Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγγνώμη αλλά τόσο πολύ έχω ενθουσιαστεί γι' αυτό~

• Like 6
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει απόλυτα τη φάση με το Fire Emblem.

Θα είναι σε ένα cartridge όλα μαζί; Γιατί το καλοκαίρι είχα καταλάβει ότι θα ήταν σπασμένο στα τρία, ένα για κάθε faction (όπως ήταν το Fates). Από το χθεσινό story τρέιλερ όμως, άλλο πράγμα κατάλαβα, ότι θα έχεις μαθητές τους γόνους και των τριών factions και θα τους κατευθύνεις αντίστοιχα σε ένα game.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, non-serviam είπε

edit: πχ. https://www.ebay.com/itm/10-VGBR10SWCL-Nintendo-Switch-Clear-10mm-Empty-Boxes-Cases-Replacements-Game/142618235686

Κάνα λινκ να προ παραγγείλουμε παίζει; 😁

Μαλλον νωρις ειναι ακομα.Απο US best buy το βρηκα για τωρα που το ειχαν με μια προχειρη σελιδα για preorder στα 99$

Θα εχει και το astral chain collector για την ωρα επισημο μονο για japan καπου στα 80€

• Like 5
  • Thanks 4
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Μαλλον νωρις ειναι ακομα.Απο US best buy το βρηκα για τωρα που το ειχαν με μια προχειρη σελιδα για preorder στα 99$

Θα εχει και το astral chain collector για την ωρα επισημο μονο για japan καπου στα 80€

Απλα υπεροχο πραγματικα!!Αλλα δεν βρισκω καπου release date.Λενε πρωτα για pc/switch και αργοτερα για τα twins.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Κι άλλο preorder στον ορίζοντα...

Αυτα ειναι...μπραβο ρε αντε και το wind waker .

Day 1 αγορα τελεια.

• Like 2
Δημοσ.

"Hollow Knight: Silksong is the second game by Team Cherry (that’s us!) and the full-scale sequel to Hollow Knight."

"Almost from the very start, Hornet’s adventure was intended to take place in a new land, but as we dove in, it quickly became too large and too unique to stay a DLC, as initially planned. We do know that makes the wait a little longer, but we think the final, fresh world you’ll get to explore is worth it."

"Hollow Knight: Silksong will be available, at launch, on Windows, Mac, Linux & Nintendo Switch. More platforms may happen! Just remember, we’re 3 people, already working rather hard, so we haven’t committed to anything else just yet."

Απίστευτα πράγματα. Περισσότερα εδώ: http://teamcherry.com.au/hollow-knight-silksong/

• Like 6
Δημοσ.
5 hours ago, Malthador said:

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει απόλυτα τη φάση με το Fire Emblem.

Θα είναι σε ένα cartridge όλα μαζί; Γιατί το καλοκαίρι είχα καταλάβει ότι θα ήταν σπασμένο στα τρία, ένα για κάθε faction (όπως ήταν το Fates). Από το χθεσινό story τρέιλερ όμως, άλλο πράγμα κατάλαβα, ότι θα έχεις μαθητές τους γόνους και των τριών factions και θα τους κατευθύνεις αντίστοιχα σε ένα game.

Μια έκδοση έχω καταλάβει ότι θα είναι το παιχνίδι (ευτυχώς). Αν ήταν τρεις διαφορετικές λογικά θα έπρεπε να τις δείξουν κι αυτές μαζί με τον υπότιτλο που θα είχαν, κι όχι μόνο τη συλλεκτική. Απλά θα λέγεται Three Houses επειδή θα είναι 3 βασίλεια στην ήπειρο.

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, bad_freddy said:

Να ρωτήσω αν κατάλαβε κανείς, το Starlink update / dlc που παρουσίασαν χτες θα είναι paid content ή free update?

Από ότι είδα free. 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Fire emblem!!! ΚΟΥΤΑΚΙΑΑΑΑΑ! ΤΟΥΤΟΥΤΟΥΤΟΥΤΟΥΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ήχος expαρίσματος!!! Έχω τρελαθεί λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! ❤️❤️ 
Πέρσι ήταν το Octopath, πάει και το φετινό καλοκαίρι....! ❤️ 

(ok φυσικά το zelda είναι ένας λόγος να ασχοληθώ με τα παλιά για πρώτη φορά, παρ' ότι κάτοχος GBC/GBA)

Δημοσ.

Εγώ από το χθεσινό direct κόλλησα άσχημα με το fire emblem, περισσότερο ακόμα και από το λατρεμένο μου dragon quest, πως έγινε αυτό 🤔. Γενικά αξίζει σαν σειρά για κάποιον σκληροπυρηνικό  jrpgάκια σαν εμένα, δεν έχω παίξει ποτέ κανένα παιχνίδι της σειράς.

• Like 1
Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται το NintendoLife δινει δωρο σε ενα τυχερο το εξης custom Switch μαζι με το Aragami Shadow Edition. Οι οροι ειναι απλοι: κανετε register ενα account, αν δεν εχετε ηδη και απαντατε σε μια ερωτηση αφου διαβασετε την συνεντευξη.

http://www.nintendolife.com/competitions/celebrate_the_launch_of_aragami_shadow_edition_and_win_a_custom_nes-themed_nintendo_switch

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έβαλα να δω λίγο το Tetris 99 και κατέληξα να παίζω τρεις ώρες σερί. 😕

Δεν υπάρχει εθιστικότερο game από το Tetris...

Και εγω το εβαλα να δω πως ειναι  αλλα επαιξα μολις 4 παιχνιδια.Τερμα εθιστικοτατο.Το καλυτερο που εφτασα ηταν θεση 15.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...