Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω θα διαφωνησω. Τα Resident Evil ειναι ταινιες που στο ειδος τους δεν εχουν αντιπαλο. Μιλαμε για cult b movie zombie action genre και βλεπονται ευχαριστα το λιγοτερο. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, james9tito said:

Εδω θα διαφωνησω. Τα Resident Evil ειναι ταινιες που στο ειδος τους δεν εχουν αντιπαλο. Μιλαμε για cult b movie zombie action genre και βλεπονται ευχαριστα το λιγοτερο. 

Θα παίξεις δηλαδή RE και RE2 και μετά θα δεις την πρώτη RE ταινία και θα μείνεις έκθαμβος από την πιστότητα της αντιγραφής. :P

Απλά δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των ταινιών και των games, απλά πέταξαν εκεί πέρα ένα «Resident Evil» στον τίτλο για να γίνει πιασάρικο κι αυτό είναι όλο. Ότι έγινε με το RE6.

• Like 5
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Θα παίξεις δηλαδή RE και RE2 και μετά θα δεις την πρώτη RE ταινία και θα μείνεις έκθαμβος από την πιστότητα της αντιγραφής. :P

Απλά δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των ταινιών και των games, απλά πέταξαν εκεί πέρα ένα «Resident Evil» στον τίτλο για να γίνει πιασάρικο κι αυτό είναι όλο. Ότι έγινε με το RE6.

Οχι βεβαια , αλλα αντιμετωπιζω τις ταινιες ως κατι που υπαρχει στο lore του RE και περνανε και καποιοι χαρακτηρες που γνωριζεις και τους βλεπεις με σαρκα και οστα (οκ πιο πολυ με σαρκα)

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± ada wong movie resident evil

Και οπως ειπα εχουν δραση , εφε, χαβαλε , βλεπονται τελος παντων. Η ταινια Mario δεν βλεπεται ουτε με χαπια .

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Συμφωνώ αλλά η βασική προϋπόθεση είναι ότι η πνευματική διαύγεια που αναφέρεις να  είναι προϊόν που συνιστά αυτό το προϊόν συνολικά. Αν λοιπόν αυτό είναι αναπαραγωγή παλαιότερης πνευματικής διαύγειας, οι συνιστώσες που θα κρίνουν την προσπάθεια μεταβάλλονται ριζικά και ορίζονται ως κλάσμα της τιμής αυτού ως προς το προστιθέμενο σε αυτό επιπλέον υλικό.

Εν τέλει η λογική σου είναι λανθάνουσα διότι με αυτήν την λογική τα indie (τα καλά) θα στοίχιζαν και αυτά 60 ή 70. Όμως το game development δεν είναι τόσο φαντάζον ιδεατό. Είναι και αυτό ένα προϊόν πλέον. Και μάλιστα όπως βλέπουμε από κάτι fortnite κτλ. ακραία πιο καταναλωτικό και προσιτό ακόμα και από τις ... blockbuster ταινίες τις οποίες κακώς τις βάλαμε στην εξίσωση.

Το gaming έχει ξεπεράσει ήδη το Hollywood όπως ξέρεις.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ένα remake  remaster είναι με Unreal 4 μάλλον και μόνο τα assets ported/upresed.... Δεν είναι το LA2 δα.... Τι συζητάμε τώρα δλδ. ;)

Μα δεν είναι απαραίτητο να έχει ξεκινήσει ντε και καλά το παιχνίδι από το μηδέν για να θεωρηθεί έτσι. Αν είναι έτσι τότε και στα υπόλοιπα μέσα θα πρέπει να θεωρηθεί το ίδιο όμως αυτό δεν συμβαίνει και κατά την ταπεινή μου άποψη καλώς δεν συμβαίνει. 

Πάρε παράδειγμα το a link between worlds, η συνέχεια του a link to the past, για εμένα πρόκειται για το καλύτερο και με τη μεγαλύτερη αξία top down classic Zelda αυτή τη στιγμή. Ιστορία έτοιμη, κανβας έτοιμος και όμως η δουλειά που χρειάστηκε για να το φέρουν εις πέρας αναβλύζει από παντού. Το links awakening είναι το ίδιο, θα έχει επίσης πρόσθετα και re-imagined στοιχεία που θα το κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν. Όσο για την ιστορία ας είμαστε και λίγο ειλικρινής...δεν το λες το Zelda γενικότερα τέρας story telling έτσι δεν είναι; Υπάρχει ένα γενικό exposition ως δικαιολογία για να αρχίσεις και να τελειώσεις το quest σου αλλά μέχρι εκεί. Συνεπώς όλος ο χρόνος και κόπος θα πάει στην παραγωγή νέου Graphics design, νέος και remade ήχος και φυσικά όλα αυτά που δεν μπορείς να μετρήσεις αλλά σίγουρα υπάρχουν. Βάλε σε αυτό και το γεγονός ότι πρόκειται απλά για παιχνιδιάρα αποδεδειγμένα και ήρθε και έδεσε το γλυκό. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, james9tito said:

Η ταινια Mario δεν βλεπεται ουτε με χαπια .

Μπαφιασμένος την βλέπεις άνετα πάντως. True story. Ένας φίλος μου το είπε, δεν ξέρω εγώ από αυτά.

18 minutes ago, ikaruga24 said:

Πάρε παράδειγμα το a link between worlds, η συνέχεια του a link to the past, για εμένα πρόκειται για το καλύτερο και με τη μεγαλύτερη αξία top down classic Zelda αυτή τη στιγμή.

Το aLbW είναι το ιδανικό entry-level Zelda για να ξεκινήσεις να παίζεις και να μπαίνεις στο πνεύμα της σειράς σαν πρωτάρης. Κατά τ' άλλα δεν το θεωρώ καλύτερο ούτε από τα Oracles, ούτε από το LA, ούτε από το aLttP.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Το aLbW είναι το ιδανικό entry-level Zelda για να ξεκινήσεις να παίζεις και να μπαίνεις στο πνεύμα της σειράς σαν πρωτάρης. Κατά τ' άλλα δεν το θεωρώ καλύτερο ούτε από τα Oracles, ούτε από το LA, ούτε από το aLttP.

Suit yourself 😋 Εμένα το παιχνίδι με κέρδισε με το παραπάνω και επειδή με τα παλιότερα παιχνίδια της σειράς έχω ακόμα στενή σχέση η δική μου άποψη είναι ότι το τελευταίο πρόκειται και για το καλύτερο. Μετά έρχεται το links awakening και μετά όλα τα υπόλοιπα top down. Βέβαια μην φανταστείς μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, με δυσκολία τα κατατάσσω έτσι. 

Τώρα επειδή το links awakening πριν την έλευση του albw ήταν το αγαπημένο μου το νέο remake έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και πάλι τον θρόνο του. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε το 8bitdo wireless adapter. Το χειριστήριο του PS4 συνδέεται αμέσως και φαίνεται να λειτουργεί άψογα, αλλά μόλις ξαπλώσω στον καναπέ (ούτε 2 μέτρα μακριά), αρχίζουν οι λάγκες σε unplayable βαθμό. Μόλις σηκώσω λίγο το χέρι μου με το χειριστήριο τα πράγματα είναι εμφανώς καλύτερα.

Κρίμα, θα πρέπει να βάλω και μόνιμη κακάσχημη επέκταση USB μέσα στη μέση του χωλ για να παίζω ξάπλα στο προβόλι...

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.

remaster ειναι το turok, ισως παρω  το  sequel γιατι το πρωτο το εχω ηδη  αρχισει στο steam, ελπιζω μονο να ειναι 720p 60fps και με  gyro ... 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, Malthador said:

Μπορείς να κατηγορήσεις την Ν για τα πάντα από μαρκετίστικες αθλιότητες, μέχρι συντηρητισμό και άπληστες οικονομικές τακτικές, για ένα πράγμα δεν μπορείς να την κατηγορήσεις όμως (και το ίδιο ισχύει και για τη Sony): ποτέ δεν ξεφτίλισε κάποιο IP της με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Προφανώς και γίνονται λάθη από όλους, αλλά η είναι η μόνη Capcom που δείχνει να μην μαθαίνει ποτέ από αυτά. Τα non-existent physical games είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα.

Και επειδή μου αρέσει να αυτο-επιβεβαιώνομαι μιας και πάντα έχω δίκιο, ορίστε:

Nintendo Tells Mobile Partners To Limit Microtransactions So That Players Don't Spend Too Much

Επεξ/σία από Malthador
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Malthador είπε

Και επειδή μου αρέσει να αυτο-επιβεβαιώνομαι μιας και πάντα έχω δίκιο, ορίστε:

Nintendo Tells Mobile Partners To Limit Microtransactions So That Players Don't Spend Too Much

Όταν βουτάς στην θάλασσα φίλε μου και είναι και βαθιά - κολυμπάς. Αν αυτή η δήλωση δεν βγήκε από κανένα PR παραμάγαζο - σίγουρα θα πέφτει ήδη κράξιμο από τους μετόχους κάτι που θα συνέβη ήδη θεωρώ με buy to play παιχνίδια όπως το Super Mario Run.

Λοιπόν μην τσιμπάς γιατί εγώ το μεταφράζω αυτό στο στυλ don't spend too much για να κάνεις spend too much και σε εμάς.

Στο μεταξύ δεν καταλαβαίνω - βάζει περιορισμούς στην DeNA? Οι συνεργασίες δεν γίνονται με "ευχολόγια" και "Βίβλους". Πόσο μάλλον με "Εντολές" και ας είναι μια.

Το είχα ξαναποστάρει κάτι σελίδες πριν, αλλά θα το ξαναβάλω μπας και το διαβάσει κανείς και καταλάβει κάποια πράγματα γιατί δεν διαβάζετε τον Poster με αντίθετη άποψη:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-11-05/the-good-times-are-over-for-japan-s-loot-box-style-gaming-bonanza

H DeNA που συνεργάζεται η Nintendo για Mobile Gaming είναι μες το άρθρο με τζίρο τρελό - η οποία  χάνει τον πόλεμο στα lootboxes με τους Κινέζους και ταυτόχρονα η τελευταία θεωρεί ότι είναι σε θέση να κάνει και υποδείξεις ερχόμενη late to the party....Ok....

"The Good Times Are Over for Japan’s Loot-Box-Style Gaming Bonanza"

Συγχαρητήρια....

Στο μεταξύ Sony/MS/Nintendo μια χαρά ρουφάνε 30% από Royalties (και αυτός είναι ο σωστός όρος και όχι Loyalties όπως είχες γράψει @Malthador) από το too much spending....

image.jpeg.887a4f7d44486d7e82221126d2aa11c3.jpeg

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παίζει κανείς το trials αλλά είναι φοβερό game και έχουν κάνει και φοβερή δουλειά και στο switch συν ότι είναι και σε καλή τιμή.

Τρελός χαβαλές 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εχω προσφορά για αυτόν τον μήνα για τα γενέθλια μου... αλλά μόνο για 3DS και WiiU που δεν έχω... ξέρει κανείς τι παίζει;

Screenshot_2019-03-07 Shop Menu Nintendo Shopping Services.png

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, Sir_Teraflop said:

Royalties (και αυτός είναι ο σωστός όρος και όχι Loyalties όπως είχες γράψει @Malthador)

Σωστός, λάθος μου, είναι το ακριβώς αντίθετο από όπως τα είχα γράψει.

10 hours ago, Sir_Teraflop said:

Λοιπόν μην τσιμπάς γιατί εγώ το μεταφράζω αυτό στο στυλ don't spend too much για να κάνεις spend too much και σε εμάς.

Μμμ, περίπου. Το μεταφράζω ακριβώς όπως το εννούν: μην πηδάτε τα IP's στα microtransactions γιατί ο κόσμος θα αηδιάσει με αυτά και μετά δεν θα θέλει να αγοράσει τα main-series games. Και λογικό είναι, άμα έχεις δώσει 500 ευρώ για να maxάρεις όλους τους χαρακτήρες στο Fire Emblem: Heroes, σιγά μη σου κάνει αίσθηση να αγοράσεις το Three Houses για 50 ευρώ μετά.

Δηλαδή, ναι μεν το εννοούν έτσι όπως λες, αλλά παράλληλα αυτό είναι εξαιρετικά καλό για εμάς σαν core gamers, δεν βρίσκεις;

----------------------------

In other news, VR από τα LIDL:

labo-kit-vr-656x656.jpg.d41880c95db433455749ad01ea4f798b.jpg

----------------------------

Επίσης αυτό, αυστηρά και μόνο για άντρες:

Tetris 99 Grand Prix Event Hits Europe This Weekend, £10 eShop Credit Up For Grabs

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...