Moderators Malthador Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 4 minutes ago, Fulgore said: Οχι ακομα(δεν εχει βγει και κανενα παιχνιδι το 2019 να με κερδισει ακομα) αλλα και ακομα και αν παω και το αγορασω τωρα,το παραπανω σχολιο μου θα ισχυει ειδικα μιας και οπως εχουν γραψει αρκετοι στο παρον θεμα εχουν περαν απο Switch τουλαχιστον αλλη μια κονσολα/πλατφορμα,ειτε Ps4,ειτε pc. Αν είχες Switch θα μπορούσες να κατανοήσεις τι μανίκι είναι να αγοράζεις digital games σε μία κονσόλα με 32 GB μνήμη που παίρνει μόνο microSD και όχι εξωτερικό δίσκο. Επίσης θα μπορούσες να κατανοήσεις τι μανίκι είναι να πρέπει να κατεβάσεις 30GB, όχι απλά με wifi, αλλά με το all-time-shitty wifi του Switch. Και αφού θα κατανοούσες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε οι Switch owners (που δεν αντιμετωπίζουμε στις άλλες κονσόλες μας), τότε δεν θα σε ξεπερνούσε το γεγονός ότι τσαντιζόμαστε που δεν βγάζει τα games της σε κασετάκι. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Malthador είπε Αν είχες Switch θα μπορούσες να κατανοήσεις τι μανίκι είναι να αγοράζεις digital games σε μία κονσόλα με 32 GB μνήμη που παίρνει μόνο microSD και όχι εξωτερικό δίσκο. Επίσης θα μπορούσες να κατανοήσεις τι μανίκι είναι να πρέπει να κατεβάσεις 30GB, όχι απλά με wifi, αλλά με το all-time-shitty wifi του Switch. Και αφού θα κατανοούσες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε οι Switch owners (που δεν αντιμετωπίζουμε στις άλλες κονσόλες μας), τότε δεν θα σε ξεπερνούσε το γεγονός ότι τσαντιζόμαστε που δεν βγάζει τα games της σε κασετάκι. Μα δεν διαφωνω σε αυτο που λες,το εχω ξαναγραψει και πιο παλια. Αυτο που λεω ειναι ομως οτι δεν ειναι τιποτα καινουργια παιχνιδια ή ξεχωριστα μονο για το Switch και κανει τωρα ταρζανιες η Capcom στον τροπο αποθηκευσης.Τα διαβαζουμε εδω και καιρο αυτα με τις διαφορετικες εκδοσεις των εταιρειων στον τροπο αποθηκευσης. Ουτε εμενα μαρεσει πχ που στα bundles της κονσολας σε ορισμενα απο αυτα εχει μεσα κωδικο αντι για κασετα και εννοειται οτι (ισως και για λογους νοσταλγιας)ειμαι υπερ του φυσικου προιοντος σε Nintendo κονσολα. Αλλα καλως ή κακως με τα χρονια αυτο που εμαθα με την Nintendo στις τελευταιες κονσολες ειναι οτι πρεπει να προγραμματισεις απο νωρις τι θα κανεις κυριως για το κομματι των multiplatform. Γιαυτο το λογο και ακομα και οταν παρω Switch,θα περιοριστω μονο στην αγορα exclusive και για τα υπολοιπα Multiplatform θα προτιμησω καποια αλλη πλατφορμα για λογους performance αλλα και ευκολιας οπως σωστα λες. Και για την μνημη που σωστα λες δεν μου κανει εντυπωση. Ξεχναμε μηπως το Wii U που το κυκλοφορησε με 8gb μνημης? Και εκει ολως τυχαιως σχεδον ολες μου οι αγορες ηταν για αυτο το λογο(δεν ασχοληθηκα με εξωτερικο σκληρο)σε δισκακια περαν ελαχιστων Wii παιχνιδιων απο το store που ειχα παρει. Με λιγα λογια αυτο που λεω ειναι οτι ειναι πραγματα που ο κοσμος τρωει στην μουρη εδω και καιρο,δεν ειναι κατι το καινουργιο και ο λογος που ελπιζω σε νεο Switch και δεν εχω παρει ακομα την κονσολα ειναι μην βγει με βελτιωμενο Wifi πχ οπως εγινε στο ps4. Κατα τα αλλα μου ηθελε να εβγαινε και Red Dead 2 στο Switch ο Reggie που το παιχνιδι θα ξεπερασει σε βαθος χρονου και τα 110gb απο τα updates. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Fulgore 1
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Παρολα αυτα νομιζω οτι μαλλον ηρθε η ωρα μου και μενα να παρω Switch μετα το τελευταιο Pokemon direct,και αναμενω και καποια Special edition ισως να βγαλουν πανω σε αυτο 2
stafftw Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Fulgore είπε Παρολα αυτα νομιζω οτι μαλλον ηρθε η ωρα μου και μενα να παρω Switch μετα το τελευταιο Pokemon direct,και αναμενω και καποια Special edition ισως να βγαλουν πανω σε αυτο Από ότι φαίνεται θα είναι όμορφος ο κόσμος του, και όντως μπορεί να βγεί ωραίο special edition (είναι ωραία τα σπαθιά και οι ασπίδες ).Καλα εννοείται από εμένα θα είναι day one αγορά (για αυτό το λόγο αγόρασα εξ'αρχής το switch) 1
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κι εμένα που δεν είμαι pokémon-fag με άγγιξε αυτό που είδα. Φαίνεται εξαιρετικό. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Malthador 2
aris4me Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Ωραία η σημερινή ανακοίνωση και από εμένα είναι ΝΑΙ day 1! Φαίνεται υπέροχο! 1
Masamune Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Πάλι όμως τα starters θα είναι grass, fire, water.. Χάθηκε να τα κάνουν psychic, dark, fighting να γίνει επιτέλους λίγο διαφορετικό το παιχνίδι και οι ομάδες που θα χτίζεις.. 2
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Ας ειναι το ιδιο το κεντρικο παιχνιδι καλο,και μακαρι τα μονα αρνητικα του να ειναι οπως το παραπανω. Οκ και εμενα πχ δεν μαρεσουν οι ονομασιες αλλα αν το παιχνιδι ειναι overall καλο,χαλαλι. Περιμενω ουτως ή αλλως να δω τι pokemon(ή και αλλες διαφορες)θα εχουν μεταξυ τους οι 2 διαφορετικες εκδοσεις. Αλλα το late 2019 φανταζομαι παει μια και καλη για γιορτες αλα Smash Bros,αρα εχουμε πολυ δρομο ακομα για πληροφοριες μεχρι να βγει το παιχνιδι.
stafftw Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ας ειναι το ιδιο το κεντρικο παιχνιδι καλο,και μακαρι τα μονα αρνητικα του να ειναι οπως το παραπανω. Οκ και εμενα πχ δεν μαρεσουν οι ονομασιες αλλα αν το παιχνιδι ειναι overall καλο,χαλαλι. Περιμενω ουτως ή αλλως να δω τι pokemon(ή και αλλες διαφορες)θα εχουν μεταξυ τους οι 2 διαφορετικες εκδοσεις. Αλλα το late 2019 φανταζομαι παει μια και καλη για γιορτες αλα Smash Bros,αρα εχουμε πολυ δρομο ακομα για πληροφοριες μεχρι να βγει το παιχνιδι. Iσχύει παρεκκλίναν λίγο από την πεπατημένη και έπεσαν όλοι να τους φάνε, δεν είναι αρνητικό για μια σειρά με τέτοιο κοινό να τα κρατάει έτσι πιστεύω, εντάξει τις κλασικές διαφορές θα έχουν pokemon, legendary και λίγο στο main story ίσως. Κάθε χρόνο το ίδιο δε γίνεται; Μας το ανακοινώνουν την pokemon day(27 Φεβρουαρίου) και βγαίνει Νοέμβριο του ίδιου έτους (κοντά στη black friday) όπως έγινε με sun/moon λες να το τρενάρουν μέχρι Χριστούγεννα;
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Ουτως ή αλλως το παιχνιδι ακομα δεν εχει ολοκληρωθει απο πλευρας παραγωγης απο οτι φαινεται,αρα τους κοβω να το δουλευουν περιπου μεχρι το καλοκαιρι και βεβαια ειναι γνωστο οτι η περιοδος γιορτων βολευει για πωλησεις ειδικα system seller τιτλων σαν αυτο που ανεβαζουν και τις πωλησεις της ιδιας της κονσολας . Αλλα ναι το late 2019 το μεταφραζω προσωπικα(μακαρι να πεσω εξω και να βγει νωριτερα)για Οκτωβριο με Νοεμβριο στην καλυτερη.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Θα έχουμε μαραθώνιους βιντεοπαρουσιάσεων για το Pokemon σε πιο εξτριμ καταστάσεις από το Smash Bros, ολόκληρο το Ε3 direct για πάρτη του! Επίσης, τελικά η ιδέα για ένα μίνι Switch δεν μοιάζει και ακραία παράλογη, αντιθέτως επειδή το Pokemon franchise είναι τόσο system seller μια μίνι έκδοση θα είναι πιο προσιτή σε ένα κάρο φανς που δεν έχουν πάρει την κονσόλα.
Mistwalker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Αυτα τα σχολια περι Crapcom που διαβαζω απλα με βαση το αν θα βγαλει ενα παιχνιδι σε κασετα ή οχι με ξεπερνανε πραγματικα. Το crapcom τραβαει πολυ πριν το switch αλλα ειναι ενα ονομα που τους παει γαντι και θα συνεχισει να γραφεται για πολυ καιρο ακομα.Για μενα ξεκινησε οταν κατεστρεψαν το ονομα του μεγαλυτερου fighting game ονοματι street fighter οταν εβγαλαν το 5 που ουτε μισο game δεν ηταν.Ειχε μονο online,practice,ενα πολυ μικρο character roster και πολλα microtransactions για περιπου 1 χρονο στην τιμη των 60€.Αλλα επειδη λεμε για το switch ναι ειναι μεγαλο προβλημα οταν εχουν χεσμενους τους δυτικους αγοραστες και ειδικα την Ευρωπη.Στην EU τα περισσοτερα τους games τα κανει publish η ΝοΕ αποτι εχω διαβασει οποτε γλιτωνουν καποια χρηματα.Απο τη στιγμη που βγαζουν τα games τους σε physical στην Ιαπωνια για πιο λογο δεν τα φερνουν στη δυση αν και εχουν αγγλικη γλωσσα και μου ζητανε να τους δωσω τα ιδια λεφτα για να το παρω σε digital.Μια που λεμε και για digital/physical ενα παραδειγμα ακομα με το ace atorney trilogy που θα βγει physical στην japan και στη δυση μονο digital. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Απο τη στιγμη που βγαζουν τα games τους σε physical στην Ιαπωνια για πιο λογο δεν τα φερνουν στη δυση αν και εχουν αγγλικη γλωσσα και μου ζητανε να τους δωσω τα ιδια λεφτα για να το παρω σε digital. Αν δεν κανω λαθος οι Ιαπωνες γενικα τιμανε αρκετα τις physical κυκλοφοριες. Παντως και στα Twins σε ψηφιακη μορφη κυκλοφορησε αρχικα το παιχνιδι και μετα απο καποιο διαστημα βγηκε και κουτατο. Για τον ιδιο λογο φανταζομαι που και το Bayonetta Climax edition μονο στην Ιαπωνια ειχε και τα δυο παιχνιδια κουτατα. Για το SFV εχω προσωπικη εμπειρια με το παιχνιδι μιας και το παιζω day one και αρα γνωριζω αναλυτικα το ολο σκηνικο(τα εχω γραψει και στο αντιστοιχο θεμα στο forum),αλλα μιας και δεν κυκλοφορησε στο Switch ουτως ή αλλως δεν ειναι αξιο λογου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 5 hours ago, Masamune said: Πάλι όμως τα starters θα είναι grass, fire, water.. Χάθηκε να τα κάνουν psychic, dark, fighting να γίνει επιτέλους λίγο διαφορετικό το παιχνίδι και οι ομάδες που θα χτίζεις.. Σιγά μην κάνουν πιο εύκολο ένα ήδη εύκολο παιχνίδι απ' το πρώτο λεπτό... Εννοείται ένα μεγάλο ΟΧΙ σ' αυτό που λες! Πάλι καλά δεν το έκαναν... 5 hours ago, Fulgore said: Περιμενω ουτως ή αλλως να δω τι pokemon(ή και αλλες διαφορες)θα εχουν μεταξυ τους οι 2 διαφορετικες εκδοσεις. 5 διαφορετικά pokemon encounters και 1 διαφορετικό legendary, και το πολύ ελαφρώς αλλιώτικη ροη γεγονότων. Τίποτα σημαντικό ως συνήθως. Μόνο αν είσαι completionist 110% θα "χρειάζεσαι" και τα 2. 4 hours ago, Fulgore said: Αλλα ναι το late 2019 το μεταφραζω προσωπικα(μακαρι να πεσω εξω και να βγει νωριτερα)για Οκτωβριο με Νοεμβριο στην καλυτερη. Τέλη Νοέμβρη λέω εγώ. Πρέπει να βγει φέτος όμως, δεν χωράει delay...
grifind Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Ρε παιδες Celeste και Golf Story 60 euro physical edition? αληθεια τωρα? τα βρηκα στο ebay ειμαι ετοιμος να δωσω παραγγελια, κοιταω 60+ το καθενα! υπαρχει κανα eshop που τα εχει φθινοτερα εξω? Α και να μη ξεχασω και το stardew valley που θελω και επιτηδες δε παιρνω απο το eshop μια απο τα ιδια 50-60 ευρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις