Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, james9tito είπε

Εχω μια απορια. Τοσοι κατοχοι switch εδω μεσα, τοσοι φανατικοι της Ν και δεν θυμαμαι κανεναν να εχει παρει ενα indie παιχνιδακι, ψιλοαγνωστο και να γραψει δυο λογια. 

Και λεω indie εκτος των γνωστων hollow knight, golf story, stardew valley που τα ξερουμε ολοι .

Μηπως γιατι ειναι και ψιλο ρισκο να πας να αγορασεις κατι αγνωστο ?
Λεω εγω τωρα.

Συνηθως τα καλα indie θα εχουν καλες κριτικες και αρα θα ειναι και γνωστα.

Τα ''αγνωστα'' οπως το γραφεις ειναι και τα πιο επιφοβα.

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To switch ειναι indie machine , μας/σας αρεσει ή οχι. Αν θελουμε να βγουνε και αλλα hollow knight πρεπει με το πορτοφολι μας να στηριξουμε τους devs που το αξιζουν. Αυτη τη στιγμη το smoke and sacrifice εχει 60% εκπτωση , δηλδη καπου 7 ευρω. 

Αν ρισκαρει ενας και αξιζει τοτε θα το παρουν και αλλοι και ισως η μικρη εταιρια αργοτερα να βγαλει κατι πολυ καλυτερο-μεγαλυτερο. Και το γραφω αυτο εδω , στο νημα που καποιοι θα πληρωσουν 60 ευρω στην capcom για τα resident evil . 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, james9tito είπε

Εχω μια απορια. Τοσοι κατοχοι switch εδω μεσα, τοσοι φανατικοι της Ν και δεν θυμαμαι κανεναν να εχει παρει ενα indie παιχνιδακι, ψιλοαγνωστο και να γραψει δυο λογια. Μονο ο malthador καμια φορα αν δεν με απατα η μνημη μου. 

Και λεω indie εκτος των γνωστων hollow knight, golf story, stardew valley που τα ξερουμε ολοι . Απο θεωριες, πωλησεις, ευχες, κριτικη , πηξαμε , ας πουμε και τιποτα για κανενα παιχνιδι. 

Τελος παντων χτες πηρα το smoke and sacrifice , πιθανον να μην αξιζει αλλα θα επανελθω με νεοτερα οταν ασχοληθω λιγο μαζι του. 

Αυριο παραλαμβανω moonlighter το οποιο το εψηνα πολυ καιρο τωρα! κ εγω θα επανελθω με νεα! :P

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, grifind είπε

Αυριο παραλαμβανω moonlighter το οποιο το εψηνα πολυ καιρο τωρα! κ εγω θα επανελθω με νεα! :P

To moonlighter ειναι σιγουρη αγορα για μενα , αλλα περιμενω να πεσει στο δεκαρικο να το παρω digital. Περιμενω εντυπωσεις ομως , σε ευχαριστω!

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, james9tito είπε

To switch ειναι indie machine , μας/σας αρεσει ή οχι. Αν θελουμε να βγουνε και αλλα hollow knight πρεπει με το πορτοφολι μας να στηριξουμε τους devs που το αξιζουν. Αυτη τη στιγμη το smoke and sacrifice εχει 60% εκπτωση , δηλδη καπου 7 ευρω. 

Αν ρισκαρει ενας και αξιζει τοτε θα το παρουν και αλλοι και ισως η μικρη εταιρια αργοτερα να βγαλει κατι πολυ καλυτερο-μεγαλυτερο. Και το γραφω αυτο εδω , στο νημα που καποιοι θα πληρωσουν 60 ευρω στην capcom για τα resident evil . 

Εγώ πάντως 2 σελίδες πριν γράφω για το Max the curse of brotherhood, το οποίο ήταν πολύ μέτριο και σίγουρα δεν αξίζει 15 λίρες (κασέτα πάντα). Δεν το συνιστώ απλά.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, james9tito είπε

Δεν συμφωνω καθολου με το παραπανω σκεπτικο.

Ναι να αγορασει ο κοσμος τα καλα indie που στην τελικη τον ενδιαφερουν.

Οχι να παει να αγορασει παιχνιδια στα τυφλα ''για να στηριξει''τον developer.

Επισης δεν σκεφτεσαι τι αλλα παιχνιδια μπορει να αγορασει καποιος,ειδικα αν εχει παραπανω απο μια πλατφορμες(δηλαδη παραπανω απο Switch).

Με τα ιδια χρηματα που ζηταει το εν λογω παιχνιδι που δεν το ξερω καν,μπορω να αγορασω το Resident evil 7 για το pc πχ ή το Doom και παει λεγοντας.

Σιγουρα δεν θα εδινα τοσα χρηματα για ενα indie παιχνιδι που δεν βλεπω και την καλυτερη υποδοχη απο τον κοσμο

https://www.metacritic.com/game/pc/smoke-and-sacrifice

https://www.metacritic.com/game/switch/smoke-and-sacrifice

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, non-serviam είπε

Εγώ πάντως 2 σελίδες πριν γράφω για το Max the curse of brotherhood, το οποίο ήταν πολύ μέτριο και σίγουρα δεν αξίζει 15 λίρες (κασέτα πάντα). Δεν το συνιστώ απλά.

Ναι το ειδα , συμφωνω μαζι σου το ειχα παιξει ολοκληρο στο xbox καποτε που το ειχε δωσει δωρεαν. Μεχρι 5 ευρω το πολυ δεν αξιζει παραπανω.

Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα παρει το Fall of Light , με εψησε το τρειλερ και λιγο gameplay που ειδα και θυμιζε souls game. Καπου διαβασα οτι το ειχαν φτιαξει δυο ατομα και κατι τετοια τα εκτιμω περισσοτερο οποτε του εδωσα μια ευκαιρια. Δυστυχως το combat ειναι τελειως clunky και οπτικα στο switch τουλαχιστον (δεν ξερω για το pc) , θες να βγαλεις τα ματια σου απο την τραγικη εικονα . 

Θα του ξαναδωσω ευκαιρια αργοτερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που σε αυτό το νήμα δεν γίνετε καθόλου συζήτηση γιαυτό εδώ ενώ έχει πέσει στην κυριολεξία όλο το gaming internet με την είδηση

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Μου κάνει εντύπωση που σε αυτό το νήμα δεν γίνετε καθόλου συζήτηση γιαυτό εδώ ενώ έχει πέσει στην κυριολεξία όλο το gaming internet με την είδηση

Ε εντάξει δεν έχει ανακοινωθεί και τίποτα ακόμα (ημερομηνία, gameplay, story) αναλύθηκαν αρκετά από αυτά, κάποιος το είπε πάντως ότι θα μας χορεύει η Game Freak με leaks κτλ μέχρι να βγει .Επομένως για 9 μήνες (λογικά αν βγεί μεσα στο 2019) θα έχουμε να συζητάμε.

Επεξ/σία από stafftw
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, chek2fire είπε

2σελιδες πιο πισω αν δεις,εγιναν τα σχετικα σχολια μετα το Direct και εγω συγκεκριμενα εγραψα και το εξης :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
56 minutes ago, stafftw said:

Ε εντάξει δεν έχει ανακοινωθεί και τίποτα ακόμα (ημερομηνία, gameplay, story) αναλύθηκαν αρκετά από αυτά, κάποιος το είπε πάντως ότι θα μας χορεύει η Game Freak με leaks κτλ μέχρι να βγει .Επομένως για 9 μήνες (λογικά αν βγεί μεσα στο 2019) θα έχουμε να συζητάμε.

Υπάρχει άλλο νήμα για τα pokemon. 

• Like 1
Δημοσ.

Σας αλλάζω μεν το θέμα λίγο (από τα οικονομοτεχνικά και τις αναλύσεις)...

BotW λοιπόν... Να ναι καλά η φίλη μου που μου κόλλησε την ιδέα να το πιάσω... τώρα μου βγάζει και ανταγωνισμό του στυλ "πόσα shrines βρήκες;" αλλά και ευγενή άμιλλα μεταξύ εξερευνητών για να ανταλλάξουμε χρήσιμες ή καίριες πληροφορίες του στύλ "στην τάδε περιοχή εκεί θα βρείς αυτό για το τάδε quest κλπ". 

Συνεχίζω την περιήγησή μου στο Hyrule. Μόλις απελευθέρωσα το πρώτο Divine Beast και αφιέρωσα κάποιες ώρες εξερευνώντας τις τριγύρω περιοχές για να ενεργοποιήσω πύργους. Τώρα άρχισα να μυρίζομαι το μέγεθος του παιχνιδιού και πραγματικά μου προκαλεί δέος. Τόσο πολύ μάλιστα που πελαγώνω. Με τι να πρωτοασχοληθείς... shrines? quests? main story? side quests? να σηκώνεις κάθε πέτρα μπας και κρύβεται Korok Seed από κάτω? αναζήτηση των armor sets? cooking? μέχρι και σπίτι αγόρασα (βέβαια δεν ρώτησα την αντικειμενική αξία στο Hateno για τον  ΕΝΦΙΑ...). 

Τι παιχνίδι! 

• Like 7
Δημοσ.

Τα armor sets και τα upgrade αυτών είναι το μεγαλύτερο και πιο ευχάριστο time waster στο παιχνίδι. Το να προσπαθείς να βρεις τα materials για τα upgrades Όπως και το να βρεις όλα τα armor pieces είναι από μόνο του δεύτερο main quest γιατί κυριολεκτικά θα χτενισεις τον χάρτη και θα πολεμήσεις τα πάντα. 

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...