Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ανεφερα μονο οτι δεν ηταν publisher η Microsoft στο εν λογω παιχνιδι,τιποτα παραπανω.

Οσον αφορα το ιδιο το παιχνιδι αυτο καθαυτο(που προφανως και ταιριαζει γαντι στην κονσολα της Nintendo)ειναι λιγο πολυ γνωστο τι ρολο βαραει μιας και το 2017 που κυκλοφορησε,μαζεψε καμποσα βραβεια.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, non-serviam είπε

Κάνα παιχνίδι με αυτοκίνητα, της προκοπής, παίζει για το Switch;

Το Vrally υποτίθεται είναι το πιο γνωστό και αξιόλογο.. Αλλά σε handheld mode δεν έχουν κάνει καλή δουλειά.. 

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δω και να αγοράσω Nintendo games από το humble store; Δοκίμασα με free vpn και τζίφος.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δω και να αγοράσω Nintendo games από το humble store; Δοκίμασα με free vpn και τζίφος.

Καμιά ιδέα;

δοκιμασες με το built-in vpn του Opera browser? 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, najinblue3 said:

δοκιμασες με το built-in vpn του Opera browser? 

Θενξ, δούλεψε από Opera. Επίσης δούλεψε και από άλλο plug-in του Brave.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Θενξ, δούλεψε από Opera. Επίσης δούλεψε και από άλλο plug-in του Brave.

εγω συνηθως απο Οpera δουλευω τετοια πραματακια που θελουν vpn, το vpn του ειναι παρα πολυ καλο και δωρεαν 😛

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια κοιτάω καμια φορά τις αγγελιές εδω για switch, και τώρα τελευταία βλέπω κάποιες που το δίνουν σφραγισμένο και σε χαμηλή τιμή σε σχέση με ενα καινούριο. Παίζουν τπτ ταρζανιές;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, fitriolis είπε

Ρε παιδια κοιτάω καμια φορά τις αγγελιές εδω για switch, και τώρα τελευταία βλέπω κάποιες που το δίνουν σφραγισμένο και σε χαμηλή τιμή σε σχέση με ενα καινούριο. Παίζουν τπτ ταρζανιές;

Αν δεν έχει απόδειξη, προφανώς κάτι "περιέργο" μπορεί να συμβαίνει. Ό,τι και να συμβαίνει πάντως, δε θα έχει εγγύηση οπότε και για αυτό η χαμηλή τιμή. Αν βάλεις και το γεγονός ότι ο χρήστης δεν έχει πολλές αξιολογήσεις... τότε βαθαίνει το μυστήριο.

Δημοσ.

Εγώ είχα δοκιμάσει να αγοράσω ένα τέτοιο όταν έψαχνα Switch. Ο τύπος δεν εμφανίστηκε ποτέ (και μου άρχισε κάτι αστείες δικαιολογίες στο τηλέφωνο), και μετά ανακάλυψα ότι το είχε δώσει αλλού -- είχε ανέβει αξιολόγηση πριν τον συναντήσω, όπως είδα μετά.

Δεν στο λέω για να εξηγήσω το οτιδήποτε. Απλά πυκνώνει το μυστήριο. Δεν σου λέω ότι όλοι θα είναι έτσι, προφανώς, αλλά τι να πω.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, cubilone said:

Εγώ είχα δοκιμάσει να αγοράσω ένα τέτοιο όταν έψαχνα Switch. Ο τύπος δεν εμφανίστηκε ποτέ (και μου άρχισε κάτι αστείες δικαιολογίες στο τηλέφωνο), και μετά ανακάλυψα ότι το είχε δώσει αλλού -- είχε ανέβει αξιολόγηση πριν τον συναντήσω, όπως είδα μετά.

Δεν στο λέω για να εξηγήσω το οτιδήποτε. Απλά πυκνώνει το μυστήριο. Δεν σου λέω ότι όλοι θα είναι έτσι, προφανώς, αλλά τι να πω.

Μη σωστή χρήση των αγγελιών. Πάντα απαιτείς πριν το ραντεβού να σε ορίσει ως αγοραστή στην αγγελία.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/4/2019 στις 2:57 ΜΜ, D.Luffy είπε

Απίστευτο port το Cuphead. Έπαιξα εχθες μια ωρίτσα. Καμία υποχώρηση στα γραφικά σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις και solid 60fps.

Στα του παιχνιδιού, είναι βέβαια πολύ δύσκολο και ίσως όχι για όλους. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα πιο “ελαφρύ” platformer με μεγάλες πίστες, στα πρότυπα του Rayman ακριβώς με αυτά τα γραφικά και art style. Είναι όνειρο να το βλέπεις στην οθόνη του Switch. 

Ελπιζω να ακολουθήσει το Ori μιας που πήρε φόρα η MS.

αυτο..πολυ ωραιο artwork, αλλα πολυ μικρες πιστες (μονο boss runs) και απιστευτα παλουκι btw..αν μπορουσα να το επιστρεψω θα το εκανα..βλακεια μου που αρκεστηκα στο trailer και δεν ειδα actual gameplay

Επεξ/σία από duende
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, duende είπε

αυτο..πολυ ωραιο artwork, αλλα πολυ μικρες πιστες (μονο boss runs) και απιστευτα παλουκι btw..αν μπορουσα να το επιστρεψω θα το εκανα..βλακεια μου που αρκεστηκα στο trailer και δεν ειδα actual gameplay

Νταξει έχει μερικά run n gun επίπεδα αλλά συμφωνώ με το πνεύμα του post. 

Τρομερό art αλλά gameplay wise τίποτα το ιδιαίτερο. 

Έχω παίξει 6-7 ωριτσες αλλά πολλά νεύρα κ δεν νομίζω να αξίζει να χαλιομαστε για παιχνίδια. 

Είναι το πρώτο game με achievements στο switch κ μάλλον το τελευταίο. Άκου εκεί achievement όλα τα bosses με A κ όλο το game me s rank. Xaxaxaxa

Κατά τα δεν υπάρχουν shadows στο παιχνίδι πράγμα που θα έκανε τα boss fights πιο εύκολα γιατί θα έβλεπες από που σου ρχεται. 

Περιμένετε price drop imo δεν αξίζει το 20,00 € εκτός κ αν είστε μαζοχες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...