Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένω πως και πως Mario maker 2,animal crossing και το Pokemon,όπως επίσης και το fire emblem.

Άσχετα από αυτό αλλά της προάλλες έβλεπα ένα βίντεο που έλεγε η Wall Street ότι η N ετοιμάζει όντως 2 κονσόλες switch.

Τώρα αυτό που δεν έχω καταλαβει που κολλάει η Wall Street.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα βγάλουν μια μίνι έκδοση, ή καινούργιο revision του switch με τον Χ2

Πάντως βλέπω ότι οι third party developers πλέον αρχίζουν και φτιάχνουν τα παιχνίδια από την αρχή σύμφωνα με το hardware της κονσόλας,όπως το mortal Kombat 11,δεν είναι port.

Επεξ/σία από Drake27
  • Like 2
Δημοσ.

Αν έχετε σκοπό να παίξετε και όχι να το έχετε να τρώει σκόνη πάρτε το τώρα και μην περιμένετε. Έχει πολλά παιχνίδια. 

Το να περιμένετε μέχρι το Χ διάστημα μέχρι να ανακοινωθεί κάτι δεν έχει νόημα. Θα μείνετε στο περίμενε. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανέβηκε η παρουσίαση στους μετόχους, κάποια ενδιαφέρουσα σημεία:
-As you can see, we will constantly release new titles during the fiscal year ahead. And there are still more titles that we haven’t yet discussed. We intend to continue to expand the lineup of software that can be enjoyed by consumers around the world and that will keep people playing Nintendo Switch.
-Half a year has passed since Nintendo Switch Online went live last September. Global memberships now exceed 9.8 million accounts, excluding free trial memberships.
-Through these initiatives we are working to make these services more attractive over the long-term on Nintendo Switch Online (μάλλον μέσα στο παρόν οικονομικό έτος θα ακολουθήσουν και άλλες προσπάθειες πέρα από το μοντέλο του tetris99).  

Είχα ανεβάσει και μια σχετική ανάλυση για τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους για όποιον ενδιαφέρεται. Απομένουν να ανέβουν σε μια εβδομάδα οι ερωτοαπαντήσεις που ακολούθησαν από μετόχους στον επίσημο ιστότοπο αλλά δεν φαίνεται να ειπώθηκε τίποτα το σημαντικό.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις :

- Το Katana Zero, όπως έγραψε και ένας φίλος παραπάνω, είναι Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ. Δεν συνηθίζω να εκθειάζω indie games γιατί είμαι στρυφνός και ευχαριστιέμαι δύσκολα πλέον, αλλά πραγματικά είναι φοβερά καλοφτιαγμένο, απλό αλλά πολύ ευχάριστο στο παίξιμό του, και το χτίσιμο που κάνει σεναριακά είναι πολύ φρέσκο κι ωραίο. Επίσης κλείνει το μάτι και στο Doki Doki Literature Club σε σημεία, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο. Θα πρότεινα να περιμένετε να το πετύχετε σε εκπτωσούλα λόγω διάρκειας, αλλά αν σας καλύπτει η αισθητική και το gameplay και το 15ρι δεν είναι κακό. Τόσα βλέπουν τα μάτια μας...

- Το Cuphead απ'το λίγο που έπαιξα για κάποιο λόγο είναι σπαστικά δύσκολο, και νιώθω ότι έχω πολύ καιρό να παίξω σπαστικά δύσκολο παιχνίδι (εκτιμώ πολύ τα παιχνίδια της From, ας πούμε, οπότε δεν έχω πρόβλημα με το να χάνω :P), ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Παρ'όλα αυτά δεν είναι άσχημο, ίσα ίσα. Ωραίο το πακέτο παρουσίασης, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

- Νιώθω ότι ήρθε η ώρα να αποχωριστώ το SSBU, μιας και μπήκα να παίξω online πρώτη φορά, και έπαιξα αρκετά ματσάκια. Αστείο matchmaking, αστείο το lag που συμβαίνει, και δεν είναι θέμα της σύνδεσής μου. Το World of Light σχεδόν το καθάρισα, local multi σπάνια βρίσκω την ευκαιρία να παίξω, και τον Joker που τον πήρα έχει την πλάκα του αλλά...:P

- Persona ζητούσατε (-με), ιδού το αστείο πίσω από την κουρτίνα 3. Δεν έχω κάτι με τα musou παιχνίδια, αλλά αυτό σίγουρα είναι κοντά στο τρολ :P .

Καλή ξεκούραση σε όσους κάθονται και καλή δύναμη στους εργαζόμενους!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To P5 Scramble δεν είναι 'τρολάρισμα' όπως έχω δει να γράφεται συχνά-πυκνά σε διάφορα sites. Λες και δεν είχε άλλη δουλειά η Atlus να κάθεται να τρολάρει ολόκληρο το fanbase της Nintendo και να αποξενώσει ένα τεράστιο target group καταναλωτών. Ειδικά από την στιγμή που ετοιμάζει νέο SMT αποκλειστικά για το Switch. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Πρώτα απ'όλους φταίνε τα fanboys της Nintendo που τον τελευταίο καιρό έχουν αναλωθεί στο αγαπημένο τους χόμπι, το port-begging, χωρίς να τους έχει δώσει κανείς διαβεβαίωση ότι θα συμβεί κάτι από αυτά που ζητάνε. Το γεγονός ότι κάποιος δεν παίζει το παιχνιδάκι σου και δεν ικανοποιεί το hype που ΕΣΥ έχεις δημιουργήσει από το πουθενά δεν σημάινει ότι σε τρολάρει. Όταν λοιπόν κάποιοι 'ξενερώνουν' με τέτοιου είδους εξελίξεις και ψάχνουν να βρουν που θα ρίξουν ευθύνες ας κοιτάξουν πρώτα τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Υ.Γ. Σόρρυ αν το ποστ βγήκε λίγο rant, αλλά πολλά έχω διαβάσει σε διάφορα sites(όπως προανέφερα) και μου γουρλώνουν τα μάτια με το θράσος κάποιων. 

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψες τσίμπησα το Mario and Rabbids από το e-shop με κάποια επιφύλαξη αρχικά ενώ προς έκπληξή μου το παιχνιδάκι είναι εξαιρετικό.  Ξεγελάει πολύ και λόγω θεματολογίας αλλά έχει τεράστιο βάθος στους μηχανισμούς και δεν του φαινόταν. Δεν το έχω δει να φιγουράρει τόσο σε λίστες και user favorites και είναι κρίμα. Πολύ καλό και για φορητό.

2 ώρες πριν, Κώστας1 είπε

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις :

- Το Katana Zero, όπως έγραψε και ένας φίλος παραπάνω, είναι Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ. Δεν συνηθίζω να εκθειάζω indie games γιατί είμαι στρυφνός και ευχαριστιέμαι δύσκολα πλέον, αλλά πραγματικά είναι φοβερά καλοφτιαγμένο, απλό αλλά πολύ ευχάριστο στο παίξιμό του, και το χτίσιμο που κάνει σεναριακά είναι πολύ φρέσκο κι ωραίο. Επίσης κλείνει το μάτι και στο Doki Doki Literature Club σε σημεία, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο. Θα πρότεινα να περιμένετε να το πετύχετε σε εκπτωσούλα λόγω διάρκειας, αλλά αν σας καλύπτει η αισθητική και το gameplay και το 15ρι δεν είναι κακό. Τόσα βλέπουν τα μάτια μας...

- Το Cuphead απ'το λίγο που έπαιξα για κάποιο λόγο είναι σπαστικά δύσκολο, και νιώθω ότι έχω πολύ καιρό να παίξω σπαστικά δύσκολο παιχνίδι (εκτιμώ πολύ τα παιχνίδια της From, ας πούμε, οπότε δεν έχω πρόβλημα με το να χάνω :P), ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Παρ'όλα αυτά δεν είναι άσχημο, ίσα ίσα. Ωραίο το πακέτο παρουσίασης, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

- Νιώθω ότι ήρθε η ώρα να αποχωριστώ το SSBU, μιας και μπήκα να παίξω online πρώτη φορά, και έπαιξα αρκετά ματσάκια. Αστείο matchmaking, αστείο το lag που συμβαίνει, και δεν είναι θέμα της σύνδεσής μου. Το World of Light σχεδόν το καθάρισα, local multi σπάνια βρίσκω την ευκαιρία να παίξω, και τον Joker που τον πήρα έχει την πλάκα του αλλά...:P

- Persona ζητούσατε (-με), ιδού το αστείο πίσω από την κουρτίνα 3. Δεν έχω κάτι με τα musou παιχνίδια, αλλά αυτό σίγουρα είναι κοντά στο τρολ :P .

Καλή ξεκούραση σε όσους κάθονται και καλή δύναμη στους εργαζόμενους!

Παρόλο που έχω να παίξω μέρες online (πριν το stage builder) σταμάτησα να το εμπιστεύομαι. Θεωρώ βέβαια ότι είναι λόγω wifi και το καλώδιο μπορεί να παρέχει μια σταθερότητα στη σύνδεση. Στο adventure έχω ακόμα πράμα και φαίνεται άπειρο

Επεξ/σία από kti23
Δημοσ.

@RedAlert539 συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου, και ειδικά με το port-begging, από τη στιγμή που η ίδια η εταιρεία δεν είχε δεσμευτεί για καμία μεταφορά του P5 (άλλοι είχαν θέμα που δεν θα παίξει το περιεχόμενο της έκδοσης Royal κιόλας :P). Από εκεί και πέρα, χίλια συγγνώμη αν ο χαρακτηρισμός 'τρολ' που έδωσα στο νέο Persona σε προσέβαλλε, δεν είχα καμία τέτοια όρεξη, λίγο χαριτολογώντας, λίγο κουβέντα να γίνεται. Ποσώς με ενδιαφέρει αν θα έχω να παίξω Persona στο Switch, το πόσταρα κυρίως για το άνευ λόγου hype που είχε προκύψει, ειδικά μετά το πρωταπριλιάτικο Direct, όπου έτρεξαν όλοι να πουν ότι ναι μεν είναι ψέμα, αλλά λόγω Joker στο SSBU έφτασαν σε ένα συμπέρασμα Β. Το παραπαίρνεις προσωπικά πάντως :P

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα ιδέα γιατί το persona παραμένει άτυπο exlusive σε sony συστήματα (η κανονική σειρά, όχι τα spin-off) και το main SMT άτυπο exlusive της nintendo. Αν μη τι άλλο οι φίλοι του Persona είναι το ίδιο σκληροπυρηνικοί με τους φίλους του SMT και εφόσον κάποιο σύστημα το "σηκώνει" θα έπρεπε να υπάρχει και στα δυο. Βέβαια η Atlus είναι περίεργη εταιρία σε θέμα κυκλοφοριών. Γενικά τους τίτλους της δεν τους μεταφέρει από σύστημα σε σύστημα με κάποιες εξαιρέσεις. Συνεχίζω να πιστεύω βέβαια ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει και το P5 για Switch. 

Εδώ ένα fun video περί λογοκρισίας στους τίτλους, είναι ιδιαίτερα αστείο αν σκεφτείτε για τι εταιρίες μιλάμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Κώστας1 είπε

@RedAlert539 συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου, και ειδικά με το port-begging, από τη στιγμή που η ίδια η εταιρεία δεν είχε δεσμευτεί για καμία μεταφορά του P5 (άλλοι είχαν θέμα που δεν θα παίξει το περιεχόμενο της έκδοσης Royal κιόλας :P). Από εκεί και πέρα, χίλια συγγνώμη αν ο χαρακτηρισμός 'τρολ' που έδωσα στο νέο Persona σε προσέβαλλε, δεν είχα καμία τέτοια όρεξη, λίγο χαριτολογώντας, λίγο κουβέντα να γίνεται. Ποσώς με ενδιαφέρει αν θα έχω να παίξω Persona στο Switch, το πόσταρα κυρίως για το άνευ λόγου hype που είχε προκύψει, ειδικά μετά το πρωταπριλιάτικο Direct, όπου έτρεξαν όλοι να πουν ότι ναι μεν είναι ψέμα, αλλά λόγω Joker στο SSBU έφτασαν σε ένα συμπέρασμα Β. Το παραπαίρνεις προσωπικά πάντως :P

Αν προσβλήθηκα; Όχι ρε φίλε, προς θεού. Δεν ήταν προσωπική επίθεση σε εσένα το ποστ μου. Απλά πήρα αφορμή από αυτό που έγραψες για να 'γκρινιάξω' για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σε διάφορα ξένα site, οπού έχω διαβάσει διάφορα κουλά που δεν έχουν καμιά σχέση με το δικό σου ποστ που ήταν ήπιο και χαβαλετζίδικο. Δεν παίρνω τέτοιου είδους ζητήματα προσωπικά, ίσα ίσα που τα θεωρώ αστεία όπως και αυτούς που τα παίρνουν προσωπικά. Και σε αυτούς απευθυνόταν περισσότερο η κριτική μου.

Peace.

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Αν προσβλήθηκα; Όχι ρε φίλε, προε θεού. Δεν ήταν προσωπική επίθεση σε εσένα το ποστ μου. Απλά πήρα αφορμή αυτό που έγραψες για να 'γκρινιάξω' για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σε διάφορα ξένα site, οπού έχω διαβάσει διάφορα κουλά που δεν έχουν καμιά σχέση με το δικό σου ποστ που ήταν ήπιο και χαβαλετζίδικο. Δεν παίρνω τέτοιου είδους ζητήματα προσωπικά, ίσα ίσα που τα θεωρώ αστεία όπως και αυτούς που τα παίρνουν προσωπικά. Και σε αυτούς απευθυνόταν περισσότερο η κριτική μου.

Peace.

Είδα το ύφος σου και θορυβήθηκα, προσυπογράφω τα περισσότερα από τα λεγόμενά σου πάντως :P

Για όποιον ενδιαφέρεται, αρκεί μια ματιά στο reddit για να καταλάβετε  το "μέγεθος" της καταστροφής που έχουν πάθει οι άνθρωποι που περίμεναν P5 πάντως, μιλάμε για θρήνο

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια οσον αφορα τα παιχνιδια, επειδη κανω μια ερευνα αγορας, εαν επιχειρήσω να αγορασω μεταχειρισμενα παιχνιδια τι μπορω να προσεξω για να ξερω εαν σε καλη κατασταση? Εκτος απο το να εχω την κονσολα συνεχεια μαζι μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...