SoFGR Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, grifind είπε Ειμουν τυχερος και το πηρα πακετο με τη θηκη απο τον Malthador απο το forum εδω αλλα αν ψαξεις εχει στο ebay 2-3 αυτη τη στιγμη! powerbank πως μπορεσε και σου εστειλε απο αμερικη? 99% τα κοβουν στο αεροδρομιο 😕 θα μαθουμε την Δευτερα 😛 το πακετο το εστειλε 25/4 ο πωλητης και χθες με πηρανε τηλεφωνο απο την DHL για επιβεβαιωση στοιχειων, μετα με ρωτησανε τι εχει μεσα το πακετο, δηλωσα " θηκη μεταφορας για ταμπλετα "και μου ειπανε οτι θα το εχω σε 3-4 εργασιμες. edit : αυτο εδω πηρα https://www.ebay.co.uk/itm/NINTENDO-SWITCH-TRAVEL-PACK-Satisfye-Pro-Gaming-Elite-Bundle-13000-mAh-battery/202653093355?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από SoFGR 1
cubilone Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Σκέφτεται να πάρει κανείς σας το Final Fantasy XII; Το λιμπίζω αλλά είμαι σίγουρος ότι οι δεκάδες ώρες διάρκειας του θα με λυγίσουν και δεν θα το τερματίσω τελικά, όπως δεν έχω τερματίσει τα υπόλοιπα FF γιατί τα βαριέμαι στη μέση. 😕 Πάντως τα σχόλια είναι πολύ θετικά μέχρι τώρα.
grifind Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, cubilone είπε Σκέφτεται να πάρει κανείς σας το Final Fantasy XII; Το λιμπίζω αλλά είμαι σίγουρος ότι οι δεκάδες ώρες διάρκειας του θα με λυγίσουν και δεν θα το τερματίσω τελικά, όπως δεν έχω τερματίσει τα υπόλοιπα FF γιατί τα βαριέμαι στη μέση. 😕 Πάντως τα σχόλια είναι πολύ θετικά μέχρι τώρα. Αν εχεις το Xenoblade Chronicles 2 + το Torna, παρτο. Διαφορετικα παρε αυτα πρωτα τα οποια ειναι με διαφορα καλυτερα γκειμς και exclusives στο switch
_emperor Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, grifind είπε Ειμουν τυχερος και το πηρα πακετο με τη θηκη απο τον Malthador απο το forum εδω αλλα αν ψαξεις εχει στο ebay 2-3 αυτη τη στιγμη! ειπα και εγω ναι ειδα μερικα στο ebay αλλα ακριβα μεταφορικα, θα δουμε στο μελλον
grifind Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, _emperor είπε ειπα και εγω ναι ειδα μερικα στο ebay αλλα ακριβα μεταφορικα, θα δουμε στο μελλον Αν βρεις καλο bundle με τη μεγαλη τη θηκη γενικα και 60-70 ευρω ειναι πολυ καλη τιμη που πηρε ενα μελος πιο πανω απ οτι ειδα. Αν σκεφτεις οτι αντιστοιχη καλοφτιαγμενη θηκη hardshell κανει μονη της κανα 40αρι...
grifind Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, _emperor είπε Από Αμερική φοβάμαι τελωνείο οπότε μόνο Ευρώπη... οτιδηποτε κατω απο 100-150 ευρω θα εχει απλα 24% ΦΠΑ. Εκτελωνιστης εδω απο 150 περιπου ευρω δε θυμαμαι ακριβως ποσο, σε αναγκαζουν να κανεις και εκτελωνισμο κανονικα οποτε θα βαλεις + 50με80 ευρω εκτελωνιστικά μαζί με το ΦΠΑ. Στο ebay 99% σου τα εχει ολα μεσα στα μεταφορικα γι αυτο και βλεπεις μεταφορικα 30-40 ευρω για κατι τετοια προιοντα που εχουν μονο 40-50 ευρω αξια Παιδες κατι ακομα, Επειδή η συλλογή με τα games μεγαλώνει απότομα, έχει γεμίσει η 24αρα + δύο 4αρες θηκες της HORI και κοιταω να πάρω μία δεύτερη 24αρα. Το θέμα είναι: Υπάρχει καμιά εμφανίσιμη θήκη να χωράει πάνω απο 24 games? Εκτώς αυτην από το amazon που χωράει 72...Αν πάρω εκείνη θα θέλω να τη γεμίσω και μετά αντίο κόσμε... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, Mistwalker said: Έπικ. Πλέον, περιμένω MCC και GeoW στο Switch. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από Malthador 2
_emperor Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, grifind είπε οτιδηποτε κατω απο 100-150 ευρω θα εχει απλα 24% ΦΠΑ. Εκτελωνιστης εδω απο 150 περιπου ευρω δε θυμαμαι ακριβως ποσο, σε αναγκαζουν να κανεις και εκτελωνισμο κανονικα οποτε θα βαλεις + 50με80 ευρω εκτελωνιστικά μαζί με το ΦΠΑ.Στο ebay 99% σου τα εχει ολα μεσα στα μεταφορικα γι αυτο και βλεπεις μεταφορικα 30-40 ευρω για κατι τετοια προιοντα που εχουν μονο 40-50 ευρω αξια ευχαριστω για τις πληροφοριες θα το δω ξανα εν καιρω 👍
D.Luffy Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 17 ώρες πριν, cubilone είπε Σκέφτεται να πάρει κανείς σας το Final Fantasy XII; Το λιμπίζω αλλά είμαι σίγουρος ότι οι δεκάδες ώρες διάρκειας του θα με λυγίσουν και δεν θα το τερματίσω τελικά, όπως δεν έχω τερματίσει τα υπόλοιπα FF γιατί τα βαριέμαι στη μέση. 😕 Πάντως τα σχόλια είναι πολύ θετικά μέχρι τώρα. Το FFXII είναι πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα σε combat. Ή θα σου αρέσει πάρα πολύ, ή θα το παρατήσεις γρήγορα. Επίσης το story κατά τη γνώμη μου είναι λίγο αδιάφορο χωρίς να εστιάζει ιδιαίτερα σε κάποιο συγκεκριμένο χαρακτήρα. Έχει να κάνει πολύ με war politics, treaties κλπ. Αυτά εμένα προσωπικά με κουράζουν πολύ. Όσο αναφορά για την έκδοση του Switch, το βρήκα πολύ θολό σε handheld mode. Έχει ένα μόνιμο, πολύ επιθετικό depth of field φίλτρο και το χειρότερο, δεν νομίζω ότι τρέχει καν σε native ανάλυση. Καμία σχέση με την πολύ καλή δουλειά που έγινε στο port του FFX. Βέβαια ευτυχώς δεν έχει τα χάλια του Xenoblade σε αυτό τον τομέα... 1
duende Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Εγω παντως πηρα αυτο το σετ και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος https://www.amazon.de/dp/B07CBGT4BP/ref=pe_3044161_189395811_TE_SCE_dp_2 το grip ειναι σχεδον ιδιο με το satisfeye, εχω παιξει αρκετες ωρες handheld και ξεχναω οτι το κραταω, καμια ενοχληση η κουραση στα χερια. οποτε τη δουλεια του τη κανει. η θηκη παιρνει το switch μαζι με το grip και εχει χωρο για παιχνιδια, καλωδιο και ενα μικρο φορτιστη το προτεινω ανεπιφυλακτα 1
Κώστας1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, D.Luffy είπε Όσο αναφορά για την έκδοση του Switch, το βρήκα πολύ θολό σε handheld mode. Έχει ένα μόνιμο, πολύ επιθετικό depth of field φίλτρο και το χειρότερο, δεν νομίζω ότι τρέχει καν σε native ανάλυση. Καμία σχέση με την πολύ καλή δουλειά που έγινε στο port του FFX. Βέβαια ευτυχώς δεν έχει τα χάλια του Xenoblade σε αυτό τον τομέα... Ζορίστηκα μ'αυτό που λες για το Χ-2, μιας και μ'άρεσε αρκετά και θα ήθελα να το ξαναπαίξω. Είναι τόσο αποθαρρυντικό πιστεύεις; Σε docked πως πάει; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από Κώστας1
D.Luffy Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Κώστας1 είπε Ζορίστηκα μ'αυτό που λες για το Χ-2, μιας και μ'άρεσε αρκετά και θα ήθελα να το ξαναπαίξω. Είναι τόσο αποθαρρυντικό πιστεύεις; Σε docked πως πάει; Για το FFXII μιλάμε και όχι για το X-2, σωστά? Δεν χρησιμοποιώ το Switch σε docked mode οπότε δεν γνωρίζω πως τα πηγαίνει εκεί. Παρ'όλα αυτά δεν θα το έλεγα εντελώς αποθαρρυντικό. Απλώς επειδή μόλις τελείωσα το FFX, η αντίθεση στην καθαρότητα της εικόνας και ίσως και το διαφορετικό art style με τα μουντά χρώματα, μου χτύπησε λίγο άσχημα στο μάτι. Τουλάχιστον από performance φαίνεται να τα πάει καλά. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από D.Luffy 1
Κώστας1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Δεν χρησιμοποιώ το Switch σε docked mode οπότε δεν γνωρίζω πως τα πηγαίνει εκεί. Παρ'όλα αυτά δεν θα το έλεγα εντελώς αποθαρρυντικό. Απλώς επειδή μόλις τελείωσα το FFX, η αντίθεση στην καθαρότητα της εικόνας και ίσως και το διαφορετικό art style με τα μουντά χρώματα, μου χτύπησε λίγο άσχημα στο μάτι. Τουλάχιστον από performance φαίνεται να τα πάει καλά. Κάτι ακρότητες για 20FPS που διαβάζω δεν ισχύουν δηλαδή, ε; Δεν έχω (τόσο) θέμα με τα γραφικά, αρκεί το framerate να μη κάνει εξυπνάδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις