Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Μου ήρθε το 8bitdo wireless adapter. Το χειριστήριο του PS4 συνδέεται αμέσως και φαίνεται να λειτουργεί άψογα, αλλά μόλις ξαπλώσω στον καναπέ (ούτε 2 μέτρα μακριά), αρχίζουν οι λάγκες σε unplayable βαθμό. Μόλις σηκώσω λίγο το χέρι μου με το χειριστήριο τα πράγματα είναι εμφανώς καλύτερα.

Κρίμα, θα πρέπει να βάλω και μόνιμη κακάσχημη επέκταση USB μέσα στη μέση του χωλ για να παίζω ξάπλα στο προβόλι...

Πρέπει να το κάνεις αναβάθμιση  στο  τελευταίο firmware v1.18 που έχουν διορθώσει κάποια lag !!

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, vagosvts7 said:

Πρέπει να το κάνεις αναβάθμιση  στο  τελευταίο firmware v1.18 που έχουν διορθώσει κάποια lag !!

Το έκανα σε 1.22 :( 

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

In other news, VR από τα LIDL:

labo-kit-vr-656x656.jpg.d41880c95db433455749ad01ea4f798b.jpg

Το ακριβώς αντίθετο. Πολύ έξυπνη κίνηση. Με πολύ μικρό κόστος για την εταιρία, μπορεί να πειραματιστεί σε πολλά επίπεδα και να κάνει το Switch το must "εργαλείο".
Προσωπικά, πριν από κανένα μήνα που πήγα σε μια "έκθεση" Japan's Impact και είχε και δωμάτιο με Labo, έμεινα μαλάκας. Πολύ καλή ποιότητα (για αυτό που είναι) και φοβερή χρηστικότητα.
Πειραματιζόμενη τώρα με μικρό κόστος, στην επόμενη γενιά με 3 ή 7nm  chip και μεγαλύτερη απόδοση με μικρότερη κατανάλωση, θα μπορεί να κάνει παπάδες.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Το έκανα σε 1.22 :( 

εχω το ιδιο και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα τετοιο προβλημα και σε μεγαλυτερη αποσταση..το στικακι το βαζεις μεσα στο dock η στο πλαι? εγω το εχω στο πλαι, εσωτερικα ισως το μπλοκαρει..

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, duende said:

εχω το ιδιο και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα τετοιο προβλημα και σε μεγαλυτερη αποσταση..το στικακι το βαζεις μεσα στο dock η στο πλαι? εγω το εχω στο πλαι, εσωτερικα ισως το μπλοκαρει..

Έχω βάλει την πλακέτα του dock σε αυτό. Άρα είναι αναγκαστικά στο πλάι.

Μπορεί να φταίει ότι είναι σε περίεργη γωνία γιατί ουσιαστικά το switch είναι σε γωνία 90° στα αριστερά μου (δεν το έχω μπροστά μου γιατί δεν έχω τηλεόραση, ο Projectorας είναι... πάνω μου), και μάλιστα πάνω στο τραπεζάκι που το τοποθετώ όταν ξαπλώνω στον καναπέ είμαι ουσιαστικά σε χαμηλότερο επίπεδο από το switch. Βέβαια δεν ξέρω και πώς είναι προσανατολισμένη η εσωτερική κεραία του adapter...

Πάντως με το ίδιο χειριστήριο στο PS4 (το οποίο βρίσκεται αντίστοιχα βέβαια σε περίεργη γωνία αλλά πιο ψηλά πάνω σε άλλο έπιπλο όρθιο) παίζει απολύτως μια χαρά. Εγώ σκέφτομαι μήπως μου "την κάνει" το τραπεζάκι, γιατί είναι πολύ χοντρό το ξύλο του και όταν ξαπλώνω το σήμα περνάει μέσα από αυτό... Ενώ αντίστοιχα στο PS4 δεν υπάρχει τέτοιο εμπόδιο γιατί είναι ψηλότερα.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.

Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να ξαναδουλεψει την μηχανή για να ταιριάξει στο switch. Το ότι το παιχνίδι με κάποια δουλειά μπορεί να βγει σίγουρα γίνεται. Η λογική της capcom όμως δεν έχει λογική. Που κολλάει το dragons dogma με το devil may cry; Έχει πιο πολύ αξία να δει τις πωλήσεις των Bayonetta στο switch και εκεί να αποφασίσει που μεταξύ μας τώρα αν έρθει devil may cry στο switch θα πουλήσει σαν ζεστά ψωμάκια. Ομοίως και το resi 7 και remake 2. 

Είπαμε όμως, πρόκειται για κωλο εταιρία η οποία ναι μεν σοβαρευτηκε στο κομμάτι του development αλλά στο κομμάτι του management είναι για κλωτσιές. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να ξαναδουλεψει την μηχανή για να ταιριάξει στο switch. Το ότι το παιχνίδι με κάποια δουλειά μπορεί να βγει σίγουρα γίνεται. Η λογική της capcom όμως δεν έχει λογική. Που κολλάει το dragons dogma με το devil may cry; Έχει πιο πολύ αξία να δει τις πωλήσεις των Bayonetta στο switch και εκεί να αποφασίσει που μεταξύ μας τώρα αν έρθει devil may cry στο switch θα πουλήσει σαν ζεστά ψωμάκια. Ομοίως και το resi 7 και remake 2. 

Είπαμε όμως, πρόκειται για κωλο εταιρία η οποία ναι μεν σοβαρευτηκε στο κομμάτι του development αλλά στο κομμάτι του management είναι για κλωτσιές. 

Εγώ πιστέυω είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει περίπτωση για το DMC5. Επικοινωνιακό τρικ είναι, για να αρμέξουν όσο περισσότερο μπορούν ένα game 7ετίας. 

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Απλά σου εξηγούνε ότι για να σκεφτούνε την πιθανότητα να μεταφερθεί το παιχνίδι στο Switch, πρέπει πρώτα να τους πληρώσουμε, διότι ο χρόνος είναι χρήμα.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπεις χρονοχρέωση για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών?

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να ξαναδουλεψει την μηχανή για να ταιριάξει στο switch.

Όταν στο Xbox One S χρειάζεται να πέσει πολύ πετσόκομμα για να τρέξει ικανοποιητικά το DMC5, αναρωτιέμαι τι θα κάνουν στο Switch. 100x100 ανάλυση?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Όταν στο Xbox One S χρειάζεται να πέσει πολύ πετσόκομμα για να τρέξει ικανοποιητικά το DMC5, αναρωτιέμαι τι θα κάνουν στο Switch. 100x100 ανάλυση?

Τιποτα μονο ηχο θα εχει λογικα. 

• Moderators
Δημοσ.

Είστε εντελώς αχάριστοι.

Δεν φτάνει που σας κάνουν τη χάρη και σας λένε ότι υπάρχει πιθανότητα να εξετάσουν τη μεταφορά του DmC5 στην κονσόλα, εάν πουλήσει καλά το port 7ετίας, εσείς ειρωνεύεστε κι από πάνω.

Ντροπή σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ναι γιατι ως γνωστον η Capcom φταιει που η Nintendo εβγαλε μετα απο 3.5χρονια απο την κυκλοφορια των twins πιο αδυναμη κονσολα απο αυτα.

Και το bayonetta 2 πχ του Wii U κιολας,με frame drops ειναι στο Switch σε 720p που ειναι και κατωτερο(απο πλευρας γραφικων).

Κατα τα αλλα η εταιρεια προφανως αν ειναι να κυκλοφορησει Dmc5 το πιο πιθανο να το κανει μεσω streaming οπως εγινε με το RE7.

Αν θελει ο κοσμος να βλεπει παιχνιδια με τεχνικο τομεα αυτο του Dmc5 ή και του Red Dead 2 σε κονσολα της Nintendo,τοτε ξερετε που πανε οι ευθυνες πρωτα και σιγουρα οχι στον developer.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...