Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, Silverage said:

Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα.

1) Καπου διάβασα οτι θα βγάλει καινούρια έκδοση του switch άλλα λέγανε θα είναι πιο φθηνή και με λιγότερες δυνατότητες. Δεν με νοιάζει να είναι 50€ φθηνότερη αρκεί να μην το πάρω τώρα και σε 2 μήνες βγεί καινούρια πιο δυνατή έκδοση και την πατήσω όπως με το PS4.

2) Γκρί ή μπλέ-κόκκινα χειριστήρια;

1) Δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα. Κανείς δε θα σου εγγυηθεί ότι δε θα βγει κάτι μεθαύριο. Προσωπικά πιστεύω ότι μετά τα 2,5 χρόνια παρουσίας ίσως το ''ανανεώσουν'' (περίπου το Φθινόπωρο δηλαδή, μια καλή ευκαιρία είναι μαζί με τα Pokemon, κάργα system seller τίτλος). Αλλά προσωπικά χ€στηκ@, ήδη μου έχει προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης και χαίρομαι που δεν περίμενα ''να πέσει'', καθώς κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι το θεωρούσαμε ακριβό.

2) Γκρι αν είσαι ''σοβαρός'', μπλε-κοκκινα αν θα παίζει και κάποιο παιδάκι :D 

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Just now, Silverage said:

Είμαι διχασμένος γιατί μ'αρέσουν και τα δύο χρώματα.

Θέλει και κάρτα μνήμης;

Έχει 32GB χώρο. Εγώ που είμαι cardridgάκιας δεν χρειάστηκα παραπάνω, παρά μόνο τώρα που το έχω ήδη 1 χρόνο, πήρα μία 128GB. :-) 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Silverage είπε

Θέλει και κάρτα μνήμης;

Πάρε το με τα κοκκινό-μπλε joy-con για να μπορείς να τα ξεχωρίζεις σε περίπτωση που θα παίξεις διπλό local.

Και πάρε και μια κάρτα μνήμης, θα σου χρειαστεί. Πάρε καλύτερα μια με 128GB αφού είναι πολύ κοντά οι τιμές των 64GB.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silverage είπε

Θέλει και κάρτα μνήμης;

Μια καρτα μνημης καλο ειναι να υπαρχει.Οπως αναφερει ο Georgeman παρε μια 128gb.Τετοια εχω και εγω.

Οσο για τα χρωματα και εγω ημουν διχασμενος και τελικα αποφασισα να παρω τα γκρι.Δυστηχως το μετανιωσα.Μπορει να δειχνουν πιο "παιδικα" αλλα ειναι πραγματικα πιο ωραια.Δωσε λιγο χρωμα στην ζωη σου 😀

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, dekulinkgr said:

Μια καρτα μνημης καλο ειναι να υπαρχει.Οπως αναφερει ο Georgeman παρε μια 128gb.Τετοια εχω και εγω.

Οσο για τα χρωματα και εγω ημουν διχασμενος και τελικα αποφασισα να παρω τα γκρι.Δυστηχως το μετανιωσα.Μπορει να δειχνουν πιο "παιδικα" αλλα ειναι πραγματικα πιο ωραια.Δωσε λιγο χρωμα στην ζωη σου 😀

Εγώ πάλι με το γκρι είμαι μια χαρά. :D 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silverage είπε

Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα.

1) Καπου διάβασα οτι θα βγάλει καινούρια έκδοση του switch άλλα λέγανε θα είναι πιο φθηνή και με λιγότερες δυνατότητες. Δεν με νοιάζει να είναι 50€ φθηνότερη αρκεί να μην το πάρω τώρα και σε 2 μήνες βγεί καινούρια πιο δυνατή έκδοση και την πατήσω όπως με το PS4.

Τρεις λόγοι για να περιμένεις μέχρι τέλος του έτους όπου αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι εμπόρικοτεροι τίτλοι (Animal Crossing, Luigi’s Mansion 3, Pokémon SS, Link's Awakening) :

1ον. Νέα έκδοση σύμφωνα με το WSJ με μεγαλύτερη οθόνη τουλάχιστον. Λογικά θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές όπως να μπορεί να φορτίζει και σε tablet mode που σημαίνει ανασχεδιασμός του dock. Αυτό είναι μια μόνο από τις αλλαγές που μπορούν να γίνουν πέρα από τις οποιονδήποτε προσθήκες. 

2ον. Καλύτερα πακέτα - τιμές. Συμπεριλαμβανομένων και των Limited Edition όπως έγινε φέτος με τα Smash, Pokémon LTG. Δεν νομίζω ότι θα χάλαγε κάποιον μια LE του LA. 

3ον. Μεγαλύτερη πληθώρα και ποικιλία τίτλων να επιλέξεις. 

Από την στιγμή που δεν αγόρασες το σύστημα εδώ και δύο χρόνια καλύτερα να περιμένεις μερικούς μήνες ακόμα. Ακόμα και να μην προκύψει νέα έκδοση πάλι κερδισμένος θα είσαι. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Τρεις λόγοι για να περιμένεις μέχρι τέλος του έτους όπου αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι εμπόρικοτεροι τίτλοι (Animal Crossing, Luigi’s Mansion 3, Pokémon SS, Link's Awakening) :

1ον. Νέα έκδοση σύμφωνα με το WSJ με μεγαλύτερη οθόνη τουλάχιστον. Λογικά θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές όπως να μπορεί να φορτίζει και σε tablet mode που σημαίνει ανασχεδιασμός του dock. Αυτό είναι μια μόνο από τις αλλαγές που μπορούν να γίνουν πέρα από τις οποιονδήποτε προσθήκες. 

2ον. Καλύτερα πακέτα - τιμές. Συμπεριλαμβανομένων και των Limited Edition όπως έγινε φέτος με τα Smash, Pokémon LTG. Δεν νομίζω ότι θα χάλαγε κάποιον μια LE του LA. 

3ον. Μεγαλύτερη πληθώρα και ποικιλία τίτλων να επιλέξεις. 

Από την στιγμή που δεν αγόρασες το σύστημα εδώ και δύο χρόνια καλύτερα να περιμένεις μερικούς μήνες ακόμα. Ακόμα και να μην προκύψει νέα έκδοση πάλι κερδισμένος θα είσαι. 

Μεταξύ μας τώρα, το LA είναι καθαρό cash grab. Το 60άρι σίγουρα δε το αξίζει (όχι ότι δεν θα το πάρω βέβαια, αλλά δεν είμαι και παράδειγμα προς μίμηση).

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Μεταξύ μας τώρα, το LA είναι καθαρό cash grab. Το 60άρι σίγουρα δε το αξίζει (όχι ότι δεν θα το πάρω βέβαια, αλλά δεν είμαι και παράδειγμα προς μίμηση).

Βασικα ειναι νωρις για το αν θα ξερουμε αν αξιζει τα 60 ευρω ή οχι.Ακομα δεν γνωριζουμε τι αλλο θα βαλουν στο παινχιδι.Οποτε ειναι λιγο νωρις να πουμε για cash grab.Οταν μαθουμε τα παντα για το τι θα προσφερει και τι αλλαγες (αν) εχει τοτε να ξαναμιλησουμε.

Παντως και τιποτα να μην βαλουν καινουργιο ειναι δεδομενο οτι θα κανει 60,παιχνιδι zelda ειναι.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Βασικα ειναι νωρις για το αν θα ξερουμε αν αξιζει τα 60 ευρω ή οχι.Ακομα δεν γνωριζουμε τι αλλο θα βαλουν στο παινχιδι.Οποτε ειναι λιγο νωρις να πουμε για cash grab.Οταν μαθουμε τα παντα για το τι θα προσφερει και τι αλλαγες (αν) εχει τοτε να ξαναμιλησουμε.

Παντως και τιποτα να μην βαλουν καινουργιο ειναι δεδομενο οτι θα κανει 60,παιχνιδι zelda ειναι.

Παράδειγμα remake που δεν είναι cash grab είναι το Resident Evil 2 το οποίο είναι remake με @@.  Από εκεί και πέρα βέβαια, όντως δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να έχουν κάνει.
Σκέψου όμως πόση δουλειά έπεσε στο BOTW και πόση εδώ, και θα έχουν ίδια τιμή κυκλοφορίας. Μιλάμε για τραγική διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, non-serviam είπε

Παράδειγμα remake που δεν είναι cash grab είναι το Resident Evil 2 το οποίο είναι remake με @@.  Από εκεί και πέρα βέβαια, όντως δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να έχουν κάνει.
Σκέψου όμως πόση δουλειά έπεσε στο BOTW και πόση εδώ, και θα έχουν ίδια τιμή κυκλοφορίας. Μιλάμε για τραγική διαφορά.

Άλλο η τιμή και άλλο η αξία. Μπορώ να σου πω ότι το axiom verge έχει πολλαπλάσια αξία από το assassins creed 3 remaster που θα έρθει άσχετα αν για το τελευταίο δαπανήθηκε πολλαπλάσιο χρηματικό ποσό για την παραγωγή του. 

Το ίδιο θα σου πω και για το links awakening remastered. Μπορεί το ποσό που δαπανήθηκε να μην φτάνει το BOTW όμως η αξία του θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μεγαλύτερη. 

Δημοσ.

Ας αποφασίσει ο καθένας για τον εαυτό του αν αξίζει full price το παιχνίδι.

Προφανως για κάποιους αξίζει, ενώ για άλλους όχι. Οπότε δεν νομίζω να έχει καμία αξία να το συζητάμε. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Άλλο η τιμή και άλλο η αξία. Μπορώ να σου πω ότι το axiom verge έχει πολλαπλάσια αξία από το assassins creed 3 remaster που θα έρθει άσχετα αν για το τελευταίο δαπανήθηκε πολλαπλάσιο χρηματικό ποσό για την παραγωγή του. 

Το ίδιο θα σου πω και για το links awakening remastered. Μπορεί το ποσό που δαπανήθηκε να μην φτάνει το BOTW όμως η αξία του θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μεγαλύτερη. 

Και η τιμή είναι επίσης σχετική. Άλλο ειναι τα 60 ευρώ για κάποιον που βγάζει 100, άλλο για κάποιον που βγάζει 1000 και άλλο για κάποιον που βγάζει 10000 (υπάρχουν και αυτοί!). Σε απόλυτες τιμές όμως όταν δίνεις 10 για παραγωγή και πουλάς 60 και 50 για παραγωγή και πουλάς ίδια τιμή, τότε ναι είναι ένα ωραιότατο cash grab. Το να εθελοτυφλούμε δεν βοηθάει κανέναν.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Αυτό με τι κριτήρια? Αντικειμενικά όπως artists - development time - ai - physics - animators μπλα, μπλα μπλα ή συναισθηματικά - και εν τέλει υποκειμενικά όπως η αξία την οποία ορίζεις αυθαίρετα?

Γιατί το αντικειμενικό είναι μετρήσιμο ενώ το δεύτερο σίγουρα όχι. Εν τέλει κάποιος θα μπορούσε αντίστοιχα με αυτό που λες να πει ότι το Hollow Knight (top indie) θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη αξία από το RDR2 (top AAA) και μπορεί για τον ίδιο να έχει.

Όμως: Άλλο τι μπορείς να χρεώσεις και άλλο τι πρέπει να χρεώσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...