Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, dinos234 said:

Προσωπικά αρκετά παιχνίδια τα παίρνω όταν δω καμία αξιόλογη προσφορά αλλιώς προτιμάω στα ίδια παιχνίδια να το αγοράσω για αλλού και με τα χρήματα που μένουν να αγοράσω και κάποιο άλλο παιχνίδι. 

Εγώ το IX το αγόρασα κατευθείαν, γιατί είχα 5 ευρώ σε πόντους που έληγαν, έβαλα άλλα 15 και οκ, ήταν ένα σχετικά τίμιο deal.

Για τα X/X-2 και XII θα περιμένω, αργά ή γρήγορα θα βγουν με 50% έκπτωση, δεν καίγομαι να τα παίξω πάλι ούτως ή άλλως.

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εγώ το IX το αγόρασα κατευθείαν, γιατί είχα 5 ευρώ σε πόντους που έληγαν, έβαλα άλλα 15 και οκ, ήταν ένα σχετικά τίμιο deal.

Για τα X/X-2 και XII θα περιμένω, αργά ή γρήγορα θα βγουν με 50% έκπτωση, δεν καίγομαι να τα παίξω πάλι ούτως ή άλλως.

εγώ το vii θέλω να πάρω από τα αγαπημένα μου παιχνίδια

Επεξ/σία από dinos234
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, dinos234 said:

εγώ το vii θέλω να πάρω από τα αγαπημένα μου παιχνίδια

Ναι, δεν εκπλήσσομαι, πολύς κόσμος έχει ως αγαπημένο το χειρότερο FF απ' όλα. Παράδοξο, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά.

Btw, το νήμα του NSw έχει φτάσει σχεδόν διπλάσιες σελίδες από τα αντίστοιχα των twins, παρόλο που έχει φτιαχτεί αργότερα από αυτά.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι, δεν εκπλήσσομαι, πολύς κόσμος έχει ως αγαπημένο το χειρότερο FF απ' όλα. Παράδοξο, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά.

Btw, το νήμα του NSw έχει φτάσει σχεδόν διπλάσιες σελίδες από τα αντίστοιχα των twins, παρόλο που έχει φτιαχτεί αργότερα από αυτά.

Εντάξει όχι και χειρότερο, για την εποχή του ειδικά είναι τρομερό + το nostalgia factor.

Λογικό να έχει περισσότερες σελίδες αφού για τα games του συζητάμε εδώ και δεν ανοίγουν thread 😋 και επίσης κάθε μέρα πρέπει κάποιος να γκρινιάξει

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, stafftw said:

Εντάξει όχι και χειρότερο, για την εποχή του ειδικά είναι τρομερό + το nostalgia factor.

Πες ένα χειρότερο FF (εκτός από το X-2, αυτό δεν θεωρείται καν game, πόσω δε μάλλον FF).

Πάντα μιλάμε για main series ε.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πες ένα χειρότερο FF (εκτός από το X-2, αυτό δεν θεωρείται καν game, πόσω δε μάλλον FF).

Σου είπα καταλαβαίνω πως το θέτεις αλλά για την εποχή του ήταν από τα καλύτερα και πρωτότυπα,γενικά τα άλλα θεωρούνται καλύτερα αλλά είναι και μερικά (χωρίς να τα έχω αγγίξει λόγω κριτικών και επειδή δεν είχα πρόσβαση σε κονσόλα τότε) που θεωρούνται χειρότερα XIV και XIII ας πούμε.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Μόλις τσίμπησα από το store Mario + rabbits gold στα 30 ευρωπουλα και κοτσαρα μαζί και blazblue central fiction special edition επίσης στα 30. Νομίζω κάναμε καλή μπάζα για αυτόν τον μήνα. 

Εγω ακόμα αδυνατώ να καταλάβω γιατί βγάζεί η ubi (τακτικά) σε προσφορά το Mario + Rabbids αλλά μόνο τις βασικές εκδόσεις (Standard/Gold) και ποτέ μα ποτέ δεν βάζει μια ρημαδοέκπτωση στο season pass για εμάς που έχουμε την απλή έκδοση και θέλουμε να την συμπληρώσουμε με τα dlc... Δηλαδή ποιά η λογική?? 

Μιλάμε έχουν περάσει τουλάχιστον 4-5 sales με το παιχνίδι σε έκπτωση 50% αλλά το season pass εκεί στο 20αρικό σταθερά... Σε λίγο καιρό όταν ανεβάσουν το ποσοστό έκπτωσης θα κοστίζει πλέον η Gold edition λιγότερο απο το απλό Season Pass. 😠

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, chek2fire said:

για τους παλαβούς νινεντάκιδες το zavvi έχει κάτι μπλουζάκια και poster

https://goo.gl/3FH4Rb

τσουχτερές τιμές καλύτερα Ιαπωνία και αγορά ότι θέλεις :P

Ερώτηξη, εκτός από Mario δεν έχει για κανένα άλλο IP της Ninty? Ψήθηκα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Πάντα μιλάμε για main series ε.

Άνετα το corridor simulator XIII. Ούτε αυτό δεν θεωρείται καν game, πόσο δε μάλλον FF...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Ερώτηξη, εκτός από Mario δεν έχει για κανένα άλλο IP της Ninty? Ψήθηκα!

- offtopic -

ωραίο το zavvi, πρόσφατα μου το υπέδειξαν. επίσης ωραία geek apparel (unofficial) έχει και στο www.qwertee.com και στο threadless.com (το πρώτο στέλνει από Ευρώπη = όχι τελωνείο, το δεύτερο στέλνει από ΗΠΑ - εκεί μου έτσουξε)

- offtopic end -

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Άλλος καρκίνος αυτός. Δεν φτάνει που δίνει ψίχουλα σε πόντους, και ειδικά στα physical, σου βάζει και λήξη, για να μην μπορείς να τους αξιοποίησεις. Δηλαδή ή θα πρέπει να κάνεις καμιά γερή μπάζα για να βγάλεις κάνα παιχνίδι με τους πόντους ή απλά παίρνεις τα @@ της Ν.

Δημοσ.

εχει ερθει το Moonlighter και παλι καλα δεν εχει δουλεια στο γραφειο και εχω λιωσει κανα διωρο.... νομιζω ενα απο τα καλυτερα indie που εχω παιξει με διαφορα και φαινεται απο την αρχη!
εχει απιστευτα ωραιο Grind και υπερβολικα δυσκολο και σε τιμωρει απο την αρχη σε φαση, που πας ξεβρακωτος..? φαρμαρε! :P 

• Moderators
Δημοσ.

Τι ωραία γραφεία είναι αυτά που έχετε, στο δικό μου μπαινοβγαίνει συνέχεια κόσμος, ούτε ένα Steam δεν μπορώ να ανοίξω. :(

Θα γίνω ρόμπα αν με βλέπουν να παίζω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τι ωραία γραφεία είναι αυτά που έχετε, στο δικό μου μπαινοβγαίνει συνέχεια κόσμος, ούτε ένα Steam δεν μπορώ να ανοίξω. :(

χαχαχαχαχα μη νομιζεις κ εγω με το που μπει καποιος το εχω πεταξει στο συρταρι αλλα σημερα ειμαστε πολυ φρονιμοι! χαχαχαχα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Φιλαράκι μου, ονόματα δεν λέω για να μην θίξω υπολήψεις, έχει εγκαταστήσει το steam στο PC του (για την ακρίβεια έφερε το παλιό του PC στην δουλειά) και δουλεύει πυρετωδώς... Civ V / VI...

επίσης off topic ... δεν ξέρω αν θυμάται κανείς το περίφημο "boss key" που είχε η Sierra σε (νομίζω όλα) της τα adventures. Πατούσες το εν λόγω F πλήκτρο και τσουπ! ένα ωραιότατο γεμάτο, λαχταριστό excel spreadsheet στην οθόνη σου! 

5 λεπτά πριν, grifind είπε

χαχαχαχαχα μη νομιζεις κ εγω με το που μπει καποιος το εχω πεταξει στο συρταρι αλλα σημερα ειμαστε πολυ φρονιμοι! χαχαχαχα

σαν την υπάλληλο που καθάριζε φασολάκια στο κάτω συρτάρι του γραφείου της δεν έχει. True Story!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...