Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμήθηκα εποχές DS Lite..!! 

Φαίνεται πανέμορφο και Crisp το Artwork στη μεγάλη οθόνη του Switch.. πολύ καλή δουλειά απο Capcom!

IMG_1051.JPG.87ef6dac9abee0d0182ea8a548df2d48.JPG

IMG_1052.JPG.8dad1b965776f416aa2e481c2b5e7753.JPG

Επεξ/σία από darklordvader77
  • Like 3
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, darklordvader77 είπε

Θυμήθηκα εποχές DS Lite..!! 

Φαίνεται πανέμορφο και Crisp το Artwork στη μεγάλη οθόνη του Switch.. πολύ καλή δουλειά απο Capcom!

IMG_1051.JPG.87ef6dac9abee0d0182ea8a548df2d48.JPG

IMG_1052.JPG.8dad1b965776f416aa2e481c2b5e7753.JPG

έχει βγει γιατί για 9 Απριλίου έλεγαν 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, chek2fire είπε

έχει βγει γιατί για 9 Απριλίου έλεγαν 

Ναι, κανονικα 9 Απριλιου βγαινει.

Μου το στειλε φίλος developer (με δικό του Cert Key) απο Τοκυο. Έχει κανονικά Αγγλική και Ιαπωνική γλώσσα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 2:46 ΜΜ, mansa2k είπε

Δεν μας σταματάει τίποτα πλέον. Φέτος θα είναι η χρονιά του NSW. Θα βγάλουμε γλώσσα σε όσους μας προκαλέσουν, θα καταστρώσουμε τις στρατηγικές μας, θα δώσουμε μάχες για την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής, θα γίνουμε παραγωγικοί και αγαπητοί στους συμπολίτες μας, θα κυνηγήσουμε τα φαντάσματα που τόσο καιρό μας καταδιώκουν, θα τα πιάσουμε όλα και στο τέλος θα ξυπνήσουμε από το όνειρο.

LOL.

Μιας και βλέπω τον Μερκιουρι, να δειτε την ταινία bohemian rhapsody. Ταινιαρα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 3:09 ΜΜ, Malthador είπε

Καλα δεν το είπα σε φάση "οι από 'δω γαμ*** τους από 'κει", το είπα ως διαπίστωση περισσότερο ότι στην παρούσα φάση υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην παρούσα κοινότητα για το NSw παρά για το PS4. Πράγμα μάλλον λογικό όταν το ένα είναι στο απόγειό του, ενώ το άλλο πλησιάζει στο τέλος του. 

Μιλάω για την παρούσα φάση και ειδικά για το insomnia, εννοείται ότι το PS4 γενικότερα προσελκύει περισσότερο κόσμο από το Switch. 

Αν και στα 99 στα 100 που γράφεις συμφωνώ, εδώ έχω μια μικρή ένσταση.

Παρόλο που τραβάει περισσότερο το νήμα του Switch, υπάρχει η τάση όλα να συζητούνται εδώ μέσα. Στο PS4 σπάει η συζήτηση, σχεδόν σε κάθε Game. Αν προσθέσεις δηλαδή τα νήματα με Bloodborne, GoW κλπ με το βασικό νήμα, τότε είναι ακόμα μεγάλη η διαφορά. Ακόμα και στα παιχνίδια που παίζουν στα Twins, η συντριπτική πλειοψηφία είναι κάτοχοι του PS4.

Δημοσ.

Λοιπόν δύο λόγια για την έκδοση του blazblue central fiction special για το μηχάνημα. Πρώτον, είναι η φουλ έκδοση και συμπεριλαμβάνει όλους τους dlc χαρακτήρες. 36 χαρακτήρες σύνολο. Δεύτερον, πρόκειται για το τελευταίο blazblue και συνεπώς η ιστορία του τελειώνει εδώ με ένα τεράστιο single player νουβέλα style με καμία μάχη ενδιάμεσα έτσι για να σπάει η μονοτονία οπότε όποιος θέλει να ασχοληθεί είναι η καλύτερη έκδοση. Τρίτον η μεταφορά είναι εξαιρετική, 60fps ακατέβατο και χωρίς καμία έκπτωση στα backgrounds, η εικόνα στο φορητό είναι τρομερή με μεγάλα sprites ενώ ο ήχος είναι εξίσου ασυμπίεστος με την αντίστοιχη ποιότητα. 

Από όλα τα fighting παιχνιδια του switch αυτό είναι το καλύτερο κλασσικού τύπου γιατί εκτός του fighting system για όποιον δεν θέλει πολλά πολλά έχει το καλύτερο single player. Γενικά πρόκειται για εξαιρετική μεταφορά και μάλλον είναι και η καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού ανεξαρτήτως συστήματος. 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Λοιπόν δύο λόγια για την έκδοση του blazblue central fiction special για το μηχάνημα. Πρώτον, είναι η φουλ έκδοση και συμπεριλαμβάνει όλους τους dlc χαρακτήρες. 36 χαρακτήρες σύνολο. Δεύτερον, πρόκειται για το τελευταίο blazblue και συνεπώς η ιστορία του τελειώνει εδώ με ένα τεράστιο single player νουβέλα style με καμία μάχη ενδιάμεσα έτσι για να σπάει η μονοτονία οπότε όποιος θέλει να ασχοληθεί είναι η καλύτερη έκδοση. Τρίτον η μεταφορά είναι εξαιρετική, 60fps ακατέβατο και χωρίς καμία έκπτωση στα backgrounds, η εικόνα στο φορητό είναι τρομερή με μεγάλα sprites ενώ ο ήχος είναι εξίσου ασυμπίεστος με την αντίστοιχη ποιότητα. 

Από όλα τα fighting παιχνιδια του switch αυτό είναι το καλύτερο κλασσικού τύπου γιατί εκτός του fighting system για όποιον δεν θέλει πολλά πολλά έχει το καλύτερο single player. Γενικά πρόκειται για εξαιρετική μεταφορά και μάλλον είναι και η καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού ανεξαρτήτως συστήματος. 

μου είχε περάσει τελείως κάτω από το ραντάρ αυτός ο τίτλος. Θέλω ένα κλασικό beam m up 2d στην κονσόλα. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Yggdrasill-sama είπε

Ζαχαρώνω 2 μέρες τωρα το Valkyria Chronicles που είναι σε προσφορά...

Θελω απόψεις για να αποφασίσω αν θα το τσιμπήσω.

Fire away!

Οσες φορες ειμουν σε τετοια φαση που  "ζαχαρωνεις" ενα γκειμ, απλα το παιρνεις και τελειωνει η υποθεση! χαχαχαχαχα
Δεν ειμαι φαν του story του valkyria αλλα ολοι λενε τα καλυτερα απ οσο εχω ψαχτει!

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Yggdrasill-sama είπε

Ζαχαρώνω 2 μέρες τωρα το Valkyria Chronicles που είναι σε προσφορά...

Θελω απόψεις για να αποφασίσω αν θα το τσιμπήσω.

Fire away!

Εφόσον γουστάρεις strategy rpg με real time και turn based τρόπο (μη ρωτάς πως, απλά δουλεύει άψογα) και γουστάρεις κλασσικό jrpg story τότε το παίρνεις χτες. 

58 λεπτά πριν, chek2fire είπε

μου είχε περάσει τελείως κάτω από το ραντάρ αυτός ο τίτλος. Θέλω ένα κλασικό beam m up 2d στην κονσόλα. 

Μπόλικα από αυτά θα βρεις στο μηχανάκι αλλά το συγκεκριμένο είναι το πληρέστερο πακέτο και μάλλον και το καλύτερο (πέραν του DragonBall fighterz). 

• Like 1
Δημοσ.

Άντε, αφού λέμε όλοι τον πόνο μας, ας πω και εγώ το δικό μου. Φέρτε ρε το GTA San Andreas να γουστάρουμε! Αφού έχει βγει ήδη για android (οπότε arm) ουσιαστικά το έχουν έτοιμο. Βάλτε και μια κασετουλα, βάλτε το μαξ και ένα 30αρι και είμαστε οκ.

Δημοσ.

Α είμαστε στις παραγγελίες; Legend of heroes trails of cold steel 1-2-3 ενα εξηνταρακι και γίναμε. Να μπω στη τουαλέτα, και να βγω στη σύνταξη 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...