Moderators Malthador Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Sir_Teraflop said: Αυτό ακριβώς. Η Capcom από την εποχή του 3DS αντιμετωπίζει τους owners σαν second-class καταναλωτές, πράγμα που δεν έχει αλλάξει ούτε και στο Switch. Αυτό δεν λέγεται support, λέγεται «τους πετάω ένα ξεροκόμματο να μην κλαψουρίζουν». Thanks, but no thanks, μέχρι και το RE2 remake στο Steam μου με κλειδάκι ενεργοποιήθηκε, όσο μπορώ από εμένα δεν θα παίρνει φράγκο η Capcom μέχρι να αλλάξει μυαλά και να με σέβεται. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Malthador
John182 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται έχει το switch με το mario kart στο Γερμανό στα 339€ με 20% πόντους go4more εθνική. Nintendo switch 1
RedAlert539 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 54 λεπτά πριν, Malthador είπε Η Capcom από την εποχή του 3DS αντιμετωπίζει τους owners σαν second-class καταναλωτές, πράγμα που δεν έχει αλλάξει ούτε και στο Switch. Αυτό δεν λέγεται support, λέγεται «τους πετάω ένα ξεροκόμματο να μην κλαψουρίζουν». Thanks, but no thanks, μέχρι και το RE2 remake στο Steam μου με κλειδάκι ενεργοποιήθηκε, όσο μπορώ από εμένα δεν θα παίρνει φράγκο η Capcom μέχρι να αλλάξει μυαλά και να με σέβεται. Αν αναφερεσαι στο γεγονος οτι δεν φερνει ΑΑΑ παιχνιδια δεν συμφωνω γιατι ολοι ξεραμε τις δυνατοτητες του Switch απο την πρωτη ημερα, οποτε τετοια γεγονοτα δεν θα επρεπε να μας προκαλουν εκπληξη πλεον. Αν αναφερεσαι στο οτι δεν εχει υποστηριξει την κονσολα με exclusive τιτλους, οπως εχουν κανει πχ η Square και η Ubisoft, τοτε ειμαι μαζι σου.
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 25 minutes ago, RedAlert539 said: Αν αναφερεσαι στο γεγονος οτι δεν φερνει ΑΑΑ παιχνιδια δεν συμφωνω γιατι ολοι ξεραμε τις δυνατοτητες του Switch απο την πρωτη ημερα, οποτε τετοια γεγονοτα δεν θα επρεπε να μας προκαλουν εκπληξη πλεον. Αν αναφερεσαι στο οτι δεν εχει υποστηριξει την κονσολα με exclusive τιτλους, οπως εχουν κανει πχ η Square και η Ubisoft, τοτε ειμαι μαζι σου. Αναφέρομαι στην αντιμετώπιση που έχει απέναντι στους owners. Για παράδειγμα ότι δεν βγάζει τα games της σε physical μέσο στη Δύση, ενώ στα twins τα βγάζει. Είναι καθαρή διάκριση αυτό στα μάτια μου.
james9tito Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, Malthador είπε Αναφέρομαι στην αντιμετώπιση που έχει απέναντι στους owners. Για παράδειγμα ότι δεν βγάζει τα games της σε physical μέσο στη Δύση, ενώ στα twins τα βγάζει. Είναι καθαρή διάκριση αυτό στα μάτια μου. Καθαρα επιχειρηματικα - οχι οτι το βρισκω σωστο- καλα κανει. Μειωνει το κοστος γιατι δεν περιμενει αναλογες πωλήσεις με τα twins.
stafftw Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, james9tito είπε Καθαρα επιχειρηματικα - οχι οτι το βρισκω σωστο- καλα κανει. Μειωνει το κοστος γιατι δεν περιμενει αναλογες πωλήσεις με τα twins. Eπομένως και η nintendo καθαρά επιχειρηματικά θα έπρεπε το pokemon που θα βγει να το πουλάει 120$ γιατί περιμένει ανάλογες πωλήσεις;
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 54 minutes ago, james9tito said: Καθαρα επιχειρηματικα - οχι οτι το βρισκω σωστο- καλα κανει. Μειωνει το κοστος γιατι δεν περιμενει αναλογες πωλήσεις με τα twins. Όχι ότι θεωρώ πως στέκει λογικά το επιχείρημα ότι «το βγάζω μόνο digital στον μισό πλανήτη γιατί δεν θα πουλήσει» (δηλαδή ήδη έχεις στήσει παραγωγή για μισό εκατομμύρια αντίτυπα ξέρω 'γω, στο άλλο μισό εκατομμύριο κολλάμε;), αλλά τώρα σοβαρά το πιστεύεις αυτό; Ότι το Mega Man 11 ή το Okami θα έχουν πουλήσει καλύτερα στα twins απ' ότι στο NSw; Εγώ δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση αυτό, αλλά οκ, μπορεί να πέφτω και έξω. Τελοσπάντων, η Capcom πάντα ήταν biased απέναντι στους Ν owners, δεν μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το RE: Revelations 2, που δεν βγήκε στο 3DS, ενώ το πρώτο είχε πουλήσει καλύτερα από οπουδήποτε βγήκε το sequel.
D.Luffy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίζω το FF9 αυτές τις μέρες και όπως είναι φυσικό (και αναμενόμενο), τα χαμηλής ανάλυσης pre-rendered backgrounds εποχής PS1 έχουν τα μαύρα τους τα χάλια στην οθόνη του Switch και είναι σε πλήρη αντίθεση με τα καινούργια HD polygon models του παιχνιδιού. Κάνοντας ένα search ανακαλύπτω ότι υπάρχει διαθέσιμη AI τεχνολογία η οποία κάνει upscale τα textures των παλιών παιχνιδιών με εντυπωσιακά μάλιστα αποτελέσματα. Μερικοί modders ήδη έχουν βγάλει texture packs για FF7 και FF9 στο PC. Δείτε πως φαίνονται μερικά από τα backgrounds του FF9 με αυτή την τεχνική: https://www.resetera.com/threads/final-fantasy-ix-hd-background-mod-released.94467/ Οι διαφορά είναι χαοτική σε σχέση με τα original που φαίνονται λες και ξέρασε κάποιος επάνω στην οθόνη και δεν την καθάρισε καλά. Και όλο αυτό με κάνει να σκέφτομαι πόσο γτπ και κατάπτυστη είναι η Square-Enix που δεν θέλει να ασχοληθεί λίγο σοβαρά με τις επανακυκλοφορίες ιστορικών παιχνιδιών χρησιμοποιώντας τεχνολογία που είναι ήδη διαθέσιμη και free. Αντί γι αυτό, αρκείται σε δουλειές άρπα κόλλα και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας... Εν το μεταξύ, απορώ τι ακριβώς κάνουν με το FF7 που θέλουν και περισσότερο χρόνο τρομάρα τους. Αν το port είναι στα ποιοτικά επίπεδα του FF9, να την χέσω την αναμονή... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από D.Luffy 1
james9tito Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, Malthador είπε Όχι ότι θεωρώ πως στέκει λογικά το επιχείρημα ότι «το βγάζω μόνο digital στον μισό πλανήτη γιατί δεν θα πουλήσει» (δηλαδή ήδη έχεις στήσει παραγωγή για μισό εκατομμύρια αντίτυπα ξέρω 'γω, στο άλλο μισό εκατομμύριο κολλάμε;), αλλά τώρα σοβαρά το πιστεύεις αυτό; Ότι το Mega Man 11 ή το Okami θα έχουν πουλήσει καλύτερα στα twins απ' ότι στο NSw; Εγώ δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση αυτό, αλλά οκ, μπορεί να πέφτω και έξω. Τελοσπάντων, η Capcom πάντα ήταν biased απέναντι στους Ν owners, δεν μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το RE: Revelations 2, που δεν βγήκε στο 3DS, ενώ το πρώτο είχε πουλήσει καλύτερα από οπουδήποτε βγήκε το sequel. Μπαινουν πολλα στη μεση εδω. Πχ δισκακι vs sd card. Επισης το Okami HD , οπως και τα resi εχουν μεινει στη συνείδηση των παικτων ως παιχνιδια playstation. Δεν διαφωνω για την capcom ουτε της δινω συγχωροχαρτι επειδη εφτιαξε ενα RE2 remake που ουσιαστικα ο κοσμος τους το ζητησε , σιγα μην το εκαναν μονοι τους. Γενικα ομως η σταση ολων απεναντι στο switch ετσι ειναι , μετρημενη και διστακτικη. Εγω αυτο εισπραττω σαν χρηστης.
RedAlert539 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Παίζω το FF9 αυτές τις μέρες και όπως είναι φυσικό (και αναμενόμενο), τα χαμηλής ανάλυσης pre-rendered backgrounds εποχής PS1 έχουν τα μαύρα τους τα χάλια στην οθόνη του Switch και είναι σε πλήρη αντίθεση με τα καινούργια HD polygon models του παιχνιδιού. Κάνοντας ένα search ανακαλύπτω ότι υπάρχει διαθέσιμη AI τεχνολογία η οποία κάνει upscale τα textures των παλιών παιχνιδιών με εντυπωσιακά μάλιστα αποτελέσματα. Μερικοί modders ήδη έχουν βγάλει texture packs για FF7 και FF9 στο PC. Δείτε πως φαίνονται μερικά από τα backgrounds του FF9 με αυτή την τεχνική: https://www.resetera.com/threads/final-fantasy-ix-hd-background-mod-released.94467/ Οι διαφορά είναι χαοτική σε σχέση με τα original που φαίνονται λες και ξέρασε κάποιος επάνω στην οθόνη και δεν την καθάρισε καλά. Και όλο αυτό με κάνει να σκέφτομαι πόσο γτπ και κατάπτυστη είναι η Square-Enix που δεν θέλει να ασχοληθεί λίγο σοβαρά με τις επανακυκλοφορίες ιστορικών παιχνιδιών χρησιμοποιώντας τεχνολογία που είναι ήδη διαθέσιμη και free. Αντί γι αυτό, αρκείται σε δουλειές άρπα κόλλα και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας... Εν το μεταξύ, απορώ τι ακριβώς κάνουν με το FF7 που θέλουν και περισσότερο χρόνο τρομάρα τους. Αν το port είναι στα ποιοτικά επίπεδα του FF9, να την χέσω την αναμονή... Edit: Δείτε εδώ την εκπληκτική δουλειά που έκανε ένα άτομο μόνο του: https://www.neogaf.com/threads/the-lost-art-of-final-fantasy-ix-mama-robotnik-research-thread.551612/ Αυτα γινονται οταν οι εταιριες μυριζονται το hype και επενδυουν πανω σε αυτο. Αντι οι Switch owners να πουν: "οχι SE, τωρα που μας θυμηθηκες, μετα απο τοσα χρονια, δεν θα παρουμε" εβγαιναν τα Youtube videos και ηταν ολοι στη φαση: "ΟΜG!!!!!! Final Fantasy is back on a Nintendo console!!!!!!! Thank you! Οποτε σου λεει και η SE:" Αφου θα πουλησουν σαν στραγαλια, γιατι να τα κανω upscale; Παρ'τα οπως ειναι και αντε γεια". Οσο ιστορικο και αν ειναι το FFVII δεν παυει να ειναι ενα game 22(!!) χρονων, και καποια στιγμη θα πρεπει να ξεκολλησουμε και να ξεπερασουν οι Nintendo fans την χυλοπιτα στο Ν64. Γιατι καλα αυτα που λεει ο φιλος Malthador περι εκμεταλευσης των Switch owners αλλα τα θελει κι αυτων ο κ@λος τους. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από RedAlert539
ikaruga24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, james9tito είπε Καθαρα επιχειρηματικα - οχι οτι το βρισκω σωστο- καλα κανει. Μειωνει το κοστος γιατι δεν περιμενει αναλογες πωλήσεις με τα twins. Γιατί όχι; Το xbox και το switch είναι πολύ κοντά σε πωλήσεις και σε θέμα πωλήσεων software το switch πατάει και τα δύο κάτω. Είναι προβληματική η σκέψη τους γιατί η εταιρία έχει ήδη αναγεννηθεί και μπορεί Πανεύκολα να υποστηρίξει κανονικά το μηχάνημα με τον ίδιο τρόπο που κάνει στα twins ακόμα και αν δεν γίνεται να φέρει όλους τους τίτλους της. Προσωπικά δεν με κόφτει γιατί στο μηχάνημα έχω ταχτει υπέρ του digital αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρώ το bias που υπάρχει στο πως κάνει τις κυκλοφορίες της η εταιρεία συγκεκριμένα στο Switch. 1
parlapipas25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μιας που είπατε γθα capcom και resident evil,τα revelations ειναι καλά; Αξίζουν για το switch;
james9tito Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Τι άλλο θα ξεθαψουν; Καλά κάνουν όλες οι εταιρίες και κάνουν port, αλλά η Ν έχει την κότα με τα χρυσά αυγά (zelda) και δεν συγκινείται
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 12 minutes ago, james9tito said: Τι άλλο θα ξεθαψουν; Καλά κάνουν όλες οι εταιρίες και κάνουν port, αλλά η Ν έχει την κότα με τα χρυσά αυγά (zelda) και δεν συγκινείται Το έχω ξαναπεί, όλα τα Zelda (σε emulators, ούτε καν remasters) εκτός του BotW, μέσα σε ένα μόνο cartridge σε περιποιημένη έκδοση με OST's και χάρτες κλπ, σε τιμή έκπληξη 200 ευρώ. Και θα χεστούν στο τάληρο, απλά. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις