RedAlert539 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μήπως έχει ξεφύγει λίγο η συζήτηση; Νομιζω ότι λίγο-πολύ όλοι είμαστε εφάμιλλοι με τον όρο "διαφορετική προοπτική".😉 Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από RedAlert539 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δεν είμαι κανένας πλούσιος αλλά συνηθίζω κι αγοράζω δύο συσκευές ανά γενιά. Ακόμα κι ως φοιτητής, είχα πάρει το PS2 και το Wii (τα έχω ακόμα). Λόγω χρόνου πλέον, ακόμα κι η μία, ήταν υπερβολή μιας και δεν προλαβαίνω να παίξω παρά ελάχιστα μέσα στην εβδομάδα. Παρόλο που πάντα αγόραζα τις κονσόλες της Nintendo από το Gameboy original, (handheld και μη), αυτήν τη φορά, έκανα την απιστία μου. Σε ένα βαθμό το μετάνιωσα. Καμία κονσόλα, δε σου δίνει το Nintendo feeling. Μακάρι αυτή η εταιρεία να έχει πάντα τέτοια out of the box σκέψη στο gaming. Από την άλλη όμως, δεν μπορούσα να παραβλέψω τα θετικά του PlayStation. Περισσότερα exclusives, τα οποία κάποια είναι πραγματικά καλά. Λόγω επιλογής των Ελλήνων, το να βρεις μεταχειρισμένα παιχνίδια, είναι αστεία εύκολο σε αντίθεση με κάθε άλλη κονσόλα. Υπάρχουν κι άλλα, όμως αυτά τα δύο ήταν τα βασικά για εμένα. Θα είμαι πάντα Nintendo fanboy αλλά σε αυτήν τη γενιά, το PlayStation ήταν μονόδρομος για εμένα. Προφανώς, αν σε νοιάζει η φορητότητα, αν δε σε νοιάζει να πάρεις 50 παιχνίδια χωρίς να ξεπαραδιαστείς ή αν είσαι fan των πιο απίστευτων παιχνιδιών (αχχχ στο τσακ είμαι όσο γράφω), τότε πας εκεί. Τα περί δυνατοτήτων της συσκευής, τεχνικών χαρακτηριστικών κλπ, τα θεωρώ αστεία. Αν ήταν έτσι, θα παίρναμε όλοι το Xbox One X, το οποίο πήγε να τα κάνει όλα και τελικά δεν έκανε τίποτα. Αλλού είναι το παιχνίδι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 46 λεπτά πριν, fytotech είπε Δεν είμαι κανένας πλούσιος αλλά συνηθίζω κι αγοράζω δύο συσκευές ανά γενιά. Ακόμα κι ως φοιτητής, είχα πάρει το PS2 και το Wii (τα έχω ακόμα). Λόγω χρόνου πλέον, ακόμα κι η μία, ήταν υπερβολή μιας και δεν προλαβαίνω να παίξω παρά ελάχιστα μέσα στην εβδομάδα. Παρόλο που πάντα αγόραζα τις κονσόλες της Nintendo από το Gameboy original, (handheld και μη), αυτήν τη φορά, έκανα την απιστία μου. Σε ένα βαθμό το μετάνιωσα. Καμία κονσόλα, δε σου δίνει το Nintendo feeling. Μακάρι αυτή η εταιρεία να έχει πάντα τέτοια out of the box σκέψη στο gaming. Από την άλλη όμως, δεν μπορούσα να παραβλέψω τα θετικά του PlayStation. Περισσότερα exclusives, τα οποία κάποια είναι πραγματικά καλά. Λόγω επιλογής των Ελλήνων, το να βρεις μεταχειρισμένα παιχνίδια, είναι αστεία εύκολο σε αντίθεση με κάθε άλλη κονσόλα. Υπάρχουν κι άλλα, όμως αυτά τα δύο ήταν τα βασικά για εμένα. Θα είμαι πάντα Nintendo fanboy αλλά σε αυτήν τη γενιά, το PlayStation ήταν μονόδρομος για εμένα. Προφανώς, αν σε νοιάζει η φορητότητα, αν δε σε νοιάζει να πάρεις 50 παιχνίδια χωρίς να ξεπαραδιαστείς ή αν είσαι fan των πιο απίστευτων παιχνιδιών (αχχχ στο τσακ είμαι όσο γράφω), τότε πας εκεί. Τα περί δυνατοτήτων της συσκευής, τεχνικών χαρακτηριστικών κλπ, τα θεωρώ αστεία. Αν ήταν έτσι, θα παίρναμε όλοι το Xbox One X, το οποίο πήγε να τα κάνει όλα και τελικά δεν έκανε τίποτα. Αλλού είναι το παιχνίδι. Μεχρι την στιγμη που θα παιζω εστω και μισο παιχνιδι το χρονο θα παιρνω τις κονσολες της Nintendo, θα συνεχισω να την κραζω βεβαια για ολες τις παλαβομαρες που κανει κατα καιρους. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, fytotech said: Περισσότερα exclusives, τα οποία κάποια είναι πραγματικά καλά. Το αν είναι καλά είναι σχετικό και θέμα γούστου. Το αν είναι περισσότερα, αντικειμενικά μιλώντας, απλά δεν ισχύει. Για να μην παρεξηγηθώ, μιλάω αναλογικά πάντα. Σε πέντε χρόνια μετά το launch του το Switch θα έχει πολλά περισσότερα exclusives απ' ότι έχει το PS4 πέντε χρόνια μετά το launch του. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από Malthador 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, orck είπε Μεχρι την στιγμη που θα παιζω εστω και μισο παιχνιδι το χρονο θα παιρνω τις κονσολες της Nintendo, θα συνεχισω να την κραζω βεβαια για ολες τις παλαβομαρες που κανει κατα καιρους. Αυτό ακριβώς. Και για μένα καμία άλλη εταιρία δεν πρόκειται να "πιάσει" (όσα GoW και Forza βγάλει) την Nintendo στην ποιότητα και τις πρωτοτυπίες τις. Χωρίς να παραβλέπω όμως τις ιδιοτροπίες, τις εμμονές και τις "περίεργες" τακτικές της σε διάφορα θέματα. Κι απ'αυτές έχει μπόλικες. Κι αυτή είναι η διαφορά ενός πραγματικού φαν από ένα "fanboy" που απλά λατρεύει μία κονσόλα και τα games της σε βαθμό φανατισμού εθελοτυφλώντας για οτιδήποτε άλλο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Ψιλό δύσκολο το Μάριο τένις. Το Μάριο κάρτ σταθερή απόλαυση. Δεν μπορώ να βρω εδώ στην Αυστραλία το xenoblade και το dark souls με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Το Dark Souls θα δυσκολευτείς να το βρεις. Πρέπει να κυκλοφορήσει πρώτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Παιδιά παίζει κάνεις με motion controls στο splatoon;Παίζω με το pro χειριστήριο με τους αναλογικούς και είπα να ξαναδοκιμάσω motion controls αλλά με δυσκολεύει αρκετά.Ειναι θέμα εξάσκησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Το Dark Souls θα δυσκολευτείς να το βρεις. Πρέπει να κυκλοφορήσει πρώτα. Άτιμη κοινωνία για αυτό έχουν τα κουτιά άδεια στα ράφια οι αλητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Στις 24/6/2018 στις 3:32 ΜΜ, SoFGR είπε PSA : ψοφησε η μπαταρια στο 8bitdo SF30 pro 😕 συνηθως το φορτιζα στον ardistel AC adapter για switch ή/και σε εναν απλο 5V 2.4A που του βαζεις επανω οτι καλωδιο θες μπορω να κανω sync με την κονσολα και να παιξω αλλα δεν μπορω να αναβαθμισω firmware ( εχω μεινει στο 1.25 ) και πρακτικα δεν μπορω να το εχω ασυρματο αφου χρειαζεται μονιμα να εχει κατι συνδεδεμενο πανω του για να του δινει ρευμα, λιγο που το γκουγκλαρα διαβασα οτι ειναι καλο να το φορτιζουμε μονο απο PC oh well, τουλαχιστον μου εμεινε η συσκευασια και το καλωδιο hollow knight ξερει κανεις να μου πει αν παιζει με snes controller replica ? δηλαδη χρειαζονται 4 shoulder button ή γινεται δουλεια και με 2 ? πας μονο αριστερα δεξια ή χρειαζεται να πατας πουθενα τον σταυρο προς τα πανω ?? βιντεακια μπορεις να γραφεις οπως σε αλλα games ??? μολις χαλασε και το καλωδιο που δινει η 8bitdo μαζι με το χεριστηριο, καλα που ειχα μαζι μου αυτο του official pro controller - ποιος μητσοτακης ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Παιδιά παίζει κάνεις με motion controls στο splatoon;Παίζω με το pro χειριστήριο με τους αναλογικούς και είπα να ξαναδοκιμάσω motion controls αλλά με δυσκολεύει αρκετά.Ειναι θέμα εξάσκησης; Προσωπικά δεν παίζω Splatoon αλλά όσους έχω δει/διαβάσει στο ίντερνετ λένε ότι τα motion controls στο συγκεκριμένο είναι μονόδρομος. Γι'αυτό τα ζητάνε σαν τρελοί και στο Fortnite. Η προσωπική μου εμπειρία όσον αφορά τα motion controls είναι μέχρι στιγμής στο Zelda. Ενώ ξεκίνησα με τα αναλογικά άρχισα σιγά σιγά να εξοικιώνομαι με τα motion και μπορώ να πω ότι στην στόχευση του τόξου, χωρίς να δω τρελή διαφορά, με βόλευαν πιο πολύ. Στην τελική δοκίμασε τα, επέμεινε λίγο και αν δεν δεις αποτελέσματα ξαναγύρισε στα αναλογικά. Πιστέυω ότι είναι θέμα εξάσκησης αλλά στην τελική εσύ θα κρίνεις αν σου ταιριάζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valandis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Το Instant Gaming είναι ασφαλές να ψωνίσω? Ψωνίζω, παίρνω έναν κωδικό και όταν τον βάλω στο Nintendo eShop κατεβαίνει το παιχνίδι; Αναγνωρίζεται ως αγορά στο ελληνικό eStore ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 41 minutes ago, valandis said: Το Instant Gaming είναι ασφαλές να ψωνίσω? Ψωνίζω, παίρνω έναν κωδικό και όταν τον βάλω στο Nintendo eShop κατεβαίνει το παιχνίδι; Αναγνωρίζεται ως αγορά στο ελληνικό eStore ; Από τα αξιόπιστα είναι, αλλά τι έχεις βρει εκεί για το Switch που να αξίζει; Χάλια τιμές έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 44 λεπτά πριν, valandis είπε Το Instant Gaming είναι ασφαλές να ψωνίσω? Ψωνίζω, παίρνω έναν κωδικό και όταν τον βάλω στο Nintendo eShop κατεβαίνει το παιχνίδι; Αναγνωρίζεται ως αγορά στο ελληνικό eStore ; Για ποιο λογο να αγορασεις εκει game εκτος αν ειναι για pc;Στα 48€ που εχει τα switch games καλυτερα παρτα physical απο Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις