Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Σ αυτα που γραφει επεσε μεσα 2 μερες πριν στα funko pokemon και αν και λεει dlc για mario kart σημερα η nintendo ανακοινωσε πως κατι ετοιμαζουν για το mario kart

what.png

Ακομα κι αν επεσε μεσα σε 1-2 προβλεψεις το συγκεκριμενο αρθρο φαινεται 'φτιαχτο', σαν κατι που θα εφτιαχνε ο οποιοσδηποτε για να τραβηξει την προσοχη. Κι αυτο γιατι αποτελειται απο 2 κατηγοριες προβλεψεων:

α. Λογικες προβλεψεις οι οποιες εχουν μεγαλη πιθανοτητα να βγουν αληθινες(MK8 dlc, Mario Maker, Megaman trailer)

β. Ευχες οι οποιες δεν προκειται πραγματοποιηθουν (Fallout 76, FFVI Remake).

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Α μπράβο. Κι εμείς που προ παραγγείλαμε από ελληνικό περίπτερο ούτε καν το έχουν φέρει ακόμη... Η ίδια κατάσταση και στα υπόλοιπα περίπτερα.

Καμία ιδέα πού υπάρχει να πάω επί τόπου να αγοράσω;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, christos_75 είπε

για κοιτα κατα Μενιδι πλευρα και μενα απο κει μου ηρθανε.

Αυτοί στο Μενίδι γιατί να είναι στην άλλη άκρη της Αθήνας; Παρέλαβε το βίντεο κλαμπ και δεν έχουν παραλάβει τα παιχνιδομαγαζα;

Δημοσ.

γιατι courier δεν υπαρχουν να κανουν αποστολες? :P 

παιχνιδομαγαζα ποια ειναι? γιατι μια χαρα παιχνιδια εχει εκει, και τα νεα 3ds Selects (Mario Maker και Donkey Kong Returns) απο εκει τα παρελαβα. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

αυτό με τους χαρακτήρες πως γίνετε γιατί δεν το έχω καταλάβει. Πως γίνετε δλδ να παίξεις και το story από τους υπόλοιπους? Πρέπει να αρχίσει νέο game για τον καθένα?

Δημοσ.

Δεν το επαιξα στο wiiU το captain toad οποτε το πηρα τωρα, θα με κρατησει μεχρι να ξυπνήσει το amazon και να στειλει το octopath.. :P 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ADHD είπε

Δεν το επαιξα στο wiiU το captain toad οποτε το πηρα τωρα, θα με κρατησει μεχρι να ξυπνήσει το amazon και να στειλει το octopath.. :P 

σε μένα το έστειλε το amazon χθές.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ADHD είπε

γραψε εντυπωσεις οταν παιξεις, σκεφτομαι να το παρω 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, chek2fire είπε

σε μένα το έστειλε το amazon χθές.

Ποιο amazon όμως? Εγω το πηρα απο το Γερμανικό και μου λεει οτι θα σταλει αύριο.. 😕 

3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

γραψε εντυπωσεις οταν παιξεις, σκεφτομαι να το παρω 

Ναι εννοείται. :) 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Ποιο amazon όμως? Εγω το πηρα απο το Γερμανικό και μου λεει οτι θα σταλει αύριο.. 😕 

Ναι εννοείται. :) 

Από το Αγγλικό. Πάντως αυτό με το story των χαρακτήρων το κατάλαβε κανείς τι γίνετε? Θα μου πεις σε λίγες μέρες θα το πάρουμε στα χέρια έτσι και αλλιώς και θα το δούμε μόνοι μας :P

Χθές είδα και στο fifa οτι είχαν βάλει και το mundial. Φοβερό update 

Δημοσ.

Ε ισως διαφερει απο amazon σε amazon τι να πω, τελος παντων δεν θα γινει και κατι για λιγες μερες εξαλλου εχω ακομα καμια ωρα free στο demo. :P Με τους χαρακτηρες δεν εχω καταλαβει και εγω τι παιζει, διαλεγεις εναν και στην πορεια μπορεις να αλλαξεις party η θελει ng? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...