ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Για τα δικαιωματα δεν ειχα βρει κατι που να λεει σε ποιον ανηκουν.Ισως ανηκουν μονο στην platinum απο τη στιγμη που δεν ολοκληρωθηκε το game και το απεριψε η MS.Βασικα κανεις δεν ξερει. Το astral chain βγαινει τον Αυγουστο και μετα μενει μονο το bayo 3 απο τα γνωστα.Ισως 2-3 μηνες πριν ή καποιο καιρο μετα το release θα μπορουσαν να αρχισουν σιγα σιγα και νεο development. Εκτός αυτού δεν είναι δα δύσκολο να πέσει άλλο όνομα αλλά με ίδιο περιεχόμενο. Από την άλλη, το τελευταίο ερωτικό συναπάντημα μεταξύ MS και Nintendo ίσως ανοίγει πράγματι τις πύλες για αυτούσια αναβίωση του τίτλου. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος θα δείξει.
chek2fire Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Όταν έχεις παίξει αρκετό TETRIS στη ζωή σου ώστε να θεωρείσαι σχεδόν Γιαπωνέζος... Να σέβεστε. Εχω παίξει tetris όταν ήρθε για πρώτη φορά οι καμπίνες στα ηλεκτρονικά αν και έπαιζαν πάντα οι γκόμενες δλδ σπάνια άφηναν καρέκλα για να παίξεις Αυτό και το pac man για κάποιο άγνωστο λόγο τις τράβαγε 5
Mistwalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Ελπιζω η τιμη που εβαλαν καποια μαγαζια να ειναι place holder γιατι τα 50-60€ ειναι υπερβολικα για το συγκεκριμενο και ας ειναι remaster.Η καταληλη τιμη πιστευω ειναι μεχρι τα 35€ οσο εκανε και το captain toad. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 3 hours ago, Mistwalker said: Ελπιζω η τιμη που εβαλαν καποια μαγαζια να ειναι place holder γιατι τα 50-60€ ειναι υπερβολικα για το συγκεκριμενο και ας ειναι remaster.Η καταληλη τιμη πιστευω ειναι μεχρι τα 35€ οσο εκανε και το captain toad. Τα Wind Waker και Twilight Princess remasters είχαν launch price €50 στο Wii U, οπότε το ίδιο περιμένω να γίνει και εδώ.
MetalPrime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, mansa2k είπε Το starlink είναι μετριότατο σε αυτό το σημείο που έχω φτάσει,δεν γνωρίζω αν αλλάξει τίποτα αργότερα. Το παιχνίδι επαναλαμβάνεται συνεχώς, ότι έκανα στον πρώτο πλανήτη γίνεται και στους υπόλοιπους,αλλάξει μόνο η αισθητική. Το καλό είναι πως το παιχνίδι σε αφήνει να προχωρήσεις με τον ρυθμό που επιθυμείς. Ο παίκτης έχει την δυνατότητα να ακολουθήσει την κύρια ιστορία όποτε θελήσει δίνοντας την ευκαιρία να ανεβάσει τα χαρακτηριστικά του και να μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα στα τρία διαφορετικά section πλανητών που αντιστοιχούν στο easy, normal και hard. Γενικώς τo παιχνίδι απλά προσπαθεί να καταναλώσει τον χρόνο του παίκτη με επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο. Μέχρι τώρα Mario+Rabbits>>>>>>>>>Starlink. συμφωνώ, γρήγορα διαπιστώνεις πως κάνεις τα ίδια και τα ίδια πράγματα. Πάντως, αν το παιχνίδι ήθελε πχ 100/200+ ώρες για να πεις ότι το ολοκλήρωσες (στα πρότυπα του BotW) θα είχα άνετα πάρει μπόλικα σκαφάκια/οπλάκια/πιλότους. Όμως, με άθλιο replayability και βαριά βαριά 20 ώρες για να το ολοκληρώσω... ένα Χ από εμένα.
RedAlert539 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Τα Wind Waker και Twilight Princess remasters είχαν launch price €50 στο Wii U, οπότε το ίδιο περιμένω να γίνει και εδώ. Μπορεί και όχι. Τα WW και TP ήταν HD remasters των κανονικών, δηλ τα ίδια games με πιο καθαρά textures. Το Link's Awakening είναι full remake, κάτι σαν το RE2 δηλαδή. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν πιο ακριβό. Δηλ στα 60. @Mistwalker Έπειτα από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό: https://trademarks.justia.com/864/58/scalebound-86458061.html Απ'οτι φαίνεται η MS δεν έχει πλέον τα δικαιώματα του trademark οπότε, αναλογιζόμενος το γεγονός ότι η Nintendo με την Platinum είναι κ@λος και βρακί αυτή τη στιγμή, είναι πολυ πιθανό το σενάριο να δούμε το Scalebound σαν Switch exclusive, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. 3
papp0us Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Μπορεί και όχι. Τα WW και TP ήταν HD remasters των κανονικών, δηλ τα ίδια games με πιο καθαρά textures. Το Link's Awakening είναι full remake, κάτι σαν το RE2 δηλαδή. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν πιο ακριβό. Δηλ στα 60. Αυτό ακριβώς. Nintendo+Zelda+Full Remake που τα πάντα ειναι φτιαγμενα απο την αρχή = ένα 60άρι εύκολα.
RedAlert539 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Αυτό ακριβώς. Nintendo+Zelda+Full Remake που τα πάντα ειναι φτιαγμενα απο την αρχή = ένα 60άρι εύκολα. 👌
30pit.z Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Mistwalker είπε Ελπιζω η τιμη που εβαλαν καποια μαγαζια να ειναι place holder γιατι τα 50-60€ ειναι υπερβολικα για το συγκεκριμενο και ας ειναι remaster.Η καταληλη τιμη πιστευω ειναι μεχρι τα 35€ οσο εκανε και το captain toad. Δν υπαρχει περίπτωση να το βγάλει η ninty στα 35-40€ δυστυχως. Παω στοίχημα πως η τιμη στην Ελλάδα θα ειναι 59,90 στα μεγάλα καταστηματα και 52-53€ στο Skroutz. Και απο εξωτερικό(base,game collection,amazon) θα ειναι στα 45-48€. Δες αντίστοιχα τιμολόγηση για New super mario bros,Donkey kong κτλ.... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από 30pit.z 1
Mistwalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Malthador είπε Τα Wind Waker και Twilight Princess remasters είχαν launch price €50 στο Wii U, οπότε το ίδιο περιμένω να γίνει και εδώ. Δυστυχως εκει το βλεπω να πηγαινει.Δεν πειραζει για μενα ναναι καλα τα emulator GB και το 50ρικο θα μου το φαει το astral chain.Το zelda απο τη μερα που κυκλοφορησε στο gb ειχε φαει λιωσιμο και τα νεα γραφικα δεν με ενδιαφερουν αν το gameplay ειναι ακριβως το ιδιο.
D.Luffy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Εδώ τα απ' ευθείας ports του WiiU κυκλοφορούν σε full price και κάποιοι περιμένετε μειωμένη τιμή σε Zelda remake? Ωραίο αστείο ρε παιδιά πρωί πρωί 1
cubilone Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Θυμάται κανείς το Tetris Attack που καμία σχέση δεν είχε με Tetris (αλλά και πάλι ήταν γαμάτο); Να το Tetris Attack του 21ου αιώνα -- και είναι και πραγματικό Tetris!
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, grifind said: τον ειδα και απλα εκνευριστικα Κάπως έτσι παίζω κι εγώ, απλά με λιγότερα misdrops! Μερικά hints για το TETRIS 99: - Χωρίς dpad TETRIS δεν παίζεις. Το αριστερό joycon δεν έχει dpad, έχει κουμπάκια, οπότε είτε χρειάζεται μονταρισμένο joycon, είτε Pro Controller. Δεν έχω δοκιμάσει με το Pro Controller και δεν ξέρω τι lag «χρεώνει» στο game. - To UP είναι φίλος σας. Το χρησιμοποιείτε ανελλιπώς μέχρι τα πράγματα να γίνουν πραγματικά γρήγορα. Και δεν γίνονται πραγματικά γρήγορα πριν την τελική δεκάδα. - Ξεκινάτε γρήγορα, χτίζοντας τα blocks έτσι ώστε να κάνετε tetris. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και για να έχετε ελπίδες να κερδίσετε πρέπει να ξεφορτωθείτε γρήγορα μερικούς αντίπαλους και για να τους ξεφορτωθείτε γρήγορα, δεν θα πρέπει να χαραμίσετε χρόνο και blocks σε 1 και 2-liners. - Αντιπάλους ξεφορτώνεστε στέλνοντάς τους junks και junks τους στέλνετε κάνοντας lines. Αν φάτε 1 γραμμή δεν στέλνετε τίποτα, αν κάνετε tetris στέλνετε τα περισσότερα. Επίσης, όσα περισσότερα KO's κάνετε τόσα περισσότερα junks στέλνετε ανά γραμμή και τα KO's που κάνετε φαίνονται από τα badges που αποκτάτε σιγά σιγά. - Επειδή οι περισσότεροι ξεκινάνε το game επιλέγοντας να στείλουν junks στους Attackers, μόλις ξεκινήσει το countdown, προσωπικά κάνω το εξής: σημαδεύω 5-6 αντιπάλους, έτσι ώστε αυτόματα να με σημαδεύσουν και μετά το γυρνάω στο Attackers, έτσι ώστε να στέλνω λίγα junks σε καθέναν τους. Με αυτό τον τρόπο μπορώ να ξεφορτωθώ 4-5 αντιπάλους σχετικά γρήγορα και να πάρω το πρώτο badge, που θα μου κάνει το παιχνίδι πολύ ευκολότερο σχετικά νωρίς. - Μην στριφογυρνάτε το κάθε block μέχρι να αποφασίσετε που θα το κουμπώσετε, χάνετε πολύτιμο χρόνο έτσι. Πατάτε το L ή το R και το βάζετε στην ακρούλα. Αυτά για αρχή. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από Malthador 3 2
D.Luffy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τελείωσα το RE2 remake στο PC και μου άνοιξε η όρεξη για RE1, RE0 και RE4 που ανακοίνωσε η Capcom για Switch πέρισυ. Ελπίζω να μάθουμε σύντομα νέα για το πότε θα κυκλοφορήσουν. Ελπίζω επίσης σε physical release αλλά δυστυχώς το βλέπω χλωμό με τις πρακτικές της Capcom... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις