Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι είμαι από αυτούς που απογοητεύτηκα ωραίο το zelda δεν λέω ωραίο το Μάριο αλλά τίποτα άλλο κάτι νεο. Ήθελα κι εγώ metroid μιας και δεν έχω παίξει κανένα αλλά τίποτα δυστυχώς.

Είπαν τίποτα για online κτλ τι επιφυλάσσει το μέλλον ? 

• Like 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Direct ήταν καλό, ειδικά τα sleeper hits παιχνίδια Link's Awakening και Astral Chain. Εξακολουθώ όμως να είμαι απογοητευμένος που δεν ανακοινώθηκε Metroid Trilogy.

Ελπίζω να το δούμε στην φετινή Ε3. 

Επίσης η κυκλοφορία του Link's Awakening με κάνει να ελπίζω για ένα αντίστοιχο remake του Super Metroid. Για να δούμε...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Edel είπε

Καλή είναι αλλά θεωρώ καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω η να κοιτάξεις και να πας σε μια SanDisk η Samsung επειδή πολλές βγάζουν μετά από καιρό πρόβλημα την έχω πάθει με 2 κάρτες. 

• Like 1
Δημοσ.

Not bad μετά από καιρό αν και θα ήθελα snes games στο online - για να έχω λόγο να το αποκτήσω. 

Κατά τα τα ff μια χαρούλα τα θελα σε handheld, ωραίος ο link μιας και δεν το χω παίξει καλή και η προσθήκη στον αγαπημένο μου κυνηγό toad αλλά θα τις extra πίστες θα τις ήθελα τσάμπα (: 

Δημοσ.

Επίσης κάτι που πέρασε στα ψιλά. Το bloodstained έχει μέσα από το direct επίσημο launch το καλοκαίρι! Φυσικά και δεν μπορώ να περιμένω λέμε. 

Για το fire emblem δεν θα ασχοληθώ καν γιατί ανέκαθεν ήταν λόγος αγοράς μηχανήματος και τώρα που το είδα θεωρώ ότι έπραξα ορθά να μην περιμένω για νέο μηχάνημα και να προλάβω να παίξω κάποια παιχνίδια ως τότε. 

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, dinos234 said:

Τα fire emblem αξίζουν δεν έχω παίξει κανένα.

Εξαρτάται, σου αρέσουν το σκάκι, τα RPG's και το να εμπλέκεσαι ερωτικά (και ενίοτε σεξουαλικά) με άνιμε ζωγραφιές; 

Δημοσ.

παιδια sorry αν ειναι ασχετο καλησπερα κιολας.πηρα το donkey kong απο ebay και ο τυπος ειχε φτιαξει ενα πακετο οπου εκανα μλκια και εγω βεβαια προσπαθωντας να το ανοιξω και κοπηκε το sleeve απο το κουτακι αυτο το διαφανο.το βγαλα τελειως.υπαρχει καπου που να πουλαει κουτακια για games switch αδεια ωστε να το αντικαταστησω?η εναλλακτικα πως μπορω να βαλω sleeve στο κουτι του game?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Εξαρτάται, σου αρέσουν το σκάκι, τα RPG's και το να εμπλέκεσαι ερωτικά (και ενίοτε σεξουαλικά) με άνιμε ζωγραφιές; 

Rpg παίζω θα κοιτάξω αρκετά βίντεο να δω. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Επίσης κάτι που πέρασε στα ψιλά. Το bloodstained έχει μέσα από το direct επίσημο launch το καλοκαίρι! Φυσικά και δεν μπορώ να περιμένω λέμε. 

Για το fire emblem δεν θα ασχοληθώ καν γιατί ανέκαθεν ήταν λόγος αγοράς μηχανήματος και τώρα που το είδα θεωρώ ότι έπραξα ορθά να μην περιμένω για νέο μηχάνημα και να προλάβω να παίξω κάποια παιχνίδια ως τότε. 

ως backer του bloodstained kickstarter (τότε δεν είχα NSW, οπότε το pledge αφορούσε έκδοση Steam), μου έστειλαν και κατέβασα demo του παιχνιδιού. Θυμάμαι ήταν μέχρι το πρώτο boss fight. Το παιχνίδι με απογοήτευσε πάρα πολύ, σε διάφορους τομείς. Και από άποψη χειρισμού δεν ήταν πολύ responsive, και κάπως το εικαστικό κομμάτι δεν "έδενε", δηλαδή background και sprites μεταξύ τους, ήταν λες και βγήκαν από δυο διαφορετικά παιχνίδια. Να σημειωθεί ωστόσο, πως ήταν πρώιμο demo και δεν το έχω δει ξανά έκτοτε. (θα έχει σίγουρα ένα έτος που το έπαιξα)

Περιμένω πάρα πολλά από τον συγκεκριμένο δημιουργό, έχει δημιουργήσει πολλές προσδοκίες με τον τίτλο αυτό.

ikaruga24, έχει βγει η τιμή του για το NSW; 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, MetalPrime είπε

ikaruga24, έχει βγει η τιμή του για το NSW

Όχι δεν βγήκε αλλά δεν βλέπω να είναι διαφορετικό από όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, necrothaftis είπε

παιδια sorry αν ειναι ασχετο καλησπερα κιολας.πηρα το donkey kong απο ebay και ο τυπος ειχε φτιαξει ενα πακετο οπου εκανα μλκια και εγω βεβαια προσπαθωντας να το ανοιξω και κοπηκε το sleeve απο το κουτακι αυτο το διαφανο.το βγαλα τελειως.υπαρχει καπου που να πουλαει κουτακια για games switch αδεια ωστε να το αντικαταστησω?η εναλλακτικα πως μπορω να βαλω sleeve στο κουτι του game?

Σίγουρα θα βρεις στο ebay. Για τις άλλες δυο έχει σίγουρα, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην δεν έχει για switch.

edit: πχ. https://www.ebay.com/itm/10-VGBR10SWCL-Nintendo-Switch-Clear-10mm-Empty-Boxes-Cases-Replacements-Game/142618235686

11 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Οταν λενε οτι το μηχανημα ειναι αδυναμο και βλεπεις οτι ερχεται το hellblade.

Κάνα λινκ να προ παραγγείλουμε παίζει; 😁

Επεξ/σία από non-serviam
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...