παω για trophy handing.....εκτος κ εαν εχει trophy να μην δεχτεις damage απο boss, πραγμα αδυνατο 1
Spasarxidas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Σήμερα τερμάτισα το Hollow Knight έχοντας τσεκαρει και μερικά βιντεάκια στο youtube.Απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ και θα το ξαναπιάσω κάποια στιγμή να το ξαναλιωσω.Ξεκιναω Octopath σήμερα και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος που μάλλον θα μείνω. 2
count ian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Αχχχχχχχχχχχχ hollow knight!!! Λοιπόν το χρονόμετρο έγραψε 57 ώρες με το ending του true boss και ολοκληρωμένο το πρώτο dlc. Μόλις στο 86% ο χάρτης! Η τελευταία τελευταία μάχη έχει δυσκολία επιπέδου nameless king από το dark souls 3. Και μα τον Μέγα Κθούλου, το white palace είναι ένα σαδιστικά φρικαλέο platform έπος! Το λάτρεψα το game και ειλικρινά αν δεν είχα switch, θα το αγόραζα μόνο και μόνο γι’αυτό το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Ο μεγαλύτερος metroidvania χάρτης, το απίστευτο art, οι μουσικάρες του, τα αναρίθμητα bosses, το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ lore… Για μένα στις τοπ gaming εμπειρίες ever μαζί με dark souls, bloodborne, shadow of the colossus, ocarina of time, resident evil remake, symphony of the night και 2-3 ακόμα. 4
count ian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 31 λεπτά πριν, orck είπε Ξερουμε εαν θα βγει σε κασσετουλα; Is there any plans for a physical release? Absolutely, and it’s something that a lot of fans have requested. I think it’s something that we’d love to see ourselves and we are certainly having those discussions right now, but once we have something to announce officially we will. We are doing everything in our power to make that happen. We are looking at things besides just solely a physical copy of the game, and we are super mindful. We want to look at it as something to be preserved, as an object that has value.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Τέλος κι απο εμένα στις 38 ώρες με 76% completion και Hollow Knight ending. Μιλάμε για άπειρο content, δεν το περίμενα από τόσο core indie τίτλο. Μπράβο τους. Δεν ξέρω ποιο είναι το πιο κορυφαίο Metroidvania ανάμεσα στο Super Metroid, στο Axiom Verge και στο Hollow Knight. Πραγματικά είναι στο ίδιο επίπεδο αυτά τα τρία για εμένα. 3
christos_75 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 μπορει να μην ηρθε FarCry5 στο Switch θα ερθει το Legendary Fishing https://mynintendonews.com/2018/06/01/ubisofts-legendary-fishing-rated-for-nintendo-switch-by-korean-game-ratings-board/
Mistwalker Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Παιρνω πισω ολα τα καλα που ειπα για το motion control του fortnite,θελει πολυ δουλεια ακομα.Για καποιο λογο προσπαθει να κανει reset απο μονο του εκει που σημαδευεις και παει δεξια ή αριστερα για να κεντραρι ο χαρακτηρας😱.Ποσο δυσκολο ειναι να μιλησουν με την nintendo για να το κανουν οπως το splatoon ή zelda που εχει τελειο χειρισμο στο motion control.
VagVene Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Octopath Traveler, φοβερο, αυτο το στιλ παιχνιδιου ειναι ο λογος που αγάπησα το gaming από εποχες FFIX (δυστυχως δεν προλαβα τα προηγούμενα) 2
Spasarxidas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Για να μπει στην ομάδα σου νέος παίχτης στο octopath θα πρέπει να παίξεις το chapter 1 της δικής του ζωής.Ετσι δεν επικεντρώνεται μόνο στον έναν η ιστορία αλλά μαθαίνεις όλων τις ιστορίες παίζοντάς τις.Κορυφαιο σκηνικό.Πολυ εθιστικό μέχρι στιγμής.
Bourdoulas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, Malthador είπε Τέλος κι απο εμένα στις 38 ώρες με 76% completion και Hollow Knight ending. Μιλάμε για άπειρο content, δεν το περίμενα από τόσο core indie τίτλο. Μπράβο τους. Δεν ξέρω ποιο είναι το πιο κορυφαίο Metroidvania ανάμεσα στο Super Metroid, στο Axiom Verge και στο Hollow Knight. Πραγματικά είναι στο ίδιο επίπεδο αυτά τα τρία για εμένα. Και μόνο που αναφέρεις τίτλο 24 ετών ανάμεσα σε άλλους δύο της εποχής μας νομίζω δείχνει πόσο μπροστά ήταν το Super Metroid. 5
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Και μόνο που αναφέρεις τίτλο 24 ετών ανάμεσα σε άλλους δύο της εποχής μας νομίζω δείχνει πόσο μπροστά ήταν το Super Metroid. Υπαρχει λογος που λεγεται η κατηγορια αυτη των παιχνιδιων Metroidvania
tiniakos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 21 ώρες πριν, ADHD είπε Δεν το επαιξα στο wiiU το captain toad οποτε το πηρα τωρα, θα με κρατησει μεχρι να ξυπνήσει το amazon και να στειλει το octopath.. H γυναίκα μου έχει προωθεί με το Mario Odyssey. Θα της αρέσει αυτό τι λες;
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 52 minutes ago, tiniakos said: H γυναίκα μου έχει προωθεί με το Mario Odyssey. Θα της αρέσει αυτό τι λες; Το Odyssey θέλει skillz, το Captain Toad θελει brainz. Δεν συγκρίνονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις