RedAlert539 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Μα δεν εκανα καμια αντιπαραθεση,απλα ανεφερα οτι σαν μειοψηφια περιμενα να δω αλλες ανακοινωσεις απο αυτες που εγιναν(και ανεφερα καποια παραδειγματα του τι περιμενα να δω/ακουσω σαν πρωην κατοχος Wii U),μονο αυτο ειπα. Το οτι βγαινει φετος το Astral τουλαχιστον ειναι κατι θετικο. Δεν είπα ότι έκανες απλά είπα ότι καλό είναι να τις αποφύγουμε.
dinos234 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είδα πολύ αλλά κι εγώ περίμενα κανέναν νέο μεγάλο τίτλο κάνα Pokémon κάνα μεγάλο τίτλο να μεταφέρουν κάνα metroid trilogy και γενικά τι σκοπό έχουν θα ανακοινώσουν καμία υπηρεσία θα παραμείνει έτσι όπως έχει κάτι τέτοιο.
primeragt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 To pokemon ειναι ανακοινωμενο ετσι και αλλιως για το 19. Το trilogy το βγαλανε οι fans απο το κεφαλι τους (τουλαχιστον για φετος ή εστω τοσο νωρις φετος) λογο της παρατασης του prime 4. Για μενα τα πηγε αρκετα καλα αυτο το direct αν και το μονο τους λαθος ειναι οτι παραγεμισαν το καλοκαιρι. Στο επομενο θα δουμε λογικα για το δευτερο μισο του 19 τι μελει γενεσθε.
grifind Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δε κανω συλλογη κανα χρονο... σημερα ηρθε η κονσολα... και δε ξερω με τι να ξεκινησω.. ! Βαλτε μου μια σειρα! 7
non-serviam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, grifind είπε Δε κανω συλλογη κανα χρονο... σημερα ηρθε η κονσολα... και δε ξερω με τι να ξεκινησω.. ! Βαλτε μου μια σειρα! Zelda. Μετά βλέπεις μωρέ (σε κάνα τρίμηνο)... 😝 Ποιο grip case είναι; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από non-serviam 1
grifind Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, non-serviam είπε Zelda. Μετά βλέπεις μωρέ (σε κάνα τρίμηνο)... 😝 Ποιο grip case είναι; skull & co gripcase 1
dinos234 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Zelda αξίζει με χίλια. Εγώ το monster boy κοιτάω τελευταία αλλά λιγάκι ακριβό μόνο αν το βάλουν σε καμία έκπτωση.
grifind Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 συνδεω το dock με Hdmi to Dp adapter και δε μου δειχνει τιποτα η παλιοDell ... στην τηλεοραση στο καθιστικο παιζει με το HDMI αλλα σε Displayport adapter για την οθονη του υπολογιστη δε γινεται τιποτα αντε να παιξεις ζελντα τωρα...
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, grifind είπε Δε κανω συλλογη κανα χρονο... σημερα ηρθε η κονσολα... και δε ξερω με τι να ξεκινησω.. ! Βαλτε μου μια σειρα! Αν δεν εχεις πολυ χρονο θα σου προτεινα Crash/Donkey Kong/Super mario κλπ ή ακομα και το story του diablo μιας και εχουν πιστες/επιπεδα αρα μπορεις να τα αφησεις στην μεση. Το Zelda ειναι ''λιγο''μεγαλο σε διαρκεια,αρα θα χρειαστει να αφοσιωθεις αρκετα σε αυτο,αρα θα στο αφηνα για το τελος.Η αλλιως το ξεκινας πρωτο μιας και θελει τις περισσοτερες ωρες απο τα υπολοιπα. Τωρα για τα multiplatform παιχνιδια τυπου Splatoon/Super Smash bros/Mario kart αυτα μπορεις να τα παιζεις συνεχεια και ταυτοχρονα αν μπαινεις παιζεις μερικα ματσακια απο το καθενα για να περασει η ωρα και να βγαινεις.Υποψη μονο αλλα για να τα παιξεις online θα χρειαστεις συνδρομη αν δεν εχεις ηδη. 1
grifind Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Αν δεν εχεις πολυ χρονο θα σου προτεινα Crash/Donkey Kong/Super mario κλπ ή ακομα και το story του diablo μιας και εχουν πιστες/επιπεδα αρα μπορεις να τα αφησεις στην μεση. Το Zelda ειναι ''λιγο''μεγαλο σε διαρκεια,αρα θα χρειαστει να αφοσιωθεις αρκετα σε αυτο,αρα θα στο αφηνα για το τελος.Η αλλιως το ξεκινας πρωτο μιας και θελει τις περισσοτερες ωρες απο τα υπολοιπα. Τωρα για τα multiplatform παιχνιδια τυπου Splatoon/Super Smash bros/Mario kart αυτα μπορεις να τα παιζεις συνεχεια και ταυτοχρονα αν μπαινεις παιζεις μερικα ματσακια απο το καθενα για να περασει η ωρα και να βγαινεις.Υποψη μονο αλλα για να τα παιξεις online θα χρειαστεις συνδρομη αν δεν εχεις ηδη. περναω την κριση των 30αντα οποτε εκανα και συνδρομη online και τα παντα ολα... αλλα μεχρι στιγμης εχω παιξει καμια ωρα mario odyssey και λιγο donkey και splatoon. zelda αυριο θα ειναι ολη μερα αλλα θελω να βρω γιατι δε παιζει η οθονη του πισι με το adapter για να λιωσω
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, najinblue3 είπε Και εγω οπως ο Fulg το βρηκα αδιαφορο το direct. Καινουργιο Μonster hunter ακουγεται οτι θα βγει switch exclusive αλλα μαλλον θα το ανακοινωσουν Μαρτιο. Η αληθεια ειναι οτι μου εκανε εντυπωση πως και δεν εχουν βγαλει Monster hunter παιχνιδι ακομα που σιγουρα θα βοηθησει και στο online μαζι με το Smash bros. Στο Wii U αυτο το bundle ειχα παρει(απο εκει δοκιμασα την σειρα Monster hunter αν και καμια σχεση τα γραφικα σε σχεση με το World) και μαρεσε γιατι δινανε και το pro controller μαζι.
najinblue3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η αληθεια ειναι οτι μου εκανε εντυπωση πως και δεν εχουν βγαλει Monster hunter παιχνιδι ακομα που σιγουρα θα βοηθησει και στο online μαζι με το Smash bros. Στο Wii U αυτο το bundle ειχα παρει(απο εκει δοκιμασα την σειρα Monster hunter αν και καμια σχεση τα γραφικα σε σχεση με το World) και μαρεσε γιατι δινανε και το pro controller μαζι. Εγω το Switch το πηρα κυριως λογω MHXX, που δεν ηρθε ποτε Ευρωπη. Βασικα θελω απειρα ενα καινουργιο, αλλα θελω να μας δωσουνε και το MH:Stories, που παιζει να ειναι το αγαπημενο μου απο τα pokemon-like, η να βγαλουν το 2
dekulinkgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, grifind είπε Δε κανω συλλογη κανα χρονο... σημερα ηρθε η κονσολα... και δε ξερω με τι να ξεκινησω.. ! Βαλτε μου μια σειρα! Για μενα zelda εννοειται και donkey kong.Αλλα γενικα εχεις παιχνιδαρες να παιξεις απ'οτι βλεπω.Και το splatoon ειναι πολυ καλο.Επισης να σου προτεινω και το επικο hollow knight στο eshop. Aαα και μια ερωτηση το gripcase απο το ebay το παρηγγειλες? 1
parlapipas25 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, grifind είπε Δε κανω συλλογη κανα χρονο... σημερα ηρθε η κονσολα... και δε ξερω με τι να ξεκινησω.. ! Βαλτε μου μια σειρα! Ρε φιλε τι σειρά να σου βάλουμε;Εγω στο splatoon εχω 400 ωρες ας πούμε.😁 1
grifind Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Για μενα zelda εννοειται και donkey kong.Αλλα γενικα εχεις παιχνιδαρες να παιξεις απ'οτι βλεπω.Και το splatoon ειναι πολυ καλο.Επισης να σου προτεινω και το επικο hollow knight στο eshop. Aαα και μια ερωτηση το gripcase απο το ebay το παρηγγειλες? το gripcase το πηρα σφραγισμενο απο ενα μελος του φορουμ που ειχε 2! και ειχε και κουμπακια μεσα dpad Κτλ διαφορα και μου αρεσε παρα πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις