non-serviam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, MetalPrime είπε Σας αλλάζω μεν το θέμα λίγο (από τα οικονομοτεχνικά και τις αναλύσεις)... BotW λοιπόν... Να ναι καλά η φίλη μου που μου κόλλησε την ιδέα να το πιάσω... τώρα μου βγάζει και ανταγωνισμό του στυλ "πόσα shrines βρήκες;" αλλά και ευγενή άμιλλα μεταξύ εξερευνητών για να ανταλλάξουμε χρήσιμες ή καίριες πληροφορίες του στύλ "στην τάδε περιοχή εκεί θα βρείς αυτό για το τάδε quest κλπ". Συνεχίζω την περιήγησή μου στο Hyrule. Μόλις απελευθέρωσα το πρώτο Divine Beast και αφιέρωσα κάποιες ώρες εξερευνώντας τις τριγύρω περιοχές για να ενεργοποιήσω πύργους. Τώρα άρχισα να μυρίζομαι το μέγεθος του παιχνιδιού και πραγματικά μου προκαλεί δέος. Τόσο πολύ μάλιστα που πελαγώνω. Με τι να πρωτοασχοληθείς... shrines? quests? main story? side quests? να σηκώνεις κάθε πέτρα μπας και κρύβεται Korok Seed από κάτω? αναζήτηση των armor sets? cooking? μέχρι και σπίτι αγόρασα (βέβαια δεν ρώτησα την αντικειμενική αξία στο Hateno για τον ΕΝΦΙΑ...). Τι παιχνίδι! Σε νιώθω. Εγώ πήγα σκ στο βουνό και μου έρχονταν στο μυαλό σκηνικά να σκαρφαλώνω στο βουνό, να πηδάω με το glider από την κορυφη, και να τρέχω να πάρω το star fragment πίσω από τη φωτεινή δέσμη που ξεπρόβαλλε... 🤣
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, MetalPrime είπε BotW λοιπόν... Υπαρχει ειδικο θεμα 1
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 3 hours ago, dinos234 said: Για το store λέει 470 η 480 zar αν δεν κάνω λάθος δηλ 30€ Ok, τώρα το είδα. Μιλάμε για 30 ευρώ το καθένα. Δηλαδή 90 ευρώ σύνολο τα RE0, 1 και 4. Πρέπει να τρέξουμε όλοι, είναι τρομερή προσφορά! Είναι λες και τις εμπορικές αποφάσεις στην Capcom τις παίρνουν πίθηκοι. 1 1
panther_512 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε Είναι λες και τις εμπορικές αποφάσεις στην Capcom τις παίρνουν πίθηκοι. Για ποιό λόγο προσβάλεις τους πιθήκους? 1 1
dinos234 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Malthador είπε Ok, τώρα το είδα. Μιλάμε για 30 ευρώ το καθένα. Δηλαδή 90 ευρώ σύνολο τα RE0, 1 και 4. Πρέπει να τρέξουμε όλοι, είναι τρομερή προσφορά! Είναι λες και τις εμπορικές αποφάσεις στην Capcom τις παίρνουν πίθηκοι. Ακριβώς ακριβά Μαξ 15 για εμένα το 4 ήθελα να το πάρω το έχω για τον υπολογιστή αλλά δεν έτυχε να καθίσω να το ξεκινήσω και είπα θα το αγοράσω για το switch αλλά μετά από αυτήν την τιμή που είδα δεν αξίζει.
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Ειδαν τις τιμες της Bethesda σε Doom,Wolfenstein 2 και Skyrim πως εχουν κρατησει τιμη σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες και ειπαν και αυτοι να αρμεξουν λιγο. Το λεω αυτο γιατι πχ στο Mega Man 11 εχουν κανονικα price match με τις αλλες πλατφορμες. Ασε που μετα τους βλεπω να τα βγαζουν σε προσφορα τα Resident evil τιποτα 50% και να τσιμπαει ο κοσμος με την ''μιση'' τιμη 😂
non-serviam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειδαν τις τιμες της Bethesda σε Doom,Wolfenstein 2 και Skyrim πως εχουν κρατησει τιμη σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες και ειπαν και αυτοι να αρμεξουν λιγο. Το λεω αυτο γιατι πχ στο Mega Man 11 εχουν κανονικα price match με τις αλλες πλατφορμες. Ασε που μετα τους βλεπω να τα βγαζουν σε προσφορα τα Resident evil τιποτα 50% και να τσιμπαει ο κοσμος με την ''μιση'' τιμη 😂 10 λίρες διαφορά δεν το λες και price match (εκτός αν έχεις κάνα λινκ να το τσιμπήσω και εγώ). 😋
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, non-serviam είπε 10 λίρες διαφορά δεν το λες και price match (εκτός αν έχεις κάνα λινκ να το τσιμπήσω και εγώ). 😋 https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/Mega-Man-11-1434757.html Απο εδω ειδα την τιμη για το αγγλικο shop
non-serviam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/Mega-Man-11-1434757.html Απο εδω ειδα την τιμη για το αγγλικο shop Οκ, εγώ για κασέτα νόμιζα. 😥 Τριτη φορά που ρωτάω, ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος άγιος άνθρωπος: Μπορώ αν αγοράσω κωδικό από αμερικάνικο μαγαζί (HB) να τον βάλω κανονικά στον ευρωπαϊκό λογαριασμό μου; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από non-serviam
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Έχει βγει κι αυτό:
non-serviam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Έχει βγει κι αυτό: Ήμουν έτοιμος να πω τι παπάτζα είναι αυτή, αλλά μετά είδα ότι μπορείς να παίξεις μπάλα με το joycon. Μετράει πολύ!
chek2fire Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 τώρα μόλις μου ήρθε και email για τα preorder ffXII και ffX-X/X-2 50 ευρώ το καθένα αλλά μια και δεν τα έχω παίξει θα γίνουν αγορά για τους παλαβούς νινεντάκιδες το zavvi έχει κάτι μπλουζάκια και poster https://goo.gl/3FH4Rb τσουχτερές τιμές καλύτερα Ιαπωνία και αγορά ότι θέλεις 2
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μόλις τσίμπησα από το store Mario + rabbits gold στα 30 ευρωπουλα και κοτσαρα μαζί και blazblue central fiction special edition επίσης στα 30. Νομίζω κάναμε καλή μπάζα για αυτόν τον μήνα. 5
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 7 hours ago, chek2fire said: τώρα μόλις μου ήρθε και email για τα preorder ffXII και ffX-X/X-2 50 ευρώ το καθένα αλλά μια και δεν τα έχω παίξει θα γίνουν αγορά Γελάω. Πάει στο διάολο το FFXII, τόσο είχε και στο PS4, αλλά στα X/X-2 απλά απαράδεκτοι (ειδικά όταν το Χ-2 θα είναι σε κωλόχαρτο), το launch price του ήταν στα $40. Εντάξει αρχίζει και καταντάει γελοίο, να αγοράζουμε τα περσινά 1st και 2nd-party στις ίδιες τιμές με τα 3rd-party remasters 20-ετίας...
dinos234 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Προσωπικά αρκετά παιχνίδια τα παίρνω όταν δω καμία αξιόλογη προσφορά αλλιώς προτιμάω στα ίδια παιχνίδια να το αγοράσω για αλλού και με τα χρήματα που μένουν να αγοράσω και κάποιο άλλο παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις