Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Υποθέτω για όλες τις "παθογένειες" της Nintendo ο Reggie φταίει έτσι? Damage Control έκανε ο άνθρωπος και μάλιστα με στυλ. Προφανώς κουράστηκε να υπερασπίζεται πράγματα που δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης - πήρε τα φράγκα του και γεια σας.

Δεν κατανοώ το blame game....

Το πρόβλημα που είχε ο Reggie ήταν ότι προσπαθούσε να δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα ακόμα και σε αυτά που δεν είχαν περιθώρια για damage control ή το έπραττε λανθασμένα. Επίσης είναι 57 χρονών και δεν έχει την ίδια ενέργεια να καλύψει τις απαιτήσεις του  προέδρου NoA όταν παράλληλα τα δεδομένα της αγοράς άλλαξαν δραματικά με την είσοδο των smartdevices και συνεχίζει να αλλάζουν με την άνοδο του διαδικτύου και των cloud υπηρεσιών που θα ακολουθήσουν. Γενικώς έκανε  πολύ καλή δουλειά στο παρελθόν αλλά ο κύκλος του είχε ολοκληρωθεί εδώ και καιρό.

29 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Τα γράφαμε αυτά κάπου κάποτε.... κοράκι τώρα. Φλαμπέ για να είναι και πιο γευστικό. Αλατάκι τόσο όσο να μην σηκώσει πίεση ο αμφισβητίας. Εναλλακτικά ξυδάκι

Που τα έγραφες και βγάζεις τόσο πόνο; Ποια είναι αυτά τα κακά παιδιά που σε πλήγωσαν;

Επεξ/σία από mansa2k
  • Moderators
Δημοσ.
41 minutes ago, Mistwalker said:

Τι εννοεί ο ποιητής; Πώς θα βγάλει Game Pass στο Switch; Είναι ζήτημα απ' όλα τα games του Game Pass να έχουν βγει 3-4 για Switch.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Που τα έγραφες και βγάζεις τόσο πόνο; Ποια είναι αυτά τα κακά παιδιά που σε πλήγωσαν;

Nah - δεν πληγώθηκα καν. Είμαι σταθερός στις απόψεις μου εδώ και 5 χρόνια που αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά με το console gaming. Απλώς δικαιώνομαι ... ξανά.

8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τι εννοεί ο ποιητής; Πώς θα βγάλει Game Pass στο Switch; Είναι ζήτημα απ' όλα τα games του Game Pass να έχουν βγει 3-4 για Switch.

Με steaming. Αυτό δεν ήθελες?

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Sir_Teraflop said:

Με steaming. Αυτό δεν ήθελες?

Α, το xCloud εννοεί.

Εννοείται ότι αυτό θέλω. Μακάρι να ανακοινώσουν κάτι τέτοιο να αρρωστήσω. :D

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν ξερω τι ακριβως ειναι ολη αυτη η ιστορια με τα game pass και xcloud αλλα πιστευω οτι θα δουλευει οπως η συνδρομητικη υπηρεσια που εχει το nvidia   shield.Θα πληρωνεις ενα μικρο ποσο συνδρομη και θα εχει ενα  library με games που θα τα κανεις stream.Το netflix τον video games

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Α, το xCloud εννοεί.

Εννοείται ότι αυτό θέλω. Μακάρι να ανακοινώσουν κάτι τέτοιο να αρρωστήσω. :D

Ε μα - το θεωρώ θέσφατο - τετελεσμένο πως το λένε. Η M$ δεν έχει τέτοια κόμπλεξ. Για ψάξου λίγο παραπάνω στα site. Θα διαβάσεις πολλά ενδιαφέροντα περί αυτού...

2 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Δεν ξερω τι ακριβως ειναι ολη αυτη η ιστορια με τα game pass και xcloud αλλα πιστευω οτι θα δουλευει οπως η συνδρομητικη υπηρεσια που εχει το nvidia   shield.Θα πληρωνεις ενα μικρο ποσο συνδρομη και θα εχει ενα  library με games που θα τα κανεις stream.Το netflix τον video games

Ακριβώς - γιατί να κάθεται να στήνει cloud υπηρεσία η N.? Είναι έτοιμη εδώ και χρόνια και λέγεται Azure.

"Δώσε εσύ κάτι σου δίνω εγώ κάτι και γίναμε..."

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Sir_Teraflop said:

Ε μα - το θεωρώ θέσφατο - τετελεσμένο πως το λένε. Η M$ δεν έχει τέτοια κόμπλεξ. Για ψάξου λίγο παραπάνω στα site. Θα διαβάσεις πολλά ενδιαφέροντα περί αυτού...

Εμένα μου λες; Εγώ απορώ γιατί δεν το έχει κάνει τόσο καιρό η Nvidia...

Δώσε κανά λινκ ντε, μη βαριέσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συνεργασία των οικοσυστημάτων ήταν κάτι που περίμενα, δεν μου κάνει εντύπωση. Η Ν θα μπορεί να καλύψει καλύτερα τα προϊόντα της με περιεχόμενο από τρίτους, εξάλλου στο NSW τα first party ξεπερνάνε τα 80% του συνολικού software όπως αναφέρουν τουλάχιστον. Προφανώς πρέπει να περιλαμβάνουν και τις αποκλειστικότητες σε συνεργασία με τρίτες εταιρίες.

12 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Nah - δεν πληγώθηκα καν. Είμαι σταθερός στις απόψεις μου εδώ και 5 χρόνια που αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά με το console gaming. Απλώς δικαιώνομαι ... ξανά.

Ναι αλλά δεν μας είπες που τα έγραφες/γράφατε. Αφού ξεκίνησες με το ξυδάκι μοίρασε το τώρα, τι σε σταματά;

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Η συνεργασία των οικοσυστημάτων ήταν κάτι που περίμενα, δεν μου κάνει εντύπωση. Η Ν θα μπορεί να καλύψει καλύτερα τα προϊόντα της με περιεχόμενο από τρίτους, εξάλλου στο NSW τα first party ξεπερνάνε τα 80% του συνολικού software όπως αναφέρουν τουλάχιστον. Προφανώς πρέπει να περιλαμβάνουν και τις αποκλειστικότητες σε συνεργασία με τρίτες εταιρίες.

Ναι αλλά δεν μας είπες που τα έγραφες/γράφατε. Αφού ξεκίνησες με το ξυδάκι μοίρασε το τώρα, τι σε σταματά;

Ακριβώς. Και είναι προς το συμφέρον αμφότερων των εμπλεκόμενων στην συνεργασία.

Για το 2ο δεν έχει νόημα να ασχοληθώ πλέον. Πραγματικά.

12 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εμένα μου λες; Εγώ απορώ γιατί δεν το έχει κάνει τόσο καιρό η Nvidia...

Δώσε κανά λινκ ντε, μη βαριέσαι.

Η Nvidia (η Nintendo δηλαδή) δεν το έχει κάνει γιατί απλά δεν έχει πρόσβαση στο console gaming. Είναι μια ιστορία αγάπης και πολέμου μεταξύ των AMD-NVIDIA και προς το παρόν στο console gaming το πάνω χέρι το έχει η πρώτη. Υποθέτω κατανοείς τι παρασκήνιο θα παίζει από πίσω...

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Sir_Teraflop said:

Η Nvidia δεν το έχει κάνει γιατί απλά δεν έχει πρόσβαση στο console gaming. Είναι μια ιστορία αγάπης και πολέμου μεταξύ των AMD-NVIDIA και προς το παρόν στο console gaming το πάνω χέρι το έχει η πρώτη. Υποθέτω κατανοείς τι παρασκήνιο θα παίζει από πίσω...

Τι εννοείς δεν έχει πρόσβαση στο console gaming; Αφού αυτή έχει φτιάξει το NSw, κάπου σε χάνω.

Και εκτός αυτού, έχει και ένα ολόκληρο GeForce Now έτοιμο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Τι εννοείς δεν έχει πρόσβαση στο console gaming; Αφού αυτή έχει φτιάξει το NSw, κάπου σε χάνω.

Και εκτός αυτού, έχει και ένα ολόκληρο GeForce Now έτοιμο.

Ναι αλλά οι streaming τεχνολογίες στα PSbox βασίζονται σε τεχνολογία της AMD. Επιπλέον το GFnow δεν έχει πρόσβαση στα PSnow/GamePass και τα συστήματα στα οποία τρέχει βασίζονται σε gpu acceleration της εταιρείας που φτιάχνει τα APU της.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Sony προσλαμβάνει δίχως αύριο προσωπικό για το Network κομμάτι της...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Ακριβώς. Και είναι προς το συμφέρον αμφότερων των εμπλεκόμενων στην συνεργασία.

Για το 2ο δεν έχει νόημα να ασχοληθώ πλέον. Πραγματικά.

Για το δεύτερο που αναφέρεις θα πρότεινα καλοπροαίρετα να μην αναφέρεσαι σε διαξιφισμούς που είχες σε άλλα forum γιατί στην τελική κανείς δεν ενδιαφέρεται και στην τελική δεν κερδίζεις τίποτα παρά τους "δικαιώνεις."

Όσο περί οικοσυστημάτων είχα γράψει ένα άρθρο πριν τρία χρόνια που στα βασικά συμπεράσματα έπεσα μέσα. Θα ακολουθήσει πολύ ανταγωνισμός σε αυτό το κομμάτι και φαίνεται πως η google ετοιμάζεται για ανακοινώσεις τον επόμενο μήνα. Γενικώς, όπως και έγραψες, πάρτε ποπ-κορν γιατί το θέαμα αρχίζει.

Για τον Reggie και εγώ προσωπικά στενοχωρήθηκα γιατί σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας περιόδου αλλά, όπως επισήμανα, ο κύκλος του ολοκληρώθηκε εδώ και καιρό. Τα ίδια ισχύουν και για τον Miyamoto αλλά ο αρμοδιότητες του φαίνεται να έχουν περιοριστεί παρά την υψηλή θέση του. Σίγουρα πάντως ασχολείται με τα theme parks και την ταινία Super Mario που σημαίνει ότι θα τον "φάμε στην μάπα" τουλάχιστον έως το 2022. Ο Furukawa εξήγησε αναλυτικά το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της Ν στην τελευταία συνεδρίαση των μετόχων που επαναπροσδιορίζει την θέση της Ν στην σημερινή αγορά η οποία θα συνεχίσει να γνωρίζει μεταβολές. Αυτήν την φορά θα προέρχονται άμεσα από τον χώρο της βιομηχανίας (cloud-οικοσυστήματα-υπηρεσίες-συνεργασίες). Θα έχουν πολύ ενδιαφέρον όλα αυτά...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, Sir_Teraflop said:

Ναι αλλά οι streaming τεχνολογίες στα PSbox βασίζονται σε τεχνολογία της AMD. Επιπλέον το GFnow δεν έχει πρόσβαση στα PSnow/GamePass και τα συστήματα στα οποία τρέχει βασίζονται σε gpu acceleration της εταιρείας που φτιάχνει τα APU της.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Sony προσλαμβάνει δίχως αύριο προσωπικό για το Network κομμάτι της...

Μα δεν είπα κάπου ότι η Nvidia θα μπορεί να streamάρει games του Playstation ή του XBOX, μέσω του GeForce Now, αυτό είναι γελοίο σαν ιδέα και μόνο. Αυτό που θα μπορούσε να κάνει η Nvidia θα ήταν να «ανοίξει» το GeForce Now στο NSw και να μπορούσαμε να παίζουμε τα Steam games μας μέσω streaming στις κονσόλες μας.

Η Sony έπρεπε ήδη να έχει υποστηρίξει το PS Now δίχως αύριο, τώρα το καράβι δύσκολα δεν θα το χάσει. Αν η MS κάνει και άνοιγμα στο Switch με το xCloud, goodnight sweet prince.

11 hours ago, najinblue3 said:

Δε πιστευω να πουλαγε τοσο, αλλα αυτο μονο καλο ειναι να βγαζει και αυτους τους τιτλους στις κονσολες περα απο τα handleds, γτ εκει περα απο τα Monsters παλευες και με το 3ds...

Συμφωνώ για τα controls, ωστόσο τόσο πούλαγε πάνω κάτω και στο 3DS και στο PSP. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα γίνεται τόσος πάταγος, τα MH είναι πολύ παλιά σειρά που καθένα πούλαγε 4-5m. Και τώρα τόσο έχουν πουλήσει περίπου, άρα στο παραδοσιακό τους κοινό πούλησαν (και λίγο παραπάνω προφανώς, αλλά όχι τόσο ώστε να θεωρούμε ότι ανακαλύψαμε την Αμερική).

Δημοσ.

Χθες έπαιξα το demo του Trials. Πολύ καλό με φοβερά physics και απνέμορφα γραφικά. Αγορά από εμένα με το που βγεί στις 26.

Γενικά νομίζω η Ubisoft έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο switch και ότι τίτλο έχει φέρει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλής ποιότητας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...