Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, anarchy79 είπε

Το πρόβλημα έχω ένα τριμηνακι. Το μηχάνημα το πήρα τον Δεκέμβρη του 2017. Ουσιαστικά ένα χρόνο μετά ξεκίνησαν να κουνιούνται μόνα τους τα jot cons...

Ό,τι πρέπει, στην εγγύηση απάνω 😂

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα με τα joycons οφείλεται καθαρά σε κατασκευαστικούς λόγους. Είναι παντελώς διαφορετικοί σχεδιαστικά με τους αναλογικούς του pro controller, προφανώς η Ν προχώρησε σε ανασχεδιασμό για να μειώσει τον χώρο που καταλαμβάνουν όσο δυνατόν περισσότερο λόγω joycons. Δυστυχώς όμως δεν φαίνεται να έλαβαν επιτυχημένα υπόψιν την καλή λειτουργικότητα σε βάθος χρήσης. Τελευταία έστειλα το σύστημα για πρόβλημα στο δεξί joycons, η CD-Media με ενημέρωσε πως άλλαξε και τους δύο αναλογικούς. Χαρακτηριστικά to service μου ανέφερε πως αντικαταστάθηκαν με "δεύτερης γενιάς" αναλογικούς που είναι καλύτεροι.

Επίσης πρόβλημα η ανταπόκριση του ψηφιακού σταυρού στο pro controller, ένα πρόβλημα που ακόμα και σήμερα η Ν συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα και αυτό είναι κόκκινη κάρτα.

Γενικώς η Ν μπορεί να έχει σημειώσει εμπορική επιτυχία με το NSW αλλά έχει πέσει σε θέματα κατασκευαστικά τα οποία την συνοδεύουν και από προηγούμενα συστήματα όπως οι χαρακιές από στην πάνω οθόνη του 3DS (κάτι αντίστοιχο με το dock) ή και τα σπασίματα στα DS/3DS. Πιθανόν αυτό οφείλεται στην χώρα κατασκευής (Κίνα) αλλά και στην κακό έλεγχο από την ίδια την Ν όσο αφορά την ανταπόκριση σε βάθος χρόνου.Επιπλέον η Ν διατηρείται στον πάτο όσο αφορά τις οποιοδήποτε μορφής υπηρεσιών (NSO, golden/platinum coins, operating system updates). 

Περιμένω την αποκάλυψη -όποτε αυτή συμβεί- του περιβόητου NSW "Pro" περισσότερο για να φανεί κατά πόσο η Ν λαμβάνει στα σοβαρά το feedback που προέκυψε από την τωρινή έκδοση αφού υφίσταται μια ολόκληρη λίστα παρατηρήσεων όπως αδύναμο wifi, δεν υποστηρίζει ασύρματα ακουστικά, το stand είναι για τα μπάζα, δυνατότητα φόρτισης σε tablet mode, κτλ,κτλ, κτλ. 

Κατασκευαστικά προβλήματα, ανεπάρκεια/στασιμότητα υπηρεσιών και αδυναμία δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου προγράμματος κυκλοφοριών που οφείλεται στο περιορισμένο (για τις απαιτήσεις) προσωπικό είναι τα τρία κύρια προβλήματα της Ν που δεν βλέπω να τα ξεπερνάνε γρήγορα. Βασικά κάποια από αυτά θα συνεχίσουν να τους χαρακτηρίζουν για πολλά χρόνια ακόμα και αυτό μπορεί να έχει παροδικά επιπτώσεις στο brand name της εταιρίας. 

Edit: έγιναν μερικές προσθήκες στο κείμενο.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

@mansa2k εξαιρετική ανάλυση, με κάλυψες και συμφωνώ με τα ποιντς, μάλλον θα τα στείλω κι εγώ (κι ας μην έχω θέμα με τους μοχλούς), μπορεί να σταθώ τυχερός και να μου τους αλλάξουν κι εμένα 😛 

• Thanks 1
Δημοσ.

@mansa2k Ήσουν εντός εγγύησης? Γιατί έτσι όπως σου είπε η CD-MEDIA, για "2ης γενιάς" αναλογικούς σημαίνει πως αναγνωρίζει το πρόβλημα.

15 λεπτά πριν, Κώστας1 είπε

@mansa2k εξαιρετική ανάλυση, με κάλυψες και συμφωνώ με τα ποιντς, μάλλον θα τα στείλω κι εγώ (κι ας μην έχω θέμα με τους μοχλούς), μπορεί να σταθώ τυχερός και να μου τους αλλάξουν κι εμένα 😛 

Ξέρεις τι θα αναφέρεις στην φόρμα εκτός από το πρόβλημα με το d-pad έτσι? 🎃

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Ότι το ζελντα δεν ήταν τόσο καλό; 

Η να ζητήσω νέο dock; 😂

Βοήθησε με 😛 

Δημοσ.

Το Octopath Traveler θα κυκλοφορησει τελικα και στο Pc(steam)τον Ιουνιο,αρα δεν θα ειναι πια Switch exclusive.

Εχω περιεργεια να δω διαφορες στο Performance σε σχεση με το Switch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

@mansa2k Ήσουν εντός εγγύησης? Γιατί έτσι όπως σου είπε η CD-MEDIA, για "2ης γενιάς" αναλογικούς σημαίνει πως αναγνωρίζει το πρόβλημα.

Εντός εγγύησης η οποία να επισημάνω -για άλλη μια φορά- διαρκεί για δύο χρόνια όσο αφορά το σύστημα. Το πρόβλημα το "αναγνωρίζει" η N, η CD-Media είναι απλά ένας μεσάζων.

Όμως στο θέμα του ψηφιακού σταυρού η Ν παίρνει κόκκινη κάρτα. Είχα στείλει παλιότερα το pro controller όπου και έγινε αντικατάσταση του ψηφιακού σταυρού με καινούργιο (άλλαξαν ολόκληρη την πλακέτα του συγκεκριμένου κομματιού) αλλά και πάλι το πρόβλημα παρέμεινε. Η CD-Media είχε απαντήσει τότε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι και είναι θέμα της "υψηλής" ευαισθησίας του σταυρού.  Το συζήτησα και αυτό με το service την τελευταία φορά γιατί όπου έγινε η αντικατάσταση των αναλογικών και μου απάντησαν πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή όσο αφορά στο συγκεκριμένο θέμα χωρίς να προχωρήσουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η CD-Media είναι πολύ εξυπηρετική όπως ανέφερε και ο Malthador. Αν έδιναν λύση και στο θέμα του ψηφιακού σταυρού (δηλαδή η Ν) θα τους έβαζα δέκα.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
Δημοσ.

top 10 παιχνιδιων Switch στην Ισπανια 

http://www.vgchartz.com/article/436948/sekiro-edges-out-devil-may-cry-5-in-march-spanish-sales-charts/

Top 10 παιχνιδιων γενικα(ολες οι κονσολες)στην Αγγλια

http://www.vgchartz.com/article/436964/the-division-2-remains-at-the-top-of-the-uk-charts/

Αυτο το Mario Kart πουλαει σαν τρελο

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Αυτο το Mario Kart πουλαει σαν τρελο

Να συμπληρώσω κι εγώ πέραν αυτού το Diablo 3 σε όλες τις κονσόλες, απίστευτο...

...το οποίο μπορείτε να βρείτε 39.99 σε physical στο Σκρουτζ αυτές τις μέρες επίσης, στο τσακ είμαι 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Για πες..

4 ώρες πριν, Κώστας1 είπε

4 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Τώρα που λέτε για την επισκευή των joy cons... να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Στέλνεις μόνο τα joycons ή όλη την κονσόλα;

μόνο joycons και αν έχει πρόβλημα μόνο το ένα στέλνεις μόνο το ένα.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Βγήκε και η 8 έκδοση αλλά απόλυτος τίποτα δεν είδα να αξίζει ένα σοβαρό update να βγει δεν βγαίνει 

Νομίζω ότι σοβαρά updates στο UI θα δούμε μαζί με την έλευση των νέων Switch φέτος, έτσι για να γίνει και μεγαλύτερος τζερτζελές...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...