Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sils είπε

Μην υπερβάλλουμε το cuphead δεν ειναι δυσκολο ειναι κλασσικο παιχνιδι που θα χάνεις μεχρι να μαθεις το μοτιβο. Οταν το μαθεις τελος το καθε boss.

Οι πιστες του απαρτίζονται κατα 70 % apo boss 

Ενα μεγαλο μείον επισης ,ειναι πολυ μικρο.....

Ενα μεγαλο συν η καταπληκτικη μουσικη που λιγοι θα εκτιμησουν

Επισης στο διπλο γινεται πολυ πιο ευκολο

Καμία σχέση σύγκρισης με το τιτανοτεραστιο  hollow knight. 

Δεν έχουν όλα το ίδιο pattern. Αρκετά bosses έχουν πχ 5 βοηθούς / κινήσεις κ θα χρησιμοποιούν σε κάθε μάχη 3 ή 4. Ε κάποιο pattern σε βολεύει / είναι πιο εύκολο. 

Μπορεί να μην είναι μεγάλο αλλά λόγο δυσκολίας "κρατάει". 

Όλο το παιχνίδι είναι το art style. Με οποιοδήποτε άλλο art style ίσως να μην ακούγαμε ποτέ το παιχνίδι. 

Overated κ overpriced. Όχι ότι περίμενα τίποτα καλύτερο από μια κονσόλα που έχει μετρημένα exclusives κ πρέπει καθένα από αυτά να θεοποιηθεί μήπως και πωληθεί κανένα μπρίκι. 

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Για τα πρακτικά, το Switch πέρασε και το αγαπημένο Ν64 με 33+ εκατομμύρια πωλήσεις, όχι και άσχημα για 2 χρόνια στην αγορά.

https://www.oneangrygamer.net/2019/04/nintendo-switch-lifetime-sales-have-already-surpassed-the-nintendo-64/82739/

Πάντως τα πράγματα δείχνουν ότι δεν θα δούμε το φημολογούμενο Direct, σε λιγότερο από 2 μήνες ξεκινάει η Ε3 (11 Ιουνίου).

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή θέλω ένα παιχνιδάκι να περάσουν οι γιορτές στο χωριό είμαι ακόμη στην σκέψη να πάρω το Dead Cells ή το Cuphead , η αλήθεια είναι ότι και των 2 τα εικαστικά δεν με πολύ τραβάνε αλλά κλείνω πιο πολύ να πάρω το Dead Cells καθώς είναι πιο κοντά στο Hollow Knight που είχα λιώσει , και εννοώ πιο κοντά όσο αφορά το platforming τα secrets rooms κτλπ

Υ.Γ : Υπάρχει και το Unruly Heroes

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Επειδή θέλω ένα παιχνιδάκι να περάσουν οι γιορτές στο χωριό είμαι ακόμη στην σκέψη να πάρω το Dead Cells ή το Cuphead , η αλήθεια είναι ότι και των 2 τα εικαστικά δεν με πολύ τραβάνε αλλά κλείνω πιο πολύ να πάρω το Dead Cells καθώς είναι πιο κοντά στο Hollow Knight που είχα λιώσει , και εννοώ πιο κοντά όσο αφορά το platforming τα secrets rooms κτλπ

Δε θα το μετανιώσεις καθόλου με το dead cells, το χω 3 μήνες τωρα και ακόμα παλεύω να περάσω το hard mode (1 boss cell). Ειναι αρκετά διασκεδαστικό και fast paced. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Επειδή θα πας για γιορτές στο χωριό κρίμα είναι να είσαι μέσα στα νεύρα  , γι αυτό άστο στην άκρη του Cuphead 😅😅

Για εμένα ρίξε μια ματιά στο Unruly Heroes , αν έχεις παίξει rayman legends και σου άρεσε , θα σου κάνει το κλικ και αυτό πιστεύω !! 

Πάντως το Cuphead & Unruly Heroes είναι χάρμα οφθαλμών σε portable mode !!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Δες και το Shovel Knight! Πολυ αξιολογο παιχνιδι και μεγαλο, με 3 νομιζω διαφορετικα campaign. Αν σου αρεσε το Hollow knight πιστευω θα σου αρεσει. Ωραιο ειναι και το Guacamelee, αλλο στυλ ομως!

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xentimus είπε

Δες και το Shovel Knight! Πολυ αξιολογο παιχνιδι και μεγαλο, με 3 νομιζω διαφορετικα campaign. Αν σου αρεσε το Hollow knight πιστευω θα σου αρεσει. Ωραιο ειναι και το Guacamelee, αλλο στυλ ομως!

Στην ίδια φιλοσοφία, να υπενθυμίσω το Chasm. Κάπως μικρό βέβαια για τα γούστα μου, αλλά πολύ συμπαθητικό.

Επιπλέον, το καλύτερο - για εμένα προσωπικά - indie παιχνίδι που έχω παίξει, Katana Zero. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SPANK είπε

δες και το dust an elysian tail, πολυ ομορφο πλατφορμακι που δε θα σε παιδεψει παρα πολυ, θα περασει ευχαριστα η ωρα

και το axiom verge φυσικα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, SPANK είπε

Οπως ειπαν και καποια παιδια πιο πανω δες προς guacamelee.Υπαρχουν και τα 2 στο eshop.Προχθες τελειωσα το 2ο,το οποιο ειναι καλυτερο για μενα απο το 1ο  και μου εβγαλε οτι το εχω ολοκληρωσει κατα 50% και μου πηρε κανα 8ωρο με 10ωρο.Εχει πολυ πραγμα.Ειναι βασικα κλασσικο metroidvania κατι το οποιο ψαχνεις.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/4/2019 στις 12:48 ΜΜ, Malthador είπε

Θενξ, δούλεψε από Opera. Επίσης δούλεψε και από άλλο plug-in του Brave.

Για πες λίγο τη διαδικασία που έκανες. Έχω αρκετά φράγκα και μέσα και λέω να πάρω το expansion του Ζελντα, τουλάχιστον, αλλά φοβάμαι μην κάνω καμιά μαλακία. Σκέφτομαι απλά να γυρίσω το λογαριασμό μου σε US (τον κύριο) και να τα πάρω μέσο VPN. Έτσι το πήγες εσύ;

Επίσης μετά από κάποιους μήνες με το dock που είχες τσιμπήσει, το προτείνεις;

• Moderators
Δημοσ.
57 minutes ago, non-serviam said:

Για πες λίγο τη διαδικασία που έκανες. Έχω αρκετά φράγκα και μέσα και λέω να πάρω το expansion του Ζελντα, τουλάχιστον, αλλά φοβάμαι μην κάνω καμιά μαλακία. Σκέφτομαι απλά να γυρίσω το λογαριασμό μου σε US (τον κύριο) και να τα πάρω μέσο VPN. Έτσι το πήγες εσύ;

Επίσης μετά από κάποιους μήνες με το dock που είχες τσιμπήσει, το προτείνεις;

Τα γράφω αναλυτικά για να το καταλάβουν και οι λιγότερο σχετικοί:

1. Κατεβάζεις τον Brave browser, ο οποίος είναι chromium-based.
  2. Κατεβάζεις ένα vpn plug-in (εγώ κατέβασα το Zen) και επιλέγεις να εμφανίζεις ότι μπαίνεις από US.
  3. Logάρεις στο humblebundle και σου εμφανίζει κανονικά τα Switch games. Επιλέγεις όποια θες, πληρώνεις με paypal (με ελληνική κάρτα δεν ξέρω αν θα το δέχεται, εγώ είχα στο balance λεφτά).
  4. Το humblebundle σου στέλνει e-mail με τον κωδικό (ή μπαίνεις στο account σου και εμφανίζεται).
  5. Πας my.nintendo.com και γυρνάς το region σου σε US.
  6. Μπαίνεις στην κονσόλα και κάνεις redeem τον κωδικό (ή τον κάνεις από εδώ) και το game κατεβαίνει αυτόματα

Το humblebundle χρεώνει και φόρο, οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι αρχικές. Εγώ αγόρασα το Okami για $20 (δεν έχει καμιά ιδιαίτερη διαφορά η τιμή, για δοκιμή το έκανα περισσότερο) και με χρέωσε $1 και κάτι ψιλά. Το καλό είναι ότι όταν κάνεις redeem τον κωδικό σου δίνει κανονικά gold points, σαν να το αγοράζες από το eShop. Εμένα μου έδωσε 100 πόντους, δηλαδή $1, το οποίο μεν είναι γελοίο ποσό, αλλά στο US eShop έχει γελοίες εκπτώσεις, παίρνεις 4-5 games σε αυτά τα χρήματα (γελοία εννοείται, but still).

Μετά αλλάζεις region κανονικά, χωρίς πρόβλημα.

Για ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ όσο είμαστε στο US eShop δεν βάζουμε λεφτά μέσα στο account, είτε με κάρτα είτε με gift card. Έτσι και αφήσουμε χρήματα στο balance του eShop δεν μπορούμε μετά να αλλάξουμε region από US.

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω έχω καταλήξει τελικά Dead cells ή Guacamelee! 2 το οποίο η αλήθεια είναι ότι με τραβάει περισσότερο το εικαστικό και μου θυμίζει στο platforming πιο πολύ hollow knight το οποίο όπως είπα το λάτρεψα , τα παιχνίδια θα τα πάρω και τα 2 σίγουρα απλά τώρα δεν ξέρω για αρχή πιο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPANK είπε

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω έχω καταλήξει τελικά Dead cells ή Guacamelee! 2 το οποίο η αλήθεια είναι ότι με τραβάει περισσότερο το εικαστικό και μου θυμίζει στο platforming πιο πολύ hollow knight το οποίο όπως είπα το λάτρεψα , τα παιχνίδια θα τα πάρω και τα 2 σίγουρα απλά τώρα δεν ξέρω για αρχή πιο

μόνο το Dead Cells έχω παίξει, οπότε μόνο για αυτό μπορώ να εκφέρω άποψη, περισσότερο στο PC (το έλιωσα αρκετά) και πλέον και στο switch. πολύ καλό παιχνίδι, και εικαστικά και από άποψη gameplay. Το παιχνίδι επιβραβεύει το "προσεκτικό speedrun". Προσεκτικό γιατί το healing είναι περιορισμένο (χωρίς τις ανάλογες αναβαθμίσεις) και speedrun καθώς το παιχνίδι σε επιβραβεύει με διάφορα καλούδια σε επόμενα stages αν προλάβεις να φτάσεις σε συγκεκριμένα σημεία (πόρτες κλειδωμένες) μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πχ 2 λεπτά, 5 λεπτά κ.ο.κ. 

• Like 2
Δημοσ.

Τσίμπησα τελικά το Guacamelee! 2 complete edition μαζί με ορισμένα dlc , είχα και μερικούς πόντους και μου βγήκε κάτι λιγότερο από 19 euro

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...