non-serviam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, chek2fire είπε αν πάρει το μάτι σας πουθενά τον κολέκτορα κάντε ένα ποστ εδώ Μιλάς με γέροντες γρίφε!
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Λογικα θα αναφερεται στο Fire Emblem που αναφερθηκε πιο πισω. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Θα είναι καυτό καλοκαίρι. Crash και FE...
Mistwalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Απο US καποια μαγαζια εχουν preorder.Για ΕU τιποτα ακομα. 2
EverythingYouBelieve Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν όλοι ζούμε μέσα στις φήμες αλλά το newsletter του Public έχει αντίθετη άποψη! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από EverythingYouBelieve 1
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 24 minutes ago, EverythingYouBelieve said: Όταν όλοι ζούμε μέσα στις φήμες αλλά το newsletter του Public έχει αντίθετη άποψη! Thx έριξα μια παραγγελία.
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 22 ώρες πριν, RedAlert539 είπε Το θεμα multiplatform ειναι γνωστη και πονεμενη ιστορια στις τελευταιες κονσολες της Nintendo που καθε φορα τα ιδια γραφονται. Να κανει τα μαγικα του ο developer να βγαλει το παιχνιδι και επειδη το Switch ειναι πετυχημενο θα πουλησει τρελα. Αν δεν πουλησει τρελα ομως τι γινεται? Εγω παντως αλλα βλεπω για τις πωλησεις σε Wolfenstein 2 και Doom που εκαναν οι ανθρωποι οτι μπορουσαν για να βγαλουν τα παιχνιδια κουτσουρεμενα στην κονσολα της Nintendo,απλα για να λεει ο κοσμος οτι το Switch τρεχει και Doom/Wolfenstein 2. Για το Wolfenstein 2 εγω βλεπω σχεδον μηδενικες να ειναι οι κουτατες πωλησεις(στο περιπου παντα)με βαση το γνωστο site και μια απο τα ιδια και για το Doom. Δεν ξερω αν υ παρχει τροπος να δουμε και ψηφιακες πωλησεις απο καπου. http://www.vgchartz.com/game/203408/wolfenstein-ii-the-new-colossus/ http://www.vgchartz.com/games/gamereviewdisp.php?id=203409&reviewid=264338 Αρα μηπως(λεω εγω τωρα)τα βλεπουν αυτα και οι αλλες εταιρειες και για αυτο να ριχνουν ακυρο ή να κοστολογουν ψηλα τα παιχνιδια γιατι περιμενουν λιγοτερες πωλησεις ουτως ή αλλως? 1
Mistwalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Το doom στο eshop παντως τα πηγε πολυ καλα για game του 16 με full price ενω το εβρισκες σε αλλο μηχανημα απο 10-20€ και ηταν για καιρο πρωτο στα top games US/EU.
RedAlert539 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Το θεμα multiplatform ειναι γνωστη και πονεμενη ιστορια στις τελευταιες κονσολες της Nintendo που καθε φορα τα ιδια γραφονται. Να κανει τα μαγικα του ο developer να βγαλει το παιχνιδι και επειδη το Switch ειναι πετυχημενο θα πουλησει τρελα. Αν δεν πουλησει τρελα ομως τι γινεται? Εγω παντως αλλα βλεπω για τις πωλησεις σε Wolfenstein 2 και Doom που εκαναν οι ανθρωποι οτι μπορουσαν για να βγαλουν τα παιχνιδια κουτσουρεμενα στην κονσολα της Nintendo,απλα για να λεει ο κοσμος οτι το Switch τρεχει και Doom/Wolfenstein 2. Για το Wolfenstein 2 εγω βλεπω σχεδον μηδενικες να ειναι οι κουτατες πωλησεις(στο περιπου παντα)με βαση το γνωστο site και μια απο τα ιδια και για το Doom. Δεν ξερω αν υ παρχει τροπος να δουμε και ψηφιακες πωλησεις απο καπου. http://www.vgchartz.com/game/203408/wolfenstein-ii-the-new-colossus/ http://www.vgchartz.com/games/gamereviewdisp.php?id=203409&reviewid=264338 Αρα μηπως(λεω εγω τωρα)τα βλεπουν αυτα και οι αλλες εταιρειες και για αυτο να ριχνουν ακυρο ή να κοστολογουν ψηλα τα παιχνιδια γιατι περιμενουν λιγοτερες πωλησεις ουτως ή αλλως? Στο θέμα των πωλήσεων έχεις δίκιο, εν μέρει όμως. Μπορεί να μην πούλησαν τρελά αλλά όπως είπες δεν έχουμε μετρήσεις για digital και πρόκειται για δύο περιπτώσεις παιχνιδιών τα οποία κυκλοφόρησαν στο Switch αρκετά αργότερα από τις άλλες πλατφόρμες. Το DOOM ειδικά ήρθε στην κονσόλα 1,5 χρόνο μετά κι ενώ η τιμή του στο Steam είχε πέσει στο ήμισυ. Πιο εμπεριστατωμένα στοιχεία θα πάρουμε όταν ένα game θα κυκλοφόρήσει την ίδια μέρα παντού.
Sir_Teraflop Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, RedAlert539 είπε Στο θέμα των πωλήσεων έχεις δίκιο, εν μέρει όμως. Μπορεί να μην πούλησαν τρελά αλλά όπως είπες δεν έχουμε μετρήσεις για digital και πρόκειται για δύο περιπτώσεις παιχνιδιών τα οποία κυκλοφόρησαν στο Switch αρκετά αργότερα από τις άλλες πλατφόρμες. Το DOOM ειδικά ήρθε στην κονσόλα 1,5 χρόνο μετά κι ενώ η τιμή του στο Steam είχε πέσει στο ήμισυ. Πιο εμπεριστατωμένα στοιχεία θα πάρουμε όταν ένα game θα κυκλοφόρήσει την ίδια μέρα παντού. Έτσι θα είναι όλα τα παιχνίδια από εδώ και μπρος (για άλλη μια φορά όπως εύστοχα σχολίασε ο Fulgore). Όταν βγουν τα PS5/X2 και αναβαθμίσει στο ίδιο προφίλ η Nintendo μια από τα ίδια. Με αυτό το hardware catchup κάνεις - δεν ηγείσαι. Από ότι έχω καταλάβει το επιδιώκει τελικά κάτι τέτοιο η Nintendo. Όπως και να έχει θεωρώ μεγαλύτερο πρόβλημα και έλλειψη ότι δεν φτιάχνουν έστω και "στοχευμένα" ΑΑ παιχνίδια για το Switch παρά τα ΑΑΑ ports. (στυλ Octopath - Mario and Rabbids κτλ...) - σε τελική δεν αγοράζει switch κάποιος για τα τελευταία. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από Sir_Teraflop
chek2fire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 το ένα καλύτερο από το άλλο τα game. Πάντως αυτό που μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι το blasphemus 5
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 SNES Style RPG Chained Echoes Reaches Nintendo Switch Stretch Goal Άρρωστο, λέμε. 4
dekulinkgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Στο tetris 99 κανα 5αρι φορες εχω ερθει 2ος.Πρωτη θεση δεν παιζει ποτε να ερθω παντως με τιποτα.Εθιστικοτατο παιχνιδι.Πανεξυπνη ιδεα να κανουν tetris battloe royale. 3
chek2fire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Στο tetris 99 κανα 5αρι φορες εχω ερθει 2ος.Πρωτη θεση δεν παιζει ποτε να ερθω παντως με τιποτα.Εθιστικοτατο παιχνιδι.Πανεξυπνη ιδεα να κανουν tetris battloe royale. άσε έχω κολήσει και εγώ τρελά με αυτή την mlk. Ολο λέω κάτσε να παίξω για λίγο και μιλάμε περνάει η ώρα χωρίς να το καταλαβαίνω 1
dekulinkgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, chek2fire είπε άσε έχω κολήσει και εγώ τρελά με αυτή την mlk. Ολο λέω κάτσε να παίξω για λίγο και μιλάμε περνάει η ώρα χωρίς να το καταλαβαίνω To ιδιο ακριβως και εγω.Ενα τελευταιο λεω θα παιξω ακομη και παιζω κανα 3ωρο.Δεν χρειαζεται να περιμενεις κιολας,βρισκεις αμεσως παικτες.Παντως πιστευω πως ειναι το πρωτο killer app του nso. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις