duende Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Κώστας1 είπε Στο μεταξύ, ότι σκεφτόμουν να τα στάξω για το pro controller για να γλιτώσω τα θέματα... Αλήθεια την αγαπώ αυτή την κονσόλα λόγω της απίστευτης πρακτικότητας, αλλά αρχίζω και εκνευρίζομαι με τα θέματα των joycons χωρίς κανένα λόγο και τις τιμές τους...να ήταν στα μισά λεφτά (έστω 2/3), θα το έπαιρνα καλύτερα. Τώρα αλήθεια μου χαλάει λίγο την εμπειρία, όσο γκρινιάρης κι αν ακούγομαι. ο pro controller ειναι φανταστικος για παιχνιδια οπως το zelda κλπ. ειδικα αν τον βρεις σε καλη τιμη (εγω πηρα τον δικο μου 55 ευρω απο το Γαλλικο amazon). Αν ομως τον αγοραζεις ειδικα για το dpad για παιχνιδια που παιζουν με αυτο (tetris κλπ), παρε κατι αλλο καλυτερα btw, ισως εχει αναφερθει ξανα, αλλα ο συγκεκριμενος ανταπτορας για ethernet δουλευει αψογα, τον παρελαβα τις προαλλες https://www.amazon.co.uk/UGREEN-Gigabit-Network-Ethernet-1000Mbps/dp/B00MYTSN18/ref=sr_1_8?keywords=ugreen+switch&qid=1555316907&s=computers&sr=1-8 Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από duende
Κώστας1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, duende είπε ο pro controller ειναι φανταστικος για παιχνιδια οπως το zelda κλπ. ειδικα αν τον βρεις σε καλη τιμη (εγω πηρα τον δικο μου 55 ευρω απο το Γαλλικο amazon). Αν ομως τον αγοραζεις ειδικα για το dpad για παιχνιδια που παιζουν με αυτο (tetris κλπ), παρε κατι αλλο καλυτερα Πωλείται Switch σε τιμή ευκαιρίας, μόνο σε μη παίκτες Tetris 99...😂 Πλάκα πλάκα πάντως, τo Zelda, όπως ανέφερα και στο αντίστοιχο θρεντ, δεν με έχει πολυκερδίσει ακόμα, με βλέπω να το στέλνω, αν δεν έχω στείλει πρώτα στον τοίχο όλη την κονσόλα με τις προδοσίες που μου παίζει το dpad. Έχω πολύ καιρό να νιώσω τόσο διχασμένος από αγορά Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από Κώστας1
duende Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, Κώστας1 είπε Πωλείται Switch σε τιμή ευκαιρίας, μόνο σε μη παίκτες Tetris 99...😂 Πλάκα πλάκα πάντως, τo Zelda, όπως ανέφερα και στο αντίστοιχο θρεντ, δεν με έχει πολυκερδίσει ακόμα, με βλέπω να το στέλνω, αν δεν έχω στείλει πρώτα στον τοίχο όλη την κονσόλα με τις προδοσίες που μου παίζει το dpad. Έχω πολύ καιρό να νιώσω τόσο διχασμένος από αγορά ενταξει, εισαι λιγο υπερβολικος..οκ για το zelda ειναι αυτο που λεμε "περι ορεξεως"..και μενα δε μου αρεσουν τα jrpg, που ειναι γεματο το shop με αυτα..εχει για ολα τα γουστα μη καθεσαι να σκας αλλο για το dpad, στειλε το στη cdmedia. συμπληρωνεις τη φορμα με το serial no και την αποδειξη αγορας, σου στελνουν κουριερ το παραλαμβανει και στο φερνει μολις επισκευαστει, ειναι πολυ απλο αν εχεις αλλη κονσολα (xbox/ps4) μπορεις να παρεις και το στικακι της 8bitdo και να χρησιμοποιησεις τα χειριστηρια αντι για pro controller, δουλευει αψογα και ειναι φτηνη εναλλακτικη 1
Κώστας1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, duende είπε ενταξει, εισαι λιγο υπερβολικος..οκ για το zelda ειναι αυτο που λεμε "περι ορεξεως"..και μενα δε μου αρεσουν τα jrpg, που ειναι γεματο το shop με αυτα..εχει για ολα τα γουστα μη καθεσαι να σκας αλλο για το dpad, στειλε το στη cdmedia. συμπληρωνεις τη φορμα με το serial no και την αποδειξη αγορας, σου στελνουν κουριερ το παραλαμβανει και στο φερνει μολις επισκευαστει, ειναι πολυ απλο αν εχεις αλλη κονσολα (xbox/ps4) μπορεις να παρεις και το στικακι της 8bitdo και να χρησιμοποιησεις τα χειριστηρια αντι για pro controller, δουλευει αψογα και ειναι φτηνη εναλλακτικη Κινηματογραφικές οι αντιδράσεις μου όντως, όπως και να'χει όμως θα το κάνω έτσι. Σε ευχαριστώ πολύ!
MetalPrime Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Κώστας1 είπε Κινηματογραφικές οι αντιδράσεις μου όντως, όπως και να'χει όμως θα το κάνω έτσι. Σε ευχαριστώ πολύ! άρα σίγουρα να μην πιάσεις να παίξεις παιχνίδια τύπου "Dark Souls"...
Κώστας1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, MetalPrime είπε άρα σίγουρα να μην πιάσεις να παίξεις παιχνίδια τύπου "Dark Souls"... Eυτυχώς τα ξεμπέρδεψα σε PC/PS και εν τέλει δε το πήρα και στο Switch Δεν έχω θέμα με τα νεύρα μου με τα παιχνίδια, έχω θέμα να με μαχαιρώνει πισώπλατα το d-pad του joycon...χίλιες φορές Dark Souls με δεμένα τα χέρια απ'αυτό, χαχαχ
stafftw Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 http://www.nintendolife.com/news/2019/04/reminder_reggie_fils-aime_retires_as_nintendo_of_america_president_today Nα υπενθυμίσω ότι σήμερα αλλάζει και μια σελίδα, αποχαιρετήστε τον αγαπημένο σας.
anarchy79 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Τελικά τα joy cons το έχουν παραξηλωσει πλέον, κινούνται όσο πάει περισσότερο μόνα τους , διπλοκλικαρουν κτλ. Καιρό μου το κάνουν αλλά τώρα είναι σπαστικό. Έλπιζα ότι θα στρώσουν κάπως , από μόνα τους αλλά το απόγευμα φτιάχνω την φόρμουλα και έρχονται να τα πάρουν. Ευτυχώς έχω το pro controller. Πάντως συμφωνώ με ένα παιδί πιο πάνω, αν η τιμή ήταν αισθητά χαμηλότερη, αντί για την ταλαιπωρία να πάνε και να έρθουν, αν κάνανε πχ 15 ευρώ αντί για 45-50 , θα τα άλλαζε ο κόσμος ευκολότερα νομίζω, χωρίς service κτλ. Υ.Γ : Εκπληκτικο το zelda, ότι καλύτερο έχω παιξει μετά τα golden axe, ghost's n goblins, street fighter, tetris, pacman, shinobi και τα σχετικά (ξέρω ότι δεν συγκρίνονται ως παιχνίδια με το έπος του breath of thw wild αλλά οι αναμνήσεις είναι αναμνήσεις ). 1
Κώστας1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Τελικά τα joy cons το έχουν παραξηλωσει πλέον, κινούνται όσο πάει περισσότερο μόνα τους , διπλοκλικαρουν κτλ. Καιρό μου το κάνουν αλλά τώρα είναι σπαστικό. Έλπιζα ότι θα στρώσουν κάπως , από μόνα τους αλλά το απόγευμα φτιάχνω την φόρμουλα και έρχονται να τα πάρουν. Ευτυχώς έχω το pro controller. Πάντως συμφωνώ με ένα παιδί πιο πάνω, αν η τιμή ήταν αισθητά χαμηλότερη, αντί για την ταλαιπωρία να πάνε και να έρθουν, αν κάνανε πχ 15 ευρώ αντί για 45-50 , θα τα άλλαζε ο κόσμος ευκολότερα νομίζω, χωρίς service κτλ. Υ.Γ : Εκπληκτικο το zelda, ότι καλύτερο έχω παιξει μετά τα golden axe, ghost's n goblins, street fighter, tetris, pacman, shinobi και τα σχετικά (ξέρω ότι δεν συγκρίνονται ως παιχνίδια με το έπος του breath of thw wild αλλά οι αναμνήσεις είναι αναμνήσεις ). Πόσο καιρό τα έχεις και σου κάνουν νούμερα; Είσαι ο πρώτος που αναφέρει διπλοκλικάρισμα (αυτό που κονόμησε και το αριστερό δικό μου στο ένα απ'τα 4 κουμπιά του d-pad στον ενάμιση μήνα), έχεις την προσοχή μου
anarchy79 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 45 λεπτά πριν, Κώστας1 είπε Πόσο καιρό τα έχεις και σου κάνουν νούμερα; Είσαι ο πρώτος που αναφέρει διπλοκλικάρισμα (αυτό που κονόμησε και το αριστερό δικό μου στο ένα απ'τα 4 κουμπιά του d-pad στον ενάμιση μήνα), έχεις την προσοχή μου Τα χω κάνα τρίμηνο, αλλά δεν ήταν τόσο έντονο το πρόβλημα, αν έμενε στην κατάσταση που ήταν δεν θα τα έστελνα πίσω, αλλά πλέον έχει γίνει κουραστικό. Επίσης από το αριστερό joy con , δεν ανάβουν καθόλου κάτι φωτάκια (4 φωτάκια έχει νομίζω ) από την μέσα πλευρά . Τελοσπαντων θα σταλουν γιατί με κούρασαν.... 1
Κώστας1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Τα χω κάνα τρίμηνο, αλλά δεν ήταν τόσο έντονο το πρόβλημα, αν έμενε στην κατάσταση που ήταν δεν θα τα έστελνα πίσω, αλλά πλέον έχει γίνει κουραστικό. Επίσης από το αριστερό joy con , δεν ανάβουν καθόλου κάτι φωτάκια (4 φωτάκια έχει νομίζω ) από την μέσα πλευρά . Τελοσπαντων θα σταλουν γιατί με κούρασαν.... Έχουν φάει κανένα πέσιμο / χτύπημα / κάτι; Αν όντως είναι τέτοια η αντοχή του ν'αρχίσω να τα κλαίω από τώρα και τα δικά μου...:P
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Γκρινιάζετε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η κονσόλα -κακώς- βγάζει 1-2-3 απλά προβλήματα τα οποία -καλώς- επιδιορθώνονται χωρίς χρεώση εντός εγγύησης. Μην το κουράζετε τόσο, στείλτε τα στο σέρβις και θα τα φτιάξουν. Θα μείνετε χωρίς χειριστήρια για 5-10 μέρες και αυτό είναι όλο. Ευτυχώς το σέρβις της Ν είναι εξαιρετικό, αν σας καθόταν στραβή με συσκευή της Sony να βλέπατε κλάμα τότε. 8 minutes ago, Κώστας1 said: Έχουν φάει κανένα πέσιμο / χτύπημα / κάτι; Αν όντως είναι τέτοια η αντοχή του ν'αρχίσω να τα κλαίω από τώρα και τα δικά μου...:P Εάν την κονσόλα τη χρησιμοποιείς σαν φορητή, τότε θα πρέπει να την προστατεύεις ως τέτοια. Θήκη και προστασία οθόνης είναι εντελώς απαραίτητα. 1
Κώστας1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Malthador είπε Γκρινιάζετε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η κονσόλα -κακώς- βγάζει 1-2-3 απλά προβλήματα τα οποία -καλώς- επιδιορθώνονται χωρίς χρεώση εντός εγγύησης. Μην το κουράζετε τόσο, στείλτε τα στο σέρβις και θα τα φτιάξουν. Θα μείνετε χωρίς χειριστήρια για 5-10 μέρες και αυτό είναι όλο. Ευτυχώς το σέρβις της Ν είναι εξαιρετικό, αν σας καθόταν στραβή με συσκευή της Sony να βλέπατε κλάμα τότε. Εάν την κονσόλα τη χρησιμοποιείς σαν φορητή, τότε θα πρέπει να την προστατεύεις ως τέτοια. Θήκη και προστασία οθόνης είναι εντελώς απαραίτητα. Όπως είπα και πριν, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την κονσόλα γενικά και την χαίρομαι πάρα πολύ. Παρ'όλα αυτά θεωρώ κακό το γεγονός στο ότι στον 1-1.5 μήνα (κανονικής) χρήσης αναγκάζομαι να προσφύγω στο σέρβις για το απλό πρόβλημα. Εκτιμώ την ποιότητα και την ταχύτητά τους, απλά σχολιάζω το γεγονός του πόσο γρήγορα εμφανίζονται αυτά τα θέματα. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες βέβαια, και σε ακριβότερες συσκευές κτλ κτλ, κουβέντα να γίνεται. Γκρινιάζω παραπάνω απ'όσο πρέπει και το δέχομαι πάντως Θήκη έχω πάρει μια μικρή της Bigben, είναι λίγο στενά τα πράγματα (χωρίς να πιέζεται κάτι) αλλά δεν θεωρώ πως έχει κάνει κάτι σε κονσόλα - χειριστήρια σε θέμα ζημιάς, προστασία οθόνης δε χρησιμοποιώ γενικότερα στις συσκευές μου, μου χαλάει τρομερά το αισθητικό κομμάτι για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, ας γρατζουνιστεί και ας κλαίω μετά 1
anarchy79 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Κώστας1 είπε Έχουν φάει κανένα πέσιμο / χτύπημα / κάτι; Αν όντως είναι τέτοια η αντοχή του ν'αρχίσω να τα κλαίω από τώρα και τα δικά μου...:P Το πρόβλημα έχω ένα τριμηνακι. Το μηχάνημα το πήρα τον Δεκέμβρη του 2017. Ουσιαστικά ένα χρόνο μετά ξεκίνησαν να κουνιούνται μόνα τους τα jot cons... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις