Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, Fulgore said:

Λογικο και αναμενομενο ομως αυτο γιατι το Switch εβγαλε με το καλημερα πολλα exclusives την πρωτη χρονια που κυκλοφορησε(γιαυτο τωρα ειμαστε στο περιμενε...) που το βοηθησαν αρκετα οσον αφορα τις πωλησεις.Επισης να θυμισουμε οτι σε αυτη την γενια ειναι η δευτερη κονσολα μαζι με το Wii U για την Nintendo.Αλλιως ειναι να κυκλοφορεις την κονσολα σου το 2017 και μετα που κυκλοφορουν και περισσοτεροι multiplatform τιτλοι,σε σχεση με τις αρχες.

Επισης τις περισσοτερες πωλησεις τις εχουν τα exclusives κατι που σπρωχνει φυσικα και τις πωλησεις της ιδιας της κονσολας(system seller που λεμε).

Το ps4 απο την αλλη στα πρωτα 2 χρονια απο παιχνιδια(ακομα και απο multiplatforms)δεν ειχε μεγαλη ποικιλια για να σπρωξει τις πωλησεις οχι μονο απο exclusives αλλα και απο multiplatform παιχνιδια(πολυ σημαντικο το τελευταιο).Ακομα και το PSVR πηρε τα πανω του απο το RE7 και μετα(δηλαδη 2017).

Απλα αυτο που δειχνουν για αλλη μια φορα οι πωλησεις ειναι οτι συγκεκριμενα exclusives(και γνωστα franchise φυσικα) σε κονσολες οπως της Nintendo πουλανε παρα πολυ,κατι που μεταφραζεται οτι τα θελει και ο ιδιος ο κοσμος φυσικα.Κατι που ερχεται σε αντιθεση με τις γνωστες χαζομαρες που βλεπουμε ανα καιρους να γραφονται οτι ''ποιος ασχολειται με Nintendo σημερα'',''παιδικα γραφικα'',''τα παιζουν μονο τα παιδια'' κλπ

Μα δεν κρίνω το «γιατί» είναι επιτυχημένο σε πωλήσεις το Switch, απλά λέω ότι όντως είναι συγκρινόμενο με την πιο επιτυχημένη κονσόλα αυτής της γενιάς. Αφού έχουν κάνει παρεμφερής πωλήσεις στο αντίστοιχο διάστημα του lifetime τους, τότε είναι εξίσου επιτυχημένες.

35 minutes ago, Fulgore said:

Κατορθωμα οι πωλησεις ειναι σε σχεση με το Xbox που ακομα και τωρα το εχει πλησιασει παρα πολυ.

Αυτό είναι κατόρθωμα για την MS, όχι για την Ν.

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ρε παιδιά πραγματικά απορία το έχω όταν το ακούω αυτό με την τουαλέτα. Τι κάνετε τόση ώρα εκεί μέσα? Δυσκοίλιοι είστε? :lol:

Έλεος, για χ.....μο πάτε όχι για γέννα. :P

Αλήθεια έπρεπε να το πουλάνε σα φάρμακο κατά της δυσκοιλιότητας (QOL επετεύχθη), πέρα από την πλάκα αν πίνεις και πολλά νερά και καφέδες όπως εγώ πας αρκετές φορές πέραν του...χοντρού γιατί να σε διακόπτει αυτό από το gaming;;; Kαι μετά το συνεχίζεις πάλι docked ή και handheld όπως κάνω εγώ, δεν αναφέρομαι μόνο στις 2;;; (πλακα κάνω) ώρες που θα κάτσω στην τουαλέτα τη μέρα, αλλά γενικά ότι δε διακόπτεται η ροή και σε κάνει να κολλάς (όχι πως είναι απαραίτητα κακό) εγω πχ αποφεύγω και να καπνίζω μέσα στο σπίτι λόγω μυρωδιάς και το κάνω στο μπαλκόνι, που και εκεί με βολεύει να συνεχίσω λίγο το παιχνίδι, αλλά δεν το λέω σαν επιχείρημα γιατί ανήκω στο 1%.😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Guys παίζω Pokémon firered για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ωραίο game και καταλαβαίνω το λόγο που είχε γίνει κάποτε πανικός. Αλλά για εμένα που είμαι από pc δε συγκρίνεται με Baldurs Gate κτλ ούτε στο χιλιόμετρο. Η τελευταία κονσόλα που είχα ήταν το DS και το WI που θεωρώ ότι πρωτότυπησαν ως τρόπος παιχνιδιού (και φυσικά το πρώτο game boy!). Τώρα παίζω σε ένα GBA SP. Για έναν χρήστη pc, τα Xbox , PS3 (έχω ένα) κτλ ήταν αστεία. Ωστόσο με την άνοδο των gpu λόγω miming άρχισα να τις καλόβλέπω γι’αυτο σημερα έχω ps3. Τον τελευταίο καιρό αγόρασα από eBay τα super Mario wii, SM WII Galaxy 1 & 2 καθώς  και το ΚΑΡΤ γιατί είναι παχνιδαρες, και από ότι ειδα δεν ξαναβγαίνουν εύκολα σε νέες κονσόλες της Nintendo. 

Τωρα θέλω να πάρω ένα Nintendo 3DS/2Ds XL ή ένα SWITCH. Διάβασα πολύ και για τα τρία. Είδα τα προβλήματα του switch και το ποσό ακριβά είναι τα games. Γενικά δεν με χαλάει μια R4 αλλά στην ηλικία που είμαι πιστεύω αξίζει να πληρώσεις ένα καλό game απλά και μόνο για να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις και άλλο στο μέλλον. Επισης είδα από κοντά πως το switch είναι λίγο μεγάλο για τα χέρια και κουράζει. Επισης δεν ξέρω αν η ποιότητα του 2DSXL στον ήχο και στα υλικά είναι ίδια με 3DS XL. Τείνω τελικά να πάω σε 2DS XL αλλά μόνο αν είναι ίδια η ποιότητα με 3 DS. Εσεις τι λέτε να κάνω; 

Επεξ/σία από jimarass26
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μα δεν κρίνω το «γιατί» είναι επιτυχημένο σε πωλήσεις το Switch, απλά λέω ότι όντως είναι συγκρινόμενο με την πιο επιτυχημένη κονσόλα αυτής της γενιάς. Αφού έχουν κάνει παρεμφερής πωλήσεις στο αντίστοιχο διάστημα του lifetime τους, τότε είναι εξίσου επιτυχημένες.

Αυτό είναι κατόρθωμα για την MS, όχι για την Ν.

Προφανως και δεν εχεις αδικο, απλα οπως ειπα το ''γιατι''ή ''πως''προκυπτει αυτο ειναι το ζουμι,αυτο εννοω.Σαν απολυτα νουμερα βεβαια ισχυει ακριβως αυτο που λες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stafftw είπε

Αλήθεια έπρεπε να το πουλάνε σα φάρμακο κατά της δυσκοιλιότητας (QOL επετεύχθη), πέρα από την πλάκα αν πίνεις και πολλά νερά και καφέδες όπως εγώ πας αρκετές φορές πέραν του...χοντρού γιατί να σε διακόπτει αυτό από το gaming;;; Kαι μετά το συνεχίζεις πάλι docked ή και handheld όπως κάνω εγώ, δεν αναφέρομαι μόνο στις 2;;; (πλακα κάνω) ώρες που θα κάτσω στην τουαλέτα τη μέρα, αλλά γενικά ότι δε διακόπτεται η ροή και σε κάνει να κολλάς (όχι πως είναι απαραίτητα κακό) εγω πχ αποφεύγω και να καπνίζω μέσα στο σπίτι λόγω μυρωδιάς και το κάνω στο μπαλκόνι, που και εκεί με βολεύει να συνεχίσω λίγο το παιχνίδι, αλλά δεν το λέω σαν επιχείρημα γιατί ανήκω στο 1%.😅

και κάπως έτσι θα ξεφυτρώσουν σιγά σιγά ιατρικές έρευνες και μελέτες για μια νέα ασθένεια, την GCD - Gamer's Constipation Disorder, (ναι ρε μόλις την βάφτισα, θέλω και copyright).

Φαινόμενο το οποίο παρατηρείται όταν ο χ3ζων  παίζει είτε παιχνίδια τύπου souls και σαδομαζοχιστικά roguelike, είτε casual παιχνίδια όπως Civilization.

Συνήθη συμπτώματα:

Στην πρώτη περίπτωση ο παθών εκφράζεται με ιδιαίτερα χυδαίο τρόπο παράλληλα με άναρθρες κραυγές.

Στην δεύτερη, η οικογένειά του βγάζει ένα silver alert, γιατί η τύχη του μπαμπά αγνοείται εδώ και τρεις ώρες.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimarass26 είπε

Guys παίζω Pokémon firered για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ωραίο game και καταλαβαίνω το λόγο που είχε γίνει κάποτε πανικός. Αλλά για εμένα που είμαι από pc δε συγκρίνεται με Baldurs Gate κτλ ούτε στο χιλιόμετρο.

Επισης είδα από κοντά πως το switch είναι λίγο μεγάλο για τα χέρια και κουράζει. Επισης δεν ξέρω αν η ποιότητα του 2DSXL στον ήχο και στα υλικά είναι ίδια με 3DS XL. Τείνω τελικά να πάω σε 2DS XL αλλά μόνο αν είναι ίδια η ποιότητα με 3 DS. Εσεις τι λέτε να κάνω; 

Αν και κανονικα σε λαθος θεμα ρωτας,αν σε ενδιαφερει αποκλειστικα η φορητοτητα και δεν σε βολευει σαν μεγεθος(ή τιμες)το Switch,προφανως και 3ds XL.

Η αρχικη σου συγκριση Pokemon Firered με Baldurs gate κυριολεκτικα οτι να ναι...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν βρηκα thread ειδικά για 3DS. Ερώτημα: γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να πάω σε 3DS και όχι σε 2DS XL?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MetalPrime είπε

και κάπως έτσι θα ξεφυτρώσουν σιγά σιγά ιατρικές έρευνες και μελέτες για μια νέα ασθένεια, την GCD - Gamer's Constipation Disorder, (ναι ρε μόλις την βάφτισα, θέλω και copyright).

Φαινόμενο το οποίο παρατηρείται όταν ο χ3ζων  παίζει είτε παιχνίδια τύπου souls και σαδομαζοχιστικά roguelike, είτε casual παιχνίδια όπως Civilization.

Συνήθη συμπτώματα:

Στην πρώτη περίπτωση ο παθών εκφράζεται με ιδιαίτερα χυδαίο τρόπο παράλληλα με άναρθρες κραυγές.

Στην δεύτερη, η οικογένειά του βγάζει ένα silver alert, γιατί η τύχη του μπαμπά αγνοείται εδώ και τρεις ώρες.

Ρε το έχω πάθει αυτό...να μην μπορώ επειδή νευριάζω με το game... 

Μην πω για το GID-Gamer's Insomnia Disorder (Κάνε και αυτό ειδικά από αυτό το forum είναι και catchy) που δεν μπορώ να κοιμηθώ για ώρες αφού έχω εκνευριστεί με game...Κάτι ξέρω και δεν παίζω dark souls στο switch-κρεβάτι....🙄

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stafftw είπε

Ρε το έχω πάθει αυτό...να μην μπορώ επειδή νευριάζω με το game... 

Μην πω για το GID-Gamer's Insomnia Disorder (Κάνε και αυτό ειδικά από αυτό το forum είναι και catchy) που δεν μπορώ να κοιμηθώ για ώρες αφού έχω εκνευριστεί με game...Κάτι ξέρω και δεν παίζω dark souls στο switch-κρεβάτι....🙄

Στο κρεβάτι να κοιμηθεί πάει ο κόσμος... εκτός και εάν έχεις τέτοια βίτσια, οπότε παίξε όσο Dark Souls θες ;)

αϋπνίες... έχω χάσει τον ύπνο μου με "έναν ακόμα γύρο" σε turn based παιχνίδια... ουυυυυ αμέτρητες φορές.

Τώρα όμως γέρασα πια και κοιμάμαι και καθιστός (με το χαρακτηριστικό "σαλάκι" να τρέχει). Για παράδειγμα, τις προάλλες ο γιος μου ήρθε με μισάνοιχτο μάτι κάπου κατά τις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα, με βρήκε κοιμισμένο στον καναπέ και μου την είπε κι από πάνω "Άντε μπαμπά... κοιμήθηκες... κλείσ' το, αύριο θα παίξεις..."

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jimarass26 είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν βρηκα thread ειδικά για 3DS. Ερώτημα: γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να πάω σε 3DS και όχι σε 2DS XL?

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πας στο Switch. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, θα τα βγάλει τα λεφτά του. Παιχνίδια μπορείς να πάρεις μεταχειρισμένα και τα ξαναπουλάς με πολύ λίγη χασούρα, αν υπάρχει θέμα για την τιμή τους ;) .

Μόνο και μόνο για τα παιχνίδια του συν το γεγονός ότι μπορείς να παίξεις διπλό (έστω και με μικρά joycons) είναι καλό πλεονέκτημα.

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν αξιζει να αγορασω το switch αυτην την στιγμη. Δεν θελω μεγαλη γκαμα παιχνιδιων, συγκεκριμενα ειναι αυτα που με τρελεναν στις προηγούμενες κονσόλες.

Η να περιμένω; γιατι κατι ακουσα για καινουργιο switch αλλα δεν ειμαι κ Σιγουρος.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iceman33221 είπε

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν αξιζει να αγορασω το switch αυτην την στιγμη. Δεν θελω μεγαλη γκαμα παιχνιδιων, συγκεκριμενα ειναι αυτα που με τρελεναν στις προηγούμενες κονσόλες.

Η να περιμένω; γιατι κατι ακουσα για καινουργιο switch αλλα δεν ειμαι κ Σιγουρος.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Κάτι πήρε το μάτι μου ότι θα παίξει έκπτωση στο switch προσεχώς; 

Με την αβεβαιότητα που αιωρείται γύρω απ τις νέες εκδόσεις του switch, στη θέση σου, αν δεν έχεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο (κονσόλα, PC, ή ξέρω γω... πλέξιμο :P ), θα το αγόραζα άμεσα. Επίσης αν δεν έχεις κόλλημα (όπως έχω εγώ που δεν μπορώ τα μεταχειρισμένα), μπορείς να βρεις πληθώρα ευκαιριών από second hand παιχνίδια - μπορώ να φανταστώ σε τι τίτλους αναφέρεσαι (exclusives όπως zelda, mario, pokemon κλπ;)

Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε

Αν δεν το βιαζεσαι θα ελεγα περιμενε.Στην Ε3 θα μαθουμε νεοτερα για τα 2 μοντελα switch που θα βγουν.

ω αλήθεια; καλή προοπτική λοιπόν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Αν δεν το βιαζεσαι θα ελεγα περιμενε.Στην Ε3 θα μαθουμε νεοτερα για τα 2 μοντελα switch που θα βγουν.

Καπου διαβασα οτι θα ειναι μονο φορητα. Κατι που δν με ενδιαφερει, μου αρεσει η ιδεα να μπορω να παιξω στην τηλεόραση εαν θελω. Σε ευχαριστώ πολύ.

10 λεπτά πριν, MetalPrime είπε

Κάτι πήρε το μάτι μου ότι θα παίξει έκπτωση στο switch προσεχώς; 

Με την αβεβαιότητα που αιωρείται γύρω απ τις νέες εκδόσεις του switch, στη θέση σου, αν δεν έχεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο (κονσόλα, PC, ή ξέρω γω... πλέξιμο :P ), θα το αγόραζα άμεσα. Επίσης αν δεν έχεις κόλλημα (όπως έχω εγώ που δεν μπορώ τα μεταχειρισμένα), μπορείς να βρεις πληθώρα ευκαιριών από second hand παιχνίδια - μπορώ να φανταστώ σε τι τίτλους αναφέρεσαι (exclusives όπως zelda, mario, pokemon κλπ;)

Μωρε εχω αλλα επειδη τωρα μπηκε το δωρο του πασχα και για να αλλαξω κατι στον υπολογιστή δεν παιζει ειπα να κοιταξω για το switch. Για αυτο ειπα να ρωτησω εαν αξιζει.

Επεξ/σία από iceman33221
Δημοσ.

οι φημες μιλανε για 2 μοντελα.Ενα μοντελο που θα ειναι κατωτερο απο το σημερινο μοντελο, και ενα δευτερο μοντελο βελτιωμενο καλυτερο απο το αρχικο μοντελο.Οπως και να εχει η e3 ειναι πολυ κοντα κανε λιγο υπομονη να δουμε τι θα ανακοινωσουν και κανεις την κινηση σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...