Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Για τα πρακτικά, το Switch πέρασε και το αγαπημένο Ν64 με 33+ εκατομμύρια πωλήσεις, όχι και άσχημα για 2 χρόνια στην αγορά.

https://www.oneangrygamer.net/2019/04/nintendo-switch-lifetime-sales-have-already-surpassed-the-nintendo-64/82739/

Πάντως τα πράγματα δείχνουν ότι δεν θα δούμε το φημολογούμενο Direct, σε λιγότερο από 2 μήνες ξεκινάει η Ε3 (11 Ιουνίου).

Όταν ξεπεράσαμε την κονσόλα τότε που το gaming θεωρούταν πολυτέλεια ε?

Κατόρθωμα.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Γίνεσαι κακός. Το Switch τα πάει πάρα πολύ καλά και οι αρθρογράφοι προσπαθούν να κάνουν συσχετισμούς για να κερδίσουν το κλίκ μας.

Στο Forbes πέρσι συγκρίναν τις πωλήσεις του Switch με αυτές του PS2:

The Nintendo Switch Has Beaten The First Year Sales Of The PS2 In Japan

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή για να καταλάβω, μερικοί δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι το Switch έχει κάνει πολύ καλές πωλήσεις?

Διαβάζω κάτι ειρωνικά σχόλια για "μπρίκια" και "κατορθώματα" και αναρωτιέμαι αν έχετε επαφή με την πραγματικότητα. Το Switch θεωρείται ήδη επιτυχία. Τουλάχιστον από πλευράς Nintendo και Wall Street. Τώρα αν περιμένατε να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες, ε εντάξει. Από αυτή τη σκοπιά μπορείτε να πείτε ότι δεν τα πήγε πολύ καλά...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ.

Γενικά το έχω ξαναγράψει και το πιστεύω, όποιος έχει την ευκαιρία να το πιάσει και να δει τη χρηστικότητα του, και έχει την οικονομική δυνατότητα το αγοράζει, πάλι προχθές συζητούσα με ένα γνωστό μου ήθελε να πάρει ps4 για 2-3 games και του λέω γιατί δεν κοιτάς και το switch (ούτε καλή tv έχει ούτε τρελές απαιτήσεις και γενικά δεν είναι του καναπέ πάρα πολύ) και με το που του το έδειξα την επομένη ψήθηκε και τώρα ψάχνει "προσφορές" για switch (του είπα ότι είναι δώρον άδωρον μια στους 3 μήνες βγαίνει και αν).

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ειλικρινά πιστεύω ότι το 90% δεν είναι core gamers (όπως και εγώ πλέον δυστυχώς) και βολεύει πάρα πολύ στο λεωφορείο στη δουλεία (σε μερικά επαγγελματα) στο εξοχικό κυρίως στην τουαλετα και με games πλεον εξαιρετικά πάρα πολλα.

Τώρα αν κυκλοφορήσει και στην Κίνα να δούμε, ήδη ανεβαίνει η τιμή της μετοχής της nintendo.

https://www.cnbc.com/2019/04/19/nintendo-stock-surges-on-switch-tie-up-with-tencent-in-china.html

Και έχουμε και Pokemon φέτος που ουσιαστικά δεν έχει βγεί ακόμα....

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Διαβάζω κάτι ειρωνικά σχόλια για "μπρίκια" 

Επειδή το μπρίκι το ανέφερα εγώ......και επειδή ίσως να μην φαινόταν καθαρά στο post μου, αναφερόμουν στην κονσόλα της microsoft στην οποία και ήταν exclusive το cuphead.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οικονομικά αποτελέσματα σήμερα από την Ν:

fy19.png.b6c22062ec846c50d29d9f9e071e2ae4.png

Το πινακάκι μιλάει από μόνο του και μπορούν να γίνουν πολλές συγκρίσεις. Παρόλα αυτά θα επισημάνω κάποια πράγματα ακόμα και αν είχαν αναφερθεί σε προηγούμενα οικονομικά τρίμηνα.
*Οι όποιες "προβλέψεις" ακολουθήσουν αναφέρονται ως πιθανότητες παρά ως δεδομένα.
*FY18=οικονομικό έτος περιόδου Απρίλιος 2018 έως Μάρτιος 2019.
*FY19=οικονομικό έτος περιόδου Απρίλιος 2019 έως Μάρτιος 2020.

Το SSBU είναι το παιχνίδι με το καλύτερο αμέσως επόμενο οικονομικό τρίμηνο μέχρι τώρα για το NSW. Σε αυτήν την επιτυχία συνετέλεσαν η δυναμική του παιχνιδιού, η κυκλοφορία τον Δεκέμβριο που άφησε πολλά περιθώρια για πωλήσεις στο τελευταίο οικονομικό τρίμηνο και η μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση χρηστών σε σχέση με προγενέστερες κυκλοφορίες. Υπενθυμίζω πως είναι και το καλύτερο παιχνίδι κυκλοφορίας όλων των εποχών της Ν αφού ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του NSMBWii με 10,55 εκατομμύρια. Βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση των εμπορικότερων τίτλων της σειράς αφού ξεπέρασε το Brawl (Wii-13,3 εκατομμύρια) και αναμένεται να ξεπεράσει στο FY19 τα Smash WiiU/3DS που έχουν πουλήσει συνολικά 14,85. Το SSBU δεν έχει θέμα λόγω περιεχομένου, season pass και τουρνουά ανα τον κόσμο που που το διατηρούν στην επικαιρότητα. Για άλλη μια φορά πολλά συγχαρητήρια στον Sakurai και στην ομάδα του.

Το MK8D συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του και είναι ο δυνατότερος evergreen τίτλος της Ν μέχρι τώρα. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση όσο αφορά την εμπορικότητα της σειράς αλλά θα ξεπεράσει τo MK7 (3DS- 18,26 εκατομμύρια) στο FY19 και σίγουρα κάποια στιγμή το ΜΚ DS (23,60 εκατομμύρια). Τα 37,20 εκατομμύρια του Wii φαντάζουν άφταστα για την ώρα που συνεχίζει να πουλάει μέχρι σήμερα, προστέθηκαν ακόμα 60 χιλιάδες στο τελευταίο οικονομικό τρίμηνο. Το ΜΚ είναι σταθερή αξία και η αναλογία του διατηρείται σε υψηλά επίπεδα διατηρώντας το στην κορυφή των evergreen τίτλων της Ν.

Η επιτυχία του BotW συνεχίζεται αφού οι συνολικές πωλήσεις για το FY18  απέχουν 260 χιλιάδες από το SMO. Για άλλη μια φορά δεν νομίζω ότι περίμενε κανείς αυτά τα νούμερα από Zelda τίτλο. Είμαι πεποισμένος ότι η επιτυχία του τίτλου οφείλεται (πέρα από την προώθηση προφανώς) στην open air φιλοσοφία που δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να πάει όπου επιθυμεί και να αντιμετωπίσει τους εχθρούς/λύσει γρίφους με ποικίλλους τρόπους. Η υβριδικότητα σε συνδυασμό με την ελευθερία που προσφέρει το BotW δημιουργούν το απόλυτο πρότυπο για το πως πρέπει να σχεδιάζονται τα action adventure και όχι μόνο στο NSW. Eλπίζω το Metroid να ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία.

Το SMO δεν τα πήγε και τόσο καλά συγκριτικά και η κυκλοφορία του NSMBUD (ίσως και το ΜΜaker 2 αργότερα) θα ρακωνίσει και άλλο την δυναμική του. Ελπίζω ότι ένα season pass/dlc βρίσκεται στα σκαριά για να το επαναφέρει όπως επίσης να συνεχίσουν να το προσφέρουν σε πακέτα.

Το Splatoon 2 το "έφαγε" τα NSO και Fortnite, παραμένει επιτυχία και αναμένεται κάποια στιγμή στο μέλλον  να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια.Το PLG έπεσε άσχημα ενώ το SMParty κυμάνθηκε καλύτερα.Το New Super Mario Bros. U Deluxe πούλησε 3,31 εκατομμύρια και προστέθηκε στην λίστα με το Kirby: SA να την αποχαιρετά.

Σε άλλα νούμερα το DKC: Tropical Freeze έφτασε στα 2,25 εκατομμύρια συνολικά, το Captain Toad 1,18 εκατομμύρια, OctopathTraveller 1,17εκατομμύρια, Yoshi 1,11 εκατομμύρια και τέλος το Labo πακέτο #1 έφτασε στα 1,09 εκατομμύρια.

Η επίσημη λίστα κυκλοφοριών δεν περιλαμβάνει για άλλη μια φορά το Town άρα δύσκολο να το δούμε φέτος. Τα υπόλοιπα παραμένουν όπως γνωρίζουμε.

H αναλογία software/hardware παρουσίασε αύξησε αφού κατέληξε στο 5,4 όταν είχε κλείσει πέρυσι (FY17) στους 3,87 τίτλους ανά σύστημα.

Οι ψηφιακές πωλήσεις για το FY18 αποτελούν το 24,8% των συνολικών πωλήσεων software παρουσιάζοντας άνοδο αφού πέρυσι είχε κυμανθεί στο 17,3%.

Η πορεία των evergreen τίτλων της Ν για το FY19 περιμένω για κάποιους να κυμανθεί περίπου στα ίδια επίπεδα. Άλλοι είναι πιθανόν να ξεπεράσουν το FY18 λόγω της δυναμικής του συστήματος που αναμένεται να είναι ΠΟΛΥ καλύτερη συγκριτικά με τα προηγούμενα οικονομικά έτη. Ειδικά στην Ιαπωνία το σύστημα θα προκαλέσει θραύση.
Η πορεία των τίτλων της Ν είναι εξαιρετική με δεδομένο πως το σύστημα κλείσει μόλις δύο χρόνια κυκλοφορίας και διανύει το τρίτο. Ήδη τίτλοι έσπασαν ρεκόρ, τίτλοι ξεπέρασαν σε δυναμική τους προκατόχους τους (BotW, SMO-3Dseries, Splatoon 2, Xenoblade 2) κάτι που θα συνεχιστεί. H υβριδικότητα έπιασε τόπο και η αυξανόμενη δυναμική λόγω των smartdevices όσο αφορά τα videogames θα βοηθήσει και το NSW στην συνέχεια.

Αν και όλοι έχουμε μια γενική ιδέα για την δυναμική των επερχόμενων κυκλοφοριών της Ν (παράδειγμα περιττό πως το Animal Crossing είναι τίτλος των 10 εκατομμυρίων ή το Luigi's Mansion είναι τίτλος των 5 εκατομμυρίων) εμένα, όπως έχω αναφέρει πολλάκις, μου τραβάει έντονα το ενδιαφέρον η περίπτωση του Fire Emblem: Three Houses. Περιμένω να δω πως η επιτυχία του Fire Emblem Heroes στις smartdevices θα μεταφραστεί για τίτλο του NSW. Με φοβίζει κάπως η συμμετοχή της Koei-Tecmo στην ανάπτυξη του τίτλου που δείχνει πως έχει κάποια στοιχεία Warriors. Από την άλλη μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα, κάποιος που γνώρισε την σειρά μέσω του FE Warriors να δώσει μια ευκαιρία και στο βασικό παιχνίδι. Πάντως, φαίνεται να προσανατολίζεται και στους νέους παίκτες αφού ο παίκτης αναλαμβάνει την εκπαίδευση των χαρακτήρων του παιχνιδιού. 

Παρόλα αυτά το παιχνίδι που μπορεί να σπάσει μόλις ένα χρόνο μετά το ρεκόρ του SSBU με τα 13 εκατομμύρια πωλήσεις στην περίοδο κυκλοφορίας είναι τα Pokemon SS. Όλα τα δεδομένα δημιουργούν βάσεις για μια τεράστια δυναμική:
-ταινία-ες Pokemon.
-η τεράστια επιτυχία του Pokemon Go.
-ήδη ένα μέρος (άγνωστο σε μέγεθος) ενός νέου κοινού έχει μεταβεί στο NSW λόγω του PLG.
-η επιτυχία του NSW ως υβριδικό σύστημα.
-η μέχρι τώρα πορεία των νέων τίτλων γνωστών σειρών στο NSW που ξεπερνάνε σε πωλήσεις τους προκατόχους τους.
-και τέλος το σημαντικότερο όλων είναι πως πρόκειται για τον πρώτο Pokemon τίτλο σε οικιακό σύστημα. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό αλλά σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές διαστάσεις.

Ως προς την λίστα με τους τοπ 10 εμπορικότερους τίτλους αναμένεται κατά την διάρκεια του τωρινου FY να προστεθούν τα Animal Crossing, Pokemon SS, Luigi's Mansion 3. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως μπορεί να κυμανθεί το Link's Awakening, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες. Σίγουρα η πορεία του BotW θα βοηθήσει την δυναμική του. Το Fire Emblem: Three Houses θα προστεθεί στην λίστα αλλά αργότερα με όσα θα ακολουθήσουν περιμένω να βρεθεί εκτός. Το Mario Maker πάλι δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο υπάρχει ενδιαφέρον στα επίπεδα των προηγούμενων εκδόσεων ή βασικά ακόμα παραπάνω.

Επειδή από τον Ιούνιο και μετά θα ακολουθήσουν πληθώρα κυκλοφοριών μπορεί να μην προχωρήσουν σε πτώση τιμής, ίσως όταν και όποτε κυκλοφορήσει κάποια νέα έκδοση. Αν  πάλι κυκλοφορήσουν φτηνότερη έκδοση είναι πιθανόν να διατηρήσουν την τιμή της τωρινής στα ίδια επίπεδα. Ως προς τα νούμερα οι στόχοι για το FY19 είναι 125 εκατομμύρια software και 18 εκατομμύρια hardware (αναλογία 6,5). Θεωρώ πως η Ν έχει άνετα τον στόχο, κατά τα άλλα αν η φημολογούμενη φτηνότερη έκδοση τραβήξει ένα μεγάλο μέρος του κοινού που προοριζόταν να αγοράσει την τωρινή τότε θεωρώ πως το πείραμα απέτυχε. Αυτό που έχω να παρατηρήσω για το hardware είναι πως περίμενα καλύτερα νούμερα για το τελευταίο οικονομικό τρίμηνο (Q4FY18), προφανώς η Ν είχε υπέρ-τροφοδοτήσει την αγορά με NSW το προηγούμενο τρίμηνο που συμπεριλάμβανε και τις γιορτές επομένως δόθηκε μια σχετικά λανθάνουσα εικόνα για το ως κινήθηκε το σύστημα την συγκεκριμένη περίοδο.Θυμίζω πως η Ν τα νούμερα που παρουσιάζει βασίζονται σε πωλήσεις προς τα καταστήματα (όπως και οι υπόλοιποι) και όχι στους πελάτες.

Επίσημα το σύστημα ξεπέρασε το Ν64 και πλέον αναμένεται να ξεπεράσει το Super Nintendo (49,1 εκατομμύρια) κατά την διάρκεια του τωρινού οικονομικού έτους

Η Ν έκλεισε το FY18 με κέρδη 194 δις yen (~1,73 δις δολάρια) που ξεπερνούν τον ετήσιο στόχο που είχε θέσει ο Iwata περί 100 billion yen ανά χρονιά.
To FY19 αναμένεται να είναι μια αρκετά δυνατή χρονιά, ιδιαίτερα από τον Ιούνιο και μετά. Το θέμα πλέον είναι πως η Ν θα "μεταφράσει" την δυναμική αυτή για την συνέχεια αλλά αυτό θα το μάθουμε του χρόνου. Προς το παρόν καλή διασκέδαση.

Nintendo: No plans to announce new hardware at E3 2019

Nintendo president Shuntaro Furukawa commented on some of the speculation during a financial results briefing today. New hardware will not be announced at E3, he said. Furukawa added that the company has nothing to announced on possible new hardware, but it is always developing hardware internally.

Για να δούμε τι θα συμβεί τελικά....

