Mistwalker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην Ευρωπη αν θυμαμαι καλα θα ειναι ακομα χειροτερα.Ιδια τιμη και κανενα RE σε catridge οπως εκαναν με τα revelation. 24 λεπτά πριν, grifind είπε Ρε παιδες Celeste και Golf Story 60 euro physical edition? αληθεια τωρα? τα βρηκα στο ebay ειμαι ετοιμος να δωσω παραγγελια, κοιταω 60+ το καθενα! υπαρχει κανα eshop που τα εχει φθινοτερα εξω? Α και να μη ξεχασω και το stardew valley που θελω και επιτηδες δε παιρνω απο το eshop μια απο τα ιδια 50-60 ευρω! Τα 2 πρωτα ειναι limited run editions.Αφου δεν τα αγορασες απο την εταιρια οταν τα κυκλοφορησε με extra κοστος κανα 5ευρω νομιζω για το catridge τωρα ολα εξαντληθηκαν και μονο απο skulpers θα τα βρεις στο τριπλασιο της τιμης στην καλυτερη.Για το stardew δεν θυμαμαι αλλα να ειναι και αυτο limited run τοτε ισχυει το ιδιο Edit:το stardew δεν ειναι limited run αλλα ουτε το βρισκω σε γνωστα μαγαζια για physical στο switch εκτος απο το play asia που γραφει για collectors και sold out Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Mistwalker
Masamune Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, GeorgeMan said: Σιγά μην κάνουν πιο εύκολο ένα ήδη εύκολο παιχνίδι απ' το πρώτο λεπτό... Εννοείται ένα μεγάλο ΟΧΙ σ' αυτό που λες! Πάλι καλά δεν το έκαναν... Πώς θα γινόταν εύκολο το παιχνίδι αν άλλαζαν τους starters; Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Just now, Masamune said: Πώς θα γινόταν εύκολο το παιχνίδι αν άλλαζαν τους starters; Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες. Πχ τα psychic έχουν advantage σε περισσότερα είδη σε σχέση πχ με τα grass ή/και μαθαίνουν δυνατότερες επιθέσεις νωρίτερα ή/και τα βρίσκεις πολύ σπανιότερα στο game κλπ κλπ Επίσης πχ τα fighting είναι super effective στα normal, δηλαδή την πλειοψηφία των pokemon στο early game κλπ κλπ. Αυτό θα χαλούσε μια ευαίσθητη αρχική ισορροπία. Επίσης μην ξεχνάς ότι η αρχική τριάδα είναι το ένα super effective του άλλου. 1
Masamune Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Just now, GeorgeMan said: Πχ τα psychic έχουν advantage σε περισσότερα είδη σε σχέση πχ με τα grass ή/και μαθαίνουν δυνατότερες επιθέσεις νωρίτερα ή/και τα βρίσκεις πολύ σπανιότερα στο game κλπ κλπ Επίσης πχ τα fighting είναι super effective στα normal, δηλαδή την πλειοψηφία των pokemon στο early game κλπ κλπ. Αυτό θα χαλούσε μια ευαίσθητη αρχική ισορροπία. Επίσης μην ξεχνάς ότι η αρχική τριάδα είναι το ένα super effective του άλλου. Και η τριάδα psychic, dark, fighting είναι το ένα super effective του άλλου. Εντάξει θα πρέπει να αλλάξουν και το ποια pokemon θα συναντάς στο χορτάρι και ποια types θα έχουν οι gym leaders, αλλά αυτή είναι η ουσία. Να γίνει διαφορετικό το παιχνίδι για πρώτη φορά. Προσωπικά σε όλα τα παιχνίδια της σειράς για 25 χρόνια καταντά μονότονο να έχω πάντα στην εξάδα φωτιά, νερό, ηλεκτρισμού, ιπτάμενο, HM slave ποκεμον κτλ. Αν π.χ. "αναγκαζόσουν" να έχεις κάποιο fighting ή bug pokemon για να νικάς το dark starter του rival επειδή διάλεξες psychic, αυτομάτως θα χτίσεις την ομάδα σου διαφορετικά από το συνηθισμένο. Πάντα μιλάμε για το main story, όχι για το meta game.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 5 minutes ago, Masamune said: Και η τριάδα psychic, dark, fighting είναι το ένα super effective του άλλου. Εντάξει θα πρέπει να αλλάξουν και το ποια pokemon θα συναντάς στο χορτάρι και ποια types θα έχουν οι gym leaders, αλλά αυτή είναι η ουσία. Να γίνει διαφορετικό το παιχνίδι για πρώτη φορά. Προσωπικά σε όλα τα παιχνίδια της σειράς για 25 χρόνια καταντά μονότονο να έχω πάντα στην εξάδα φωτιά, νερό, ηλεκτρισμού, ιπτάμενο, HM slave ποκεμον κτλ. Αν π.χ. "αναγκαζόσουν" να έχεις κάποιο fighting ή bug pokemon για να νικάς το dark starter του rival επειδή διάλεξες psychic, αυτομάτως θα χτίσεις την ομάδα σου διαφορετικά από το συνηθισμένο. Πάντα μιλάμε για το main story, όχι για το meta game. Δεν γίνεται αυτό, η όλη φύση του game είναι αρχικά να βρίσκεις κάτι απλό και να εξελίσσεται κατά τη διάρκεια. Αν ξεκινάς με dark τι θα βρίσκεις 10 routes μετά, water?
chek2fire Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν υπάρχει μεγαλύτερο κόλλημα από το Tetris. Η καλύτερα θέση που έχω φτάσει μέχρι στιγμής είναι η 7η αλλά είναι να μην αρχίσεις να παίζεις. Δεν μπορείς να ξεκολήσεις με τίποτα. Πάντως και μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει τι γίνετε και πως σου κάνουν τέτοια attack και σε γεμίζουν μπάρες. Ενα άλλο game που παίζω αυτό τον καιρό και είναι από τα πολύ καλά jrpg παρά τον ανάλαφρο χαρακτήρα του είναι το world of final fantasy. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από chek2fire 1
ADHD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Ειναι down το eshop και τα online services η κατι παει λαθος σε εμενα? Τρωω ενα error οτι "your connection is not encrypted" η καπως ετσι.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, grifind είπε Ρε παιδες Celeste και Golf Story 60 euro physical edition? αληθεια τωρα? τα βρηκα στο ebay ειμαι ετοιμος να δωσω παραγγελια, κοιταω 60+ το καθενα! υπαρχει κανα eshop που τα εχει φθινοτερα εξω? Α και να μη ξεχασω και το stardew valley που θελω και επιτηδες δε παιρνω απο το eshop μια απο τα ιδια 50-60 ευρω! Ζητάνε μόνο 60 για το Golf Story; Απίστευτο μου φαίνεται... Εγώ που το παρήγγειλα απευθείας από την Limited Run όταν βγήκε, κόστισε με μεταφορικά 40 ευρώ. 1
grifind Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Ζητάνε μόνο 60 για το Golf Story; Απίστευτο μου φαίνεται... Εγώ που το παρήγγειλα απευθείας από την Limited Run όταν βγήκε, κόστισε με μεταφορικά 40 ευρώ. ε και οσο παιρναει ο καιρος ολο και πιο ακριβα θα ειναι τα συγκεκριμενα games.. και γι αυτο λεω να το τσιμπησω. απο γερμανια το βρηκα 50κατι με μεταφορικα στο ebay τωρα 11 ώρες πριν, Mistwalker είπε Στην Ευρωπη αν θυμαμαι καλα θα ειναι ακομα χειροτερα.Ιδια τιμη και κανενα RE σε catridge οπως εκαναν με τα revelation. Τα 2 πρωτα ειναι limited run editions.Αφου δεν τα αγορασες απο την εταιρια οταν τα κυκλοφορησε με extra κοστος κανα 5ευρω νομιζω για το catridge τωρα ολα εξαντληθηκαν και μονο απο skulpers θα τα βρεις στο τριπλασιο της τιμης στην καλυτερη.Για το stardew δεν θυμαμαι αλλα να ειναι και αυτο limited run τοτε ισχυει το ιδιο Edit:το stardew δεν ειναι limited run αλλα ουτε το βρισκω σε γνωστα μαγαζια για physical στο switch εκτος απο το play asia που γραφει για collectors και sold out Το Stardew το βρίσκω japan εκδοση και φοβαμαι μη μου ειναι στα γιαπωνεζικα και δεν εχει αλλαγη γλωσσας και δε βγαζω ακρη.
james9tito Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Εχω μια απορια. Τοσοι κατοχοι switch εδω μεσα, τοσοι φανατικοι της Ν και δεν θυμαμαι κανεναν να εχει παρει ενα indie παιχνιδακι, ψιλοαγνωστο και να γραψει δυο λογια. Μονο ο malthador καμια φορα αν δεν με απατα η μνημη μου. Και λεω indie εκτος των γνωστων hollow knight, golf story, stardew valley που τα ξερουμε ολοι . Απο θεωριες, πωλησεις, ευχες, κριτικη , πηξαμε , ας πουμε και τιποτα για κανενα παιχνιδι. Τελος παντων χτες πηρα το smoke and sacrifice , πιθανον να μην αξιζει αλλα θα επανελθω με νεοτερα οταν ασχοληθω λιγο μαζι του. 1 2
dinos234 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Είδα ότι βγήκαν τα res 0, 1 και 4 για προπαραγγελια ακριβά θεωρώ.
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, dinos234 said: Είδα ότι βγήκαν τα res 0, 1 και 4 για προπαραγγελια ακριβά θεωρώ. Να πούμε εδώ ότι η physical των 0/1 θα περιέχει μόνο το 0 μέσα, το 1 θα είναι σε download code. Άρα μιλάμε για cartridge των 16GB το οποίο έχει το ίδιο κόστος με ένα blu-ray disc. With that said η physical του Origins Collection είχε launch price $39.99 στα twins, ενώ στο NSw έχει $59.99 (χωρίς να συνυπολογίζουμε το κόστος των GB που θα πρέπει να είναι ελεύθερα στην κάρτα για να κατεβάσουμε το 1). Ευχαριστούμε πολύ την Capcom που φέρνει τα games της στο NSw, είναι αξιολάτρευτη! Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Malthador 1 1
dinos234 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 30€ τα είδα να κάνουν το 0 το έχω το 1 δεν το έχω αλλά προτιμάω να το αγοράσω σε κονσόλα η σε pc με το 1/3 τιμης.
james9tito Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Να πούμε εδώ ότι η physical των 0/1 θα περιέχει μόνο το 0 μέσα, το 1 θα είναι σε download code. Άρα μιλάμε για cartridge των 16GB το οποίο έχει το ίδιο κόστος με ένα blu-ray disc. With that said η physical του Origins Collection είχε launch price $39.99 στα twins, ενώ στο NSw έχει $59.99 (χωρίς να συνυπολογίζουμε το κόστος των GB που θα πρέπει να είναι ελεύθερα στην κάρτα για να κατεβάσουμε το 1). Ευχαριστούμε πολύ την Capcom που φέρνει τα games της στο NSw, είναι αξιολάτρευτη! ΠΟΣΟ? 59.99? Ενταξει δεν γινεται ρε συ. Αλλα οσο φταει η capcom φταιει και η Ν. Ας τους ριξει πορτα
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 5 minutes ago, dinos234 said: 30€ τα είδα να κάνουν το 0 το έχω το 1 δεν το έχω αλλά προτιμάω να το αγοράσω σε κονσόλα η σε pc με το 1/3 τιμης. Πού τα είδες στα 30; Το amazon λέει $60 πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις