MetalPrime Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, iceman33221 είπε Καπου διαβασα οτι θα ειναι μονο φορητα. Κατι που δν με ενδιαφερει, μου αρεσει η ιδεα να μπορω να παιξω στην τηλεόραση εαν θελω. Σε ευχαριστώ πολύ. Μωρε εχω αλλα επειδη τωρα μπηκε το δωρι του πασχα και για να αλλαξω κατι στον υπολογιστή δεν παιζει ειπα να κοιταξω για το switch. Για αυτο ειπα να ρωτησω εαν αξιζει. έχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Όντας παραδοσιακά PC gamer, με ένα PC 5ετίας, δεν μπορώ να κάνω και πολλά, πλην του να αγοράσω καινούργιο κάποια στιγμή - η αναβάθμιση μου φαίνεται μάταιη. Go for it λοιπόν για switch και happy gaming 1 1
dinos234 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, iceman33221 είπε Καπου διαβασα οτι θα ειναι μονο φορητα. Κατι που δν με ενδιαφερει, μου αρεσει η ιδεα να μπορω να παιξω στην τηλεόραση εαν θελω. Σε ευχαριστώ πολύ. Μωρε εχω αλλα επειδη τωρα μπηκε το δωρι του πασχα και για να αλλαξω κατι στον υπολογιστή δεν παιζει ειπα να κοιταξω για το switch. Για αυτο ειπα να ρωτησω εαν αξιζει. Αν βιάζεσαι και θέλεις κάτι να παίξεις να το πάρεις τώρα αν δεν βιάζεσαι περίμενε να δεις τι θα ανακοινώσουν μήπως βγει καμία ποιο βελτιωμένη έκδοση με τα ίδια πάνω κάτω χρήματα. 1
iceman33221 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, MetalPrime είπε έχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Όντας παραδοσιακά PC gamer, με ένα PC 5ετίας, δεν μπορώ να κάνω και πολλά, πλην του να αγοράσω καινούργιο κάποια στιγμή - η αναβάθμιση μου φαίνεται μάταιη. Go for it λοιπόν για switch και happy gaming Ματαιη δν λες τπτ. Φιλος πηγε και εδωσε πριν 2 χρονια 1,5Κ για καινουργιο πυργο και ειδη κλαιει τα λεφτα που εδωσε για την καρτα τοτε. Εαν βρω την προσφορα που μου ειπε ενας φιλος μαλλον θα παω να το τσιμπησω. Αλλιως θα περιμενω και βλεπουμε. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, jimarass26 said: Guys παίζω Pokémon firered για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ωραίο game και καταλαβαίνω το λόγο που είχε γίνει κάποτε πανικός. Αλλά για εμένα που είμαι από pc δε συγκρίνεται με Baldurs Gate κτλ ούτε στο χιλιόμετρο. Η τελευταία κονσόλα που είχα ήταν το DS και το WI που θεωρώ ότι πρωτότυπησαν ως τρόπος παιχνιδιού (και φυσικά το πρώτο game boy!). Τώρα παίζω σε ένα GBA SP. Για έναν χρήστη pc, τα Xbox , PS3 (έχω ένα) κτλ ήταν αστεία. Ωστόσο με την άνοδο των gpu λόγω miming άρχισα να τις καλόβλέπω γι’αυτο σημερα έχω ps3. Τον τελευταίο καιρό αγόρασα από eBay τα super Mario wii, SM WII Galaxy 1 & 2 καθώς και το ΚΑΡΤ γιατί είναι παχνιδαρες, και από ότι ειδα δεν ξαναβγαίνουν εύκολα σε νέες κονσόλες της Nintendo. Τωρα θέλω να πάρω ένα Nintendo 3DS/2Ds XL ή ένα SWITCH. Διάβασα πολύ και για τα τρία. Είδα τα προβλήματα του switch και το ποσό ακριβά είναι τα games. Γενικά δεν με χαλάει μια R4 αλλά στην ηλικία που είμαι πιστεύω αξίζει να πληρώσεις ένα καλό game απλά και μόνο για να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις και άλλο στο μέλλον. Επισης είδα από κοντά πως το switch είναι λίγο μεγάλο για τα χέρια και κουράζει. Επισης δεν ξέρω αν η ποιότητα του 2DSXL στον ήχο και στα υλικά είναι ίδια με 3DS XL. Τείνω τελικά να πάω σε 2DS XL αλλά μόνο αν είναι ίδια η ποιότητα με 3 DS. Εσεις τι λέτε να κάνω; Το N2DSXL είναι ένα N3DSXL χωρίς το 3D. Για μένα προσωπικά, δεν αξίζει το Ν2DSXL, πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις μερικά ευρώ παραπάνω για να έχεις την φουλ εμπειρία. Το 3DS family «σπάει» για πλάκα, έχει ΑΠΕΙΡΑ games, αλλά πλέον θεωρείται legacy σύστημα. Ότι έχει βγει αυτό θα ξέρεις ότι είναι και δεν έχεις να περιμένεις κάτι περισσότερο. Από την άλλη το NSw έχει λιγότερα games προφανώς, έχει πολύ μέλλον ακόμα και τα games του είναι κατά βάση home console alike. Επίσης, είναι υβριδικό, οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου να το συνδέεις στην τηλεόραση χάνεις το βασικό του selling point (βέβαια μπορείς να σκοτώσεις το dock και να σου βγει πάνω κάτω στα λεφτά του N3DSXL). Αυτά είναι τα δεδομένα, διαλέγεις και παίρνεις. 24 minutes ago, iceman33221 said: Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν αξιζει να αγορασω το switch αυτην την στιγμη. Δεν θελω μεγαλη γκαμα παιχνιδιων, συγκεκριμενα ειναι αυτα που με τρελεναν στις προηγούμενες κονσόλες. Η να περιμένω; γιατι κατι ακουσα για καινουργιο switch αλλα δεν ειμαι κ Σιγουρος. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Προσωπικά, θα περίμενα μέχρι την Ε3. Ένας μήνας είναι ως τότε. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από Malthador
fitriolis Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Αφου έκανε δήλωση ο πρόεδρος της NIntendo ότι στην Ε3 δε θα πουν κάτι για καινούριο hardware, για ποιο λόγο να περιμένει κάποιος μέχρι τότε; Νομίζω ότι όλες αυτές οι φήμες για δύο νέα μοντέλα switch είναι μόνο φήμες και στηρίζονται στο γεγονός ότι όλες οι εταιρείες έχουν R&D τμήμα και πάντα κάτι σχεδιάζουν. Αυτό δε σημαίνει ότι θα βγάλουν καινούριο προιόν άμεσα. Επίσης με τέτοιες πωλήσεις για ποιο λόγο να χώσουν λεφτά για κάτι καινούριο. Για μένα δε στέκει όλο αυτό και ακόμα και αύριο αν πουν ότι θα βγάλουν καινούρια έκδοση, θα πάρει αρκετούς μήνες μέχρι να φτάσει στα ράφια.
iceman33221 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, fitriolis είπε Αφου έκανε δήλωση ο πρόεδρος της NIntendo ότι στην Ε3 δε θα πουν κάτι για καινούριο hardware, για ποιο λόγο να περιμένει κάποιος μέχρι τότε; Νομίζω ότι όλες αυτές οι φήμες για δύο νέα μοντέλα switch είναι μόνο φήμες και στηρίζονται στο γεγονός ότι όλες οι εταιρείες έχουν R&D τμήμα και πάντα κάτι σχεδιάζουν. Αυτό δε σημαίνει ότι θα βγάλουν καινούριο προιόν άμεσα. Επίσης με τέτοιες πωλήσεις για ποιο λόγο να χώσουν λεφτά για κάτι καινούριο. Για μένα δε στέκει όλο αυτό και ακόμα και αύριο αν πουν ότι θα βγάλουν καινούρια έκδοση, θα πάρει αρκετούς μήνες μέχρι να φτάσει στα ράφια. Εγω βρηκα τωρα οτι θα ανακοινωσουν 2 εκδοσεις του switch ΜΟΝΟ φορητες,μια πιο Lite και μια με καλυτερη αναλυση ,βελτιωση στην αυτονομια κλπ. Αλλα θα ειναι ΜΟΝΟ φορητες.
D.Luffy Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, fitriolis είπε Νομίζω ότι όλες αυτές οι φήμες για δύο νέα μοντέλα switch είναι μόνο φήμες και στηρίζονται στο γεγονός ότι όλες οι εταιρείες έχουν R&D τμήμα και πάντα κάτι σχεδιάζουν. Όλες αυτές οι φήμες όμως πρέπει να στηριζόντουσαν σε κάτι παραπάνω από το R&D γιατί κατά καιρούς είχαμε και λεπτομέρειες επάνω στη μορφή του hardware και σε χαρακτηριστικά. Σίγουρα όλες οι εταιρίες σχεδιάζουν καινούργιο hardware συνεχώς αλλά δεν ακούγαμε τόσο έντονα αντίστοιχα για τα PS5 και Xbox 2 μέχρι που τελικά ανακοινώθηκαν. Πάντως, θυμάμαι ότι τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο Reggie τη χρονιά της αποκάλυψης του Wii U. Ότι δεν έχουνε να ανακοινώσουνε τίποτα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το Switch θα χρειαστεί ένα refresh αν όχι φέτος, σίγουρα του χρόνου με την έλευση της επόμενης γενιάς των twins. Πιθανώς και αυτή η απότομη ανακοίνωση Sony/MS να άλλαξε τα σχέδια της Ν... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από D.Luffy
RedAlert539 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο κ.Furukawa είπε ότι η Nintendo δεν θα ανακοινώσει τίποτα όσον αφορά hardware στην Ε3. Οπότε όλες αυτές οι φήμες περί νέων μοντέλων είναι ακριβώς αυτό: φήμες. Και λογικό είναι αφού το theme της φετινής Ε3 θα είναι Pokemon Sword/Shield, κάτι αντίστοιχο όπως είχε γίνει πέρυσι με το Smash. Άντε και λίγο Animal Crossing. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από RedAlert539
fitriolis Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Οι λεπτομέρειες αυτές μπορεί να είναι ένα πρωτότυπο που έχουν σχεδιάσει και που κάποιος μέσα από τη nintendo είπε σε ένα φίλο του, α ξέρεις σχεδιάσαμε αυτό. Και μετά με τη γνωστή μέθοδο "σπασμένο τηλέφωνο" να καταλήξαμε στο θα κυκλοφορήσουν δύο νέες εκδόσεις... Αυτό για το Reggie και το Wii U δεν το γνωρίζω.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Ο Furukawa είπε ότι δεν θα ανακοινώσουν κάτι στην Ε3. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ανακοινώσουν κάτι λίγο πριν ή λίγο μετά. Αν είναι να βγάλουν μικρό Switch, σίγουρα θα γίνει μαζί με pokémon game. 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, panther_512 είπε Γίνεσαι κακός. Το Switch τα πάει πάρα πολύ καλά και οι αρθρογράφοι προσπαθούν να κάνουν συσχετισμούς για να κερδίσουν το κλίκ μας. Στο Forbes πέρσι συγκρίναν τις πωλήσεις του Switch με αυτές του PS2: The Nintendo Switch Has Beaten The First Year Sales Of The PS2 In Japan Μα αυτό λέω ρε panther, ότι αυτά τα άρθρα τα θεωρώ εντελώς ηλίθια καθότι συγκρίνουν ανόμοια πράγματα (console-portables), εποχές, κοινό που ασχολείται με το gaming... Με την λογική τους το Switch π.χ. ξεπέρασε σε πωλήσεις ήδη και το Atari 2600 δηλαδή. Ούτε κακίες, ούτε για κακές πωλήσεις μίλησα... Χαζά, χαζά άρθρα για μένα που δεν ξέρω τι εξυπηρετούν πέρα από clicks για το ανάλογο κοινό. 4
jimarass26 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε Το N2DSXL είναι ένα N3DSXL χωρίς το 3D. Για μένα προσωπικά, δεν αξίζει το Ν2DSXL, πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις μερικά ευρώ παραπάνω για να έχεις την φουλ εμπειρία. Το 3DS family «σπάει» για πλάκα, έχει ΑΠΕΙΡΑ games, αλλά πλέον θεωρείται legacy σύστημα. Ότι έχει βγει αυτό θα ξέρεις ότι είναι και δεν έχεις να περιμένεις κάτι περισσότερο. Από την άλλη το NSw έχει λιγότερα games προφανώς, έχει πολύ μέλλον ακόμα και τα games του είναι κατά βάση home console alike. Επίσης, είναι υβριδικό, οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου να το συνδέεις στην τηλεόραση χάνεις το βασικό του selling point (βέβαια μπορείς να σκοτώσεις το dock και να σου βγει πάνω κάτω στα λεφτά του N3DSXL). Αυτά είναι τα δεδομένα, διαλέγεις και παίρνεις. Προσωπικά, θα περίμενα μέχρι την Ε3. Ένας μήνας είναι ως τότε. Το NSW είναι ωραία κονσόλα αλλά 5 λεπτά που έπαιξα μαζί της μου κούρασαν τα χέρια. Πολύ μεγάλο. Δεν ξέρω. Από την άλλη όλοι λένε πως το 3D του 3DS δεν είναι κάτι τρομερό. Εμένα με ενδιαφέρει να ξέρω αν τα κουμπιά, τα πλαστικά και η ποιότητα ήχου στο 2DS XL είναι ίδια με το 3DS. Άλλοι λένε το ίδιο άλλοι ότι είναι χειρότερη.
Sir_Teraflop Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 To 3d του 3ds είναι τρομερό - θα πάθεις την πλακίτσα σου θεωρώ αν το δεις. Το μόνο θετικό του 2dsxl για μένα είναι κάποια QoL features όπως η εύκολη τοποθέτηση SD, το πορτάκι για τα cards (έχω ένα game card μόνιμα τοποθετημένο για την σκόνη) που δεν έχει το 3ds και (υποκειμενικά) ότι ίσως είναι πιο όμορφο σχέδιο.
costacurta Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Παιδεs τι άκυρο φάγαμε με τo persona 5. Ήταν just για Switch,θα έτρεχε άψογα (είναι ps3 παιχνίδι) και θα ταν ότι πρεπει για handheld 1
Deghinsea Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Εννοείται ότι ο Furukawa δε θα παραδεχόταν ότι επίκειται νέο hardware. Γιατί να κόψει πωλήσεις από το παρόν μοντέλο; Ο Nikkei (μετά τη δήλωση Furukawa) ανέβασε άρθρο στο οποίο επιμένει για νέο μοντέλο το καλοκαίρι. Το bloomberg χτες έγραψε για φθηνότερο Switch στα τέλη Ιουνίου και στο καπάκι ανακοινώνει η νιντεντο κυκλοφορια Super Mario Maker 2 στις 28 Ιουνίου. Εγώ θεωρώ πολύ πιθανό ένα bundle με αυτά τα δύο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις