dekulinkgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Μόλις τελείωσα το RE2 remake στο PC και μου άνοιξε η όρεξη για RE1, RE0 και RE4 που ανακοίνωσε η Capcom για Switch πέρισυ. Ελπίζω να μάθουμε σύντομα νέα για το πότε θα κυκλοφορήσουν. Ελπίζω επίσης σε physical release αλλά δυστυχώς το βλέπω χλωμό με τις πρακτικές της Capcom... Ακριβως την ιδια σκεψη εκανα και εγω οταν τελειωσα το resi 2 remake!! Eλπιζω να βγουν συντομα. 2
MetalPrime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Μόλις τελείωσα το RE2 remake στο PC και μου άνοιξε η όρεξη για RE1, RE0 και RE4 που ανακοίνωσε η Capcom για Switch πέρισυ. Ελπίζω να μάθουμε σύντομα νέα για το πότε θα κυκλοφορήσουν. Ελπίζω επίσης σε physical release αλλά δυστυχώς το βλέπω χλωμό με τις πρακτικές της Capcom... Κρίμα, αγαπώ cartridge γενικά και θα ήθελα να τα έχω physical copies... Σε κάθε περίπτωση, ένα τέτοιο release θα είναι καλό νέο!
grifind Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι μεταξυ Xenoblade Chronicles 2, Overcooked 2, Wonder Boy, Stardew Valley, Captain Toad, Mario & Rabbids Προτάσεις για να τα σπάσω σε αγορές ανα 2 ? τι να παρω πρωτα? έχω ήδη τα εξής: Zelda BOTW Super Mario Odyssey Super Mario Kart Diablo III Dead Cells Donkey Kong TF Steamworld Dig 2 Crash Bandicoot Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από grifind
ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, grifind είπε Είμαι μεταξυ Xenoblade Chronicles 2, Overcooked 2, Wonder Boy, Stardew Valley, Captain Toad, Mario & Rabbids Προτάσεις για να τα σπάσω σε αγορές ανα 2 ? τι να παρω πρωτα? έχω: Zelda BOTW Super Mario Odyssey Super Mario Kart Diablo III Dead Cells Donkey Kong TF Steamworld Dig 2 Crash Bandicoot Xenoblade 2 + Mario and rabbits 1
rovgio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, grifind είπε Είμαι μεταξυ Xenoblade Chronicles 2, Overcooked 2, Wonder Boy, Stardew Valley, Captain Toad, Mario & Rabbids Προτάσεις για να τα σπάσω σε αγορές ανα 2 ? τι να παρω πρωτα? έχω: Zelda BOTW Super Mario Odyssey Super Mario Kart Diablo III Dead Cells Donkey Kong TF Steamworld Dig 2 Crash Bandicoot Xenoblade 2 και Mario & Rabbids δαγκωτο!! 1
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, D.Luffy είπε Μόλις τελείωσα το RE2 remake στο PC και μου άνοιξε η όρεξη για RE1, RE0 και RE4 που ανακοίνωσε η Capcom για Switch πέρισυ. Ελπίζω να μάθουμε σύντομα νέα για το πότε θα κυκλοφορήσουν. Ελπίζω επίσης σε physical release αλλά δυστυχώς το βλέπω χλωμό με τις πρακτικές της Capcom... Resident evil 1 και zero παιξτα καλυτερα στο pc μιας και ειναι η μονη πλατφορμα(ας το πουμε)που σου επιτρεπει 60+fps και επισης τα βρισκεις και σε τιμη χωμα.
D.Luffy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Resident evil 1 και zero παιξτα καλυτερα στο pc μιας και ειναι η μονη πλατφορμα(ας το πουμε)που σου επιτρεπει 60+fps και επισης τα βρισκεις και σε τιμη χωμα. Έχω παίξει ήδη τα πρωτότυπα (μαζί με το RE4) στο Gamecube την εποχή που βγήκαν και έχω και τα HD remasters στο PC. Απλώς για μένα η εμπειρία σε handheld είναι ένας λόγος για να ασχοληθώ ξανά μαζί τους. Και όσο αναφορά τα remasters στα twins και στο PC, αν και έγινε καλή δουλειά, πάντα μου έδειναν την αίσθηση ότι τα backdrops "έχαναν" κάπως σε μεγάλη οθόνη/TV. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από D.Luffy
EverythingYouBelieve Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, grifind είπε Είμαι μεταξυ Xenoblade Chronicles 2, Overcooked 2, Wonder Boy, Stardew Valley, Captain Toad, Mario & Rabbids Προτάσεις για να τα σπάσω σε αγορές ανα 2 ? τι να παρω πρωτα? έχω: Zelda BOTW Super Mario Odyssey Super Mario Kart Diablo III Dead Cells Donkey Kong TF Steamworld Dig 2 Crash Bandicoot Όλα να τα πάρεις, τι αναρωτιέσαι! 1
Vagosman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, grifind είπε Είμαι μεταξυ Xenoblade Chronicles 2, Overcooked 2, Wonder Boy, Stardew Valley, Captain Toad, Mario & Rabbids Προτάσεις για να τα σπάσω σε αγορές ανα 2 ? τι να παρω πρωτα? έχω: Zelda BOTW Super Mario Odyssey Super Mario Kart Diablo III Dead Cells Donkey Kong TF Steamworld Dig 2 Crash Bandicoot Αυτα που αναφέρεις τα εχεις παίξει; Γιατι αν οχι τοτε θες πολλες ώρες. Οποτε μην παρεις τπτ ακομα ΒΟTW >100h Μαριο Οντ ~40h Μαριο Καρτ Unlimited DK ~40h Crash δεν το εχω τρεξει αλλα με τοσα παιχνιδια αν τα περασεις στα γρηγορα μαλλον θες 60+ Steam Word 2 ~40h με ολα Diablo meh για switch. Παλιωσε, μπαγιάτεψε, εχεις καλύτερες επιλογές Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από Vagosman
grifind Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Όλα να τα πάρεις, τι αναρωτιέσαι! 17 λεπτά πριν, Vagosman είπε Αυτα που αναφέρεις τα εχεις παίξει; Γιατι αν οχι τοτε θες πολλες ώρες. Οποτε μην παρεις τπτ ακομα ΒΟTW >100h Μαριο Οντ ~40h Μαριο Καρτ Unlimited DK ~40h Crash δεν το εχω τρεξει αλλα με τοσα παιχνιδια αν τα περασεις στα γρηγορα μαλλον θες 60+ Steam Word 2 ~40h με ολα Diablo meh για switch. Παλιωσε, μπαγιάτεψε, εχεις καλύτερες επιλογές αυτα που γραφω τα εχω.... 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Xenoblade 2 + Mario and rabbits 1 ώρα πριν, rovgio είπε Xenoblade 2 και Mario & Rabbids δαγκωτο!! Το rabbids αξιζει να παρω την Donkey Kong DLC εκδοση για 50 ευρω η να παρω την απλη με τα 25? το επαιξε κανεις το DLC?
ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, grifind είπε αυτα που γραφω τα εχω.... Το rabbids αξιζει να παρω την Donkey Kong DLC εκδοση για 50 ευρω η να παρω την απλη με τα 25? το επαιξε κανεις το DLC? Όλοι λένε ότι είναι καλή προσθήκη. Τώρα αν είναι τόσο καλή που να αξίζει τα διπλά δεν ξέρω. 1
mansa2k Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, grifind είπε Είμαι μεταξυ ..... Αφού θέλεις να αγοράσεις τα παιχνίδια που αναφέρεις ανά δυάδες τότε προτίμησε κάθε φορά κατά την κρίση σου ένα το οποίο θεωρείς απαιτητικό και ένα αντίστοιχα χαλαρό. Έτσι όταν θα ασχολείσαι με το απαιτητικό θα έχεις πρόσβαση σε κάτι πιο χαλαρό για να σε επαναφέρει. 2
non-serviam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Όλοι λένε ότι είναι καλή προσθήκη. Τώρα αν είναι τόσο καλή που να αξίζει τα διπλά δεν ξέρω. Το DLC είναι μέσα σε φάση κωδικού; Γιατί μόλις πήρα το απλά και θα είναι ξενέρα αν είναι σπεσιαλ ενδιτιον το άλλο...
grifind Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, non-serviam είπε Το DLC είναι μέσα σε φάση κωδικού; Γιατί μόλις πήρα το απλά και θα είναι ξενέρα αν είναι σπεσιαλ ενδιτιον το άλλο... αν πηρες το Gold edition που εχει 50 ευρω το εχει μεσα. Αν πηρες το απλο που δε λεει DLC πανω με τον Donkey Kong ειναι εξτρα
non-serviam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, grifind είπε αν πηρες το Gold edition που εχει 50 ευρω το εχει μεσα. Αν πηρες το απλο που δε λεει DLC πανω με τον Donkey Kong ειναι εξτρα Redeem με κωδικό ή απευθείας στο cartridge?
Προτεινόμενες αναρτήσεις