Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, ikaruga24 said:

Εδώ ένα fun video περί λογοκρισίας στους τίτλους, είναι ιδιαίτερα αστείο αν σκεφτείτε για τι εταιρίες μιλάμε.

Δεν είναι fun video, υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα, ειδικά τον τελευταίο καιρό υπάρχουν αρκετοί youtubers που την κράζουν.

Όχι ότι και η Ν δεν έχει την φωλιά της λερωμένη βέβαια, χάκαρα το 3DS μου μόνο και μόνο για να παίξω το FE: Fates uncensored. Αλλά δείχνει να διορθώνεται τον τελευταίο καιρό. Η Sony όμως δίνει μεγάλη βάση στους SJW's τελευταία και με προβληματίζει σχετικά με το μέλλον αυτό.

Και να συμπληρώσω ότι η Sony δεν έχει ξεκάθαρο policy σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι όχι. Τελειώνει το game ο dev, το στέλνει για επισκόπηση και η Sony εκφράζει κατόπιν αντιρρήσεις σχετικά με το content. Υπάρχουν μάλιστα και περιπτώσεις που games πήραν έγκριση από το αντίστοιχο board, αλλά παρόλ' αυτά η Sony το γύρισε πίσω (το Senran Kagura Burst RE:Newal για παράδειγμα).

Δυστυχώς, αν το κάνει ο #1 platform holder αυτό το πράγμα, τότε σίγουρα οι devs θα βγάζουν εξαρχής κομμένες εκδόσεις για όλα τα συστήματα και θα τους πάρει η μπάλα όλους.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη παλικάρια και κορασίδες. Για το θέμα των γρηγορότερων loading times σε Mario και Zelda, μάλλον δεν είναι μόνο σε αυτά. Σε όλα μου τα παιχνίδια έχω δει boost αισθητά μεγαλύτερο. 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, iceman33221 είπε

Το mtx σε καποια παιχνιδια τι ειναι ρε παιδια; μεταχειρισμένο; δν μπορεσα να βρω απάντηση.

Μικροσυναλλαγες 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nekrik είπε

Μικροσυναλλαγες 

Δλδ; πως γινεται καποιος να πουλαει ενα παιχνιδι κ στο τελος να γραφει ΜΤΧ; τι θα μπορουσε να εννοει με τις μικροσυναλλαγες;

Δημοσ.

Τελείωσα πριν από κάνα δυο βδομάδες το Mario + Rabbids. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Πολύχρωμα και όμορφα γραφικά, καλό επίπεδο δυσκολίας (μιας και δεν είμαστε πια παιδιά με άπειρο χρόνο), θέλει σε σημεία στρατηγική σκέψη, χαβαλετζίδικο και έχει αρκετά καλό μέγεθος. Από τα must παιχνίδια για την κονσόλα. Άνετα ένα 9/10.

Σκέφτομαι να πάρω και το expansion. Αξίζει;

Ξεκίνησα λοιπόν στο καπάκι το Goetia, που το είχα πάρει από προσφορά. Δυστυχώς όμως κατέληξα στο ότι δεν αξίζει να παιχτεί στο Switch. Πολύ πιο βολικό από θέμα χειρισμού και ήχου (απαιτείται) στο PC (και πιο όμορφο φυσικά).

Πήγα μετά στο Phantaruk. Και αυτό αγορασμένο σε προσφορά (μας έχουν καταστρέψει αυτές οι προσφορές). Με το ζόρι έφτασα δεύτερο λέβελ και το παράτησα. Είναι στυλ Doom αλλά και με stealth στοιχεία. Πολύ σκοτεινό όμως σε σημείο που καταντάει ενοχλητικό. Ίσως το ξαναπιάσω κάποια στιγμή με οδηγό, απλά για να μου φύγει η περιέργεια.

Τώρα παίζω NBA Playgrounds 2. Ξεκάθαρα NBA Jam! Διασκεδαστικό παιχνίδι, ευχάριστα γραφικά, αλλά ξεκινάς μόνο με 5-10 παίχτες οι οποίοι μάλιστα έχουν και λέβελ για ανέβασμα. Οπότε είτε θέλει τραγικά πολύ χρόνο για να φτάσεις σε καλό επίπεδο από θέμα αριθμού παιχτών και κατάστασης, ή φυσικά να σκάσεις έξτρα φράγκα. Μεγάλη μαλακία. Χαλάσανε ένα όμορφο παιχνιδάκι με τον καρκίνο των micro-transactions.

ΤΙ να πιάσω τώρα; Fire Emblem ή Axiom Verge (που το έχω και σε PC, PS4 και XBox αν θέλω να το παίξω).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Επειδή αρκετοί με ρωτήσανε για τα grips που χρησιμοποιώ είπα να κάνω ένα grip-guide post.

Τα δύο grips που χρησιμοποιώ καθημερινά είναι το satisfye pro grip και το skull & co. Σας έχω ανεβάσει φωτογραφίες και από τα δύο με μερικές λεπτομέρειες που έχει το καθένα.

Το satisfye είναι με διαφορά το καλύτερο grip που έχω δοκιμάσει όσον αφορά το χειρισμό και το grip καθεαυτού.

Αν προσέξετε τα χερούλια του δεν είναι ομοιόμορφα και αυτο δεν είναι τυχαίο. Βοηθάει πάρα πολύ στον τρόπο με τον οποίο αγκαλιάζει η παλάμη σας τα controls με αποτέλεσμα να μη μουδιάσει ποτέ το χέρι σας μετά από μερικές ώρες σερί gaming.

