Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MetalPrime είπε

Φιλαράκι μου, ονόματα δεν λέω για να μην θίξω υπολήψεις, έχει εγκαταστήσει το steam στο PC του (για την ακρίβεια έφερε το παλιό του PC στην δουλειά) και δουλεύει πυρετωδώς... Civ V / VI...

επίσης off topic ... δεν ξέρω αν θυμάται κανείς το περίφημο "boss key" που είχε η Sierra σε (νομίζω όλα) της τα adventures. Πατούσες το εν λόγω F πλήκτρο και τσουπ! ένα ωραιότατο γεμάτο, λαχταριστό excel spreadsheet στην οθόνη σου! 

σαν την υπάλληλο που καθάριζε φασολάκια στο κάτω συρτάρι του γραφείου της δεν έχει. True Story!

νταξει το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι αφεντικο... το πολυ πολυ να μπει κανεις να κανουμε lan! χαχαχαχαχα

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, grifind said:

νταξει το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι αφεντικο... το πολυ πολυ να μπει κανεις να κανουμε lan! χαχαχαχαχα

Κι εγώ αφεντικό είμαι, αλλά νομίζω ότι αυτό μεγιστοποιεί την ρομπιά, δεν σε απαλλάσσει!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κι εγώ αφεντικό είμαι, αλλά νομίζω ότι αυτό μεγιστοποιεί την ρομπιά, δεν σε απαλλάσσει!

το συρταρι ειναι ο φιλος μας.... αλλα αληθεια τωρα το moonlighter...τι παιχνιδαρα ειναι ρε φιλε? με βλεπω να παραταω το dead cells. επισης ακομα δεν εκλεισα μηνα με το switch και ουτε καν τερματισα το zelda και παιζω indies

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, grifind είπε

εχει ερθει το Moonlighter και παλι καλα δεν εχει δουλεια στο γραφειο και εχω λιωσει κανα διωρο.... νομιζω ενα απο τα καλυτερα indie που εχω παιξει με διαφορα και φαινεται απο την αρχη!
εχει απιστευτα ωραιο Grind και υπερβολικα δυσκολο και σε τιμωρει απο την αρχη σε φαση, που πας ξεβρακωτος..? φαρμαρε! :P 

Το moonlighter είναι από τα indie που σίγουρα θέλω και κάνει μπαμ ότι πρόκειται για ποιοτική δημιουργία. 

Έκατσα και είδα λίγο χτες ορισμένα από τα παιχνίδια που πήρα αλλά ούτε καν κοίταξα ως τώρα. Πρώτο το goetia, ένα puzzle point and click adventure, αρκετά ατμοσφαιρικό ως τώρα, αγοράστηκε για 70 λεπτά του ευρώ. Δεύτερο το lone wolf, ένα western νουβέλα στυλ με turn based QTE combat segments, αρκετά ενδιαφέρον, αγοράστηκε για 90 λεπτά του ευρώ. Εμφανέστατα πήρα πολλά περισσότερα από όσα πλήρωσα. Ειδικά το lone wolf δείχνει αρκετά καλό. 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Το moonlighter είναι από τα indie που σίγουρα θέλω και κάνει μπαμ ότι πρόκειται για ποιοτική δημιουργία. 

Έκατσα και είδα λίγο χτες ορισμένα από τα παιχνίδια που πήρα αλλά ούτε καν κοίταξα ως τώρα. Πρώτο το goetia, ένα puzzle point and click adventure, αρκετά ατμοσφαιρικό ως τώρα, αγοράστηκε για 70 λεπτά του ευρώ. Δεύτερο το lone wolf, ένα western νουβέλα στυλ με turn based QTE combat segments, αρκετά ενδιαφέρον, αγοράστηκε για 90 λεπτά του ευρώ. Εμφανέστατα πήρα πολλά περισσότερα από όσα πλήρωσα. Ειδικά το lone wolf δείχνει αρκετά καλό. 

απο game explorers βγηκε 34 με μεταφορικα και πιστευω αξιζει φουλ! εχε το στα υπ οψην! επισης στο ninntendo eshop νομιζω ειναι πολυ φθινοτερο αν δε σε ενδιαφερει το physical

Δημοσ.

Με τις τιμες που χρεωνουν οι 3ες εταιρειες τα παιχνιδι στο switch και της αγορα τους σε αλλη πλατφορμα που τα βρισκεις σε συντομο διαστημα σε τιμες χωμα,σου βγαινει δωρεαν ολοκληρο το Switch.

Αυτες τις day one τιμες δεν μπορω να τις καταλαβω.

Ουτως ή αλλως ακομα και στο ps4/pc που ζητουσε day one 50ευρω το 12,παλι ολοι κανανε παραπονο για την τιμη του γιατι μιλαμε για ενα απλο remaster παιχνιδιου για το ps2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Malthador είπε

Btw, το νήμα του NSw έχει φτάσει σχεδόν διπλάσιες σελίδες από τα αντίστοιχα των twins, παρόλο που έχει φτιαχτεί αργότερα από αυτά.

Δεν μας σταματάει τίποτα πλέον. Φέτος θα είναι η χρονιά του NSW. Θα βγάλουμε γλώσσα σε όσους μας προκαλέσουν, θα καταστρώσουμε τις στρατηγικές μας, θα δώσουμε μάχες για την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής, θα γίνουμε παραγωγικοί και αγαπητοί στους συμπολίτες μας, θα κυνηγήσουμε τα φαντάσματα που τόσο καιρό μας καταδιώκουν, θα τα πιάσουμε όλα και στο τέλος θα ξυπνήσουμε από το όνειρο.

LOL.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Btw, το νήμα του NSw έχει φτάσει σχεδόν διπλάσιες σελίδες από τα αντίστοιχα των twins, παρόλο που έχει φτιαχτεί αργότερα από αυτά.

Αυτο ειναι μονο εντονο στην περιπτωση του θεματος του xbox.

Γιατι το αρχικο θεμα για το Ps4 ειχε περισσοτερες σελιδες απο το θεμα του NSW και του WII U μαζι(διπλασιες σελιδες απο το switch) :P

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο ειναι μονο εντονο στην περιπτωση του θεματος του xbox.

Γιατι το αρχικο θεμα για το Ps4 ειχε περισσοτερες σελιδες απο το θεμα του NSW και του WII U μαζι(διπλασιες σελιδες απο το switch) :P

Yπάρχει και του ps5 που έχει αρκετές επίσης 😋

1 ώρα πριν, grifind είπε

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Να στείλω βιογραφικά;; Τέτοια αφεντικά ονειρεύομαι από μικρό παιδί😎

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, mansa2k said:

Δεν μας σταματάει τίποτα πλέον. Φέτος θα είναι η χρονιά του NSW. Θα καταστρώσουμε τις στρατηγικές μας, θα δώσουμε μάχες για την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής, θα γίνουμε παραγωγικοί και αγαπητοί στους συμπολίτες μας, θα κυνηγήσουμε τα φαντάσματα που τόσο καιρό μας καταδιώκουν, θα τα πιάσουμε όλα και στο τέλος θα ξυπνήσουμε από το όνειρο.

LOL.

Καλα δεν το είπα σε φάση "οι από 'δω γαμ*** τους από 'κει", το είπα ως διαπίστωση περισσότερο ότι στην παρούσα φάση υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην παρούσα κοινότητα για το NSw παρά για το PS4. Πράγμα μάλλον λογικό όταν το ένα είναι στο απόγειό του, ενώ το άλλο πλησιάζει στο τέλος του. 

19 minutes ago, Fulgore said:

Μιλάω για την παρούσα φάση και ειδικά για το insomnia, εννοείται ότι το PS4 γενικότερα προσελκύει περισσότερο κόσμο από το Switch. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Malthador είπε

Καλα δεν το είπα σε φάση "οι από 'δω γαμ*** τους από 'κει", το είπα ως διαπίστωση περισσότερο ότι στην παρούσα φάση υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην παρούσα κοινότητα για το NSw παρά για το PS4. Πράγμα μάλλον λογικό όταν το ένα είναι στο απόγειό του, ενώ το άλλο πλησιάζει στο τέλος του. 

Δεν νομίζω πως είναι ανάγκη να γράφουμε τα αυτονόητα. 

Γενικότερα τώρα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την σειρά που προσπαθεί μέσω θεωριών να ενώσει τα άγνωστο μέρος της ιστορίας του Xenoblade X:

Ίσως να έχει αναφερθεί στο παρελθόν, δεν θυμάμαι. 

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
Δημοσ.

https://www.resetera.com/threads/some-employee-statistics-from-nintendo-of-japan.102654/

Ρε παιδια κανα γνωστο,καποιον θειο εστω να μας βαλει και εμας εκει....

80.000$ ετησιο εισοδημα κατα μεσο ορο........

Και καθομαστε εμεις εδω και τρωμε το ×#$@ για να βγαλουμε λιγοτερα απο 10.000

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

https://www.resetera.com/threads/some-employee-statistics-from-nintendo-of-japan.102654/

Ρε παιδια κανα γνωστο,καποιον θειο εστω να μας βαλει και εμας εκει....

80.000$ ετησιο εισοδημα κατα μεσο ορο........

Και καθομαστε εμεις εδω και τρωμε το ×#$@ για να βγαλουμε λιγοτερα απο 10.000

O @mansa2k άνετα πάει για μεγαλοστέλεχος και μας προσλαμβάνει μετά.

Δημοσ.

παιδες δεν εχω ξεκολησει απο το Moonlighter απο το πρωι.... 
το εχει κανας αλλος?
Βρηκα εναν οδηγο πολυ ωραιο για το trade system για να μη ξοδευεται τζαμπα ωρες να ψαχνετε ποσο θα πουληθει το καθε τι εδώ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mansa2k είπε

Δεν νομίζω πως είναι ανάγκη να γράφουμε τα αυτονόητα. 

Γενικότερα τώρα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την σειρά που προσπαθεί μέσω θεωριών να ενώσει τα άγνωστο μέρος της ιστορίας του Xenoblade X:

Ίσως να έχει αναφερθεί στο παρελθόν, δεν θυμάμαι. 

Γενικά το xenoblade x είναι φουλ στις αναφορές σε όλα τα Xeno παιχνίδια μέχρι σήμερα (ναι ακόμα και του 2,μάλλον από πρώιμες ιδέες) και παρόλο που δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχτούν εγώ και άλλοι σαν εμένα σίγουρα βλέπουμε τις κουκίδες που ενώνουν κατά κάποιο τρόπο τα παιχνίδια της σειράς μεταξύ τους. 

Πάντως πέρα από τις θεωρίες θέλω να σταθώ στο πρακτικό κομμάτι που το Χ πρέπει να έρθει στο switch, τόσο απλά, ακόμα και αν θέλει λίγο παραπάνω δουλειά λόγο απώλειας δεύτερης οθόνης. Το στυλ του παιχνιδιού είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Switch. Εννοείται πως αν θελήσουν να μας φέρουν Χ2 δεν θα πω όχι και θα γουσταρα πολύ η σειρά Χ να μείνει και να γίνει η πολύ dark/violent πλευρά του xenoblade με το ανοιχτό στυλ gameplay που το χαρακτηρίζει. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...