Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, grifind said:

ακριβα μπορει να ειναι για το switch αλλα σε σχεση με αλλα AAA games των xbox ps4 ειναι στα ιδια χρηματα. Και γενικα ειναι καθαρα γουστο του καθενος.

Ε όχι δα, μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας. Τα 1st-party της N παραμένουν πάντα ακριβά. Το BotW είναι στα €60 ακόμα και σήμερα, ενώ το HZD είναι στα €30 η complete edition (αναφέρω το HZD γιατί κυκλοφόρησε μαζί με το BotW και είναι παρεμφερή games).

Τα multiplatforms και τα indies είναι που έχουν ίδιες τιμές στο NSw με τα twins.

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ε όχι δα, μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας. Τα 1st-party της N παραμένουν πάντα ακριβά. Το BotW είναι στα €60 ακόμα και σήμερα, ενώ το HZD είναι στα €30 η complete edition (αναφέρω το HZD γιατί κυκλοφόρησε μαζί με το BotW και είναι παρεμφερή games).

Τα multiplatforms και τα indies είναι που έχουν ίδιες τιμές στο NSw με τα twins.

καλα ισχυει αυτο απλα εγω εμεινα σε αλλες εποχες. 😕 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Malthador είπε

Eντάξει έχει ξαναγίνει η συζήτηση αυτή δεν είναι κακό αυτό με την τιμή και για την μεταπωλητική τους αξία (40€ το βρίσκεις το BOTW περιπου μεταχειρισμένο) επομένως σε κάνει να θες να τα παίρνεις day one.Νομίζω και εσύ έχεις πει αυτή την άποψη.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, grifind είπε

ακριβα μπορει να ειναι για το switch αλλα σε σχεση με αλλα AAA games των xbox ps4 ειναι στα ιδια χρηματα. Και γενικα ειναι καθαρα γουστο του καθενος. 
Εγω απεναντιας αν δεν ειχε indie games το switch δε θα το επαιρνα μονο για το zelda και το mario odyssey πχ. που δεν ειναι αυτα τα δυο μονο εχει πολλα ΑΑΑ πλεον. + οτι πολλοι σαν και μενα εχουν την τρελα της "Συλλογης cartridge" 

Ναι μιλάω για ΑΑΑ τίτλους λέγοντας ακριβά όπως είναι και σε άλλες κονσόλες αλλά παιχνίδια. Αλλά πολλά indie λίγα μου αρέσουν. 

• Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, EverythingYouBelieve said:

Μου αρέσει αυτό που βλέπω, έχεις παίξει το πρώτο; Αναπληρώνει καθόλου το κενό που αφήνουν τα Zelda όταν τα τελειώνεις;

Αν θες να αναπληρώσεις το κενό των Zelda παίξε Darksiders. Το πρώτο Oceanhorn είναι μια αμυδρή ιδέα από Zelda, αλλά οκ καλό είναι για όσο διαρκεί.

Το δεύτερο Oceanhorn φαίνεται αρκετά καλύτερο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσας αλλά εγώ το πρώτο Oceanhorn πραγματικά το απόλαυσα ...και ναι θυμηθεί πολύ Zelda....το πρώτο ήταν πάντως πολύ καλή προσπάθεια...μοιάζει πολύ στο wind waker λόγο των νησιών της βάρκας κ.α. ...το δεύτερο όντως μοιάζει να είναι ακόμα ποιο καλό..θα δουμε

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο Oceanhorn έχει μία αμυδρή ιδέα από Zelda, τα puzzles του είναι αστεία και σε σημεία μετατρέπεται σε αρκετά ανιαρό τίτλο, ειδικά όταν γυρνάς γύρω γύρω μυρίζοντας τα νύχια σου τι πρέπει να κάνεις. Δεν μπορώ να πω ότι το θεωρώ κακό σαν game, αλλά δεν είναι και κανένα αριστούργημα, ένα game του 5-6/10 είναι με το οποίο ψιλοπερνάς ευχάριστα, ειδικά όταν βγαίνει σε προσφορά είναι καλό deal.

Αν κάποιος θέλει μια εμπειρία που να προσομοιάζει αρκετά σε Zelda, σε ενάμιση μήνα βγαίνει το πρώτο Darksiders στο Switch που είναι πολύ καλό υποκατάστατο.

----------------------------------------

Δύο παλιότερα IP's που θα ήθελα να δω στο NSw πάντως είναι το Kid Icarus και το Adventure Island. Ειδικά το Adventure Island το είχα λιώσει σε NES και Gameboy, αναρρωτιέμαι ποιός να έχει τα δικαιώματα πλέον. Φαντάζομαι η Konami που συγχωνεύτηκε με την Hudson.

On 20/02/2019 at 13:23, RedAlert539 said:

Αυτα γινονται οταν οι εταιριες μυριζονται το hype και επενδυουν πανω σε αυτο. Αντι οι Switch owners να πουν: "οχι SE, τωρα που μας θυμηθηκες, μετα απο τοσα χρονια, δεν θα παρουμε" εβγαιναν τα Youtube videos και ηταν ολοι στη φαση: "ΟΜG!!!!!! Final Fantasy is back on a Nintendo console!!!!!!! Thank you!

Είσαι άδικος με την Square-Enix. Η Square-Enix υποστήριξε και το 3DS με τα αποκλειστικά του και το NSw με τα αποκλειστικά του. Καμία σχέση με το τσίρκο που ονομάζεται Capcom.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3
Δημοσ.

Μια χαρά υποστήριξη έχει η SqE για τα μηχανάκια της nintendo σε όλα τα επίπεδα και με όλους τους τρόπους σε ότι είναι δυνατό να γίνει. Δεν συγκρίνεται με την capcom σε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
39 minutes ago, Malthador said:

Το πρώτο Oceanhorn έχει μία αμυδρή ιδέα από Zelda, τα puzzles του είναι αστεία και σε σημεία μετατρέπεται σε αρκετά ανιαρό τίτλο, ειδικά όταν γυρνάς γύρω γύρω μυρίζοντας τα νύχια σου τι πρέπει να κάνεις. Δεν μπορώ να πω ότι το θεωρώ κακό σαν game, αλλά δεν είναι και κανένα αριστούργημα, ένα game του 5-6/10 είναι με το οποίο ψιλοπερνάς ευχάριστα,  

Θα έβαζα ελαφρώς παραπάνω στο βαθμό αλλά γενικά συμφωνώ. 

Τα 15€ που ζητάνε χωρίς καμία προσφορά είναι αστεία αν σκεφτείς πως με αυτά τα λεφτά αγοράζεις Hollow Knight. 

Γενικά στα μισά τουλάχιστον λεφτά δεν είναι άσχημο. 

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Malthador είπε

Είσαι άδικος με την Square-Enix. Η Square-Enix υποστήριξε και το 3DS με τα αποκλειστικά του και το NSw με τα αποκλειστικά του. Καμία σχέση με το τσίρκο που ονομάζεται Capcom.

26 παιχνίδια κυκλοφόρησε ή πρόκειται να κυκλοφορήσει η Capcom συνολικά για το Switch:  https://capcom.fandom.com/wiki/Category:Switch_Games

Δεν τα λες και λίγα οπότε νομίζω ότι και εσύ είσαι λίγος άδικος. 

Από την άλλη η τεράστια επιτυχία του Monster Hunter World έθεσε ένα προηγούμενο και επηρέασε την Capcom και δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να τους κατηγορήσει για αυτό. Ευρύτερα δηλαδή αν το δει κανείς, οι εκ Japan ορμώμενοι devs έχουν αρχίσει να γλυκοκοιτάζουν προς την Δυτική αγορά (μιλάω για xbox-PC). Είναι "λεφτό" το ζήτημα.

• Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Sir_Teraflop said:

26 παιχνίδια κυκλοφόρησε ή πρόκειται να κυκλοφορήσει η Capcom συνολικά για το Switch:  https://capcom.fandom.com/wiki/Category:Switch_Games

Δεν τα λες και λίγα οπότε νομίζω ότι και εσύ είσαι λίγος άδικος. 

Από την άλλη η τεράστια επιτυχία του Monster Hunter World έθεσε ένα προηγούμενο και επηρέασε την Capcom και δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να τους κατηγορήσει για αυτό. Ευρύτερα δηλαδή αν το δει κανείς, οι εκ Japan ορμώμενοι devs έχουν αρχίσει να γλυκοκοιτάζουν προς την Δυτική αγορά (μιλάω για xbox-PC). Είναι "λεφτό" το ζήτημα.

Καλά δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συγκρίνω τι κυκλοφορεί η Capcom και τι κυκλοφορεί η SE για το NSw, δεν υπάρχει σύγκριση.

Αλλά σοβαρά τώρα, μιλάς για επιτυχία του MHW και βάζεις και το Χ1 στην ίδια πρόταση; Αλήθεια τώρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...