stafftw Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, cubilone είπε Εμένα μου έχει κάτσει να αγοράσω σε κάποια φάση το FF9 πάντως. Μαζί με το Link's Awakening (το οποίο αν και μου αρέσει πολύ και μου είχε λείψει αυτή η πιο τρελιάρικη πλευρά του Zelda, δεν μου αρέσεουν τα γραφικά του, θα το παραδεχτώ), αυτά ήταν τα highlights για μένα. Άντε λίγο και το DLC για το Starlink που με έκανε να θέλω να το δοκιμάσω λίγο περισσότερο. Ακριβώς το ίδιο και εδώ ήδη έβαλα στόχο το ff9 και αγόρασα και το starlink γιατί πιστεύω πως αξίζει όλο αυτό το περιεχόμενο που προσφέρει τα 30€ που είναι αυτή τη στιγμή στις μεγάλες αλυσίδες.Επίσης με χάλασαν και τα γραφικά του link's awakening γιατί έδειξα κιόλας το starting video και με παραμύθιασαν. Καλά όπως και να έχει έχω πολλά που δεν έχω παίξει και καταφέρνουν συνέχεια με προσφορές και ανακοινώσεις και με αποσπούν, έχω καταλήξει να έχω 6-7 games και να μην έχω παίξει zelda botw,SMO, Octopath Traveller και xenoblade chronicles
RedAlert539 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μαλλον παντως πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν ξετρελαθηκε απο το τελευταιο Direct. Ουτε ανακοινωση για καποιο νεο Super mario bros ή mario kart(ανακοινωση οχι κυκλοφορια),ουτε Luigis Mansion,τιποτα απολυτως για Metroid (prime trilogy/other m κλπ),ουτε Bayo 3 να δειξουν κατι(και για το MP4 τα ιδια ελεγε αυτος και τελικα ειδαμε τι εγινε),ουτε ανακοινωση για νεο Donkey Kong ή καποια εκπληξη οπως αναφερθηκε πιο πισω για Fatal Frame πχ. Δεν λεω ωραιο το remake του Links awakening,ωραιο που εδωσαν και Mario Maker στο Switch που ταιριαζει με το συστημα(ή βεβαια τα περι Fire Emblem),αλλα περαν αυτου παλι τιποτα το φοβερο τουλαχιστον στα δικα μου ματια. Τα παραπανω τα λεω παντα υπο την εννοια οτι περιμενω να δω κατι το διαφορετικο οπως περυσι με το Octopath.. Συγνώμη για να καταλάβω. Λες ότι το Direct δεν έιχε κάτι το διαφορετικό(και νέο να υποθέσω) ενώ είχε το Astral Chain. Κι ενώ από την μία λες ότι περίμενες κάτι "διαφορετικό" από την άλλη αυτά που ζητάς(Mario Bros, Mario Kart, Donkey Kong) είναι μία απ'τα ίδια. Το να μην σου άρεσε το Direct γιατί δεν είχε ανακοινώσεις του γούστου σου το καταλαβαίνω. Αλλά το post σου είναι όλο μια αντίφαση βρε αδερφέ. Τελικά τι είναι αυτό που ζητάς; 😋 Φιλικά πάντα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από RedAlert539 5
stafftw Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Συγνώμη για να καταλάβω. Λες ότι το Direct δεν έιχε κάτι το διαφορετικό(και νέο να υποθέσω) ενώ είχε το Astral Chain. Κι ενώ από την μία λες ότι περίμενες κάτι "διαφορετικό" από την άλλη αυτά που ζητάς(Mario Bros, Mario Kart, Donkey Kong) είναι μία απ'τα ίδια. Το να μην σου άρεσε το Direct γιατί δεν είχε ανακοινώσεις του γούστου σου το καταλαβαίνω. Αλλά το post σου είναι όλο μια αντίφαση βρε αδερφέ. Τελικά τι είναι αυτό που ζητάς; 😋 Φιλικά πάντα. Aν έχεις δει όλο το thread θα καταλάβεις
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, RedAlert539 είπε Συγνώμη για να καταλάβω. Λες ότι το Direct δεν έιχε κάτι το διαφορετικό(και νέο να υποθέσω) ενώ είχε το Astral Chain. Κι ενώ από την μία λες ότι περίμενες κάτι "διαφορετικό" από την άλλη αυτά που ζητάς(Mario Bros, Mario Kart, Donkey Kong) είναι μία απ'τα ίδια. Το να μην σου άρεσε το Direct γιατί δεν είχε ανακοινώσεις του γούστου σου το καταλαβάινω. Αλλά το post σου είναι όλο μια αντίφαση βρε αδερφέ. Τελικά τι είναι αυτό που ζητάς; 😋 Φιλικά πάντα. Το Astral Chain που αναφερεις ομως ειναι και αυτο αγνωστο ποτε θα βγει και ισα ισα που πιο πολυ με προβληματισε για την ιδια την Platinum μιας και εχει ηδη το Bayonetta 3 υπο αναπτυξη για το οποιο ακομα δεν εχουμε δει τιποτα. Και εννοειται οτι σαν τιτλος με βαση το trailer τουλαχιστον δεν με ενθουσιασε. Επισης τι ακριβως εννοεις οτι ειναι αντιφαση οταν μαλιστα το αναφερω εξ αρχης''στα δικα μου ματια''?
dinos234 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Έχει παίξει κανείς το don't Knock twice αξίζει ?
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, stafftw είπε Aν έχεις δει όλο το thread θα καταλάβεις Οι ειρωνιες δεν βοηθανε πουθενα ειδικα απο την στιγμη που δεν αρεσουν ολα τα παιχνιδια σε ολους. Καποιους μπορει το Tetris BR ή το Fortnite στο Switch να τους ειναι τα αγαπημενα τους παιχνιδια,και καποιους αλλους να τους ειναι τερμα αδιαφορα. Σεβαστειτε αυτο το πραγμα και αφηστε τους φανμποισμους και τις υπερβολες ορισμενοι. Ουτε πουθενα εγραψα οτι επειδη εγω δεν ενθουσιαστηκα τοσο με αυτα που ειδα στο Direct,πρεπει και οι υπολοιποι να εχουν ιδια αποψη. Καλως ή κακως ειχα την τυχη/ατυχια να περασει απο τα χερια μου το Wii U,αρα ειναι λογικο να περιμενω να δω κατι το καινουργιο για να με τραβηξει περαν απο τα ως τωρα Octopath και το Mario Odyssey/smash bros. 1
RedAlert539 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Το Astral Chain που αναφερεις ομως ειναι και αυτο αγνωστο ποτε θα βγει και ισα ισα που πιο πολυ με προβληματισε για την ιδια την Platinum μιας και εχει ηδη το Bayonetta 3 υπο αναπτυξη για το οποιο ακομα δεν εχουμε δει τιποτα. Και εννοειται οτι σαν τιτλος με βαση το trailer τουλαχιστον δεν με ενθουσιασε. Επισης τι ακριβως εννοεις οτι ειναι αντιφαση οταν μαλιστα το αναφερω εξ αρχης''στα δικα μου ματια''? Tο Astral Chain θα κυκλοφορήσει στις 30/8, ήταν στο τέλος του τρείλερ. Όσο για την Platinum μην ανυσηχείς, δεν είναι μικρό στούντιο. Πάντα δούλευαν σε παραπάνω από ένα project ταυτόχρονα. Για παράδειγμα αυτή την περίοδο πέρα από το Bayo 3 δουλέυουν και στο Babylon's Fall και άλλο ένα RPG για το PS4(δεν θυμάμαι το όνομα). To ότι δεν σου άρεσε το Astral Chain είναι απόλυτα κατανοητό, γούστα είναι αυτά. Η αντίφαση πήγαινε στο ότι από την μία θες κάτι διαφορετικό ενώ από την άλλη αυτά που ζητάς είναι συνέχειες υπαρχόντων σειρών(Mario Bros, Mario Kart κτλ). Δηλ μία από τα ίδια.
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Tο Astral Chain θα κυκλοφορήσει στις 30/8, ήταν στο τέλος του τρείλερ. Όσο για την Platinum μην ανυσηχείς, δεν είναι μικρό στούντιο. Πάντα δούλευαν σε παραπάνω από ένα project ταυτόχρονα. Για παράδειγμα αυτή την περίοδο πέρα από το Bayo 3 δουλέυουν και στο Babylon's Fall και άλλο ένα RPG για το PS4(δεν θυμάμαι το όνομα). To ότι δεν σου άρεσε το Astral Chain είναι απόλυτα κατανοητό, γούστα είναι αυτά. Η αντίφαση πήγαινε στο ότι από την μία θες κάτι διαφορετικό ενώ από την άλλη αυτά που ζητάς είναι συνέχειες υπαρχόντων σειρών(Mario Bros, Mario Kart κτλ). Δηλ μία από τα ίδια. Για την ημερομηνια εχεις δικιο δεν την προσεξα. Οταν λεω κατι το διαφορετικο εννοω οχι remastered των παιχνιδιων του Wii U οπως ειναι τα περισσοτερα ως τωρα. Δεν λεω βεβαια να βγει αυριο πχ το νεο Donkey Kong αλλα ας πουμε να βγει μια ανακοινωση απο φετος οτι θα βγει πχ του χρονου. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Fulgore
stafftw Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οι ειρωνιες δεν βοηθανε πουθενα ειδικα απο την στιγμη που δεν αρεσουν ολα τα παιχνιδια σε ολους. Καποιους μπορει το Tetris BR ή το Fortnite στο Switch να τους ειναι τα αγαπημενα τους παιχνιδια,και καποιους αλλους να τους ειναι τερμα αδιαφορα. Σεβαστειτε αυτο το πραγμα και αφηστε τους φανμποισμους και τις υπερβολες ορισμενοι. Ουτε πουθενα εγραψα οτι επειδη εγω δεν ενθουσιαστηκα τοσο με αυτα που ειδα στο Direct,πρεπει και οι υπολοιποι να εχουν ιδια αποψη. Καλως ή κακως ειχα την τυχη/ατυχια να περασει απο τα χερια μου το Wii U,αρα ειναι λογικο να περιμενω να δω κατι το καινουργιο για να με τραβηξει περαν απο τα ως τωρα Octopath και το Mario Odyssey/smash bros. Δεν ειρωνεύομαι και ισχύει αυτό που λες απλά είσαι κομματάκι δύσκολος στα γούστα σου αυτό εννοούσα και απλά συμβούλεψα τον Red Alert να μην προσπαθήσει να σε ψυχολογήσει αλλά αντίθετα να διαβάσει τα προηγούμενα. Αλλά και πάλι η κονσόλα κάνει βήματα προς τα μπροστά ακομά και εσείς που είχατε WiiU πιστεύω θα δείτε και μέσα στο 2019 διάφορα, τώρα το καινούριο δεν ξέρω όντως πως το ορίζεις Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από stafftw
RedAlert539 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ, δηλ δεν θες remaster από Wii U αλλά καινούρια sequels. Τώρα το έθεσες καλύτερα. Πάντως δεν νομίζω ότι τα περίσσότερα είναι από Wii U, το Switch έχει μπόλικους νέους τίτλους και ΙΡ και έπονται και άλλοι. Τέλως πάντων, το θέμα με τα Wii U ports έχει συζητηθεί μέχρι εξαντλήσεως και δεν υπάρχει λόγος να επανερχόμαστε σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις. Η κάθε γνώμη είναι σεβαστή πάντως, όπως έχω τονίσει πολλάκις. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από RedAlert539
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα δεν εκανα καμια αντιπαραθεση,απλα ανεφερα οτι σαν μειοψηφια περιμενα να δω αλλες ανακοινωσεις απο αυτες που εγιναν(και ανεφερα καποια παραδειγματα του τι περιμενα να δω/ακουσω σαν πρωην κατοχος Wii U),μονο αυτο ειπα. Το οτι βγαινει φετος το Astral τουλαχιστον ειναι κατι θετικο. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Fulgore
Tresorikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, non-serviam είπε Αδερφέ δυστυχώς δεν έχεις ιδέα για το τι μιλάς οπότε ας το κλείσουμε εδώ το θέμα. Εξάλλου εσύ έχεις PS4, οπότε όλα καλά και για τους υπόλοιπους μας... 😂 Εσύ λεβέντη μου κάτσε να στεναχωριεσαι γιατί δεν θα έρθει ένα παιχνιδι στο switch λόγω διαφορετικής αρχιτεκτονικής.. Δεν ήρθε η κλωστή το ένα κ θα ρθει το δύο αλλά δυσκολεύτηκαν πολύ να το φτιάξουν και σένα σε πείραξε αυτό που έγραψαν λες κ ισχύει χα χα Ναι ρε μαγκια μου έχω και ps4 κ switch κ ps5 θα πάρω κ εγώ και οι υπόλοιποι εδώ μέσα δεν θα κάτσουμε να κλαιγόμαστε γιατί τάχα δεν μπορούν να φτιάξουν games για το switch αλλά τελικά φτιάχνουν
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Tresorikos είπε γιατί τάχα δεν μπορούν να φτιάξουν games για το switch αλλά τελικά φτιάχνουν Δεν ειναι ταχα ο λογος που δεν φτιαχνουν πολλοι τα παιχνιδια τους για Switch.Η κονσολα εχει περιορισμους οσον αφορα το hardware και ακομα και αν ειναι δυνατη η μεταφορα αν κρινουν οτι δεν θα πουλησει και καθολου,απλα δεν ασχολουνται.
najinblue3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Και εγω οπως ο Fulg το βρηκα αδιαφορο το direct. Καινουργιο Μonster hunter ακουγεται οτι θα βγει switch exclusive αλλα μαλλον θα το ανακοινωσουν Μαρτιο.
Mistwalker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Εγω πιστευω οτι ηταν πολυ καλο direct με εκπληξεις,δυνατα games για ολα τα γουστα και ηλικιες.Δεν μπορουν να δειξουν ομως ολα τους τα χαρτια,αυτο ηταν το πρωτο direct του χρονου.Το Μαιο θα γινει το pokemon direct και Ιουνιο η Ε3 οπου θα δειξουν οτι καλυτερο εχουν να προσφερουν.Ισως κανουν και κανα mini smash direct κατα το Μαρτιο με το update. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις