Mistwalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 CD Projekt Red recently posted a job listing for a Software Engineer, and the listing includes mention of Switch. The listing itself is from GOG Galaxy, which is part of CD Projekt Red. If Witcher 3 isn't the game all of this is related to, we honestly have no idea what game could be in the works!
ditsikts Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Mistwalker είπε CD Projekt Red recently posted a job listing for a Software Engineer, and the listing includes mention of Switch. The listing itself is from GOG Galaxy, which is part of CD Projekt Red. If Witcher 3 isn't the game all of this is related to, we honestly have no idea what game could be in the works! ίσως το Gwent: The Witcher Card Game 1
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Ε, προφανώς κανά Gwent θα είναι, λολ, τι Witcher 3 τσαμπουνάει ο τύπος. Σιγά μη βγάλουν και το Cyberpunk 2077 στο NSw...
grifind Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Τελικα υπαρχει καποιος που κερδισε στο Tetris99 και εχει αποδεικτικα στοιχεια να τον πιστεψουμε η θα κανουμε εξτρα topic "να και εγω κερδισα στο tetris αλλα τωρα βγηκα δευτερος" ?
stafftw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, grifind είπε Τελικα υπαρχει καποιος που κερδισε στο Tetris99 και εχει αποδεικτικα στοιχεια να τον πιστεψουμε η θα κανουμε εξτρα topic "να και εγω κερδισα στο tetris αλλα τωρα βγηκα δευτερος" ? H αλήθεια είναι χωρίς να το έχω παίξει και στα social media που παρακολουθώ δεν είδα πολλούς να ανεβάζουν φωτογραφία που έχουν κερδίσει μάλλον είναι μύθος επομένως και η 2η θέση ισοδυναμεί με νίκη.(Δεν το έχω παίξει ακόμα και φοβάμαι να το κάνω)
grifind Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, stafftw είπε H αλήθεια είναι χωρίς να το έχω παίξει και στα social media που παρακολουθώ δεν είδα πολλούς να ανεβάζουν φωτογραφία που έχουν κερδίσει μάλλον είναι μύθος επομένως και η 2η θέση ισοδυναμεί με νίκη.(Δεν το έχω παίξει ακόμα και φοβάμαι να το κάνω) χτες πριν κοιμηθω ειπα ελα μωρε θα παιξω 2 γκειμς. κοιταω το ρολοι απο 12 πηγε 2. ουτε καν στη 10αδα δε βγηκα....
stafftw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, grifind είπε χτες πριν κοιμηθω ειπα ελα μωρε θα παιξω 2 γκειμς. κοιταω το ρολοι απο 12 πηγε 2. ουτε καν στη 10αδα δε βγηκα.... Καλά δεν το αγγίζω ακόμα όλοι αυτό λένε...Τι άρρωστο σκαρφίστηκαν πάλι λέτε να βγεί και σε smartdevices να γίνει ακόμα μεγαλύτερος χαμός;
MetalPrime Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, grifind είπε χτες πριν κοιμηθω ειπα ελα μωρε θα παιξω 2 γκειμς. κοιταω το ρολοι απο 12 πηγε 2. ουτε καν στη 10αδα δε βγηκα.... μεγάλο κόλλημα πράγματι... και εμένα με κράτησε πάνω από ώρα χωρίς να το καταλάβω... η καλύτερή μου θέση νομίζω είναι #23... ήρθε ένα φιλαράκι μου μετά και χτυπάει με το πρώτο γκέιμ #12 και με ταπείνωσε. 😥 3 λεπτά πριν, stafftw είπε Καλά δεν το αγγίζω ακόμα όλοι αυτό λένε...Τι άρρωστο σκαρφίστηκαν πάλι λέτε να βγεί και σε smartdevices να γίνει ακόμα μεγαλύτερος χαμός; ίσως είναι λίγο δύσκολο, γιατί θα πρέπει παράλληλα να βλέπεις και τα "ταμπλό" των άλλων παικτών για να τους "φορτώσεις" με γραμμές. Δηλαδή πολύ φοβάμαι ότι σε smartphone θα βγάζουμε τα μάτια μας 1
dekulinkgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, grifind είπε Τελικα υπαρχει καποιος που κερδισε στο Tetris99 και εχει αποδεικτικα στοιχεια να τον πιστεψουμε η θα κανουμε εξτρα topic "να και εγω κερδισα στο tetris αλλα τωρα βγηκα δευτερος" ? Η καλυτερη θεση που εχω βγει ειναι 7η θεση.Δυο φορες μαλιστα.Ειναι τερμα εθιστικο παντως... Θα ανεβασω και μετα αποδεικτικα στοιχεια 😋😋 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από dekulinkgr
MetalPrime Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μετά από μήνες που κοιτιόμασταν επίμονα με το cartridge, εν τέλει, υπέκυψα και ξεκίνησα το Σάββατο το BotW. 😲 τι παιχνίδι... δεν έχω λόγια! Το μόνο που μου φάνηκε κάπως στην αρχή, είναι όλο αυτό με τα όπλα που χαλάνε. Στην πορεία βέβαια κατάλαβα πως και αυτός ο μηχανισμός εξυπηρετεί έναν σκοπό. Δικαίως οι άριστες βαθμολογίες. 6
chek2fire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, grifind είπε Τελικα υπαρχει καποιος που κερδισε στο Tetris99 και εχει αποδεικτικα στοιχεια να τον πιστεψουμε η θα κανουμε εξτρα topic "να και εγω κερδισα στο tetris αλλα τωρα βγηκα δευτερος" ? χθές έφτασα στην 10αδα. Τώρα αν σου πω δεν έχω καταλάβει ακόμα πως παίζεται δλδ πως γίνετε και σου εμφανίζονται ξαφνικά ένα κάρο στύλες από το πουθενά
cubilone Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται: Το Πλαίσιο έχει ακόμα το Starlink με 30 ευρώ. https://www.plaisio.gr/games/nintendo/switch-games/Ubisoft-Starlink-Battle-for-Atlas-Switch.htm Το Direct κα τα σχόλια σας εδώ με έπεισαν να το του δώσω μια ευκαιρία. Έκανα την παραγγελία Παρασκευή και μου είπαν ότι υπήρχε θέμα διαθεσιμότητας, αλλά τώρα με καλέσαν και μου είπαν ότι θα το έχω Τετάρτη. Για να δούμε. 1
stafftw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, cubilone είπε Για όποιον ενδιαφέρεται: Το Πλαίσιο έχει ακόμα το Starlink με 30 ευρώ. https://www.plaisio.gr/games/nintendo/switch-games/Ubisoft-Starlink-Battle-for-Atlas-Switch.htm Το Direct κα τα σχόλια σας εδώ με έπεισαν να το του δώσω μια ευκαιρία. Έκανα την παραγγελία Παρασκευή και μου είπαν ότι υπήρχε θέμα διαθεσιμότητας, αλλά τώρα με καλέσαν και μου είπαν ότι θα το έχω Τετάρτη. Για να δούμε. Περίεργο εγώ παρήγγειλα Παρασκευή πρωί από Πλαίσιο και Σάββατο πρωί το παρέλαβα.
cubilone Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, stafftw είπε Περίεργο εγώ παρήγγειλα Παρασκευή πρωί από Πλαίσιο και Σάββατο πρωί το παρέλαβα. Η αλήθεια είναι ότι τους έστειλα πρώτα ένα e-mail ζητώντας διευκρινήσεις και εξηγήσεις. Πώς σου φαίνεται το game?
stafftw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, cubilone είπε Η αλήθεια είναι ότι τους έστειλα πρώτα ένα e-mail ζητώντας διευκρινήσεις και εξηγήσεις. Πώς σου φαίνεται το game? Δεν το έπαιξα ακόμα όπως έχω ξαναπεί έχω μεγάλο backlog το πήρα να το έχω γιατί το θεώρησα καλή προσφορά 😋 και επειδή ανακοινώθηκαν και τα dlc
Προτεινόμενες αναρτήσεις