Το skull & co είναι εξίσου πολύ καλό με το πλεονέκτημα είναι ότι είναι πιο φορητό.

Σε αντίθεση με το satisfye είναι full cover πίσω και ενώ δεν έχει τα ασύμετρα μα τόσο βολικά χερούλια, αλλά έχει αποσπώμενα σε διάφορα μεγέθη και σε αρκετά χρώματα!

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι καλύπτει και τα ZL ZR buttons. Πολλοί χρήστες είπαν ότι δεν πατιούντε εύκολα, αλλά θεωρώ πως έχει γίνει fix αυτό το θέμα μιας και το δικό μου όπως και αρκετών άλλων χρηστών που το αγοράσαν πρόσφατα έχουν αναφέρει ότι δεν είχαν κάποιο πρόβλημα.

Ένα ακόμη θέμα είναι ότι το skull & co μπορεί να μπει πάνω στο dock χωρίς κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση με satisfye το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί για να μπει το switch πάνω στο dock μας.

Τελευταίο αλλά επίσης σημαντικό είναι ότι το satisfye δε χωράει με τίποτα σε καμιά θήκη εκτός από την δική του σε αντίθεση με το skull & co το οποίο ίσως να χωρέσει σε μερικές aftermarket με έξτρα χώρο.

Ενώ πίστευα ότι θα χρησιμοποιώ μόνο το ένα grip έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ και τα δύο αναλόγως με το που βρίσκομαι.

Στο σπίτι για παράδειγμα έχω μόνιμα το satisfye ενώ όταν παίρνω το switch μαζί μου και έχω λίγο χώρο παίρνω το skull & co. Προσωπική μου άποψη αν θέλετε 1 grip καθαρά για να βελτιώσετε το handheld gaming experience σας προτεινω με κλειστά μάτια το satisfye παρά τον όγκο του.

Από την άλλη αν ψάχνεται το καλύτερο all around που κάνει τα πάντα «καλά» το skull & co ειναι εξίσου μονόδρομος.

Όπως και να έχει είναι τα δύο καλύτερα και πιο ποιοτικά grips της αγοράς. Τιμές δε μπορώ να σας πω γιατί παίζουν και με πολλά bundles τα οποία συχνά είναι out of stock!

Ελπίζω να βοήθησα κάποιους και να μη σας κούρασα!

Με εκτίμηση,

Grifind ✌️

58574748_10155815660110044_3904062260598800384_n.jpg

58614631_10155815660055044_3986406039317643264_o.jpg

58647200_10155815659875044_2243472791221305344_o.jpg

58662277_10155815659660044_7150969377876082688_o.jpg

58674001_10155815659600044_6474375663544434688_o.jpg

58790330_10155815660185044_2783927342328709120_n.jpg

58949950_10155815659740044_4778803092835532800_o.jpg

Επεξ/σία από grifind
  • Like 8
  • Thanks 5
Δημοσ.
23 ώρες πριν, iceman33221 είπε

Δλδ; πως γινεται καποιος να πουλαει ενα παιχνιδι κ στο τελος να γραφει ΜΤΧ; τι θα μπορουσε να εννοει με τις μικροσυναλλαγες;

Μεταχειρισμένο σημαίνει. Το βλέπω εδώ και 20 χρόνια σε συγκεκριμένα καταστήματα με μεταχειρισμένα.

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, grifind είπε

Τα δύο grips που χρησιμοποιώ καθημερινά είναι το satisfye pro grip και το skull & co.

που το αγορασες το satisfye τους ειχα ρωτησει και δεν στελνουν Ελλαδα...περιμενω το skull & co σε μερικες μερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω πηρα το ανανεωμενο elite  bundle της satisfye απο εναν αμερικανο στο ebay και θα το εχω απο Δευτερα, καπου στα 80 ευρω βγηκε λογω shipping και import fees αλλα δινει ενα 13000 mah powerbank μαζι για να μου απαλυνει τον πονο 😛

το προηγουμενο (και αδικοχαμενο) bundle το πηρα απο indiegogo 45$ + αλλα 15 για να ερθει απο Κινα.  btw θα εχει δικο της booth η Satisfye στην Ε3  ! λογικα θα εχουν κατι ουσιαστικο να δειξουνε και οχι ξαναζεσταμμενο φαγητο.

Επεξ/σία από SoFGR
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, _emperor είπε

που το αγορασες το satisfye τους ειχα ρωτησει και δεν στελνουν Ελλαδα...περιμενω το skull & co σε μερικες μερες

Ειμουν τυχερος και το πηρα πακετο με τη θηκη απο τον Malthador απο το forum εδω αλλα αν ψαξεις εχει στο ebay 2-3 αυτη τη στιγμη!

22 λεπτά πριν, SoFGR είπε

εγω πηρα το ανανεωμενο elite  bundle της satisfye απο εναν αμερικανο στο ebay και θα το εχω απο Δευτερα, καπου στα 80 ευρω βγηκε λογω shipping και import fees αλλα δινει ενα 13000 mah powerbank μαζι για να μου απαλυνει τον πονο 😛

το προηγουμενο (και αδικοχαμενο) bundle το πηρα απο indiegogo 45$ + αλλα 15 για να ερθει απο Κινα.  btw θα εχει δικο της booth η Satisfye στην Ε3  ! λογικα θα εχουν κατι ουσιαστικο να δειξουνε και οχι ξαναζεσταμμενο φαγητο.

powerbank πως μπορεσε και σου εστειλε απο αμερικη? 99% τα κοβουν στο αεροδρομιο 😕 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...