Moderators Malthador Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, dekulinkgr said: Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο.Ψηνομουν ασχημα για τα παλια resi ειδικα που ελιωσα το resi 2 remake προσφατα αλλα με αυτες τις πρακτικες που κανει η εταιρεια το βλεπω αρκετα δυσκολο.Και δεν ειναι μονο στην Ευρωπη και στην Ιαπωνια το ιδιο περιπου.Μονο το resi 0 θα ειναι σε cart και μαζι εχει κωδικο για το 1. https://www.resetera.com/threads/biohazard-origins-collection-for-switch-retail-release-is-re0-in-a-cart-remake-as-dl-code-17gb-space-required-bh4-digital-only.101942/ Άντε ρε αχάριστοι, αφού η Capcom υποστηρίζει με τα μπούνια το NSw και σας σέβεται σαν καταναλωτές, τι άλλο περιμένατε να κάνει; Ούτε μισό ευρώ στην κωλοεταιρεία μέχρι να σιάξει η συμπεριφορά της. Εάν καίγεστε να παίξετε κάποιον τίτλο αγοράστε κλειδάκι ή αγοράστε μεταχειρισμένο physical, τουλάχιστον να μην «χρεωθείτε» πώληση. Εντελώς φτηνιάρηδες. Ουστ. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Malthador
james9tito Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Ή τα παίζετε σαν ανθρωποι στο steam ή στο ps4 που κατά καιρούς έχουν τιμή πάτο. Εσεις φταίτε για τα "κόλπα" των εταιριών. Τωρα κάνετε και τη δουλειά της Capcom (θα αρμεξει χρήμα) και της Ν (επισης θα αρμεξει χρημα με μηδεν προσπάθεια). Μιλήστε με το πορτοφολάκι σας και αφηστε τη γκρίνια. Ειναι σαν αυτούς που γκρινιάζουν για το Anthem αυτο τον καιρο. Τα εσταξες κυριε gamer για το 1ο Destiny που ήταν γτπ?Τα εσταξες. Τα εσταξες κυριε gamer για το Division Που εγινε παιχνιδι μετα από κανενα χρονο? Τα εσταξες Τα εσταξες κυριε gamer για το Destiny 2 που επισης εγινε παιχνιδι μετα απο 1 χρονο και Paid dlc? Τα εσταξες. Ε παιξε τωρα το Anthem γιατι η ΕΑ ειδε οτι υπαρχουν βοδια που πληρωνουν και εβγαλε και αυτη ενα μισοτελειωμενο παιχνιδι για να σε αρμεξει. Το ιδιο και με τα Resi τωρα. Το 99% των παικτων τα εχει παιξει. Ας μην το παρει κανεις , αλλιως η capcom τη δουλεια της την εκανε μια χαρα. 5
D.Luffy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως νομίζω ότι αν η Capcom δει πτώσεις στις πωλήσεις, αυτό που θα κάνει είναι απλώς να κόψει εντελώς κυκλοφορίες συγκεκριμένων παιχνιδιών στο Switch. Δεν θα αρχίσει να τα κυκλοφορεί ξαφνικά σε cart για να μείνουμε ευχαριστημένοι. Κι αυτό γιατί είναι όντως κωλοεταιρία. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από D.Luffy 2
james9tito Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Εγώ πάντως νομίζω ότι αν η Capcom δει πτώσεις στις πωλήσεις, αυτό που θα κάνει είναι απλώς να κόψει εντελώς κυκλοφορίες συγκεκριμένων παιχνιδιών στο Switch. Δεν θα αρχίσει να τα κυκλοφορεί ξαφνικά σε cart για να μείνουμε ευχαριστημένοι. Κι αυτό γιατί είναι όντως κωλοεταιρία. Ok , που με βλαπτει εμενα ως gamer αυτο? Θα μου λειψουν τα resi? Οχι. Δηλαδη να παω με τα νερα της για να τους δωσω και λεφτα απο πανω? Ποτε μην βγαλει τιποτα για το switch. Σωνει και καλα να παιξουμε τα resi 20ετιας στο switch? Eκει πατανε και αυτοι και κανουν αυτα που κανουν .
non-serviam Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Πατάνε στο ότι είναι φορητό, οπότε στην υπάρχουσα περίοδο που είμαστε όλοι στο τρέξιμο μπορούμε πχ να το παίξουμε στο τρένο για τη δουλειά (ή στο χέσιμο ). Γενικά έχουν κάνει την έρευνα τους (εκτός αν είναι τόσο ανάπηροι) όσον αφορά τις ανάγκες τις αγοράς (και όχι τα θέλω).
D.Luffy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, james9tito είπε Ok , που με βλαπτει εμενα ως gamer αυτο? Θα μου λειψουν τα resi? Οχι. Δηλαδη να παω με τα νερα της για να τους δωσω και λεφτα απο πανω? Ποτε μην βγαλει τιποτα για το switch. Σωνει και καλα να παιξουμε τα resi 20ετιας στο switch? Eκει πατανε και αυτοι και κανουν αυτα που κανουν . Το τονίζω αυτό μιας και έχει να κάνει με τον καθένα μας προσωπικά. Εσένα μπορεί να μη σε ενδιαφέρουν αλλά εγώ τα θέλω τα Resi στο Switch και ας είναι και 100ετίας. Απλώς δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν τα βγάζει σε physical release και σχολιάζω για το πόσο κωλοεταιρία είναι. Και εννοείται ότι προτιμώ να βγουν σε digital only παρά να μη βγουν καθόλου.
non-serviam Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Σουρωτήρι γενικά το Switchακι μας... https://wccftech.com/modders-nintendo-switch-android/
james9tito Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Το τονίζω αυτό μιας και έχει να κάνει με τον καθένα μας προσωπικά. Εσένα μπορεί να μη σε ενδιαφέρουν αλλά εγώ τα θέλω τα Resi στο Switch και ας είναι και 100ετίας. Απλώς δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν τα βγάζει σε physical release και σχολιάζω για το πόσο κωλοεταιρία είναι. Και εννοείται ότι προτιμώ να βγουν σε digital only παρά να μη βγουν καθόλου. Το "εμενα" το τοποθετησα σαν "εμας" , προσπαθωντας να το δω απο ολες τις μεριες. Αν τωρα εσυ προσωπικα καιγεσαι για τα resi στο switch τοτε η crapcom θα σε χορέψει στο ταψι και θα πεις και ενα τραγουδι. Αλλα μετα μην γκρινιαζετε που θα ερθει και νεα capcom και θα πει "κοιτα να δεις πως πουλησαν τα resi στο switch και ήταν και digital only". Ας βγαλω και εγω τα fatal frame πχ σε ενα κασετακι με κωδικους για download. Και αντε ξανα μανα γκρινια εμεις εδω περα. Τα "εσυ" και "εγω" και "γκρινια" δεν ειναι προσωπικα για σενα, για χαρη της συζητησης τα γραφω ετσι . Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από james9tito
D.Luffy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, james9tito είπε Το "εμενα" το τοποθετησα σαν "εμας" , προσπαθωντας να το δω απο ολες τις μεριες. Αν τωρα εσυ προσωπικα καιγεσαι για τα resi στο switch τοτε η crapcom θα σε χορέψει στο ταψι και θα πεις και ενα τραγουδι. Αλλα μετα μην γκρινιαζετε που θα ερθει και νεα capcom και θα πει "κοιτα να δεις πως πουλησαν τα resi στο switch και ήταν και digital only". Ας βγαλω και εγω τα fatal frame πχ σε ενα κασετακι με κωδικους για download. Και αντε ξανα μανα γκρινια εμεις εδω περα. Τα "εσυ" και "εγω" και "γκρινια" δεν ειναι προσωπικα για σενα, για χαρη της συζητησης τα γραφω ετσι . Πως είναι δυνατόν να υπάρχει "εμάς" σε αυτή την περίπτωση? Εμένα με ενδιαφέρουν τα resi στο switch, εσένα δεν σε ενδιαφέρουν. Δεν μπορείς να τα βάλεις όλα στο ίδιο τσουβάλι. Και δεν είδα να προσπαθείς να το δεις από όλες τις μεριές. Σύμφωνα με το προηγούμενο μύνημα, από τη δική σου μόνο το είδες. Τώρα όσο αναφορά τα resi, έτσι κι αλλιώς δεν αναμένεται να σπάσουν τα ταμεία της Capcom στο Switch για να ζηλέψει και να ακολουθήσει ανάλογα και η υπόλοιπη gaming βιομηχανία σε digital-only. Πρόκειται για επανακυκλοφορίες που θα τραβήξουν πολύ περισσότερο τους φανατικούς της σειράς. Εξού και το digital-only της υπόθεσης. Τέλος, εγώ μπορεί να κατακρίνω την πρακτική της, αλλά δεν θα χάσω και τον ύπνο μου επειδή δεν θα βγει η σειρά σε cartridge. Δεν αποτελεί για μένα τελικό κριτήριο αγοράς. Τώρα για κάποιον άλλο αυτά μπορεί να μην ισχύουν και να ρίξει άκυρο στην Capcom. Άλλοι επίσης μπορεί να προτιμούν και τις digital only αγορές και να μην υδρώνει το αυτί τους. Γι αυτό σου λέω ότι δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Δεν υπάρχει "εμάς" στο ποια παιχνίδια θέλουμε να παίξουμε, που θα τα παίξουμε και με τι μέσο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από D.Luffy
greed Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Να ήταν μόνο η Capcom που κάνει κάτι τέτοιο να το καταλάβω.. αλλά σχεδόν την ίδια αντιμετώπιση έχουν όλες οι εταιρίες. Έπρεπε να είχε βάλει blue ray disk στο switch η νιντνεντο 🤣
mansa2k Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Πως είναι δυνατόν να υπάρχει "εμάς" σε αυτή την περίπτωση? Εμένα με ενδιαφέρουν τα resi στο switch, εσένα δεν σε ενδιαφέρουν. Δεν μπορείς να τα βάλεις όλα στο ίδιο τσουβάλι. Και δεν είδα να προσπαθείς να το δεις από όλες τις μεριές. Σύμφωνα με το προηγούμενο μύνημα, από τη δική σου μόνο το είδες. Τώρα όσο αναφορά τα resi, έτσι κι αλλιώς δεν αναμένεται να σπάσουν τα ταμεία της Capcom στο Switch για να ζηλέψει και να ακολουθήσει ανάλογα και η υπόλοιπη gaming βιομηχανία σε digital-only. Πρόκειται για επανακυκλοφορίες που θα τραβήξουν πολύ περισσότερο τους φανατικούς της σειράς. Εξού και το digital-only της υπόθεσης. Τέλος, εγώ μπορεί να κατακρίνω την πρακτική της, αλλά δεν θα χάσω και τον ύπνο μου επειδή δεν θα βγει η σειρά σε cartridge. Δεν αποτελεί για μένα τελικό κριτήριο αγοράς. Τώρα για κάποιον άλλο αυτά μπορεί να μην ισχύουν και να ρίξει άκυρο στην Capcom. Άλλοι επίσης μπορεί να προτιμούν και τις digital only αγορές και να μην υδρώνει το αυτί τους. Γι αυτό σου λέω ότι δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Δεν υπάρχει "εμάς" στο ποια παιχνίδια θέλουμε να παίξουμε, που θα τα παίξουμε και με τι μέσο. Καταρχήν δεν είναι ανάγκη να διασταυρώνουμε τα ξίφη μας για πολιτικές εταιριών. Ο καθένας ψηφίζει με το πορτοφόλι του και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει πως θα ξοδέψει τα χρήματα του. Προφανώς η ευνοϊκότερη λύση ήταν να κυκλοφορήσουν και στα δύο μέσα σε όλες τις αγορές. Αν το δούμε επιχειρηματικά, η Capcom πράττει λανθασμένα από την στιγμή που η Ν ξεκαθάρισε πως μόλις το 20% (και ακόμα λιγότερο όταν πρόκειται για ολοκληρωμένα παιχνίδια) της συνολικής αγοράς του NSW ασχολείται με το ψηφιακό μέσο. Σε ένα γενικότερο επίπεδο αυτό με φέρνει πίσω στην συζήτηση με το cloud και μου θυμίζει κάπως ένα χαρακτηριστικό πρόβλημα των σημερινών γενιών, την μερική (ή την παντελή) έλλειψη υπομονής. Σήμερα οι καταναλωτές τα θέλουν όλα άμεσα κάτι που είναι αποτέλεσμα της αύξησης της τεχνολογίας αλλά και του περιεχομένου. Το περιεχόμενο είναι τεράστιο, οι ταινίες, σειρές, βιβλία ακόμα και πρόσβαση σε τεράστια ποικιλία φαγητού από διάφορες χώρες που υπάρχει σήμερα δεν προϋπήρχε ποτέ άλλοτε. Ακόμα και η πρόσβαση στις καθημερινές ειδήσεις μπορεί να γίνει με το πάτημα ενός κουμπιού χάρις στα social media με αποτέλεσμα ο κόσμος πολλές φορές καταπίνει τις ειδήσεις χωρίς να τις επεξεργάζεται. Όλος αυτός ο καθημερινός βομβαρδισμός από διαφορετικά πεδιά τελικά οδηγεί στην κατανάλωση χρόνου. Παράδειγμα to netflix δίνει πρόσβαση σε πληθώρα περιεχομένου αλλά στην πραγματικότητα, είμαι πεπεισμένος, ότι αρκετοί χρήστες του δεν θα ενδιαφερόντουσαν να δουν αρκετές από της σειρές που προσφέρει αν δεν υφίστανται ως υπηρεσία. Δεν είναι τυχαίο ότι το cloud θα παίξει μπάλα με τα δύο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά περιεχόμενο και χρόνο. Βέβαια αυτά τα γράφω ως άλλη μια επιπρόσθετη επισήμανση και όχι πως πρόκειται να αλλάξει κάτι, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Τέλος το μήνυμα του james9tito μου θύμισε το εξής: Ντροπή σου αν με κορόιδεψες μία, ντροπή μου αν με κοροϊδέψεις και δεύτερη. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από mansa2k 1
najinblue3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, james9tito είπε Ή τα παίζετε σαν ανθρωποι στο steam ή στο ps4 που κατά καιρούς έχουν τιμή πάτο. Εσεις φταίτε για τα "κόλπα" των εταιριών. Τωρα κάνετε και τη δουλειά της Capcom (θα αρμεξει χρήμα) και της Ν (επισης θα αρμεξει χρημα με μηδεν προσπάθεια). Μιλήστε με το πορτοφολάκι σας και αφηστε τη γκρίνια. Ειναι σαν αυτούς που γκρινιάζουν για το Anthem αυτο τον καιρο. Τα εσταξες κυριε gamer για το 1ο Destiny που ήταν γτπ?Τα εσταξες. Τα εσταξες κυριε gamer για το Division Που εγινε παιχνιδι μετα από κανενα χρονο? Τα εσταξες Τα εσταξες κυριε gamer για το Destiny 2 που επισης εγινε παιχνιδι μετα απο 1 χρονο και Paid dlc? Τα εσταξες. Ε παιξε τωρα το Anthem γιατι η ΕΑ ειδε οτι υπαρχουν βοδια που πληρωνουν και εβγαλε και αυτη ενα μισοτελειωμενο παιχνιδι για να σε αρμεξει. Το ιδιο και με τα Resi τωρα. Το 99% των παικτων τα εχει παιξει. Ας μην το παρει κανεις , αλλιως η capcom τη δουλεια της την εκανε μια χαρα. εχεις παιξει εσυ destiny 1 και εκρινες οτι ειναι γτπ?
james9tito Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, najinblue3 είπε εχεις παιξει εσυ destiny 1 και εκρινες οτι ειναι γτπ? Χαχαχαχαχαχα. Ναι δυστυχως την πατησα και εγω , εχω εναν κολλητο που μου τα εκανε μπαλονια και το πηραμε day 1. Και οχι μονο επαιξα αλλα του εδωσα και χρονο , πιεσα τον εαυτο μου να μου αρεσει μεχρι που το σιχτιρισα και το πουλησα. Βεβαια επειδη εγω δεν ειμαι και ο καταλληλος να κρινω παιχνιδια το 6.1 στο metacritic λεει πολλα για ενα παιχνιδι που υποσχοταν να ειναι "service 10ετιας" και "απο την εταιρια που εβγαλε τα Halo" κλπ. Αλλα ας μην βγαινουμε οφτοπικ το διαζυγιο Activision-Bungie αποδεικνυει οτι το παιχνιδι ηταν γτπ και απλα η διψα των παικτων για gaas το κρατουσε για καποια διαστηματα ζωντανο.
D.Luffy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, mansa2k είπε Ντροπή σου αν με κορόιδεψες μία, ντροπή μου αν με κοροϊδέψεις και δεύτερη. Νομίζω ότι γενικεύουμε πολύ τα πράγματα. Εδώ μερικοί ασκούμε κριτική επάνω σε ένα κομμάτι ενός προιόντος που ξέρουμε ότι μας αρέσει αλλά θα το προτιμούσαμε αλλιώς. Πχ εγώ κατακρίνω πάντα το τραγικό optimization της From στα παιχνίδια της. Είναι κάτι που το κάνει πολλάκις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα αγοράσω το επόμενο παιχνίδι της From γι αυτό το λόγο. Ούτε σημαίνει ότι πρέπει να αισθάνομαι κάποια ντροπή για τον εαυτό μου εάν κατακρίνω πχ το Sekiro γι αυτό το λόγο. Όσο αναφορά τώρα την Capcom, ακολουθούν μια πρακτική digital-only release με την οποία δεν είμαι σύμφωνος αλλά στην τελική εμένα προσωπικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι το ίδιο το παιχνίδι που ξέρω ότι θα απολαύσω όπως και να χει. Όποιος νιώθει ότι τον κοροιδεύουν και δεν θα μείνει ικανοποιημένος, ασφαλώς μπορεί να μην αγοράσει παιχνίδι της Capcom. Μην μπερδεύουμε όμως την κριτική με λαικές παροιμίες. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από D.Luffy
Προτεινόμενες αναρτήσεις