Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Καλά δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συγκρίνω τι κυκλοφορεί η Capcom και τι κυκλοφορεί η SE για το NSw, δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά σοβαρά τώρα, μιλάς για επιτυχία του MHW και βάζεις και το Χ1 στην ίδια πρόταση; Αλήθεια τώρα; Νομίζω ότι γράφω πολύ σωστά ελληνικά με τελείες και κόμματα κλπ.. Τώρα από εκεί και πέρα όπως σου έγραψε και ο Red Alert από πάνω δεν μπορώ να καταλάβω τι απαιτήσεις έχεις ή τι πιστεύεις ότι είναι εφικτό στο Switch. Με αυτήν την λογική η υποστήριξη των δυτικών dev είναι abysmal στην καλύτερη αφού μέχρι και για το Mario & Rabbids, κάποιος πέρασε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές για να επιτρέψει η Nintendo να κυκλοφορήσει. Την ιστορία την ξέρεις υποθέτω. Έτσι λοιπόν και η CDPR είναι CrapDPR αφού δεν βγάζει Witcher έστω και τα πρώτα που κυκλοφορήσαν στις κονσόλες παλαιότερης γενιάς αλλά το Thronebreaker. Δεν ξέρω - αν θες γίνε πιο σαφής γράφοντας τι θα περίμενες από την Capcom για να είσαι ευχαριστημένος να καταλάβουμε και εμείς.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 11 minutes ago, Sir_Teraflop said: Νομίζω ότι γράφω πολύ σωστά ελληνικά με τελείες και κόμματα κλπ.. Τώρα από εκεί και πέρα όπως σου έγραψε και ο Red Alert από πάνω δεν μπορώ να καταλάβω τι απαιτήσεις έχεις ή τι πιστεύεις ότι είναι εφικτό στο Switch. Με αυτήν την λογική η υποστήριξη των δυτικών dev είναι abysmal στην καλύτερη αφού μέχρι και για το Mario & Rabbids, κάποιος πέρασε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές για να επιτρέψει η Nintendo να κυκλοφορήσει. Την ιστορία την ξέρεις υποθέτω. Έτσι λοιπόν και η CDPR είναι CrapDPR αφού δεν βγάζει Witcher έστω και τα πρώτα που κυκλοφορήσαν στις κονσόλες παλαιότερης γενιάς αλλά το Thronebreaker. Δεν ξέρω - αν θες γίνε πιο σαφής γράφοντας τι θα περίμενες από την Capcom για να είσαι ευχαριστημένος να καταλάβουμε και εμείς. Συγκρίνουμε μία εταιρεία που έχει βγάλει exclusives για το 3DS και για το NSw με μία εταιρεία που βγάζει αποκλειστικά επανακυκλοφορίες και μάλιστα στον μισό πλανήτη λέει «fuck yourself, άμα το θες physical πάρτο από Ασία». Μάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις όταν μου λες να γίνω πιο σαφής, αλλά ας γίνω πιο σαφής μιας και έχω πολύ καλή μνήμη: η Ν σαν βλαμένη που είναι σκεφτόταν στα σοβαρά να βάλει 2 ή 3 GB RAM στο NSw, αλλά η Capcom που νοιάζεται πάτησε πόδι και δήλωσε ότι άμα θες να μπορέσουμε να τρέξουμε την RE Engine στο μηχανάκι σου, θα βάλεις τουλάχιστον 4 GB. Και την συνέχεια την ξέρουμε όλοι, σύντομα θα απολαύσουμε το RE2 remake και το DmC5 στο Switch μας! Δεν περιμένω από την Capcom να είναι τυπική σε αυτά που δηλώνει, μιλάμε για μία από τις χειρότερες εταιρείες του χώρου, από όποια άποψη και να το εξετάσουμε. Ποιά ιστορία με το Mario & Rabbids; Εγώ ξέρω ότι όταν το έδειξαν στον Miyamoto, αυτός ξετρελάθηκε. Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο;
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Διάβασα προηγούμενα post σου και κατάλαβα ότι εννοείς για τα physical κλπ. τελικά. Προχθές πέτυχα ένα post από τον Administrator του Resetera (Zhuge πως τον λένε) όπου εν πολλοίς εξηγούσε το Nintendo Tax. Με κάθε επιφύλαξη και αν βρω το post θα το παραθέσω το ρεζουμέ είναι ως εξής: - Σε ένα παιχνίδι των 60$ ο publisher παίρνει μετά το ποσοστό του retailer και της Nintendo/Sony/MS/Steam κτλ το 55%. - Στην Sony/MS κτλ το κόστος για το BD-ROM/royalties είναι fixed κάπου στα 12$. - To κόστος είναι το ίδιο ΚΑΙ για την Nintendo με card μέχρι τα 8gb. Από εκεί και πάνω όμως διπλασιάζεται. Έτσι λοιπόν εξηγείται αυτό που λέμε Nintendo Tax αλλά και το γιατί οι publishers αποφεύγουν το physical στο Switch αν μπορούν αλλά και το γιατί η Nintendo δίνει πόντους κλπ. στα digital. Δεδομένου λοιπόν ότι την παραγωγή cards την ελέγχει η Nintendo μέσω της Macronix - ε όχι φίλε μου δεν φταίνε οι Publishers. Εκτός και αν προτιμούσες να πληρώνεις άλλο ένα 12αρικι+ στο ήδη πιο ακριβό game στο switch. Είναι το μέσο τέτοιο - πως να το κάνουμε. N64 η φάση μου θυμίζει (καλά τραβηγμένο ). Ε λοιπόν όχι. Δεν φταίει κανείς για αυτό που λες, του τύπου, "πάρτε το από την Ασία" και σίγουρα όχι η Capcom. Εν καιρό θεωρώ ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση αλλά έτσι έχει το Status σήμερα. Τώρα για την τιμή των digital, μεγάλα παιδιά μας θεωρώ, ενημερωμένους, δεν χρειάζεται να συζητήσουμε καν για το price match και γιατί και πως. 17 λεπτά πριν, Malthador είπε Ποιά ιστορία με το Mario & Rabbids; Εγώ ξέρω ότι όταν το έδειξαν στον Miyamoto, αυτός ξετρελάθηκε. Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο; https://www.eurogamer.net/articles/2018-01-11-the-pitch-that-convinced-miyamoto-to-back-mario-rabbids Είναι πολύ συγκινητική μάλιστα. 1
najinblue3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Malthador είπε Αλλά σοβαρά τώρα, μιλάς για επιτυχία του MHW και βάζεις και το Χ1 στην ίδια πρόταση; Αλήθεια τώρα; Δε ξερω τι sources εχεις, αλλα ενα τεραστιο κομματι ανηκει στο xbox, οι περισσοτεροι speedruners που ξερω εχουν το παιχνιδι στο xbox παρα στο ps4. 15 Μαρτιου η Capcom εχει event Monster Hunter 15 years, ακουγεται νεος τιτλος για το Switch, πιθανοτατα MH stories 2, απ οτι συζητιεται στο reddit του παιχνιδιου. Μακαρι να συνεχισουν αυτο το διαμαντακι Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από najinblue3 1
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 4 minutes ago, Sir_Teraflop said: - Στην Sony/MS κτλ το κόστος για το BD-ROM/royalties είναι fixed κάπου στα 12$. «Loyalties» θες να πεις, αλλά στη Sony με το καβάλημα που έχουν δεν θα μου έκανε εντύπωση να χρεώνουν και «royalties»! Από εκεί και πέρα, δεν βρίσκω τι σχέση έχει το Nintendo Tax: μιλάμε για τίτλους που ήδη τους βγάζουν σε cartridge, αλλά όχι σε όλον τον πλανήτη. Ήδη δέχονται να πληρώσουν το tax για τα αντίτυπα που θα βγάλουν. Επίσης, το Mega Man 11 είναι 2GB σε μέγεθος και δεν το βγάζουν σε physical στη Δύση, ενώ στα twins βγήκε κανονικά, ενώ σύμφωνα με την πηγή σου θα κόστιζε το ίδιο να βγει. Απλά δεν τους νοιάζει, γιατί είναι κωλοεταιρεία, δεν υπάρχει κάποιο βαθύτερο κίνητρο. 5 minutes ago, najinblue3 said: Δε ξερω τι sources εχεις, αλλα ενα τεραστιο κομματι ανηκει στο xbox, οι περισσοτεροι speedruners που ξερω εχουν το παιχνιδι στο xbox παρα στο ps4. Στο vgchartz κοιτάω και δίνει σκάρτο εκατομμύριο στο X1, ενώ δίνει 4,5m στο PS4. Ξέρω ότι δεν είναι και το ακριβέστερο σάιτ, αλλά μια γενική εικόνα τη δίνει. Και βασικά, δεν βλέπω την «τεράστια επιτυχία που έθεσε προηγούμενο στάνταρ» για να είμαι ειλικρινής, τόσο πούλαγε και στο 3DS με το καλημέρα η σειρά. Στην εγκατεστημένη της βάση πουλάει, εκτός κι αν χάνω κάτι.
najinblue3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Malthador είπε Και βασικά, δεν βλέπω την «τεράστια επιτυχία που έθεσε προηγούμενο στάνταρ» για να είμαι ειλικρινής, τόσο πούλαγε και στο 3DS με το καλημέρα η σειρά. Στην εγκατεστημένη της βάση πουλάει, εκτός κι αν χάνω κάτι. Δε πιστευω να πουλαγε τοσο, αλλα αυτο μονο καλο ειναι να βγαζει και αυτους τους τιτλους στις κονσολες περα απο τα handleds, γτ εκει περα απο τα Monsters παλευες και με το 3ds...
grifind Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σχετικό άσχετο τωρα που λετε για Physicals, το Stardew Valley γιατι εχει εξαφανιστει απο Physical? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από grifind
mansa2k Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι προσευχές εισακούστηκαν, αν και δεν σημαίνει τίποτα για τον Bowser που ανέλαβε: Reggie Fils-Aime retiring, Doug Bowser to take over as new Nintendo of America president Ο Bowser έκανε αρκετά ταξίδια στα κεντρικά της Ν τώρα τελευταία άρα ήταν δρομολογημένο. Επίσης είχε ασχοληθεί με την εκπροσώπηση της Ν σε Λατινικές χώρες. Anyway καλή του τύχη και ελπίζω να μην πουλάει τις ίδιες μπαρούφες που έκανε τώρα τελευταία ο Reggie που σημαίνει να γνωρίζει πότε πρέπει να σταματάει το μπλα μπλα. Αφιερωμένο στις καλές στιγμές: Άντε Miyamoto είσαι ο επόμενος ε; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από mansa2k 1
Vagosman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Check out @NintendoAmerica’s Tweet: Εγω γουσταρα πάντως ρεγκινατορ. Θα μου λείψει η γραφική του μορφή. 1
cubilone Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε https://www.eurogamer.net/articles/2018-01-11-the-pitch-that-convinced-miyamoto-to-back-mario-rabbids Φοβερό άρθρο! Τώρα θέλω να παίξω το παιχνίδι ακόμα περισσότερο. 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, cubilone είπε Φοβερό άρθρο! Τώρα θέλω να παίξω το παιχνίδι ακόμα περισσότερο. Για αυτό το έβαλα. Γιατί κάποια πράγματα πρέπει να χαίρουν εκτίμησης και σεβασμού. Στο μεταξύ να πω ότι δεν στεναχωρήθηκα που πάει ο Reggie για retirement θα είναι ψέματα. Κρίμα- αυτό σηματοδοτεί ένα τέλος εποχής. Καλή τύχη στον αντικαταστάτη.
cubilone Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δεν μπορώ να μη σχολιάσω ότι ο νέος πρόεδρος της NoA λέγεται Bowser. Bowser.
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, mansa2k είπε Οι προσευχές εισακούστηκαν, αν και δεν σημαίνει τίποτα για τον Bowser που ανέλαβε: Ο Bowser έκανε αρκετά ταξίδια στα κεντρικά της Ν τώρα τελευταία άρα ήταν δρομολογημένο. Επίσης είχε ασχοληθεί με την εκπροσώπηση της Ν σε Λατινικές χώρες. Anyway καλή του τύχη και ελπίζω να μην πουλάει τις ίδιες μπαρούφες που έκανε τώρα τελευταία ο Reggie που σημαίνει να γνωρίζει πότε πρέπει να σταματάει το μπλα μπλα. Άντε Miyamoto είσαι ο επόμενος ε; Υποθέτω για όλες τις "παθογένειες" της Nintendo ο Reggie φταίει έτσι? Damage Control έκανε ο άνθρωπος και μάλιστα με στυλ. Προφανώς κουράστηκε να υπερασπίζεται πράγματα που δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης - πήρε τα φράγκα του και γεια σας. Δεν κατανοώ το blame game.... 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Εδώ θα πέσει το απίστευτο γέλιο - μιλάμε για "παντρειά αλλά του τύπου "λογοδοθήκαμε". Πάρτε pop-corn και απολαύστε. Ω ναι. Τα γράφαμε αυτά κάπου κάποτε.... κοράκι τώρα. Φλαμπέ για να είναι και πιο γευστικό. Αλατάκι τόσο όσο να μην σηκώσει πίεση ο αμφισβητίας. Εναλλακτικά ξυδάκι. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από Sir_Teraflop
Προτεινόμενες αναρτήσεις