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το switch τα πάει εξαιρετικά καλά αλλά να πω την δική μου άποψη αν δεν είχα xbox ps4 έστω ένα από τα δύο ίσως να μην κοιτούσα τόσο το switch διότι από τότε που το πήρα σε αντίθεση με τις άλλες δύο κονσόλες ασχολήθηκα ελάχιστα. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Το switch τα πάει εξαιρετικά καλά αλλά να πω την δική μου άποψη αν δεν είχα xbox ps4 έστω ένα από τα δύο ίσως να μην κοιτούσα τόσο το switch διότι από τότε που το πήρα σε αντίθεση με τις άλλες δύο κονσόλες ασχολήθηκα ελάχιστα. 

Σίγουρα προυποθέτει και να έχει άλλη μια επιλογή απλά το PC για μένα είναι η καλύτερη εναλλακτική και θα δανειστώ και ένα PS4 να παίξω το RDR και GOW κλασικά χαχααχαχ, ενώ το switch είναι ειλικρινά άνετα η πρώτη μου επιλογή και αν με κουράσει ασχολούμαι λίγο με το PC.Βέβαια έχω δημιουργήσει τόσο backlog σε αυτά τα 2 εγώ προσωπικά και έρχονται και άλλα τόσα που δεν ξέρω τι θα πρωτοπρολάβω να παίξω.

Funny story είχα συνομιλήσει με ένα παιδί που είχε κανονίσει να πάρει sabbatical (διακοπή εργασίας για λίγο καιρό για προσωπικούς λόγους) το 2018 και πάλι δεν πρόλαβε να παίξει όλα τα games που ήθελε.Απορώ ορισμένες φόρες πως με όλες τις κονσόλες (αν και τα twins σε games έχουν μικρές διαφορές) καταφέρνετε και έχετε παίξει σχεδόν όλα...Ειλικρινά είναι αξιοθαύμαστο και σας παραδέχομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, stafftw είπε

Σίγουρα προυποθέτει και να έχει άλλη μια επιλογή απλά το PC για μένα είναι η καλύτερη εναλλακτική και θα δανειστώ και ένα PS4 να παίξω το RDR και GOW κλασικά χαχααχαχ, ενώ το switch είναι ειλικρινά άνετα η πρώτη μου επιλογή και αν με κουράσει ασχολούμαι λίγο με το PC.Βέβαια έχω δημιουργήσει τόσο backlog σε αυτά τα 2 εγώ προσωπικά και έρχονται και άλλα τόσα που δεν ξέρω τι θα πρωτοπρολάβω να παίξω.

Funny story είχα συνομιλήσει με ένα παιδί που είχε κανονίσει να πάρει sabbatical (διακοπή εργασίας για λίγο καιρό για προσωπικούς λόγους) το 2018 και πάλι δεν πρόλαβε να παίξει όλα τα games που ήθελε.Απορώ ορισμένες φόρες πως με όλες τις κονσόλες (αν και τα twins σε games έχουν μικρές διαφορές) καταφέρνετε και έχετε παίξει σχεδόν όλα...Ειλικρινά είναι αξιοθαύμαστο και σας παραδέχομαι.

Για κάποιον που ταξιδεύει είναι ιδανική κονσόλα απλά για κάποιον που δεν έχει ούτε καλό υπολογιστή να μπορεί να τρέξει τα παιχνίδια θεωρώ ότι δεν είναι για μένα πρώτη επιλογή προσωπική άποψη πάντα λόγο και έλλειψης παιχνιδιών σε αντίθεση με τις άλλες δύο κονσόλες αν και βλέπω σιγά σιγά κάτι παει να κάνει. 

Προσωπικά μέχρι στιγμής ακόμη 3 παιχνίδια ενδέχεται να αγοράσω από αυτά που είναι μέχρι στιγμής διαθέσιμα αν και το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν κατεβαίνουν εύκολα οι τιμές αν και κάνει που και που σε καλά παιχνίδια εκπτώσεις. 

Επεξ/σία από dinos234
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, mansa2k said:

Οικονομικά αποτελέσματα σήμερα από την Ν:

fy19.png.b6c22062ec846c50d29d9f9e071e2ae4.png

Το πινακάκι μιλάει από μόνο του και μπορούν να γίνουν πολλές συγκρίσεις. Παρόλα αυτά θα επισημάνω κάποια πράγματα ακόμα και αν είχαν αναφερθεί σε προηγούμενα οικονομικά τρίμηνα.
*Οι όποιες "προβλέψεις" ακολουθήσουν αναφέρονται ως πιθανότητες παρά ως δεδομένα.
*FY18=οικονομικό έτος περιόδου Απρίλιος 2018 έως Μάρτιος 2019.
*FY19=οικονομικό έτος περιόδου Απρίλιος 2019 έως Μάρτιος 2020.

Εν ολίγοις, για να το βάλουμε σε context: το Switch έχει πουλήσει μέχρι και τον ΜΑΡ 2019 34,74m τεμάχια μέσα 24 μήνες με δύο περιόδους εορτών μέσα σε αυτό το διάστημα. Αντίστοιχα το PS4 είχε πουλήσει 35,36m τεμάχια μέσα στους πρώτους 26 μήνες μετά το launch του, με τρεις περιόδους εορτών μέσα σε αυτό το διάστημα.

Πφ, σιγά το κατόρθωμα.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εν ολίγοις, για να το βάλουμε σε context: το Switch έχει πουλήσει μέχρι και τον ΜΑΡ 2019 34,74m τεμάχια μέσα 24 μήνες με δύο περιόδους εορτών μέσα σε αυτό το διάστημα. Αντίστοιχα το PS4 είχε πουλήσει 35,36m τεμάχια μέσα στους πρώτους 26 μήνες μετά το launch του, με τρεις περιόδους εορτών μέσα σε αυτό το διάστημα.

Πφ, σιγά το κατόρθωμα.

Λογικο και αναμενομενο ομως αυτο γιατι το Switch εβγαλε με το καλημερα πολλα exclusives την πρωτη χρονια που κυκλοφορησε(γιαυτο τωρα ειμαστε στο περιμενε...) που το βοηθησαν αρκετα οσον αφορα τις πωλησεις.Επισης να θυμισουμε οτι σε αυτη την γενια ειναι η δευτερη κονσολα μαζι με το Wii U για την Nintendo.Αλλιως ειναι να κυκλοφορεις την κονσολα σου το 2017 και μετα που κυκλοφορουν και περισσοτεροι multiplatform τιτλοι,σε σχεση με τις αρχες.

Επισης τις περισσοτερες πωλησεις τις εχουν τα exclusives κατι που σπρωχνει φυσικα και τις πωλησεις της ιδιας της κονσολας(system seller που λεμε).

Το ps4 απο την αλλη στα πρωτα 2 χρονια απο παιχνιδια(ακομα και απο multiplatforms)δεν ειχε μεγαλη ποικιλια για να σπρωξει τις πωλησεις οχι μονο απο exclusives αλλα και απο multiplatform παιχνιδια(πολυ σημαντικο το τελευταιο).Ακομα και το PSVR πηρε τα πανω του απο το RE7 και μετα(δηλαδη 2017).

Απλα αυτο που δειχνουν για αλλη μια φορα οι πωλησεις ειναι οτι συγκεκριμενα exclusives(και γνωστα franchise φυσικα) σε κονσολες οπως της Nintendo πουλανε παρα πολυ,κατι που μεταφραζεται οτι τα θελει και ο ιδιος ο κοσμος φυσικα.Κατι που ερχεται σε αντιθεση με τις γνωστες χαζομαρες που βλεπουμε ανα καιρους να γραφονται οτι ''ποιος ασχολειται με Nintendo σημερα'',''παιδικα γραφικα'',''τα παιζουν μονο τα παιδια'' κλπ

Κατορθωμα οι πωλησεις ειναι σε σχεση με το Xbox που ακομα και τωρα το εχει πλησιασει παρα πολυ.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stafftw είπε

και βολεύει πάρα πολύ στο λεωφορείο στη δουλεία (σε μερικά επαγγελματα) στο εξοχικό κυρίως στην τουαλετα και με games πλεον εξαιρετικά πάρα πολλα.

Ρε παιδιά πραγματικά απορία το έχω όταν το ακούω αυτό με την τουαλέτα. Τι κάνετε τόση ώρα εκεί μέσα? Δυσκοίλιοι είστε? :lol:

Έλεος, για χ.....μο πάτε όχι για γέννα. :P

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...