Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ditsikts είπε

ίσως το Gwent: The Witcher Card Game

Τι ίσως; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια είναι. 

Σε περισσότερο fantastic σκέψη θα ήθελα με σιγουριά ένα remake του witcher 1 με modern στοιχεία στο ui και φυσικά με σύστημα μάχης ψευδο-real time αλλά πολύ καλύτερα μελετημένο ως rythm action. 

Όμως ναι, ρεαλιστικά φυσικά και είναι το Gwent! Yay! 

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστέυω ότι θα δούμε Cyberpunk 2077 Pocket Edition με chibi χαρακτήρες αλά FFXV. A ρε, developement manager σε εταιρία πρέπει να γίνω. Χαραμίζομαι! Θα βλέπατε μεγάλα πράγματα στο Switch😎

Δημοσ.

To  witcher 1 με την καμια γιατι δεν κυκλοφορησε για κονσολες και θα θελει τρελη δουλεια για να ερθει.Το 2 θα μπορουσε να ερθει.Αφου ερχεται το hellblade κατι θα μπορουσε να γινει και με το 3 με γερο downgrade.Αλλα το στανταρακι το χτυπαει το gwen.

• Like 1
Δημοσ.

αναφερονται στο thronebreaker που ειναι η απολυτη παραλλαγη gwent σε single player και ενα απο τα κορυφαια hidden gem του 2018-επισης ειναι παναλαφρο σαν παιχνδι.......

Δημοσ.
5 ώρες πριν, grifind είπε

Τελικα υπαρχει καποιος που κερδισε στο Tetris99 και εχει αποδεικτικα στοιχεια να τον πιστεψουμε η θα κανουμε εξτρα topic "να και εγω κερδισα στο tetris αλλα τωρα βγηκα δευτερος" ? :P :P :P 

Σε ενα παιχνιδι βγηκα δευτερος, ήμουν σχετικά decent στο tetris αλλα πλεον εχω ξεχάσει τα περισσότερα setups και η ταχυτητα μου εχει πεσει αισθητά, το βλεπω χλωμο να παιρνω win αν δεν ξεσκουριασω. :P Αν βγω παντως θα ποσταρω pic.

Το BR του tetris ειναι hardcoria οχι σαν κατι αλλα running simulations..  ;) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως αναφέρθηκε και πριν, το Yoshi είναι αρκετά ενδιαφέρον αλλά πάρα πολύ θολό σε portable mode.

Τελικά σύμφωνα με το DF, το παιχνίδι (παρεπιπτόντως τρέχει με UE4) για να διατηρήσει τα 60fps, δεν καταφέρνει να πιάσει ούτε καν τα 720p σε... docked! Σε portable πέφτει ακόμα παρακάτω σε 704x396.

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2019-yoshis-crafted-world-unreal-engine-4-analysis

Προσωπικά προτιμώ τα 60fps από την ανάλυση αλλά εδώ νομίζω ότι το παρατράβηξαν λίγο. Απορώ τι το θέλανε το Global Illumination(!) σε... 2D platform game με καρτουνίστικα γραφικά. Καλύτερα να ήταν πιο απλό οπτικά και να είχαμε και μια αποδεκτή ποιότητα εικόνας μαζί με τα 60fps.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chek2fire είπε

χθές έφτασα στην 10αδα. Τώρα αν σου πω δεν έχω καταλάβει ακόμα πως παίζεται δλδ πως γίνετε και σου εμφανίζονται ξαφνικά ένα κάρο στύλες από το πουθενά :P

Αυτα στα στελνουν οι attakers..καπιοι απο ολο το ταμπλο επετιθονται σε σενα..δειχνουν οι γραμες ποιοι.οσο σπανε αυτοι ερχονται σε σενα καποια...

.εσυ μπορεις να κανεις counter σαυτους με τον δεξι μοχλο να επιλεξεις attackers.η να επιλεξεις k.o (αυτοι που ειναι ετοιμοι να ψοφισουν) η να επιλεξεις random δηλαδη να στελνεις σε οποιον να νε.η το τελευταιο το οποιο ειναι να στελνεις σε οσους εχουν ξαποστηλει τους πιο πολλους.

Δεν ξερω αλλα εγω σε μια φαση επελεξα να τα στειλω σαυτους που εχουν τα περισοτερα k.o και μετα απο 30sec με ξαποστηλαν.σου κανουν counter.και αν ειναι pro παικτες τα φτυνεις.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Όπως αναφέρθηκε και πριν, το Yoshi είναι αρκετά ενδιαφέρον αλλά πάρα πολύ θολό σε portable mode.

Τελικά σύμφωνα με το DF, το παιχνίδι (παρεπιπτόντως τρέχει με UE4) για να διατηρήσει τα 60fps, δεν καταφέρνει να πιάσει ούτε καν τα 720p σε... docked! Σε portable πέφτει ακόμα παρακάτω σε 704x396.

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2019-yoshis-crafted-world-unreal-engine-4-analysis

Προσωπικά προτιμώ τα 60fps από την ανάλυση αλλά εδώ νομίζω ότι το παρατράβηξαν λίγο. Απορώ τι το θέλανε το Global Illumination(!) σε... 2D platform game με καρτουνίστικα γραφικά. Καλύτερα να ήταν πιο απλό οπτικά και να είχαμε και μια αποδεκτή ποιότητα εικόνας μαζί με τα 60fps.

Ναι αλλα η κονσόλα τρέχει DOOM 😂🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις απόκτησα  switch(μεταχειρησμενο)

Κάνω recover το κωδικό του nintendo id που είχα στο wii u(εχω να το χρησιμοποιήσω από το 2015) αλλά δε logαρει

έκανα και τη διαδικασια να μου πει ποιο id έχω, και να μου δώσει temporary κωδικό

δε μπαινει ούτε στο switch ούτε στο site από browser

Κάτι να δοκιμάσω πριν καλέσω cdmedia αύριο?

Επεξ/σία από ditsikts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν το αρθρο με το witcher γραφτηκαν 2 ακομη οπου τα βαζουμε στις φημες.

1.Η Nin μιλησε με την square για το kh3 οπου λενε οτι ειναι σχεδον αδυνατον το port αλλα ισως τα βρηκαν για να ερθουν καποια απο τα προηγουμενα της σειρας.

2.Η Nin θα προσπαθησει να φερει εναν νεκρο τιτλο που δεν θα το περιμενει κανεις και ισως ειναι αυτο

Spoiler

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Πριν το αρθρο με το witcher γραφτηκαν 2 ακομη οπου τα βαζουμε στις φημες.

1.Η Nin μιλησε με την square για το kh3 οπου λενε οτι ειναι σχεδον αδυνατον το port αλλα ισως τα βρηκαν για να ερθουν καποια απο τα προηγουμενα της σειρας.

2.Η Nin θα προσπαθησει να φερει εναν νεκρο τιτλο που δεν θα το περιμενει κανεις και ισως ειναι αυτο

Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν έχει τα δικαιώματα του Scalebound όμως η Microsoft? Πέρα από αυτό η Platinum να κάνει develop 3 games για το Switch? Μακάρι αλλά δύσκολο.

Άλλες φήμες μιλάνε για Metroid Dread, Mega Man Legends 3 και Project H.A.M.M.E.R.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το starlink είναι μετριότατο σε αυτό το σημείο που έχω φτάσει,δεν γνωρίζω αν αλλάξει τίποτα αργότερα. Το παιχνίδι επαναλαμβάνεται συνεχώς, ότι έκανα στον πρώτο πλανήτη γίνεται και στους υπόλοιπους,αλλάξει μόνο η αισθητική. Το καλό είναι πως το παιχνίδι σε αφήνει να προχωρήσεις με τον ρυθμό που επιθυμείς. Ο παίκτης έχει την δυνατότητα να ακολουθήσει την κύρια ιστορία όποτε θελήσει δίνοντας την ευκαιρία να ανεβάσει τα χαρακτηριστικά του και να μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα στα τρία διαφορετικά section πλανητών που αντιστοιχούν στο easy, normal και hard. Γενικώς τo παιχνίδι απλά προσπαθεί να καταναλώσει τον χρόνο του παίκτη με επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο. 

Μέχρι τώρα Mario+Rabbits>>>>>>>>>Starlink.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Δεν έχει τα δικαιώματα του Scalebound όμως η Microsoft? Πέρα από αυτό η Platinum να κάνει develop 3 games για το Switch? Μακάρι αλλά δύσκολο.

Άλλες φήμες μιλάνε για Metroid Dread, Mega Man Legends 3 και Project H.A.M.M.E.R.

Για τα δικαιωματα δεν ειχα βρει κατι που να λεει σε ποιον ανηκουν.Ισως ανηκουν μονο στην platinum απο τη στιγμη που δεν ολοκληρωθηκε το game και το απεριψε η MS.Βασικα κανεις δεν ξερει.

Το astral chain βγαινει τον Αυγουστο και μετα μενει μονο το bayo 3 απο τα γνωστα.Ισως 2-3 μηνες πριν ή καποιο καιρο μετα το release θα μπορουσαν να αρχισουν σιγα σιγα και νεο development.

Επεξ/σία από Mistwalker
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...