valandis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Τα προτιμώ σε ηλεκτρονική μορφή και δεν ξέρω αν μπορώ να τα βρω αλλού πιο φτηνά.
Mistwalker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε digital για EU ισως να ειναι η πιο φτηνη τιμη.Σε £ βλεπω μετα απο κανονικο μαγαζι αλλα ειναι στα 49£ οποτε στα 55€.Σαν μαγαζι απο το instant δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα αγοραζα για pc. Αυτο που θα γραψω δεν ξερω αν ισχυει αλλα καπου ειχα δει οτι απο τετοια μαγαζια αν γινει καμια στραβη σε pc μπορει να χασεις μονο το game.Σε κονσολες λεγανε οτι μπορει να χασεις και το account.Ξαναλεω δεν ξερω αν ισχυει αυτο απλως το γραφω εδω γιατι οταν αγοραζεις απο μη official μαγαζια ολα να τα περιμενεις. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από Mistwalker
Nimrod7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 23 ώρες πριν, Κάβουρας είπε Ψιλό δύσκολο το Μάριο τένις. Το Μάριο κάρτ σταθερή απόλαυση. Δεν μπορώ να βρω εδώ στην Αυστραλία το xenoblade και το dark souls με τίποτα. Sydney? To JB HiFi στο κέντρο, διπλα στον πύργο της Citi είχε το Xenoblade σε stock.
RedAlert539 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι τύποι εκεί στην Pan!c Button έχουν πάρει φόρα και δεν λένε να σταματήσουν😁 Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από RedAlert539 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, Deghinsea είπε Τι λετε ρε παιδια τωρα? Τι λετε ?
valandis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, Mistwalker είπε Σε digital για EU ισως να ειναι η πιο φτηνη τιμη.Σε £ βλεπω μετα απο κανονικο μαγαζι αλλα ειναι στα 49£ οποτε στα 55€.Σαν μαγαζι απο το instant δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα αγοραζα για pc. Αυτο που θα γραψω δεν ξερω αν ισχυει αλλα καπου ειχα δει οτι απο τετοια μαγαζια αν γινει καμια στραβη σε pc μπορει να χασεις μονο το game.Σε κονσολες λεγανε οτι μπορει να χασεις και το account.Ξαναλεω δεν ξερω αν ισχυει αυτο απλως το γραφω εδω γιατι οταν αγοραζεις απο μη official μαγαζια ολα να τα περιμενεις. Είναι στα 48€
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 To battle chasers που είναι ένας από τους τίτλους που παίζω αυτό τον καιρό είναι απλά φοβερό. Για όποιον του αρέσει το είδος των turn based rpg που είναι ποιο επικεντρωμένα στο χτίσιμο χαρακτήρα, loot και μάχες τότε πρέπει να το δει οπωσδήποτε. ΑΑ τίτλος και στα γραφικά του και στο gameplay του. 4
RedAlert539 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, chek2fire είπε To battle chasers που είναι ένας από τους τίτλους που παίζω αυτό τον καιρό είναι απλά φοβερό. Για όποιον του αρέσει το είδος των turn based rpg που είναι ποιο επικεντρωμένα στο χτίσιμο χαρακτήρα, loot και μάχες τότε πρέπει να το δει οπωσδήποτε. ΑΑ τίτλος και στα γραφικά του και στο gameplay του. Μην με πριζώνεις τώρα. Το έχω στην άκρη γιατί περιμένω να τελειώσω το Earthlock.
james9tito Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 26 λεπτά πριν, chek2fire είπε To battle chasers που είναι ένας από τους τίτλους που παίζω αυτό τον καιρό είναι απλά φοβερό. Για όποιον του αρέσει το είδος των turn based rpg που είναι ποιο επικεντρωμένα στο χτίσιμο χαρακτήρα, loot και μάχες τότε πρέπει να το δει οπωσδήποτε. ΑΑ τίτλος και στα γραφικά του και στο gameplay του. Πες και άλλες πληροφορίες. Τιμή; gameplay?
Κάβουρας Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Πόση απόλαυση να ανοίγεις το skyrim στο handheld δεν περιγράφεται. Που έφτασε η τεχνολογία όταν κάποτε δεν μπορούσε να το σηκώσει το pc μου 3
sils Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Στο hollow knight ειμαι στο τελευταιο save ? Boss απο που βλεπεις την προοδο του παιχνιδιου?
dekulinkgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, sils είπε Στο hollow knight ειμαι στο τελευταιο save ? Boss απο που βλεπεις την προοδο του παιχνιδιου? Αν εισαι στο τελευταιο boss εκει που ειναι το bench για να το σωσεις εχει επιπλεον και κατι για να κανεις inspect και σου λεει οτι πλεον μπορεις να βλεπεις το percentage απο το inventory. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά ποιο τελευταίο boss λέτε, εγώ είμαι κολλημένος ακόμα στον Spoiler τρίτο Dreamer, αυτόν στο Fog Canyon. Πώς διάολο περνάω τα μαύρα barriers, μου έχουν σπάσει τα νεύρα... Δεν μπορώ να τον βρω με τίποτα. 😞 Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από Malthador
sils Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Ρε παιδιά ποιο τελευταίο boss λέτε, εγώ είμαι κολλημένος ακόμα στον Απόκρυψη περιεχομένων τρίτο Dreamer, αυτόν στο Fog Canyon. Πώς διάολο περνάω τα μαύρα barriers, μου έχουν σπάσει τα νεύρα... Δεν μπορώ να τον βρω με τίποτα. 😞 Πρέπει να βρεις το black dash.......Shade Cloak Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από sils
Προτεινόμενες αναρτήσεις