EverythingYouBelieve Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Κάποιος το είχε ρωτήσει, οι διαφορές του Super Mario Maker 2 σε σχέση με το πρώτο (μόνο από αυτά που έδειξαν στο trailer): http://www.nintendolife.com/news/2019/02/guide_whats_new_in_super_mario_maker_2_for_nintendo_switch
Tresorikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Το ζήτησα το έγραψα εδώ μέσα και τσουπ απόψε ρε μάγκες διάβασα το νέο... Unravel Two υπάρχει και στο ps4 Ένα παιχνίδι που ταιριάζει πολύ στο ταμπλέτ του switch με 7-10 ευρώ το πολύ.. 22 Μαρτίου ερχεταιιιι 1
Mistwalker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Το ζήτησα το έγραψα εδώ μέσα και τσουπ απόψε ρε μάγκες διάβασα το νέο... Unravel Two υπάρχει και στο ps4 Ένα παιχνίδι που ταιριάζει πολύ στο ταμπλέτ του switch με 7-10 ευρώ το πολύ.. 22 Μαρτίου ερχεταιιιι Μονο για switch δεν ειχε κυκλοφορηση επειδη δεν ηταν τοτε συμβατο με την frostbyte της ΕΑ.Αν και τωρα ειναι συμβατο (unofficial ομως ακομα)αλλα το game για switch φτιαχτηκε με δυσκολια σε αλλη μηχανη οπως ειπε ενας απο τους dev. Η τιμη του official σε ολα τα συστηματα ειναι στα 20€ οποτε και στο switch τοσο θα κοστιζει λογικα.
Tresorikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Μονο για switch δεν ειχε κυκλοφορηση επειδη δεν ηταν τοτε συμβατο με την frostbyte της ΕΑ.Αν και τωρα ειναι συμβατο (unofficial ομως ακομα)αλλα το game για switch φτιαχτηκε με δυσκολια σε αλλη μηχανη οπως ειπε ενας απο τους dev. Η τιμη του official σε ολα τα συστηματα ειναι στα 20€ οποτε και στο switch τοσο θα κοστιζει λογικα. Δεν μας απασχολεί αν τους δυσκολεύει κ πόσο αλλά μια χαρά πληροφορία έδωσες.. σημασία βέβαια έχει να έρχονται συνεχώς καλά παιχνίδια για την κονσόλα.. Νομίζω το είχε στο ps4 σε προσφορά Ε κάποια στιγμή ίσως το βάλουν κ στο switch.. Αυτό για τη μηχανή γραφικών θα ήθελα να δω ακριβώς το ίδιο φιφα με τη μηχανή γραφικών κ στο switch κ φυσικά κ με τον Alexis hunter το mode που λείπει απτό φιφα
di maria kun Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Το πρώτο πάντως δεν είναι καθόλου καλό παιχνίδι, μάλιστα πλησιάζει στα όρια του εκνευριστικου σε κάποια σημεία.
D.Luffy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ συμπαθητικό και ενδιαφέρον το Yoshi's Crafted World. Είναι αρκετά θολό βέβαια (λόγω χαμηλής ανάλυσης) αλλά ευτυχώς το gameplay είναι στα 60fps όπως θα έπρεπε σε κάθε platform. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από D.Luffy 3
non-serviam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Tresorikos είπε Δεν μας απασχολεί αν τους δυσκολεύει κ πόσο αλλά μια χαρά πληροφορία έδωσες.. σημασία βέβαια έχει να έρχονται συνεχώς καλά παιχνίδια για την κονσόλα.. Νομίζω το είχε στο ps4 σε προσφορά Ε κάποια στιγμή ίσως το βάλουν κ στο switch.. Αυτό για τη μηχανή γραφικών θα ήθελα να δω ακριβώς το ίδιο φιφα με τη μηχανή γραφικών κ στο switch κ φυσικά κ με τον Alexis hunter το mode που λείπει απτό φιφα Σε ενδιαφέρει και πάρα πολύ μάλιστα. Αλλιώς την επόμενη φορά που θα φάει κάποιο παιχνίδι άκυρο από το Switch μην αναρωτιέσαι γιατί και γκρινιάζεις.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 4 minutes ago, D.Luffy said: Πολύ συμπαθητικό και ενδιαφέρον το Yoshi's Crafted World. Είναι αρκετά θολό βέβαια (λόγω χαμηλής ανάλυσης) αλλά ευτυχώς το gameplay είναι στα 60fps όπως θα έπρεπε σε κάθε platform. Ναι ήθελα κι εγώ να το επισημάνω αυτό, ευτυχώς είναι στα 60 καρέ, πως το έπαθαν και δεν ακολούθησαν τη γραμμή του Kirby. Η θολότητα στο background είναι λόγω artistic ανησυχίας πιστεύω, όχι λόγω περιορισμών στο H/W. 1
D.Luffy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι ήθελα κι εγώ να το επισημάνω αυτό, ευτυχώς είναι στα 60 καρέ, πως το έπαθαν και δεν ακολούθησαν τη γραμμή του Kirby. Η θολότητα στο background είναι λόγω artistic ανησυχίας πιστεύω, όχι λόγω περιορισμών στο H/W. Δεν εννοούσα την θολότητα στο background. Αυτό είναι το κλασικό out of focus lens effect. Το παιχνίδι δεν τρέχει σε native ανάλυση. Τουλάχιστον όχι σε handheld mode. Δεν ξέρω αν τα πράγματα είναι καλύτερα σε docked. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από D.Luffy
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Just now, D.Luffy said: Δεν εννοούσα την θολότητα στο background. Αυτό είναι το κλασικό out of focus lens effect. Το παιχνίδι δεν τρέχει σε native ανάλυση. Τουλάχιστον όχι σε handheld mode. Δεν ξέρω για docked. Ναι; Δεν το παρατήρησα αυτό, αλλά μου κάνει εντύπωση αν όντως ισχύει. Γελοίο το βρίσκω. Το Daemon X Machina ας πούμε κάνει μπαμ ότι είναι sub-720p η ανάλυση (ωραίο πάντως, μου άρεσε αρκετά το demo), στο Yoshi δεν το κατάλαβα, θα το ξαναπαίξω το απόγευμα να το παρατηρήσω.
D.Luffy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Ναι; Δεν το παρατήρησα αυτό, αλλά μου κάνει εντύπωση αν όντως ισχύει. Γελοίο το βρίσκω. Το Daemon X Machina ας πούμε κάνει μπαμ ότι είναι sub-720p η ανάλυση (ωραίο πάντως, μου άρεσε αρκετά το demo), στο Yoshi δεν το κατάλαβα, θα το ξαναπαίξω το απόγευμα να το παρατηρήσω. Μπορεί η γενική θολούρα να οφείλεται και σε κακή υλοποίηση anti-aliasing αντί για sub-native ανάλυση. Πάντως στα παλιά Ε3 videos το παιχνίδι φαινόταν πολύ πιο crisp.
Tresorikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, non-serviam είπε Σε ενδιαφέρει και πάρα πολύ μάλιστα. Αλλιώς την επόμενη φορά που θα φάει κάποιο παιχνίδι άκυρο από το Switch μην αναρωτιέσαι γιατί και γκρινιάζεις. Οχι δεν θα κάτσω να σκάσω έχω ps4 και προσεχως να είμαστε καλά κ ps5 μια χαρά μπορούν να φτιάξουν τα παιχνίδια κ στο κάτω κάτω ας έβαζαν απτην αρχή σωστό λογισμικό Ναμη δυσκολεύει κανέναν αν τους ένοιαζε.. Δε φέραν το πρώτο με την κλωστή θα φέρουν το δεύτερο μια χαρά..
non-serviam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Tresorikos είπε Οχι δεν θα κάτσω να σκάσω έχω ps4 και προσεχως να είμαστε καλά κ ps5 μια χαρά μπορούν να φτιάξουν τα παιχνίδια κ στο κάτω κάτω ας έβαζαν απτην αρχή σωστό λογισμικό Ναμη δυσκολεύει κανέναν αν τους ένοιαζε.. Δε φέραν το πρώτο με την κλωστή θα φέρουν το δεύτερο μια χαρά.. Αδερφέ δυστυχώς δεν έχεις ιδέα για το τι μιλάς οπότε ας το κλείσουμε εδώ το θέμα. Εξάλλου εσύ έχεις PS4, οπότε όλα καλά και για τους υπόλοιπους μας... 😂 1 1
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μαλλον παντως πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν ξετρελαθηκε απο το τελευταιο Direct. Ουτε ανακοινωση για καποιο νεο Super mario bros ή mario kart(ανακοινωση οχι κυκλοφορια),ουτε Luigis Mansion,τιποτα απολυτως για Metroid (prime trilogy/other m κλπ),ουτε Bayo 3 να δειξουν κατι(και για το MP4 τα ιδια ελεγε αυτος και τελικα ειδαμε τι εγινε),ουτε ανακοινωση για νεο Donkey Kong ή καποια εκπληξη οπως αναφερθηκε πιο πισω για Fatal Frame πχ. Δεν λεω ωραιο το remake του Links awakening,ωραιο που εδωσαν και Mario Maker στο Switch που ταιριαζει με το συστημα(ή βεβαια τα περι Fire Emblem),αλλα περαν αυτου παλι τιποτα το φοβερο τουλαχιστον στα δικα μου ματια. Τα παραπανω τα λεω παντα υπο την εννοια οτι περιμενω να δω κατι το διαφορετικο οπως περυσι με το Octopath.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Fulgore
cubilone Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Εμένα μου έχει κάτσει να αγοράσω σε κάποια φάση το FF9 πάντως. Μαζί με το Link's Awakening (το οποίο αν και μου αρέσει πολύ και μου είχε λείψει αυτή η πιο τρελιάρικη πλευρά του Zelda, δεν μου αρέσεουν τα γραφικά του, θα το παραδεχτώ), αυτά ήταν τα highlights για μένα. Άντε λίγο και το DLC για το Starlink που με έκανε να θέλω να το δοκιμάσω λίγο περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις