Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, chek2fire είπε

To battle chasers που είναι ένας από τους τίτλους που παίζω αυτό τον καιρό είναι απλά φοβερό. Για όποιον του αρέσει το είδος των turn based rpg που είναι ποιο επικεντρωμένα στο χτίσιμο χαρακτήρα, loot και μάχες τότε πρέπει να το δει οπωσδήποτε. ΑΑ τίτλος και στα γραφικά του και στο gameplay του.

Δεν το γνώριζα. Είναι στα γούστα μου! Θα το δοκιμάσω, σ’ ευχαριστώ πολύ! 

• Moderators
Δημοσ.

Όχι, μία φορά την έχω πολεμήσει.

Αλλά δεν χρειάζεται πλέον, βρήκα άλλο τρόπο που μου διέφευγε γιατί είμαι στόκος.

Υπάρχει τραμ στο Basin που το παίρνεις και σε βγάζει Edge, δεν το είχα παρατηρήσει καν.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Εμενα αυτο που με μπερδευει και με καθυστερει ειναι οτι ενω ψαχνω με λεπτομερεια και υπομονη την καθε περισοχη , αργώ ή δεν βρίσκω ποτε αυτόν που πουλάει τον χάρτη. Ειναι εκνευριστικο, χτες εξερευνουσα στο royal waterways πανω απο μια ωρα , ωσπου εφτασα στο Boss , το εβγαλα και ακομη χαρτη δεν εχω. WTF?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Basilisc είπε

Ανέβασε την φωνή στο παιχνίδι. Εγώ πάντα τον άκουγα. 

Σωστος. Γενικα δεν παιζω με πολυ δυνατα τον ηχο γιατι συνηθως παιζω στο κρεβατι ξαπλα . Και η γυναικα λεει την ενοχλει και το τσικ τσικ απο τα κουμπια. ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Από σημερα ακουστικα μεχρι να αποφασισει η Ν να επιτρεψει bluetooth

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hollow knight αισιος το τελειωσα στο 80 % στις 40 ωρες......θα ξεκουρασω καμια βδομαδα τα ματακια μου και μετα θα παω για 100%

Απορω πως δεν το εβγαλαν παντου αυτοτο παιχνιδι!

Επεξ/σία από sils
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί οι άλλοι δεν νοιάζονται για βλακειες indies, παίζουν μόνο σοβαρά games, όπως το RDR2 που δεν έχει βγει ακόμα, αλλά δεν πειράζει! 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Devolver Digital ανέβασε στο Twitter ότι θα φέρει πάνω από μία "ντουζίνα" παιχνίδια στο Switch μέχρι το τέλος του χρόνου:

http://www.nintendolife.com/news/2018/07/devolver_digital_has_12_games_lined_up_for_switch_this_year

Για όσους δεν γνωρίζουν η Devolver έχει εκδόσει παιχνίδια όπως τα Talos Principle, Serious Sam, Shadow Warrior και Hotline Miami μεταξύ άλλων.

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...