james9tito Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, Malthador είπε Το έχω ξαναπεί, όλα τα Zelda (σε emulators, ούτε καν remasters) εκτός του BotW, μέσα σε ένα μόνο cartridge σε περιποιημένη έκδοση με OST's και χάρτες κλπ, σε τιμή έκπληξη 200 ευρώ. Και θα χεστούν στο τάληρο, απλά. Μαζί σου. Τα έδινα τα 200 και αν τα έδινα εγώ που είμαι γενικά γκρίνιας και απαιτητικός φαντάζομαι πόσο εύκολα θα τα έδιναν άλλοι που είναι πιο ενθουσιασμενοι από μένα με το switch.
Vagosman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ θα έδινα 200 μούτζες προσωπικά. Μόνο αν γινόντουσαν ρεμαστερ όλα θα τα άξιζαν και αυτά σε όμορφη κασετίνα. 1 1
RedAlert539 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ προσωπικά θα πω πάλι αυτά που λέω. Προτιμώ νέες ΙΡ σαν το Daemon X Machina και το Astral Chain ή να επανέλθουν με sequels/reboots ξεχασμένων σειρών όπως τα Eternal Darkness, Geist, F-Zero παρά μία από τα ίδια. Άν θέλω να (ξανα)παίξω τα Zelda, έχω τρόπους.Οπότε, ευχαριστώ ούτε τα Final Fantasy θα πάρω 20 και 30 ευρώ το ένα ούτε 200 ευρώ θα δώσω για Zelda. 4
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, John182 είπε Για όποιον ενδιαφέρεται έχει το switch με το mario kart στο Γερμανό στα 339€ με 20% πόντους go4more εθνική. Nintendo switch Θα το τσιμπαγα το συγκεκριμενο(αν και το mario kart το επαιξα και στο wii U)αλλα το θεμα που σκεφτομαι ειναι αν θα βγει τελικα αλλη κονσολα φετος οπως ειχε ακουστει,ειτε για αναβαθμισμενη τυπου ps4pro,ειτε slim.
james9tito Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Εγώ προσωπικά θα πω πάλι αυτά που λέω. Προτιμώ νέες ΙΡ σαν το Daemon X Machina και το Astral Chain ή να επανέλθουν με sequels/reboots ξεχασμένων σειρών όπως τα Eternal Darkness, Geist, F-Zero παρά μία από τα ίδια. Άν θέλω να (ξανα)παίξω τα Zelda, έχω τρόπους.Οπότε, ευχαριστώ ούτε τα Final Fantasy θα πάρω 20 και 30 ευρώ το ένα ούτε 200 ευρώ θα δώσω για Zelda. Με τη λογική αυτή υπάρχουν άλλοι τρόποι να παίξεις όλα τα παιχνίδια του Switch πλην των exclusives και φτηνότερα και τσάμπα που λέει ο λόγος. Απλά λέμε αφού ξεθαβουν κ φέρνουν ότι βρίσκουν, okami, resi, ff κλπ, ε ας φέρουν κ τα zelda τα οποία είναι συνώνυμα της Ν.
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Καλα zelda μεταφορες θα δουμε ουτως ή αλλως γιατι αργει να βγει το επομενο.
grifind Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 δεν ξερω γιατι αφησα το botw να το παιξω στο τελος απο τα 8 games που πηρα με το switch... το ανοιξα στις 5 το απογευμα και κοντευει 12. Δε λεω καλο το dead cells καλο το mario κ ολα τα υπολοιπα αλλα το botw απο εκει που βαρεθηκα το πρωτο 20λεπτο τα tutorial-φαση απλα δεν αφηνα το controller μεχρι τωρα που ετσουξαν τα ματια μου! 2
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, james9tito είπε Με τη λογική αυτή υπάρχουν άλλοι τρόποι να παίξεις όλα τα παιχνίδια του Switch πλην των exclusives και φτηνότερα και τσάμπα που λέει ο λόγος. Απλά λέμε αφού ξεθαβουν κ φέρνουν ότι βρίσκουν, okami, resi, ff κλπ, ε ας φέρουν κ τα zelda τα οποία είναι συνώνυμα της Ν. Η λογική του είναι... απόλυτα λογική Έτσι όπως το πάει η N. το σύστημα θα χαρακτηριστεί όπως και η Nintendo ως publisher του στυλ τα ίδια και τα ίδια - "ξαναζεσταμένο φαγητό". Ναι ok καλή η φάση nostalgia και υπάρχει και νέο κοινό σίγουρα που δεν ξέρει καν τι θα πει Zelda αλλά στο τέλος θα κουράσει και τον πιο φανατικό. Θέλει ισορροπία στα IP που γίνονται restore από το recycle bin.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 4 hours ago, Fulgore said: Θα το τσιμπαγα το συγκεκριμενο(αν και το mario kart το επαιξα και στο wii U)αλλα το θεμα που σκεφτομαι ειναι αν θα βγει τελικα αλλη κονσολα φετος οπως ειχε ακουστει,ειτε για αναβαθμισμενη τυπου ps4pro,ειτε slim. Τσιμπάς το bundle, πουλάς το MK8D για €30 και σου μένει η κονσόλα στα €309 συν €67 πιστωμένα να τα δώσεις για games. Αμφιβάλλω ότι θα βγει revamped κονσόλα στο άμεσο μέλλον, συμφωνώ με τον Arlo (αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου ε):
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Revamped κονσόλα θα βγει και μάλιστα αν έχει μείνει ίχνος λογικής στην Nintendo αυτή θα ανακοινωθεί και θα βγει την ώρα ανακοίνωσης του PS5. Η λογική υποδεικνύει ότι θα είναι αναβαθμισμένη - τόσο όσο - είναι το switch σχετικά με τα twins απλά και μόνο για να καλυφθεί το powergap για να έχει 3rd party* υποστήριξη. Βέβαια αυτό το πλάνο έχει ημερομηνία λήξης με hybrid σχεδιασμό γιατί απλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα στουκάρει στην φυσική ή μάλλον χημεία ...των μπαταριών εκτός και αν έχουμε κάποια έκπληξη από NASA, Cern κλπ. οπότε και η Nintendo θα αναγκαστεί να επιλέξει τον δρόμο του portable only ή το παλιό μοντέλο home/portable. Στην πρώτη περίπτωση του portable only και πάλι είναι ευάλωτη στα σχέδια των twins/google/amazon για cloud gaming - ειδικά όσο εξελίσσονται οι τεχνολογίες xxxG (4G/5G κλπ.) στην δε δεύτερη περίπτωση θα μπει στην ίδια "θάλασσα" με τους καρχαρίες και θα χυθεί αίμα φυσικά. Για να δούμε. Είμαι πολύ περίεργος. *Ώρες - ώρες απορώ αν την θέλει κιόλας με τα νούμερα και τα χρήματα που βγάζουν από τα δικά τους. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Sir_Teraflop
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Sir_Teraflop said: Revamped κονσόλα θα βγει και μάλιστα αν έχει μείνει ίχνος λογικής στην Nintendo αυτή θα ανακοινωθεί και θα βγει την ώρα ανακοίνωσης του PS5. Δεν είπα ότι δεν θα βγει νέο μοντέλο, φυσικά και θα βγει κάποια στιγμή, αυτό έλειπε. Είπα ότι δεν νομίζω πως θα βγει στο άμεσο μέλλον, δηλαδή μέχρι το Q3 του 2019 δεν το βλέπω. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Malthador
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν είπα ότι δεν θα βγει νέο μοντέλο, φυσικά και θα βγει κάποια στιγμή, αυτό έλειπε. Είπα ότι δεν νομίζω πως θα βγει στο άμεσο μέλλον, δηλαδή μέχρι το Q3 του 2019 δεν το βλέπω. Ναι βρε το κατάλαβα - απαντούσα εμμέσως στον Fulgore από πάνω.
Misokatsu64 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 indie παιχνιδια που αξιζει να ασχοληθειτε ειναι το Guns Of Mercy και Gigantic Army. Υποψιν οτι αυτοι οι δυο τιτλοι ερχονται και στο Dreamcast τον ερχομενο Μαιο.
dinos234 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Προσωπικά με το switch λίγα είναι τα παιχνίδια που μου αρέσουν πραγματικά τα οποία είναι και ακριβά αυτό που βλέπω είναι ότι γεμίσαμε indie.
grifind Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, dinos234 είπε Προσωπικά με το switch λίγα είναι τα παιχνίδια που μου αρέσουν πραγματικά τα οποία είναι και ακριβά αυτό που βλέπω είναι ότι γεμίσαμε indie. ακριβα μπορει να ειναι για το switch αλλα σε σχεση με αλλα AAA games των xbox ps4 ειναι στα ιδια χρηματα. Και γενικα ειναι καθαρα γουστο του καθενος. Εγω απεναντιας αν δεν ειχε indie games το switch δε θα το επαιρνα μονο για το zelda και το mario odyssey πχ. που δεν ειναι αυτα τα δυο μονο εχει πολλα ΑΑΑ πλεον. + οτι πολλοι σαν και μενα εχουν την τρελα της "Συλλογης cartridge"
Προτεινόμενες αναρτήσεις