Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Μόλις τελείωσα το RE2 remake στο PC και μου άνοιξε η όρεξη για RE1, RE0 και RE4 που ανακοίνωσε η Capcom για Switch πέρισυ. Ελπίζω να μάθουμε σύντομα νέα για το πότε θα κυκλοφορήσουν. Ελπίζω επίσης σε physical release αλλά δυστυχώς το βλέπω χλωμό με τις πρακτικές της Capcom...

Ακριβως την ιδια σκεψη εκανα και εγω οταν τελειωσα το resi 2 remake!!

Eλπιζω να βγουν συντομα.

• Like 2
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Μόλις τελείωσα το RE2 remake στο PC και μου άνοιξε η όρεξη για RE1, RE0 και RE4 που ανακοίνωσε η Capcom για Switch πέρισυ. Ελπίζω να μάθουμε σύντομα νέα για το πότε θα κυκλοφορήσουν. Ελπίζω επίσης σε physical release αλλά δυστυχώς το βλέπω χλωμό με τις πρακτικές της Capcom...

Κρίμα, αγαπώ cartridge γενικά και θα ήθελα να τα έχω physical copies... Σε κάθε περίπτωση, ένα τέτοιο release θα είναι καλό νέο! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι μεταξυ Xenoblade Chronicles 2, Overcooked 2, Wonder Boy, Stardew Valley, Captain Toad, Mario & Rabbids
Προτάσεις για να τα σπάσω σε αγορές ανα 2 ? :D τι να παρω πρωτα? 

έχω ήδη τα εξής:
Zelda BOTW
Super Mario Odyssey
Super Mario Kart
Diablo III
Dead Cells
Donkey Kong TF
Steamworld Dig 2
Crash Bandicoot

Επεξ/σία από grifind
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, grifind είπε

Είμαι μεταξυ Xenoblade Chronicles 2, Overcooked 2, Wonder Boy, Stardew Valley, Captain Toad, Mario & Rabbids

έχω:
Zelda BOTW
Super Mario Odyssey
Super Mario Kart
Diablo III
Dead Cells
Donkey Kong TF
Steamworld Dig 2
Crash Bandicoot

Xenoblade 2 + Mario and rabbits 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, grifind είπε

έχω:
Zelda BOTW
Super Mario Odyssey
Super Mario Kart
Diablo III
Dead Cells
Donkey Kong TF
Steamworld Dig 2
Crash Bandicoot

Xenoblade 2 και Mario & Rabbids δαγκωτο!!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Resident evil 1 και zero παιξτα καλυτερα στο pc μιας και ειναι η μονη πλατφορμα(ας το πουμε)που σου επιτρεπει 60+fps και επισης τα βρισκεις και σε τιμη χωμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Resident evil 1 και zero παιξτα καλυτερα στο pc μιας και ειναι η μονη πλατφορμα(ας το πουμε)που σου επιτρεπει 60+fps και επισης τα βρισκεις και σε τιμη χωμα.

Έχω παίξει ήδη τα πρωτότυπα (μαζί με το RE4) στο Gamecube την εποχή που βγήκαν και έχω και τα HD remasters στο PC. Απλώς για μένα η εμπειρία σε handheld είναι ένας λόγος για να ασχοληθώ ξανά μαζί τους. 

Και όσο αναφορά τα remasters στα twins και στο PC, αν και έγινε καλή δουλειά, πάντα μου έδειναν την αίσθηση ότι τα backdrops "έχαναν" κάπως σε μεγάλη οθόνη/TV.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, grifind είπε

έχω:
Zelda BOTW
Super Mario Odyssey
Super Mario Kart
Diablo III
Dead Cells
Donkey Kong TF
Steamworld Dig 2
Crash Bandicoot

Όλα να τα πάρεις, τι αναρωτιέσαι!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, grifind είπε

έχω:
Zelda BOTW
Super Mario Odyssey
Super Mario Kart
Diablo III
Dead Cells
Donkey Kong TF
Steamworld Dig 2
Crash Bandicoot

Αυτα που αναφέρεις τα εχεις παίξει; Γιατι αν οχι τοτε θες πολλες ώρες. Οποτε μην παρεις τπτ ακομα

ΒΟTW >100h

Μαριο Οντ ~40h

Μαριο Καρτ Unlimited

DK ~40h

Crash δεν το εχω τρεξει αλλα με τοσα παιχνιδια αν τα περασεις στα γρηγορα μαλλον θες 60+

Steam Word 2 ~40h με ολα

Diablo meh για switch. Παλιωσε, μπαγιάτεψε, εχεις καλύτερες επιλογές

Επεξ/σία από Vagosman
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Όλα να τα πάρεις, τι αναρωτιέσαι!

17 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Αυτα που αναφέρεις τα εχεις παίξει; Γιατι αν οχι τοτε θες πολλες ώρες. Οποτε μην παρεις τπτ ακομα

ΒΟTW >100h

Μαριο Οντ ~40h

Μαριο Καρτ Unlimited

DK ~40h

Crash δεν το εχω τρεξει αλλα με τοσα παιχνιδια αν τα περασεις στα γρηγορα μαλλον θες 60+

Steam Word 2 ~40h με ολα

Diablo meh για switch. Παλιωσε, μπαγιάτεψε, εχεις καλύτερες επιλογές

αυτα που γραφω τα εχω.... :P

1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Xenoblade 2 + Mario and rabbits 

1 ώρα πριν, rovgio είπε

Xenoblade 2 και Mario & Rabbids δαγκωτο!!

Το rabbids αξιζει να παρω την Donkey Kong DLC εκδοση για 50 ευρω η να παρω την απλη με τα 25? το επαιξε κανεις το DLC?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, grifind είπε

αυτα που γραφω τα εχω.... :P

Το rabbids αξιζει να παρω την Donkey Kong DLC εκδοση για 50 ευρω η να παρω την απλη με τα 25? το επαιξε κανεις το DLC?

Όλοι λένε ότι είναι καλή προσθήκη. Τώρα αν είναι τόσο καλή που να αξίζει τα διπλά δεν ξέρω.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, grifind είπε

Είμαι μεταξυ .....

Αφού θέλεις να αγοράσεις τα παιχνίδια που αναφέρεις ανά δυάδες τότε προτίμησε κάθε φορά κατά την κρίση σου ένα το οποίο θεωρείς απαιτητικό και ένα αντίστοιχα χαλαρό. Έτσι όταν θα ασχολείσαι με το απαιτητικό θα έχεις πρόσβαση σε κάτι πιο χαλαρό για να σε επαναφέρει.

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Όλοι λένε ότι είναι καλή προσθήκη. Τώρα αν είναι τόσο καλή που να αξίζει τα διπλά δεν ξέρω.

Το DLC είναι μέσα σε φάση κωδικού; Γιατί μόλις πήρα το απλά και θα είναι ξενέρα αν είναι σπεσιαλ ενδιτιον το άλλο...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Το DLC είναι μέσα σε φάση κωδικού; Γιατί μόλις πήρα το απλά και θα είναι ξενέρα αν είναι σπεσιαλ ενδιτιον το άλλο...

αν πηρες το Gold edition που εχει 50 ευρω το εχει μεσα. Αν πηρες το απλο που δε λεει DLC πανω με τον Donkey Kong ειναι εξτρα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, grifind είπε

αν πηρες το Gold edition που εχει 50 ευρω το εχει μεσα. Αν πηρες το απλο που δε λεει DLC πανω με τον Donkey Kong ειναι εξτρα

Redeem με κωδικό ή απευθείας στο cartridge?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...