Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CD Projekt Red recently posted a job listing for a Software Engineer, and the listing includes mention of Switch. The listing itself is from GOG Galaxy, which is part of CD Projekt Red. If Witcher 3 isn't the game all of this is related to, we honestly have no idea what game could be in the works!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mistwalker είπε

CD Projekt Red recently posted a job listing for a Software Engineer, and the listing includes mention of Switch. The listing itself is from GOG Galaxy, which is part of CD Projekt Red. If Witcher 3 isn't the game all of this is related to, we honestly have no idea what game could be in the works!

ίσως το Gwent: The Witcher Card Game

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα υπαρχει καποιος που κερδισε στο Tetris99 και εχει αποδεικτικα στοιχεια να τον πιστεψουμε η θα κανουμε εξτρα topic "να και εγω κερδισα στο tetris αλλα τωρα βγηκα δευτερος" ? :P :P :P 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, grifind είπε

Τελικα υπαρχει καποιος που κερδισε στο Tetris99 και εχει αποδεικτικα στοιχεια να τον πιστεψουμε η θα κανουμε εξτρα topic "να και εγω κερδισα στο tetris αλλα τωρα βγηκα δευτερος" ? :P :P :P 

H αλήθεια είναι χωρίς να το έχω παίξει και στα social media που παρακολουθώ δεν είδα πολλούς να ανεβάζουν φωτογραφία που έχουν κερδίσει μάλλον είναι μύθος επομένως και η 2η θέση ισοδυναμεί με νίκη.(Δεν το έχω παίξει ακόμα και φοβάμαι να το κάνω)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stafftw είπε

H αλήθεια είναι χωρίς να το έχω παίξει και στα social media που παρακολουθώ δεν είδα πολλούς να ανεβάζουν φωτογραφία που έχουν κερδίσει μάλλον είναι μύθος επομένως και η 2η θέση ισοδυναμεί με νίκη.(Δεν το έχω παίξει ακόμα και φοβάμαι να το κάνω)

χτες πριν κοιμηθω ειπα ελα μωρε θα παιξω 2 γκειμς. κοιταω το ρολοι απο 12 πηγε 2. ουτε καν στη 10αδα δε βγηκα....

Δημοσ.

4 λεπτά πριν, grifind είπε

χτες πριν κοιμηθω ειπα ελα μωρε θα παιξω 2 γκειμς. κοιταω το ρολοι απο 12 πηγε 2. ουτε καν στη 10αδα δε βγηκα....

Καλά δεν το αγγίζω ακόμα όλοι αυτό λένε...Τι άρρωστο σκαρφίστηκαν πάλι λέτε να βγεί και σε smartdevices να γίνει ακόμα μεγαλύτερος χαμός;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, grifind είπε

μεγάλο κόλλημα πράγματι... και εμένα με κράτησε πάνω από ώρα χωρίς να το καταλάβω... η καλύτερή μου θέση νομίζω είναι #23... ήρθε ένα φιλαράκι μου μετά και χτυπάει με το πρώτο γκέιμ #12 και με ταπείνωσε. 😥

3 λεπτά πριν, stafftw είπε

Καλά δεν το αγγίζω ακόμα όλοι αυτό λένε...Τι άρρωστο σκαρφίστηκαν πάλι λέτε να βγεί και σε smartdevices να γίνει ακόμα μεγαλύτερος χαμός;

ίσως είναι λίγο δύσκολο, γιατί θα πρέπει παράλληλα να βλέπεις και τα "ταμπλό" των άλλων παικτών για να τους "φορτώσεις" με γραμμές. Δηλαδή πολύ φοβάμαι ότι σε smartphone θα βγάζουμε τα μάτια μας :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, grifind είπε

Η καλυτερη θεση που εχω βγει ειναι 7η θεση.Δυο φορες μαλιστα.Ειναι τερμα εθιστικο παντως...

Θα ανεβασω και μετα αποδεικτικα στοιχεια 😋😋

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.

Μετά από μήνες που κοιτιόμασταν επίμονα με το cartridge, εν τέλει, υπέκυψα και ξεκίνησα το Σάββατο το BotW. 

😲

τι παιχνίδι... δεν έχω λόγια! Το μόνο που μου φάνηκε κάπως στην αρχή, είναι όλο αυτό με τα όπλα που χαλάνε. Στην πορεία βέβαια κατάλαβα πως και αυτός ο μηχανισμός εξυπηρετεί έναν σκοπό. Δικαίως οι άριστες βαθμολογίες.  

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, grifind είπε

χθές έφτασα στην 10αδα. Τώρα αν σου πω δεν έχω καταλάβει ακόμα πως παίζεται δλδ πως γίνετε και σου εμφανίζονται ξαφνικά ένα κάρο στύλες από το πουθενά :P

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται: Το Πλαίσιο έχει ακόμα το Starlink με 30 ευρώ.

https://www.plaisio.gr/games/nintendo/switch-games/Ubisoft-Starlink-Battle-for-Atlas-Switch.htm

Το Direct κα τα σχόλια σας εδώ με έπεισαν να το του δώσω μια ευκαιρία.  Έκανα την παραγγελία Παρασκευή και μου είπαν ότι υπήρχε θέμα διαθεσιμότητας, αλλά τώρα με καλέσαν και μου είπαν ότι θα το έχω Τετάρτη. Για να δούμε.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cubilone είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται: Το Πλαίσιο έχει ακόμα το Starlink με 30 ευρώ.

https://www.plaisio.gr/games/nintendo/switch-games/Ubisoft-Starlink-Battle-for-Atlas-Switch.htm

Το Direct κα τα σχόλια σας εδώ με έπεισαν να το του δώσω μια ευκαιρία.  Έκανα την παραγγελία Παρασκευή και μου είπαν ότι υπήρχε θέμα διαθεσιμότητας, αλλά τώρα με καλέσαν και μου είπαν ότι θα το έχω Τετάρτη. Για να δούμε.

Περίεργο εγώ παρήγγειλα Παρασκευή πρωί από Πλαίσιο και Σάββατο πρωί το παρέλαβα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stafftw είπε

Περίεργο εγώ παρήγγειλα Παρασκευή πρωί από Πλαίσιο και Σάββατο πρωί το παρέλαβα.

Η αλήθεια είναι ότι τους έστειλα πρώτα ένα e-mail ζητώντας διευκρινήσεις και εξηγήσεις.

Πώς σου φαίνεται το game?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cubilone είπε

Η αλήθεια είναι ότι τους έστειλα πρώτα ένα e-mail ζητώντας διευκρινήσεις και εξηγήσεις.

Πώς σου φαίνεται το game?

Δεν το έπαιξα ακόμα όπως έχω ξαναπεί έχω μεγάλο backlog το πήρα να το έχω γιατί το θεώρησα καλή προσφορά 😋 και επειδή ανακοινώθηκαν και τα dlc 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...