Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Και κάτι ακόμα, πέρα από το Gamepass θα είχε ενδιαφέρον να μπορούσαμε να stramάρουμε από την X1 κονσόλα μας στο Switch μας locally, για όσους είμαστε κάτοχοι και των δύο. Όπως γίνεται τώρα από X1 σε Windows 10 pc.

Αν γινει αυτο θα ειναι πραγματικα ιδανικο. Να streamαρεις απο μια κονσολα στην αλλη, οι οποιες ειναι στο συνδεδεμενες στο ιδιο δικτυο.  ΚΟΛΑΣΗ!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, dinos234 said:

Καλά όλα αυτά περί gamepass αν όντως γίνει αλλά δεν θα είναι για όλους θα θέλει υψηλές ταχύτητες αλλιώς θα υπάρχει lag, έξω κάτι γίνεται Ελλάδα λίγοι είναι αυτοί που έχουν υψηλές ταχύτητες επίσης στο game pass κατεβάσεις το παιχνίδι και μετά παίζεις κάτι το οποίο δεν βλέπω να γίνεται αλλά θα παίζεις online απευθείας. 

Χωρίς παρεξήγηση, δεν ισχύει τίποτα απ' όλα αυτά που νομίζεις. Με μία ταπεινή 5άρα σύνδεση streamάρεις άνετα στα 720p.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Malthador είπε

Χωρίς παρεξήγηση, δεν ισχύει τίποτα απ' όλα αυτά που νομίζεις. Με μία ταπεινή 5άρα σύνδεση streamάρεις άνετα στα 720p.

Όταν είχα πάρει το ps4 είχα δοκιμάσει ps now με έναν άλλον λογαριασμό το lag ήταν αφόρητο σε όλα τα παιχνίδια και με ταχύτητα 14

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Σωστά όσα λες αλλά εγώ σήμερα έχω Χ1S και θέλω να παίξω RDR2 στο Switch μου, μέχρι την επόμενη και τη μεθεπόμενη γενιά ποιός ζει ποιός πεθαίνει.

Γιατί ρε, κόβει κώλους το cloud λέμε. :P

Απλα δε μπορώ να χωνεψω οτι ο κοσμος δεν έχει πρόβλημα να πληρώνει για να streamάρει παιχνίδια, μισώ που μισώ τα digital, τα streaming τα θεωρώ 10 σκαλιά πιο κάτω.

Επίσης γενικά το cloud με νευριάζει σε κάθε πλατφόρμα (mobile ή μη) αφού νιώθω πως υποτιμάει τη νοημοσύνη μας, ότι είμαστε άσχετοι και τα θέλουμε όλα στο πιάτο. Είναι δυνατόν να υπάρχουν εφαρμογές που να μην έχουν offline backup παρά μόνο cloud; Δηλαδή σώνει και καλά πρέπει να έχουμε internet για να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα μας; Νιώθω πως όλα πάνε προς τα πίσω.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 6
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Απλα δε μπορώ να χωνεψω οτι ο κοσμος δεν έχει πρόβλημα να πληρώνει για να streamάρει παιχνίδια, μισώ που μισώ τα digital, τα streaming τα θεωρώ 10 σκαλιά πιο κάτω.

Επίσης γενικά το cloud με νευριάζει σε κάθε πλατφόρμα (mobile ή μη) αφού νιώθω πως υποτιμάει τη νοημοσύνη μας, ότι είμαστε άσχετοι και τα θέλουμε όλα στο πιάτο. Είναι δυνατόν να υπάρχουν εφαρμογές που να μην έχουν offline backup παρά μόνο cloud; Δηλαδή σώνει και καλά πρέπει να έχουμε internet για να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα μας; Νιώθω πως όλα πάνε προς τα πίσω.

Σε νιώθω όσο δεν φαντάζεσαι... 😥

Δημοσ.

ο Ρετζι εφερε αντηρησεις στην εισβολη της MS και ειδε την πορτα της εξοδου. Τοσο απλα.

Η nintendo θα αναγκαστει να ανοιξει τις πορτες της στο δυτικο μαρκετινγκ

• Thanks 1
  • Confused 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Αν ισχυει τοτε ισως ερθει και physical

Οι φημες που εχουν βγει λεγανε οτι αυτο μαζι με το cuphead θα κυκλοφορουσαν κανονικα και οχι  μονο streaming.Παντως πολυ  ωραιο metroidvania.Μακαρι να βγαλουν και το 2ο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, firepc είπε

ο Ρετζι εφερε αντηρησεις στην εισβολη της MS και ειδε την πορτα της εξοδου. Τοσο απλα.

Η nintendo θα αναγκαστει να ανοιξει τις πορτες της στο δυτικο μαρκετινγκ

Πιθανότατα αυτό έγινε - ή απλώς δεν θα άντεχε το βάρος να συμμετέχει σε τέτοια ανακοίνωση και την έκανε για να μην "σπιλώσει" το όνομα του. Δεν πειράζει τον ξεπέρασαν οι εξελίξεις ή μάλλον η εποχή.

Από την άλλη η υποκρισία πάει σύννεφο στους Nintendo Users. Από την μια ζητάμε folders, achievments, ΑΑΑ+ Games που δεν σηκώνουν όχι ένα αλλά 10 switch και από την άλλη, το cloud gaming είναι εμετός, είναι πανούκλα, καρκίνος, θα αλλάξει τροχιά ο πλανήτης κτλ..

Πόσο υποκριτικό και γελοίο όταν ο χρήστης Switch θα παίξει Halo Infinite πριν τον PC user.... 

Προφανώς αν η συνεργασία ευδοκιμήσει - και μακάρι - θα χαλάσει την σούπα στους hackeραδες... Κρίμα - (δεν) τους λυπάμαι καθόλου. 

Με ένα σμπάρο 15 τρυγόνια. Δώσε πόνο MSN <---- see what i did here? :P 

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είμαι κ εγώ κατά του cloud gaming. Δεν θέλω να πληρώνω συνδρομές αλλά να αγοράζω ότι μου αρέσει κ να το παίζω οπότε θέλω και χωρίς το άγχος του πρέπει να παίξω για να "αποσβεσω"

Ζούμε στην εποχή που οι εταιρείες διεκδικούν το χρόνο μας. Κράζουμε τιβι κ καταλήξαμε YouTube , Netflix, freemium παιχνίδια στο κινητό και τώρα συνδρομές και στα παιχνίδια.

Στα μάτια μου αυτό θα ρίξει την ποιότητα των μελλοντικών τίτλων μιας και ο καταναλωτής θα έχει πληθώρα επιλογών και οι στατιστικές θα δείχνουν ότι θα ασχολείται από 1 ώρα σε κάθε τίτλο. (Μιας και θα έχει χιλιάδες τίτλους διαθέσιμους)

Να το πω λιανα; Από τότε που έκανα cfw και έχω επιλογές, δεν με γεμίζουν οι τίτλοι γιατί δεν μπορώ να εστιάσω, να εκτιμησω όπως γίνεται με λίγες σοβαρές επιλογές που γίνονται μετά από σκέψη,reviews και προσωπική επιλογη.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης η ΜΣ θα αλλοιώσει τη Νιντυ ως προς το επιχειρησιακό της μοντέλο.

Από μια εταιρεία παιχνιδιών θα γίνει χρηματολαγνος με ότι αυτό συνεπάγεται.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Επίσης η ΜΣ θα αλλοιώσει τη Νιντυ ως προς το επιχειρησιακό της μοντέλο.

ισως να χρειαζεται ομως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Αν ισχυει τοτε ισως ερθει και physical

Το ori ειναι ενα τρομερο game, το οποιο αν ερθει στο Switch θα πουλαει σαν τρελο - οπως επισης και το Cuphead - λογω της φυσης του Switch. Θα το τιμησω δεοντως και στο Switch καθως θα ειναι η μοναδικη περιπτωση να το εχω σε retail...

3 ώρες πριν, Vagosman είπε

Είμαι κ εγώ κατά του cloud gaming. Δεν θέλω να πληρώνω συνδρομές αλλά να αγοράζω ότι μου αρέσει κ να το παίζω οπότε θέλω και χωρίς το άγχος του πρέπει να παίξω για να "αποσβεσω"

Ζούμε στην εποχή που οι εταιρείες διεκδικούν το χρόνο μας. Κράζουμε τιβι κ καταλήξαμε YouTube , Netflix, freemium παιχνίδια στο κινητό και τώρα συνδρομές και στα παιχνίδια.

Στα μάτια μου αυτό θα ρίξει την ποιότητα των μελλοντικών τίτλων μιας και ο καταναλωτής θα έχει πληθώρα επιλογών και οι στατιστικές θα δείχνουν ότι θα ασχολείται από 1 ώρα σε κάθε τίτλο. (Μιας και θα έχει χιλιάδες τίτλους διαθέσιμους)

Να το πω λιανα; Από τότε που έκανα cfw και έχω επιλογές, δεν με γεμίζουν οι τίτλοι γιατί δεν μπορώ να εστιάσω, να εκτιμησω όπως γίνεται με λίγες σοβαρές επιλογές που γίνονται μετά από σκέψη,reviews και προσωπική επιλογη.

Κι εγω ημουν κατα των συνδρομων και λοιπων υπηρεσιων μεχρι να τις δοκιμασω. Για μενα 2 καφεδες τον μηνα ειναι ασημαντο κοστος για να μην απολαμβανω το gamepass. Μπορω να επιλεγω για να παιζω, οσο καιρο ειναι διαθεσιμο, το πρωτοκλασατο παιχνιδι που θελω και να το απολαμβανω. Αν μου αρεσει το τιμω και σε retail οταν θα εχει price drop ή μεταχειρισμενο για την συλλογη μου. Τελειωσα το Hellblade κι αγαπησα την Senua και το τιμω και σε retail. Δεν θα το ξαναβαλω λογικα στα κοντα, αλλα θελω να το εχω και σε retail ετσι για να το βλεπω στο ραφι μου. Στον αντιποδα αγορασα το rocket league σε καποιες εκπτωσεις για το Switch, το οποιο ειναι free με το gamepass. Δεν ειναι για μενα. Ηταν τα χειροτερα 15€ που εχω ξοδεψει. Αν τοτε ειχα gamepass δεν θα το ειχα αγορασει ποτε. 

Η πληθωρα επιλογων που σου δινεται μεσω τετοιου ειδους υπηρεσιων -ή της πειρατειας- θα πρεπει να σε κανει λιγο πιο επιλεκτικο. Δεν ειναι αναγκη να κατεβαζεις διχως αυριο. Οσον αφορα την πειρατεια συγκεκριμενα κι οχι το cfw γενικα, κατα την αποψη μου αυτη ειναι που μας εφερε εδω: streaming & cloud υπηρεσιες, συνδρομες για να παιζεις κι ημιτελη παιχνιδια με day 1 patches 50gb για να μπορεσεις απλως να παιξεις την φυσικη εκδοση του παιχνιδιου που πληρωσες για να το εχεις στο ραφι και μετα ενα τσουβαλι dlc με chapters της ιστοριας.

Στην ουσια εχουμε αδεια κουτακια στα ραφια μας και δεν θελουμε να το παραδεχτουμε... Απλως ειμαστε νοσταλγοι μιας αλλης εποχης κι ισως να αναζητουμε κατι απο τα παιδικα μας χρονια μεσα απο αυτα τα κουτακια. Κατι που να μας δειχνει απο που ξεκινησαμε και που δεν θελουμε να καταληξουμε.

Επεξ/σία από petecj101
  • Like 6
Δημοσ.

το cloud θα δουμε αν θα ειναι  το μελλον  οπως μας λεει συνεχεια η microsoft..ο μονος τροπος να μην περασουν αυτες οι τακτικες ειναι να γυρισει ο κοσμος την πλατη του και πιστευω οτι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να γινει αυτο...οταν αγοραζω κατι θελω να ειναι ιδιοκτησια μου και οχι ενοικιασμενο...ελπιζω πραγματικα ολο αυτο το μοντελο να αποτυχει παταγωδως...

15 λεπτά πριν, petecj101 είπε

Το ori ειναι ενα τρομερο game, το οποιο αν ερθει στο Switch θα πουλαει σαν τρελο - οπως επισης και το Cuphead - λογω της φυσης του Switch. Θα το τιμησω δεοντως και στο Switch καθως θα ειναι η μοναδικη περιπτωση να το εχω σε retail...

Κι εγω ημουν κατα των συνδρομων και λοιπων υπηρεσιων μεχρι να τις δοκιμασω. Για μενα 2 καφεδες τον μηνα ειναι ασημαντο κοστος για να μην απολαμβανω το gamepass. Μπορω να επιλεγω για να παιζω, οσο καιρο ειναι διαθεσιμο, το πρωτοκλασατο παιχνιδι που θελω και να το απολαμβανω. Αν μου αρεσει το τιμω και σε retail οταν θα εχει price drop ή μεταχειρισμενο για την συλλογη μου. Τελειωσα το Hellblade κι αγαπησα την Senua και το τιμω και σε retail. Δεν θα το ξαναβαλω λογικα στα κοντα, αλλα θελω να το εχω και σε retail ετσι για να το βλεπω στο ραφι μου. Στον αντιποδα αγορασα το rocket league σε καποιες εκπτωσεις για το Switch, το οποιο ειναι free με το gamepass. Δεν ειναι για μενα. Ηταν τα χειροτερα 15€ που εχω ξοδεψει. Αν τοτε ειχα gamepass δεν θα το ειχα αγορασει ποτε. 

Η πληθωρα επιλογων που σου δινεται μεσω τετοιου ειδους υπηρεσιων -ή της πειρατειας- θα πρεπει να σε κανει λιγο πιο επιλεκτικο. Δεν ειναι αναγκη να κατεβαζεις διχως αυριο. Οσον αφορα την πειρατεια συγκεκριμενα κι οχι το cfw γενικα, κατα την αποψη μου αυτη ειναι που μας εφερε εδω: streaming & cloud υπηρεσιες, συνδρομες για να παιζεις κι ημιτελη παιχνιδια με day 1 patches 50gb για να μπορεσεις απλως να παιξεις την φυσικη εκδοση του παιχνιδιου που πληρωσες για να το εχεις στο ραφι και μετα ενα τσουβαλι dlc με chapters της ιστοριας.

Στην ουσια εχουμε αδεια κουτακια στα ραφια μας και δεν θελουμε να το παραδεχτουμε... Απλως ειμαστε νοσταλγοι μιας αλλης εποχης κι ισως να αναζητουμε κατι απο τα παιδικα μας χρονια μεσα απο αυτα τα κουτακια. Κατι που να μας δειχνει απο που ξεκινησαμε και που δεν θελουμε να καταληξουμε.

το προβλημα δεν ειναι το gamepass..ειναι οταν θα ερθει η μερα που δεν θα μπορεις να αγορασεις κανενα παιχνιδι ουτε σε κουτακι ουτε πουθενα...μονο θα μπορεις να παιζεις σε cloud...και ενταξει εσυ μπορει να γουσταρεις να πληρωνεις ενοικιο εστω και σε ξεφτιλα τιμη αλλοι ομως οχι ...δεν εκτιμεις καταρχην τιποτα με αυτο το μοντελο....ειναι ολα μια λιστα με χιλιαδες παιχιδια...γιατι να μπεισ στην διαδικασια να ψαξεις ενα παιχνιδι αν ειναι καλο να ακουσεις μια αποψη η οτιδηπωτε? αφου σχεδον τσαμπα τα παιρνεις ολα...εμενα μου αρεσει τωρα που καθομαστε εδω και ψαχνουμε και διαβαζουμε νεα ...το θεωρω μερος του gaming..με το cloud δεν εχουν κανενα νοημα ολα αυτα...αφου θα τα εχεις ολα σε ξεφτιλα τιμη ανα πασα στιγμη...και οσο και αν επιμενετε μεικοι να λετε οτι μπορεις να εισαι επιτεκλτικος δεν εισαι...αν γινει το gaming app store ειμαστε χαμενοι ολοι...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...